A & B CONSULTING

Divers


Dénomination : A & B CONSULTING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 874.212.005

Publication

01/10/2014
ÿþ Mocl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITEUR BELGE NEERGELEGD

24 -09- 2014 BELGISCH STAA



lii 11111.J!11,11.1Jle II

25 Ain 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent. afd. KORTRIJK





Griffie



Ondernemingsnr : 0874212005

Benaming

(voluit) : A&B CONSULTING

(verkort):

Rechtsvorm; BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel: 8800 RUMBEKE, KEMPENAARSTRAAT 4

(volledig adres)

Onderwerp akte ; KAPITAALVERHOGING IN HET KADER VAN ARTIKEL 269§2 W.I.B.

Uit de buitengewone algemene vergadering genotuleerd 64 onderhandse akte de dato 22/07/2014 blijkt dat niet eenparigheid van stemmen het volgende werd beslist

EERSTE BESLUIT

In toepassing van artikel 2692 Wetboek van Inkomstenbelastingen, beslist de algemene vergadering tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in geld ten belope van 15.000 EUR waardoor het maatschappelijk kapitaal zal gebracht worden op 20,000 EUR.

TWEEDE BESLUIT

De vennoot, de heer Frank Vercruysse, verklaart bij deze afstand te doen van zijn voorkeurrecht conform de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen om in te schrijven op de onderhavige kapitaalsverhoging en dit ten voordele van de andere vennoot, de heer Kurt Lin.

DERDE BESLUIT

Vaststelling van de realisatie van de kapitaalverhoging door inbreng in geld.

De heer Kurt Lin, voornoemd, verklaart volledig in te schrijven op de kapitaalverhoging en deze te volstorten door inbreng in geld ten belope van 15.000 EUR door creatie van 600 nieuwe aandelen waardoor het totaal aandelen van de vennootschap wordt gebracht op 800 aandelen. De heer Kurt Lin verkrijgt 600 nieuwe aandelen waardoor hij eigenaar wordt van 799 aandelen.

Het hierboven vermelde wordt door de algemene vergadering aanvaard en goedgekeurd.

VIERDE BESLUIT

De vergadering past het artikel van de statuten met betrekking tot het maatschappelijk kapitaal aan als volgt: "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 20.000 EUR. Het is verdeeld in 800 aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering past het artikel 21 van de statuten met betrekking tot de procedure van de vereffening van

de vennootschap aan als volgt

"Ingeval van ontbinding zal (zullen) de zaakvoerder(s) optreden als vereffenaar(s), behalve indien de algemene vergadering zelf een of meerdere vereffenaars aanstelt.

De aangestelde vereffenaars dienen de hoedanigheid te bezitten van accountant of belastingsconsu lent.

Het besluit door de algemene vergadering tot het aanstellen van een of meerdere vereffenaars dient genomen te worden door de helft van de vennoten, in het bezit van drie vierde van het vennootschapsvermogen, bij gebreke van deze meerderheid beslist de voorzitter van de rechtbank.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die ééri-vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend. -

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

" ,

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare ischulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden."

ZESDE BESLUIT

De zaakvoerder, de heer Kurt Lin, wordt door de vennoten gemachtigd om de statuten in bovenvermelde zin

aan te passen en te coördineren.

De zaakvoerder,

De heer Kurt Lin

12/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~



" iaosaasv*

1 bal

Be Sta

3E

MONITEUR, BELGE

~ 1 -03- 2012 LGISCH STAATSBLAF2 NEERGELEGD

24. 02r 2812

OFH,4NDEL

Ondernemingsnr : 0874.212.005

Benaming

(voluit) : A&B CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Schaapbruggestraat 13b - 8800 Rumbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELWIJZIGING

Naar aanleiding van een nieuwe wijkindeling, wijzigt het adres van de maatschappelijke zetel van Schaapbruggestraat 13 b te Rumbeke, naar Kempenaarstraat 4 te Rumbeke.

En dit vanaf heden, 16 januari 2012.

Zaakvoerder

LIN Kurt

-Bijlagen bij liët Bëlgiscli Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
A & B CONSULTING

Adresse
SCHAAPBRUGGESTRAAT 13B 8800 RUMBEKE

Code postal : 8800
Localité : Rumbeke
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande