9 MAAND.COM

Société en commandite simple


Dénomination : 9 MAAND.COM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.192.737

Publication

01/09/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudel aan het Belgisch

Staatsbla

" 191 3018 ,iscn sr

1

Ondernemingsnr : 0838/92737 Benaming (voluit) :

(verkort) :

9 MAAND.COM

BELGE



NEERGELEGD

20t4 16 JULI 1014

ikATSBLAD Rechtbank van KOOPHANDEL Gfiç+d. KORTRIJK

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : HEIRWEG 149, 8710 WIELSBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - IN VEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR KWIJTING ZAAKVOERDER - VASTSTELLING MACHTEN VEREFFENAAR

Het jaar TWEE DUIZEND VEERTIEN, op 12 JUNI, is bijeengekomen: de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap "9 MAAND.COM" met zetel te 8710 Wielsbeke, Heirweg 149. Opgericht onder dezelfde rechtsvorm en benaming bij onderhandse akte dd. 04.07.2011 , bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 10.08.2011 onder het nummer 11123635. Hebbende ais ondernemingsnummer 0838.192.737, ingeschreven In de handelsrechtbank te Kortrijk. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING. Is aanwezig of vertegenwoordigd de vennoten, die ons uitdrukkelijk hebben verklaard, volgens het register van aandelen het nagemeld aantal aandelen te bezitten:

Mevrouw DESCAMPS Véronique, geboren te Kortrijk op 29.10.1971, (nationaal nummer 71.1029-236-67, en identiteitskaartnummer 591-0759142-25, geldig tot 29.04.2015) echtgenote van heer Verzelen Geert,' geboren te Tielt op 15.06.1965, (nationaal nummer 65.06.15-353-22 geldig tot 28.01.2019), wonende te' Wielsbeke, Heirweg 149, eigenaar van honderdveertig aandelen, 140 AANDELEN.

Heer VERZELEN Geert, geboren te Tielt op 15.06.1965 (nationaal nummer 65.06.15-353-22 en' identiteitskaartnummer 591-9095868-86 geldig tot 28.01.2019) echtgenoot van mevrouw Descamps Véronique, geboren te Kortrijk op 29.10.1971 (nationaal nummer 71.10.29-236-67 en identiteitskaartnummer 591-075914225, geldig tot 29.04.2015), wonende te Wielsbeke, Heirweg 149, eigenaar van tien aandelen,l0 AANDELEN. Samen; honderdvijftig aandelen of geheel het kapitaal van de vennootschap ,150.

BUREAU. De vergadering wordt geopend om 10.00 uur onder voorzitterschap van de enige zaakvoerder-beherend vennoot, namelijk voornoemde mevrouw Descamps Véronique.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER. De voorzitter zet uiteen en verzoekt de aanwezige aandeelhouders vast te stellen dat:

A,- De huidige vergadering als agenda heeft:

1) Bespreking en goedkeuring van : het verslag van de zaakvoerder-beherend vennoot inzake het voorstel tot ontbinding, over de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 09.05.2014.

2) Vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling van de gewone commanditaire vennootschap "9maand.com".

3) Benoeming van één vereffenaar.

4) Vaststelling van de machten van de vereffenaar.

5) Ontslag en kwijting aan de zaakvoerder-beherend vennoot.

B.- Dat zij de enige aandeelhouders zijn en dat zij volgens de statuten en de wettelijke voorschriften rechtsgeldig over elk punt van de agenda zullen kunnen besluiten,

C.- Dat de enige zaakvoerder-beherend vennoot, namelijk mevrouw Descamps Véronique hier aanwezig is.

D.- Dat de voormelde aandeelhouders erkennen tijdig een afschrift te hebben ontvangen van :

a) het voormeld verslag van de zaakvoerder-beherend vennoot en de staat van activa en passiva,

b) het ontwerp tot ontbinding van de vennootschap.

E.- Ondergetekende aandeelhouders bevestigen, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen gehouden is. De aandeelhouders verduidelijken dat aan de formaliteiten van het wetboek vennootschappen voldaan is gezien zij zelf, mevrouw Descamps Véronique, alhier in haar hoedanigheid van zaakvoerder en aandeelhouder-beherend vennoot aanwezig is. En heer Verzelen Geert alhier aanwezig in zijn hoedanigheid van aandeelhouder-stille vennoot.

F.- Mevrouw Descamps Véronique verklaart dat: - zij niet failliet verklaard werd; - zij geen collectieve schuldenregeling aangevraagd heeft of toegekend werd;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Zif geen zaakvoerder was van een vennootschap die te laa# enige balans ingediend heeft;

- dat zij geen gerechtelijke veroordeling opgelopen heeft.

De vergadering kan derhalve geldig beraadslagen en beslissen over de agenda, zonder dat het bewijs moet worden overgelegd dat de formaliteiten van de bijeenroeping vervuld werden, Nadat deze uiteenzetting onderzocht en ais juist erkend werd door de vergadering, stelt deze vast dat zij geldig werd samengesteld en dat zij bevoegd is om over de punten van de agenda te beraadslagen en te beslissen. De vergadering vat de agenda aan;

VERSLAGEN. Mevrouw Descamps Véronique geeft lezing van het verslag van de zaakvoerder-beherend vennoot over de staat der activa en passiva bestanddelen van de vennootschap op 09.05.2014 (dat in bijlage steekt bij nageweld verslag).

EERSTE BESLUIT. De aandeelhouders besluiten het verslag van de zaakvoerder goed te Keuren. Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT. De aandeelhouders besluiten de vennootschap vervroegd te ontbinden en in ' vereffening te stellen, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal dus enkel nog bestaan voor de behoeften van haar vereffening. Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT. De aandeelhouders besluiten aan te stellen ais vereffenaar Mevrouw Descamps Véronique voornoemd, die verklaart te aanvaarden, onder voorbehoud van haar bevestiging door de rechtbank van Koophandel te Kortrijk. Haar opdracht zal niet vergoed worden. De vergadering besluit daarop voornoemde Mevrouw Descamps Véronique aan te wijzen als lasthebber ad hoc die zij belast met de indiening van het verzoekschrift tot gerechtelijke bevestiging van haar mandaat als vereffenaar zoals voorzien in het wetboek van vennootschappen. Bij weigering van homologatie stellen de aandeelhouders als vereffenaar aan: heer Vezelen Geert, voornoemd, die alhier tussenkomt en voor zo veel als nodig aanvaardt, eveneens onder de schorsende voorwaarde van homologatie. Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLUIT. De aandeelhouders besluiten aan de vereffenaar, onder de schorsende voorwaarde van de homologatie van zijn aanstelling door de rechtbank van koophandel, al de machten toe te kennen nodig voor het uitvoeren van haar opdracht en namelijk deze voorzien in het Wetboek van vennootschappen. Zij mag de daden voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen verrichten zonder beroep te doen op de machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waar zij is vereist. Zij mag onder andere desgevallend de onroerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen en alles doen wat nodig of ' nuttig zou zijn om dit doel te verwezenlijken, Zij mag de heer Hypotheekbewaarder ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris ' op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap. Zij mag onder haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van haar machten, die zij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij vaststelt. Zij zal beroep mogen doen op deskundigen (juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen. Haar mandaat is onbezoldigd. Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen,

VIJFDE BESLUIT, De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder-beherend vennoot betreffende de uitoefening van haar mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar, onder het voorbehoud evenwel van hetgeen uit het verslag van de vereffenaar zou kunnen blijken ten hare laste te zijn. De aandeelhouders verklaren dat de boeken en documenten van de vennootschap gedurende de wettelijke termijn door hun toedoen zullen bewaard worden te 8710 Wielsbeke, Heirweg 149 waar ook alle correspondentie, zowel over activa als passiva, zal dienen te gebeuren. Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLUIT De vergadering beslist de nodige machten te verlenen aan de vereffenaar voor de uitvoering van de genomen besluiten. Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DIVERSE BEPALINGEN. 1.) Aile partijen verklaren de nodige bekwaamheid te hebben om deze handeling te stellen, niet te zijn geviseerd door een beschermingsmaatregel of beschikkingsbeperking en evenmin een verzoekschrift te hebben ingediend met het oog op een collectieve schuldenregeling. Op uitdrukkelijke vraag van de aandeelhouders bevestigen alle partijen in deze dat geen van hen zich in staat van faillissement bevindt noch zaakvoerder of zaakvoerder was in een failliete vennootschap, 2.) mevrouw Descamps Véronique bevestigt bij deze dat zij naar behoren is ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad heeft gegeven. Zij verklaart dus de overeenkomst, voorwerp van deze akte, en de eraan verbonden rechten en verplichtingen, voor evenwichtig te houden en uitdrukkelijk te aanvaarden zowel voor zichzelf als voor hun rechtsopvolgers. 3.) Beide aandeelhouders erkennen elk een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben voorafgaandelijk aan deze. 4.) De akte werd integraal voorgelezen evenals de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf medegedeelde ontwerp van akte. 5.) De gehele akte werd door mevrouw Descamps Véronique toegelicht,

6.) Het rijksregistemummer werd vermeld met het uitdrukkelijk akkoord van de aandeelhouders.

De agenda afgehandeld zijnde, wordt de zitting geheven. WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt op datum en plaats als bovengemeld, Na gedane voorlezing hebben aile aandeelhouders getekend.

DESCAMPS VERONIQUE, beherend vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd:

- verslag van de zaakvoerder-beherend vennoot, met staat van activa en passiva per 09.05.2094

- afschrift akte ontbinding.

- homologatiebeslissing van de aanstelling van de vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2015
ÿþMod Wort) 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc

aan hi Belgisi Staatsb

JR BELG:

12- 2015 STAATSE

NEERGELEGD

2 9 JAN. 2015

chtbank van KOOPItANDEL

_AL Gent, fifp RIJK

MONITE

12-

3E1.GISCH

Ondernemingsnr : 0838192737

Benaming

(voluit) : 9 MAAND.COM

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : HEIRWEG 149, 8710 WIELSBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Het jaar TWEEDUIZEND VEERTIEN, Op 22 DECEMBER. Is bijeengekomen op de zetel van de, vennootschap, Heirweg 149, 8710 Wielsbeke, de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap in vereffening "9 MAAND.COM", opgericht onder dezelfde rechtsvorm en benaming bij onderhandse akte dd. 04.07.2011, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch staatsblad op 10.08.2011 onder het nummer 11123635. 9 MAAND.COM werd ontbonden bij onderhandse akte dd. 12.06.2014 en bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch staatsblad op 01.09.2014 onder het nummer 014163018. Hebbende ais ondernemingsnummer 0838.192.737, ingeschreven in de handelsrechtbank te= Kortrijk. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING. Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de vennoten, die uitdrukkelijk hebben verklaard, volgens het register van aandelen het nagemeld deel aantal aandelen te bezitten. 1, MEVROUW DESCAMPS VERONIQUE, geboren te Kortrijk op 29.10.1971 (nationaal nummer 71.10.29-236-67 en identiteitskaartnr. 591-0759142-25 geldig tot 29.04.2015 ), echtgenote van heer Verzelen; Geert, wonende te Wielsbeke, Heirweg 149, eigenaar van honderdveertig aandelen, 2. HEER VERZELEN; GEERT, geboren te Tielt op 15.061965 (nationaal nummer 65.06.15-353-22 en identiteitskaartnummer 5919095868-86 geldig tot 28.01.2019), echtgenoot van mevrouw Descamps Véronique, wonende te Wielsbeke, Heirweg 149, eigenaar van tien aandelen. Totaal: Honderdvijftig aandelen

BUREAU.

De vergadering wordt geopend om 20 uur onder voorzitterschap van de voomoemde mevrouw Descamps, Véronique.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER De voorzitter zet uiteen het geen volgt:

A.: De huidige vergadering als agenda heeft:

1 De vergadering van vandaag heeft de volgende agenda:

1.Verzaking door de aandeelhouders/vennoten aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke' zij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht, beschikten betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbij horende stavingsstukken.

2.Kennisname van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbij horende stavingsstukken  Kennisname van het "akkoord-vonnis" over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 194 van het, Wetboek van vennootschappen.

3.Goedkeuring van het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen.

4.Kwijting WDV Accountantskantoor voor de uitgevoerde werkzaamheden.

5.Kwijting aan de vereffenaar.

6.Definitieve sluiting van de vereffening.

7.Aanwijzing van de plaats waar de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard.

8.Vaststelling consignatiemaatregelen.

9.Diverse volmachten

II Vaststelling van de vervulling van de voorafgaande wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap werden vervuld voorafgaand aan deze vergadering, stelt de voorzitter het volgende vast: a) Op 12.06.2014 werd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders/vennoten de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld en werd mevrouw Descamps Véronique ais vereffenaar benoemd;

b)131] vonnis de dato 07.07,2014 van de rechtbank van koophandel te Kortrijk werd de benoeming van de vereffenaar bevestigd;

Op de laatste blz. van Luík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

c)De onder a) vermelde beslissing werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 01.09.2014 onder nummer 14163018;

d)Overeenkomstig artikel 190,, § 1 van het Wetboek van vennootschappen heeft de vereffenaar op 10.12.2014 het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voorgelegd aan de bevoegde rechtbank van koophandel;

e)Op 16.12.2014 heeft de bevoegde rechtbank van koophandel een akkoord vonnis afgeleverd over het onder d) bedoelde plan voor de verdeling;

f)De vereffenaar heeft op 20.12.2014 zijn vereffeningsverslag met de bijhorende vereffeningsrekeningen en stavingsstukken neergelegd op de zetel van de vennootschap, dit is te rekenen vanaf heden minder dan één maand geleden;

Neerlegging Het vereffeningsverslag, het akkoord-vonnis afgeleverd door de rechtbank van koophandel zullen tezamen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

B.: Dat zij de enige vennoten zijn en dat zij volgens de statuten en de wettelijke voorschriften rechtsgeldig over elk punt van de agenda zullen kunnen besluiten.

C.: Dat de enige vereffenaar te weten voornoemde mevrouw Descamps Véronique aanwezig is.

W Oproepingen

Alle aandeelhouders/vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG KAN BERAADSLAGEN Deze uiteenzetting wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

BERAADSLAGING-BESLISSINGEN De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen;

EERSTE BESLISSING  Verzaking aan wettelijke termijn artikel 194 Wetboek van vennootschappen

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaren de aandeelhouders/vennoten elk ten individuele titel te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke zij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikten betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbij horende stavingsstukken.

TWEEDE BESLISSING  Kennisname vereffeningsrekeningen en "akkoordvonnis"

De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbij horende stavingstukken, zoals deze documenten werden voorgelegd door de vereffenaar. De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar tevens te ontslaan van de voorlezing van het "akkoord-vonnis" over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen, De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en verklaart geen opmerkingen te willen formulieren.

DERDE BESLISSING  Goedkeuring van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen. De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen goed te keuren.

VIERDE BESLISSING  Kwijting aan WDV Accountantskantoor BVBA. De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan WDV Accountantskantoor BVBA, Posterijstraat 33, 8793 Sint-Eloois-Vijve, voor de door hen uitgevoerde werkzaamheden.

VIJFDE BESLISSING  Kwijting aan de vereffenaar, De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de door hem vervulde vereffeningsopdracht.

ZESDE BESLISSING  Sluiting van de vereffening De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Vervolgens stelt de vergadering dat de gewone commanditaire vennootschap "9MAAND.COM" definitief opgehouden heeft te bestaan.

ZEVENDE BESLISSING -- Bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij wet verplichte termijn van vijfjaar op volgende adres: Heirweg 149, 8710 Wielsbeke. ACHTSTE BESLISSING  Consignatiemaatregelen

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en/of waarden die toekomen aan schuldeisers of vennoten/aandeelhouders en die hen niet konden worden afgegeven,

NEGENDE BESLISSING  Volmacht formaliteiten. De vergadering verleent bijzondere volmacht aan WDV Accountantskantoor BVBA, Posterijstraat 33, 8793 Sint-Eloois-Vijve, teneinde de schrapping van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondernemingsloket te bewerkstelligen, evenals om de kennisgeving te doen aan de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.

VOORLEZING De aanwezigen erkennen tijdig een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben. Onderhavige akte werd integraal voorgelezen en toegelicht.

STEMMING AI de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen. De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering geheven.

FISCALE VERKLARING, Lezing wordt gegeven van het eerste lid van het artikel 203 van het Wetboek der Registratierechten.

DIVERSE BEPALINGEN.

1.) Alle partijen verklaren de nodige bekwaamheid te hebben om deze handeling te stellen, niet te zijn geviseerd door een beschermingsmaatregel of beschikkingsbeperking en evenmin een verzoekschrift te hebben ingediend met het oog op een collectieve schuldenregeling.

Alle partijen in deze bevestigen dat geen van hen zich in staat van faillis-sement bevindt.

2.) De aanwezigen bevestigen bij deze dat ze naar behoren werden inge-licht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en op onpartijdige wijze raad hebben gekregen.

Zij verklaren dus de overeenkomst, voorwerp van deze akte, en de eraan verbonden rechten en verplichtingen, voor evenwichtig te houden en uitdrukke-lijk te aanvaarden zowel voor zichzelf als voor hun

rechtsopvolgers. .

3.) Alle partijen erkennen elk een ontwerp van onderhavige akte ontvan-gen te hebben voorafgaandelijk aan deze.

4.) Het rijksregisternummer werd vermeld met het uitdrukkelijk akkoord van de aandeelhouders. De agenda afgehandeld zijnde, wordt de zitting geheven om 21.15 uur.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt op datum en plaats ais bovengemeld,

Na integrale voorlezing en toelichting, hebben de leden van het bureau en de aandeelhouders/vennoten,

vertegenwoordigd zoals vermeld ondertekend.

Descamps Véronique

Aan deelhouder,vereffenaar.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- akte sluiting vereffening

- vereffeningsverslag

- akkoordvonnis Rechtbank van Koophandel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2011
ÿþ_..~." ~::

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van t1 kte

EERG

TAA"SS` UUR

1 &. 07, 2011

D_

.F'P{ZiJi)LL jJ '"+~+ %l.j~.Il`

,0 2'~'

LGISCH S

BEST

Mod 2.1

Voor. behoud

aan he

Belgisc Staatsbl

11

uimnm 2363iiuui uii

" 1115"

fli

Ondernemingsnr : 0 ?r- A y Z_ 7?3

Benaming

(voluit) : 9 MAAND.COM

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Heirweg 149 te 8710 Wielsbeke

Onderwerp akte : Oprichting

IN HET JAAR TWEEDUIZEND EN ELF



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge Op 4 juli 2011

De ondergetekenden :

Mevrouw DESCAMPS Véronique, wonende te

8710WIELSBEKE Heirweg, 149

" Hierna te noemen beherend vennoot

'. De Heer VERZELEN Geert, wonende te

8710 WIELSBEKE Heirweg, 149

Hierna te noemen stille vennoot

zij verklaren als volgt op te richten.

Artikel 1 NAAM

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming 9 MAAND.COM

Artikel 2 ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te B-8710 WIELSBEKE , Heirweg, 149. De zetel mag niet overgebracht worden naar een andere plaats zonder de toestemming van alle vennoten.











Artikel 3 DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- De creatie, de realisatie en het onderhoud van intemetsites.

- De verkoop van publicitaire ruimtes in de breedste zin van het woord.

- Uitgever van informatie.

- De aan- en verkoop van auto-onderdelen

- Het verlenen van bijstand, consulting en hulp aan derden onder hun meest verschillende vormen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle activiteiten van roerende en onroerende aard verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, alsook activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van aile vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen.

Het optreden als tussenpersoon in de handel en commissiehandel.

De vennootschap kan eveneens bestuursmandaat in andere vennootschappen uitoefenen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengemeld doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Artikel 4 DUUR

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Iedere vennoot zal een einde mogen stellen aan de vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigt.

Artikel 5 KAPITAAL  AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.500,00 EURO en wordt vertegenwoordigd door 150 aandelen, elk met een fractiewaarde van 1 / 150 van het maatschappelijk kapitaal

- door Mevrouw DESCAMPS Véronique 1.400 EURO

- door de Heer VERZELEN Geert 100 EURO

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend:

- aan Mevrouw DESCAMPS Véronique 140 aandelen

- aan de Heer VERZELEN Geert 10 aandelen

Artikel 6 BEHERENDE EN STILLE VENNOTEN

Mevrouw DESCAMPS Véronique is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherend vennoot genoemd.

De Heer VERZELEN Geert is stille vennoot. De stille vennoten dragen niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd hebben in de vennootschap in te brengen. De stille vennoten hebben geen bijzondere machten met uitzondering van stemrecht op de Algemene Vergadering.

Artikel 7 BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder. Wordt in die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap als NIET-statutaire zaakvoerder. Hun mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

De zaakvoerders worden benoemd door de Algemene Vergadering, bij meerderheid van stemmen, welke hen, eveneens bij meerderheid van stemmen, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Artikel 8 OVERDRACHT VAN AANDELEN

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap vrij overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de plaagvomien voorzien bij artikel 1890 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 9 AANSPRAKELIJKHEID

De beherende vennoten zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden en verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten daarentegen worden niet als handelaar beschouwd en zijn slechts aansprakelijk ten belope van hun kapitaalsinbreng.

Artikel 10 OVERLIJDEN

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien aile andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zijn enkel recht een vergoeding in geld op te eisen, die overeenstemt met de waarde van het aandeel van de overledene.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken,

noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 11 BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Artikel 12 WINSTVERDELING

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13 VERLIEZEN

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen. Artikel 14 JAARVERGADERING  BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om 10 uur ten maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen.

Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen váár de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door Mevrouw DESCAMPS Véronique of in zijn afwezigheid door de Heer VERZELEN Geert. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij andere bepaald werd in onderhavige statuten.

Artikel 15 ONTBINDING  VEREFFENING

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheid die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

OVERGANGSBEPALINGEN

Boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot en met 31/12/2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge Er wordt overeengekomen dat alle verbintenissen aangegaan en kosten gemaakt door de éénmanszaak VERZELEN Geert (BTW BE0 521-638-680) door de op te richten vennootschap worden overgenomen en bekrachtigd en dit met terugwerkende kracht tot 01 mei 2011.

Voorlopig wordt dit gedaan met uitzondering van de activiteiten van bannering m.b.t. intemetsite 9maandl9mois.com.

De eerste Algemene Vergadering zal plaats vinden in 2013, op 1 juni om 10 uur op de maatschappelijke zetel.

Het aantal beherende vennoten wordt vastgesteld op één

Mevrouw DESCAMPS Véronique, voornoemd

Het mandaat van Mevrouw DESCAMPS Véronique is onbezoldigd, tenzij de Algemene Vergadering er anders over beslist.

Opgemaakt in 2 exemplaren te Wielsbeke, op 04/07/2011

Mevrouw DESCAMPS Véronique

Zaakvoerder  beherend vennoot









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
9 MAAND.COM

Adresse
HEIRWEG 149 8710 WIELSBEKE

Code postal : 8710
Localité : WIELSBEKE
Commune : WIELSBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande