A & G INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A & G INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.240.157

Publication

18/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.03.2014, NGL 12.03.2014 14062-0601-011
08/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 04.03.2013, NGL 29.03.2013 13079-0271-012
06/07/2011
ÿþ Mod 2,0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IflhI H diiuumii N 2 JUNI 2011

*iiiozaai* Griffie





Ondernemingsnr : 3-4 Li S

Benaming

(voluit) : A & G INVEST

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8610 Kortemark, Koordhoekstraat 28/A

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - verklaringen - benoemingen.

Er blijkt uit een akte verleden voor meester DE CUMAN Johan, notaris te Kortemark op 16 junil 2011, waarvan het relaas der registratie luidt: "Geregistreerd op het kantoor der registratie Torhout op 17 juni 2011.: Boek 666. Blad 02. Vak 5. Negen bladen, geen renvooien. Ontvangen: Vijfentwintig Euro (25,00 Euro). (Get.) Bij delegatie Anja De Jonghe, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht,: met als:

1) Benaming: A & G INVEST

2) Zetel: 8610 Kortemark, Koordhoekstraat 28/A

3) Aandeelhouders:

1/ De heer VANDEWALLE Gino Gabriel, bankbediende, geboren te Roeselare op twaalf oktober negentienhonderd drieënzeventig (rijksregister nummer 731012 297 73, identiteitskaart nummer 590 6954596 13), echtgenoot van mevrouw Daels Ann, hierna genoemd, wonende te 8610 Kortemark, Koordhoekstraat 28/A.

2/ Mevrouw DAELS Ann Alix Leone, bediende, geboren te Kortrijk op vierentwintig februari negentienhonderd zeventig (rijksregister nummer 700224 366 10, identiteitskaart nummer 590 7687500 82), echtgenote van de heer Vandewalle Gino, voornoemd, wonende te 8610 Kortemark, Koordhoekstraat 28/A.

De echtgenoten Vandewalle Gino  Daels Ann zijn gehuwd voor de ambtenaar van de burgerlijke stand van' de gemeente Kortemark op vijfentwintig augustus tweeduizend, onder het beheer der wettige gemeenschap van goederen bij ontstentenis van een huwelijkscontract.

4) Doel:

De vennootschap heeft als doel:

Het uitvoeren van mandaten van bestuurder, zaakvoerder of van vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle handelingen stellen die verband houden met haar doel of de verwezenlijking'

ervan vergemakkelijken.

De vennootschap mag aangewend worden voor het beheer van eigen vermogens en eigen beleggingen,

voor de aankoop van onroerende goederen, het beheer en de verkoop ervan.

De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor.

verbintenissen door derde personen aangegaan.

De vennootschap mag al haar andere goederen in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

De vennootschap mag bestuursmandaten opnemen en bijstand verlenen.

De vennootschap mag door participatie deelnemen, ongeacht de vorm, in alle bestaande of nog op te

richten vennootschappen in België waarvan het doel gelijkvormig of aansluitend zou zijn met het hare.

5) Duur: Onbepaalde duur. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

6) Kapitaal: achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen,

zonder aanduiding van nominate waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd onderschreven als volgt:

- De heer Vandewalle Gino, schreef in op negenennegentig (99) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstortte

door inbreng van een bedrag van in totaal zes duizend honderd achtendertig euro (¬ 6.138,00).

- Mevrouw Daels Ann, voornoemd, schreef in op één (1) aandeel, hetwelk zij gedeeltelijk volstortte door

inbreng van een bedrag van in totaal tweeënzestig euro (¬ 62,00).

7) Zaakvoerders:

Een statutaire zaakvoerder te weten:

De heer Vandewalle Gino, wonende te 8610 Kortemark, Koordhoekstraat 28/A.

8) Bestuur en bestuursbevoegdheid.

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, natuurlijke persoon, die vennoot is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen -t'y hët BëTgisch StaatsbTâd - 06/0112-011 - Annexes du -Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Hij word benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van zijn/haar opdracht bepaalt.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Behoudens andersluidende overeenkomst is een niet statutaire zaakvoerder ad nutum afzetbaar en wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van een zaakvoerder. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering ais de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buite rechte.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid van zijn leden, kan iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

9) Boekjaar: van één oktober tot dertig september van daaropvolgende jaar en het eerste vanaf twee september tweeduizend en elf om te eindigen op dertig september tweeduizend en twaalf.

10) Jaarlijkse algemene vergadering: eerste maandag van de maand maart, om tien uur dertig. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden. Eerste algemene vergadering in tweeduizend en dertien.

11) Aanleggen reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo:

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

a t

Voor- Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden."

behouden 12) Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht:

aan het Elk aandeel geeft recht op een stem, behoudens de door de wet voorziene bepalingen.

Belgisch De vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, gekozen onder de andere

Staatsblad vennoten of schriftelijk hun stem uitbrengen. Te dien einde moet de oproeping de tekst van de voorgestelde

besluiten bevatten, die de vennoten mogen goedkeuren of verwerpen;

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

" vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De besluiten van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Behalve ingeval de besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgesteld worden, moeten de afschriften en uittreksels over te leggen aan het gerecht of elders ondertekend worden door één zaakvoerder.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders, behoudens verzaking aan deze formaliteiten door de betrokkenen.

13) Overname verbintenissen.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in de akte, worden door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd..

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

14) Ontbinding - vereffening - verdeling liquidatiesaldo.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen

van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt,

" waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank

van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de

vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden "

goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van '

stortingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris DE CUMAN Johan te Kortemark

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte oprichting, de dato 16 juni 2011.







Bijlagen bij fiët Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
A & G INVEST

Adresse
KOORDHOEKSTRAAT 28, BUS A 8610 KORTEMARK

Code postal : 8610
Localité : KORTEMARK
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande