A & A ONROEREND GOED

Divers


Dénomination : A & A ONROEREND GOED
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 822.972.051

Publication

26/06/2014
ÿþOndernemingsnr : 0822.972.051

Benaming

(voluit) : " A & A ONROEREND GOED "

(verkort) :

i echtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8792 Waregem (Desselgem), Opstalstraat 68

(volledig adres)

Onderwer" akte ; ONTBINDING  SLUITING VEREFFENING

Mod Wafd SS.S

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BE1_I; 19 -a6- Cg

BELGISCH

NEERGELEGD

2 8 ME( Mil

Rechtbank van KOOPHANDEL. Gent, afd. KORTRIJK

t3rittie

1\\Mell

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris,; zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid 'Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen', met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van drieëntwintig mei tweeduizend en veertien, dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " A & A ONROEREND GOED ", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8792 Waregem (Desselgem), Opstalstraat 68, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  VERSLAGEN

De voorzitter heeft de vergadering kennis gegeven van het verslag van de zaakvoerder de dato vijftien mei tweeduizend veertien, dat de voorgestelde ontbinding van de vennootschap toelicht, en van de bijgevoegde samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per vijftien mei tweeduizend en veertien.

De vergadering heeft vervolgens het verslag van de bedrijfsrevisor onderzocht de dato tweeëntwintig mei tweeduizend veertien opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Vander Donckt -- Roobrouck  Ch'ristiaens Bedrijfsrevisoren', afgekort 'VRC Bedrijfsrevisoren', vertegenwoordigd door de heer Hedwig Vander Donckt, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A Bus 42, over de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

 in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de', zaakvoerder van de bvba "A&A ONROEREND GOED" een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 15 mei 2014, zijnde een tussentijdse toestand, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, die een balanstotaal opgeeft van 157.897,93 EUR en een netto-passief van 71,125,97 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevóerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ik bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en de toestand van de vennootschap getrouw weergeeft.

Er zijn geen verdere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Uit onze controlewerkzaamheden blijkt dat er geen bedragen dienen geconsigneerd te worden ingevolge art. 184,§5 W.Venn.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de buitengewone algemene vergadering in het kader van de ontbinding van de bvba "A&A ONROEREND GOED" en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend."

De vergadering heeft vastgesteld dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt.

De vergadering heeft daarom besloten zich aan te sluiten bij de conclusies die in de verslagen vervat zijn.

TWEEDE BESLUIT  ONTBINDING  IN VEREFFENINGSTELLING

De algemene vergadering heeft beslist tot de ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "A & A Onroerend Goed" en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden, zodat de

vennootschap enkel nog bestaat voor haar vereffening.

DERDE BESLUIT : VASTSTELLING DAT DE VENNOOTSCHAP GEEN SCHULDEN MEER HEEFT.

De vergadering heeft uitdrukkelijk verwezen naar artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen en

heeft vastgesteld dat een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk is aangezien:

elle vennoten op de vergadering aanwezig waren;

_ alle_beslissingen.met_eenparigheidaraa stemmen.genomen.werdett;_en

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het pelgisch Staatsblad

- er na kennisname van voornoemde documenten en de uiteenzetting van de zaakvoerder blijkt dat de vennootschap op heden geen schulden meer heeft zodat er geen passiva meer zijn, met uitzondering van de schulden aan de enige aandeelhouder.

De vergadering heeft aldus besloten om in toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen geen vereffenaar aan te duiden en over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Terstond heeft de ondergetekende Notaris de aandacht van de zaakvoerder gevestigd op de toepassing van het artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen dat voorziet dat bij afwezigheid van de benoeming van een vereffenaar, elke zaakvoerder tegenover derden zal beschouwd worden als vereffenaar.

Dientengevolge heft de zaakvoerder, hier aanwezig, aanvaardt om de wettelijke verantwoordelijkheid van vereffenaar op zich te nemen.

VIERDE BESLUIT ; KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER

Er werd verzaakt aan de termijn en de formaliteiten van artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de comparant heeft verklaard voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de ontbinding-vereffening.

De zaakvoerder, voornoemd, heeft verslag uitgebracht over het beheer en gebruik van de maatschappelijke activa,

De vergadering heeft volledige kwijting gegeven aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat`. VIJFDE BESLUIT: SLUITING VAN DE VEREFFENING --TOEBEDELING ONROEREND GOED

De vergadering heeft beslist om over te gaan tot de sluiting van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap definitief is opgehouden te bestaan.

De vergadering heeft vastgesteld dat de vennoten gemachtigd zijn het gehele vermogen van de vennootschap, zowel actief en passief, te ontvangen, wat zij uitdrukkelijk aanvaarden.

De vennoten hebben verklaard zich persoonlijk borg te stellen voor de eventuele later opduikende passiva. Het vermogen van voornoemde vennootschap omvat onder meer het hierna beschreven onroerend goed,

welk vanaf heden aan de vennoten worden overgedragen volgens hun aandelenbezit in volgende verhouding;

- Aan de heer Adriaan Neuféglise, voornoemd, voor 183/186 sten, hetzij achtennegentig komma

negenendertig ten honderd (98,39%) in voile eigendom;

- Aan mevrouw Anna Rechsteiner, voornoemd, voor 31186sten, hetzij één komma eenenzestig ten honderd (1,61%) in voile eigendom;

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED.

NEDERLAND  Groede, Walenstraat 12

Het woonhuis met ondergrond en verder aan- en toebehoren, plaatselijk bekend Walenstraat 12 te 4503 AD Groede (Nederland), kadastraal bekend onder gemeente Oostburg, sectie EG, nummer 125, groot drie are zevenendertig centiare (3a 37ca).

ZESDE BESLUIT; BEWARING VAN DE DOCUMENTEN

De vergadering heeft beslist dat de boeken en de sociale documenten van de vennootschap gedurende vijf I jaar bewaard zullen worden ten huize van de heer Adriaan Neuféglise, voornoemd, 4503 Groede (Nederland), Walenstraat 14.

ZEVENDE BESLUIT; VOLMACHT

De vergadering heeft de naamloze vennootschap 'VANDEN ABEELE  FOURNEAU', met zetel te 8792 Desselgem, Opstalstraat 68, vertegenwoordigd door mevrouw Magda Fourneau, tot bijzondere lasthebber van de vennootschap aangesteld, teneinde alle formaliteiten welke noodzakelijk zouden blijken uit hoofde van de genomen beslissingen, te vervullen bij alle privé- of publieke administraties en ondermeer bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de administratie van de belasting op de toegevoegde waarde.

Te dien einde, zal de voornoemde lasthebber, in naam van de vennootschap, aile akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen mogen afleggen, in de plaats stellen, en in het algemeen, al het nodige doen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout.

Tegelijk hiermee neergelegd;

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d, 23/05/2014;

- verslag van de zaakvoerder d.d. 15/05/2014 met balans activa & passiva;

- verslag van de bedrijfrevisor d.d. 2210512014;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 22.07.2013 13337-0591-009
31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 25.07.2012 12344-0034-010
01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 25.07.2011 11340-0426-009

Coordonnées
A & A ONROEREND GOED

Adresse
Zetel : 8792 Waregem (Desselgem), Opstalstraat 68

Code postal : 8792
Localité : Desselgem
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande