50-50

Association sans but lucratif


Dénomination : 50-50
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 876.872.278

Publication

24/07/2014
ÿþ M00 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

!Ale 1191.1

I II

II

BE

MON1TEU

16 -07-

LG1SCH ST

NEERGELEGD

26 JUNI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL gierd. KORTRIJK

Cs.

Ondememingsnr : 0876.872.278

Benaming

(voluit) : 50-50

(verkort) :

Rechtsvorm: vzw

Zetel: Oude lepersestraat 66 - 8870 Izegem Onderwerp akte: Herbenoeming bestuurders Uittreksel uit de akte:

De algemene vergadering heeft op 11 oktober 2009 en op 11 oktober 2013 telkenmale tot bestuurders herverkozen voor een periode van vier jaar:

Verhellen Dirk, Olifantstraat 21, 8790 Waregem, geboren op 10105/1959, te Waregem Vanfleteren Jean-Marie, Oud lepersestraat 66, 8870 Izegem, geboren op 24/03/1950, te Kortrijk

De samenstelling van de raad van bestuur geldt tot en met 11 oktober 2017.

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door de statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

De raad van bestuur herbevestigt de volmachtregelng, zoals in de vorige publicatie in het Belgisch Staatsblad opgenomen. Het adres van Nele Vanfleteren is ondertussen wel gewijzigd naar Veemarkt 11  8900 leper.

Te Izegem, op 11 oktober 2013



Verhellen Dirk Vanfleteren Jean-Marie

Voorzitter Secretaris  schatbewaarder







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/10/2014
ÿþMOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD

3 SEP. 21114

Rechtbank van KOOPHANDEL Gênk af d. KORTRIJK

1111.1111.1jIll j1W111111111

moAll-i-euR BLGS

07 -10- 2014

SELGISCH AATSÊLAD

Ondememingsnr : 0876.872278 Benaming

(voluit) 50-50

(verkort) :

Rechtsvorm: vzw

Zetel: Oude leperzestraat 66- 8870 Izegem

Onderwerp akte ; Statutenwijziging -wijziging raad van bestuur, gemachtigden

Uittreksel uit de akten:

De algemene vergadering van 19 augustus 2014, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten te wijzigen als volgt

ARTIKEL 2 wordt gewijzigd als volgt:

De zetel van de vereniging is gevestigd te Oude lepersestraat 66, 8870 Izegem en ressorteert onder het gerechtelijk West-Vlaanderen.

Hij kan slechts vorplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten.

ARTIKEL 5 wordt gewijzigd als volgt

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van hot lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement

ARTIKEL 18 wordt gewijzigd als volgt

De raad van bestuur vaardigt aile huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt

ARTIKEL 20 wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of aan, een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De Raad van bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een secretaris, een ondervoorzitter, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto,: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOU 22

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van cie personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vereniging in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het individuele optreden van de voorzitter of van de secretaris.

De voor bijzondere opdrachten aangeduide gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

ARTIKEL 22 wordt gewijzigd als volgt:

De vereniging kan commissarissen benoemen wanneer de algemene vergadering hieromtrent rechtsgeldig een beslissing heeft genomen.

Zij is evenwel wettelijk verplicht, ingevolge art. 17, § 5 van de huidige wet één of meer commissarissen te benoemen wanneer zij aan twee van de hieronder drie vernielde voorwaarden gezamenlijk voldoet

a)het equivalent, gemiddeld over het jaar, van 50 voltijdse werknemers zoals door de werkgever meegedeeld krachtens het koninklijk besluit van 5 november 2002 tot invoering van een onmiddellijke aangifte van tewerkstelling, met toepassing van artikel 38 van de wet van 26 juli 1996 tot modernisering van de sociale zekerheid en tot vrijwadng van de leefbaarheid van de wettelijke pensioenstelsels, of voor de werknemers die uitgesloten worden uit het toepassingsgebied van voornoemd koninklijk besluit, ingeschreven in het personeelsregister dat wordt gehouden overeenkomstig het koninklijk besluit nr. 5 van 23 oktober 1978 betreffende het bijhouden van sociale documenten

b)in totaal 7.300.000 EUR. aan andere dan uitzonderlijke ontvangsten, exclusief BTW c)eon balanstotaal van 3,650,000 EUR

Zij is eveneens wettelijk verplicht dit te doen indien het gemiddeld aantal tewerkgestelde werknemers per jaar het equivalent van 100 voltijdse werknemers zoals door de werkgever meegedeeld krachtens het koninklijk besluit van 5 november 2002 tot invoering van een onmiddellijke aangifte van tewerkstelling, met toepassing van artikel 38 van de wet van 26 juli 1996 tot modernisering van de sociale zekerheid en tot vrijwaring van de leefbaarheid van de wettelijke pensioenstelsels, of voor de werknemers die uitgesloten worden uit het toepassingsgebied van voornoemd koninklijk besluit, ingeschreven in het personeelsregister dat wordt gehouden krachtens KB. nr. 5 van 23 oktober 1978, overschrijdt.

De commissarissen worden benoemd onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering kan ook steeds beslissen tot de benoeming en afzetting van rekeningtoezichters.

ARTIKEL 25 wordt gewijzigd als volgt:

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens ais het doel van de vereniging zulks vereist

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur. belge

MOD 22

ARTIKEL 27 wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 115 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 21 dagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten. De bijeenkomst zelf moet uiterlijk de veertigste dag na het verzoek bijeengeroepen worden.

De algemene vergadering heeft op 1 augustus 2014 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van: Verhellen Dirk, Olifantstraat 21, 8790 Waregem, geboren op 10/0511959, te Waregem

De algemene vergadering heeft op 1 augustus 2014 tot nieuwe bestuurder benoemd: Dort/rien* Raphael, Dirk Martenslaan 7, 8870 Izegem, geboren op 24/10/1950, te Zwevezele

De huidige samenstelling van de raad van bestuur is hierdoor als volgt:

Cortvriendt Raphael, Dirk Martenslaan 7, 8870 Izegem, geboren op 24/10/1950, te Zwevezele Vanfleteren Jean-Marie, Oud lepersestraat 66, 8870 Izegem, geboren op 24/03/1950, te Kortrijk

De samenstelling van de raad van bestuur geldt tot en met 11 oktober 2017.

De raad van bestuur oefent haar mandaat ais college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in aile gerechtelijke en buitengerechtetijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door de statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

De raad van bestuur herbevestigt de volmachtregeng, zoals in de vorige publicatie in het Belgisch Staatsblad opgenomen. Het adres van Nele Vanfieteren is ondertussen wel gewijzigd naar Veemarkt 11  8900 leper.

De raad van bestuur heeft kennis genomen van het ontslag van haar voorzitter en onder haar leden de functies opnieuw verdeeld als volgt:

Voorzitter  schatbewaarder: Vantleteren Jean-Marie, Oud lepersestraat 66, 8870 Izegem, geboren op 24/03/1950, te Kortrijk

Secretaris: Coitvriendt Raphael, Dirk Martenslaan 7,8870 Izegem, geboren op 24110(1950, te Zwevezele

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" ,:

yoor-behouded aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De raad van bestuur heeft op 1 augustus 2014 eveneens kennis genomen van het ontslag als gemachtigde van:

Vanfleteren Nele, Veemarkt 11,8900 leper, geboren op 19/0911975,1e Kortrijk

De raad van bestuur heeft op 1 augustus 2014 tot bijkomende gemachtigde aangesteld: Baert Danny, Brugseweg 20, 8900 leper, geboren op 17/041968, te Izegem

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vereniging in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het individuele optreden van de voorzitter of van de secretaris.

De bijkomende gemachtigde tekent geldig individueel namens bpost, financiële instellingen en officiële overheidsadministraties-

Te Izegem, op 19 augustus 2014,

Vanileteren Jean-Made Cortvriendt Raphael

Voorzitter schatbewaarder Secretaris

Op de laatste blz. van Luik-B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
50-50

Adresse
OUDE IEPERSESTRAAT 66 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande