A COTE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : A COTE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 894.598.633

Publication

20/01/2011
ÿþiII 1IIl 11111 IIlI Illl 11111 1hI IDI Il II

'11010365"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B

Ondernemingsnr : 0894.598.633

Benaming

(voluit) : " A CÔTÉ "

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8790 Waregem, Krakeelhoek 51

Onderwerp akte : VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING

Vergadering van de overgenomen vennootschap

Er blijkt uit een proces-verhaal opgesteld door RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Thérèse Dufaux - Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel- Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen', met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van tweeëntwintig december tweeduizend en tien, dragende volgende melding van registratie: "Geregistreerd te Waregem, de 29 december. Boek 102. Blad 77. Vak 10 ; Bladen: 4. Verzendingen: 0. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 euro) de E.A. Inspecteur (getekend) B. Van Thuyne.";

dat de vennoten van de naamloze vennootschap " A CÔTÉ " waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Krakeelhoek 51, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

VASTSTELLING DAT ALLE WETTELIJKE FORMALITEITEN VERVULD ZIJN.

De comparant heeft ons notaris verklaard dat :

1/ Op negenentwintig september tweeduizend en tien een fusievoorstel werd opgemaakt door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap 'A COTE', en de naamloze vennootschap `R 159'.

2/ Het fusievoorstel werd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk neergelegd op negenentwintig oktober tweeduizend en tien, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor de ovememende vennootschap, de naamloze vennootschap 'R159'

3/ De neerlegging van het fusievoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twaalf november tweeduizend en tien, onder nummer 10164984.

4/ Het fusievoorstel werd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk neergelegd op negenentwintig oktober tweeduizend en tien, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap ' A COTE'

5/ De neerlegging van het fusievoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twaalf november tweeduizend en tien, onder nummer 10164983.

6/ De stukken vermeld in artikel 720, §2 van het Wetboek van Vennootschappen minstens één maand voor de datum van deze vergadering in de zetel van de vennootschap ter inzage lagen.

7! Gezien alle aandelen van de naamloze vennootschap 'A COTE' in handen zijn van de naamloze vennootschap ' R159' werden de raden van bestuur van beide vennootschappen krachtens de artikelen 719727 van het Wetboek van Vennootschappen, vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen, waarvan sprake in artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op basis van zelfde artikelen werden de betrokken vennootschappen ervan vrijgesteld om een omstandig verslag te laten opstellen door commissaris/bedrijfsrevisor, zoals bepaald in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

8! Er zich vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen.

9/ De bestuursorganen van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist dat de overgenomen vennootschap geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap en dat de overgenomen vennootschap geen eigendomsrechten op enig onroerend goed bezit, noch zakelijke rechten.

FUSIE-ONDERZOEK ! WETTIGHEIDSCONTROLE.

Bij toepassing van artikel 723 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de ondergetekende notaris na onderzoek het bestaan en zowel de interne en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten in verband met deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waartoe de vennootschap gehouden is bevestigd.

Mol 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT UR

CTIOIV IV---E ilNEERGELtUu

DIR

1 2 `I t- 2011 -6. 01. 2011

ELGISCH

BES

TAATSBLAD

EJfJn

^-~----~--_,

RECHTBANK TOOK KOOPHANDEL Grile

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vgor-behouden aart' het Belgisch Staatsblad

De vergadering heeft verklaard dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelmatigheden of moeilijkheden heeft vastgesteld.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD.

Al deze feiten zijn nagezien en juist bevonden door de vergadering, die heeft erkend geldig te zijn samengesteld en bevoegd om over de agenda te beraadslagen.

De voorzitter heeft de redenen uiteen uiteen gezet, die de grondslag vormen van de inhoud van de agenda.

Vervolgens heeft de vergadering de volgende besluiten genomen met éénparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van besluit tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de naamloze vennootschap R 159 ':

EERSTE BESLUIT.

De voorzitter heeft een samenvatting van het fusievoorstel gegeven, waarin wordt voorgesteld dat de naamloze vennootschap ' A COTE' door een met fusie gelijkgestelde verrichting wordt overgenomen door de naamloze vennootschap 'R159', in toepassing van artikelen 719-727 van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige aandeelhouder heeft bevestigd dat hij kennis heeft genomen van de inhoud van het fusievoorstel de dato negenentwintig september tweeduizend en tien.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering het haar voorgelegde fusievoorstel goedgekeurd en heeft besloten tot de fusie, door middel van een met fusie gelijkgestelde verrichting, van de naamloze vennootschap 'R159', waarvan de zetel gevestigd is te 8710 Wielsbeke, Rijksweg 159, overnemende vennootschap, met de naamloze vennootschap 'A COTE', overgenomen vennootschap, waarvan de zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Krakeelhoek 51, waarbij de overgenomen vennootschap ontbonden wordt zonder vereffening en haar gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, overeenkomstig het genoemde fusievoorstel overgaat op de overnemende vennootschap.

Er worden geen aandelen toegekend in ruil voor de overgang van het gehele vermogen, gezien de overnemende vennootschap de enige aandeelhouder is in de overgenomen vennootschap. De aandelen van de overgenomen vennootschap in het bezit van de overnemende vennootschap zullen door de raad van bestuur van deze laatste vennootschap worden vernietigd.

Aan de bestuurders van de ovememende vennootschap en aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

Vanaf één april tweeduizend en tien zijn de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt der directe belastingen geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen aandelen waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Evenmin heeft de vennootschap andere effecten dan aandelen uitgegeven.

1n de overnemende vennootschap zullen, ingevolge de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, de verschillende bepalingen van de statuten niet wijzigen.

Aangezien de doelsomschrijving van beide vennootschappen gelijklopend zijn, zal het doel van de naamloze vennootschap 'R159' naar aanleiding van de fusie niet worden gewijzigd.

Dienaangaande wordt verwezen naar het fusievoorstel van beide bestuursorganen.

Na goedkeuring van het besluit tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de naamloze vennootschap ' R159 ' zal vastgesteld worden dat de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de naamloze vennootschap ' A COTE', in toepassing van de artikelen 719-729 van het Wetboek van Vennootschappen werd verwezenlijkt en zal de naamloze vennootschap ' A COTE' definitief ophouden te bestaan.

Het mandaat van de bestuurders van de vennootschap 'A COTE', zijnde 1/ Heer PAUWELS Johan Remi Georges, (nationaal nummer 53.02.26 189-61), wonend te 8710 Wielsbeke, Wandellaan 26, en 2/ Heer VANASSCHE Stefaan Pol, (nationaal nummer 64.06.29 301-21), wonend te 8790 Waregem, Holstraat 61 7A, zal dan ook beëindigd worden.

DERDE BESLUIT.

De vergadering heeft de nodige machten verleend aan het bestuursorgaan om de genomen besluiten ten uitvoer te brengen.

Bij deze wordt aan Heer Franky CLAERHOUT, wonend te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Kleurvinge 23, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van onderhavige met fusie gelijkgestelde verrichting als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van de raad van bestuur of de algemene vergadering van aandeelhouders van deze vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.".

VIERDE BESLUIT.

De vergadering heeft besloten dat de voorgaande besluiten genomen zijn onder de opschortende voorwaarde van het aanvaarden van het fusievoorstel door de overnemende vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Thérèse Dufaux.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte-akte buitengewone-algemene-vergadering .d,d. -22112120-10,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 10.09.2010, NGL 26.10.2010 10589-0314-017
27/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 11.09.2009, NGL 25.11.2009 09860-0116-014

Coordonnées
A COTE

Adresse
KRAKEELHOEK 51 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande