A HOUSE IS NOT A HOME

Divers


Dénomination : A HOUSE IS NOT A HOME
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 447.714.287

Publication

05/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : 8000 Brugge, Sint-Annarei 25A bus 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omzetting kapitaal in euro -- omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam  ontslag bestuurders  omzetting naamloze vennootschap in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  aanneming nieuwe statuten  benoeming zaakvoerder(s)  volmacht

Op heden DERTIG DECEMBER TWEE DUIZEND EN DERTIEN.

Voor mij, Meester BERNARD WAUTERS, notaris met standplaats te Brugge (Assebroek), ten kantore,

Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "A HOUSE IS NOT A HOME", met zetel te 8000

Brugge, Sint-Annarei 25A bus 3.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Bernard Maertens, te Brugge, vervangende zijn ambtsgenoot,

notaris Luc De Quinnemar, destijds te Brugge (Assebroek), belet, op 23 juni 1992, bekendgemaakt in de

Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 15 juli 1992, onder nummer 920715/356.

Waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd,

I. SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van juffrouw LANNOO Els, hierna genoemd.

Gezien het gering aantal aanwezige aandeelhouders, wordt niet overgegaan tot de samenstelling van een

bureau.

II. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn vertegenwoordigd, de hierna genoemde aandeelhouders die, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren titularis te zijn van het achter hun naam vermeld aantal aandelen:

1. De heer vAN hET GROENEWOUD Raymond zanger, geboren te Schaarbeek op

veertien februari negentienhonderdvijftig R.R.[ 50.02.14-401.49], echtgenoot van mevrouw SPRUYT Sigrid, geboren te Deume op vierentwintig maart negentienhonderdvierenzestig, wonende te 8000 Brugge, Sint-Annarei 25/0301.

Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris Bernard Waûters, op 9 maart 2009, zonder wijziging te hebben aangebracht.

Alhier vertegenwoordigd door juffrouw LANNO0 Els Elke, geboren te Brugge op 2 november 1980 [1.K, 591-2891808-49], wonende te 8730 Oedelem, Roggestraat 26, krachtens de machten haar verleend bij onderhandse volmacht de dato 19 december 2013, die aan onderhavige akte zal worden gehecht.

Houder van tweehonderd negenenveertig aandelen 249

2. De heer KERCKHOF Johan Marcel Rik manager, geboren te Kortrijk op tweeëntwintig augustus negentienhonderdeenenvijftig [R.R. 51.08.22-257.16], echtgescheiden, wonende te 8730 Beernem, Lattenklieversstraat 36.

Alhier vertegenwoordigd door de heer CLAEYS Didier Edward André, geboren te Brugge op 13 juli 1973 ELK, 591-8100566-04], wonende te 8000 Brugge (Koolkerke), Potagierstraat 21, krachtens de machten hem verleend bij onderhandse volmacht de dato 19 december 2013, die aan onderhavige akte zal worden gehecht.

Houder van één aandeel 1

Samen houders van tweehonderd vijftig aandelen. 250

Voornoemde heer Raymond vAN hET GROENEWOUD en voornoemde heer Johan KERCKHOF zijn tevens vertegenwoordigd in hun hoedanigheid van bestuurders van de vennootschap door respectievelijk voornóemde juffrouw Els LANNOO en voornoemde heer Didier CLAEYS  ingevolge de machten hen verleend bij voormelde volmachten de dato 19 december 2013  , zodat geen bewijs van hun oproeping moet worden voorgelegd,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iH

BEL

M NITEUR BE

9 -01- 2(

ISCH STAATSBLAC t JAN. 2~~griff+er,

LGE NEERGELEGDTEP GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDELTE

14 BRUGGE(AFDELINGBRUGGE)

op; r

Griffie

Ondernerningsnr : Benaming 0447.714.287

(voluit) : (verkort) : A HOUSE IS NOTA HOME

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

z Is tussengekomen in zijn hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap, zodat geen bewijs van zijn oproeping moet worden voorgelegd:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge De heer VAN DE KERCKHOVE Philippe Auguste René, geboren te Brugge op achttien juli negentienhonderddrieënvijftig [R.R. 53.07.18-235.96], wonende te 8210 Zedelgem, Koornemoezen 10.

Alhier vertegenwoordigd door de heer TAILLY Pieterian Pauwel Guida Nadine Patrick, geboren te Torhout op 5 oktober 1985 [LK, 591-3211551-80], wonende te 9880 Aalter, Hoogstraat 6, krachtens de machten hem verleend bij onderhandse volmacht de dato 19 december 2013, die aan onderhavige akte zal worden gehecht. De voorzitter verklaart dat in de vennootschap geen houders zijn van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, noch obligatiehouders, noch houders van warrants op naam, noch commissarissen, en dat er geen andere bestuurders zijn dan de hiervoor genoemde.

III. UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te stellen dat deze vergadering wordt gehouden om te beraadslagen en te besluiten over volgende agendapunten:

AGENDA

1, Omzetting van het kapitaal in euro.

2. Omzetting aandelen aan toonder: toekenning machten aan de raad van bestuur.

3. Kennisname van het verslag van de raad van bestuur om het voorstel tot omzetting van de vennootschap toe te lichten, met de bijgevoegde staat van de activa en passiva en van het verstag opgesteld door de bedrijfsrevisor, over deze staat van actief en passief van de vennootschap, gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur,

4. Ontslag bestuurders voor hun bestuur over de naamloze vennootschap.

5. Voorstel tot omzetting van de vennootschap in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

6. Goedkeuring van de nieuwe tekst der statuten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

7. Benoeming zaakvoerder(s).

8, Volmacht,

GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

De voorzitter zet uiteen dat alle aandeelhouders die het totaal van de aandelen bezitten, vertegenwoordigd zijn en éénparig hun instemming betuigen met de vooropgestelde agenda van deze buitengewone algemene vergadering. Bijgevolg is de vergadering geldig samengesteld om over de punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

De comparanten verklaren dat geen enkel aandeelhouder minstens vijfentwintig ten honderd van de stemrechten heeft verworven via aandelen aan toonder en/of via gedematerialiseerde aandelen, zonder de door de wet verplichten kennisgeving te verrichten, zodat zij verklaren dat de bevoegde rechter geen van de sancties heeft uitgesproken voorzien in artikel 516 van het Wetboek van Vennootschappen.

1V. BERAADSLAGINGEN EN BESLUITEN

Deze uiteenzetting van de voorzitter wordt door de algemene vergadering juist bevonden; vervolgens wordt er overgegaan tot de behandeling van de punten op de agenda en, na beraadslaging, worden met éénparigheid van stemmen volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT  OMZETTING VAN HET KAPITAAL IN EURO

De vergadering besluit het kapitaal om te zetten in euro zodat het kapitaal thans honderd achtenveertigduizend zevenhonderd zesendertig euro elf (¬ 148.736,11) bedraagt.

TWEEDE BESLUIT OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER: TOEKENNING MACHTEN AAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vergadering stelt voor om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De vergadering verleent daartoe aan de raad van bestuur de bevoegdheid, om binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere effecten aan toonder in effecten op naam en om de omwisseling praktisch te realiseren.

V. SCHORSING ALGEMENE VERGADERING

Alle aandeelhouders, vertegenwoordigd zoals gezegd, komen alhier tussen en beslissen unaniem om de algemene vergadering tijdelijk te schorsen teneinde de raad van bestuur de mogelijkheid te bieden de haar toegekende machten uit te oefenen.

VI. RAAD VAN BESTUUR

Komt thans bijeen; de raad van bestuur bestaande uit alle bestuurders van de vennootschap, met name:

1. de heer vAN hET GROENEWOUD;

2. de heer Johan KERCKHOF;

3. de heer Philippe VAN dE KERCKHOVE.

Allen voornoemd en vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, ingevolge voormelde volmachten de dato 19

december 2013.

De raad wordt voorgezeten door voornoemde juffrouw Els LANNOO.

De raad van bestuur neemt kennis van voormelde agenda van de algemene vergadering gehouden

voorafgaandelijk dezer en van voorgaand besluit genomen door deze algemene vergadering en elke

bestuurder, hier vertegenwoordigd, verklaart voldoende kennis te hebben van alle agendapunten en verklaart

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

dat deze punten en beslissingen alhier niet opnieuw dienen te worden toegelicht door de voorzitter.

In uitvoering van de machten toegekend aan de raad van bestuur aanvaardt de raad van bestuur de overhandiging door alle aandeelhouders van aile aandelen aan toonder, zodat deze kunnen worden vernietigd. In ruil daarvoor verkrijgen alle aandeelhouders een inschrijving in het register van aandelen van elk precies hetzelfde aantal aandelen als zij aandelen aan toonder bezitten, doch ditmaal op hun respectievelijke naam gesteld.

Beëindiging van de raad van bestuur

Vermits alle punten afgehandeld zijn, wordt de vergadering van de raad van bestuur beëindigd.

VII. HERVATTING ALGEMENE VERGADERING

De voorzitter bevestigt dat de raad van bestuur alle aandelen aan toonder heeft vernietigd en dat elke aandeelhouder een inschrijving in het register van aandelen heeft bekomen.

Op voorstel van de voorzitter beslist de algemene vergadering dat nog over volgende agendapunten dient beraadslaagd en beslist te worden:

GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

De voorzitter zet uiteen dat alle aandeelhouders die het totaal van de aandelen bezitten nog steeds vertegenwoordigd zijn en éénparig hun instemming betuigen met de vooropgestelde agenda van deze buitengewone algemene vergadering. Bijgevolg is de vergadering geldig samengesteld om over de resterende punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

DERDE BESLUIT KENNISNAME VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de raad van bestuur de dato 9 december 2013, om het voorstel tot omzetting van de vennootschap toe te lichten, met de bijgevoegde staat van de activa en passiva, afgesloten op 30 september 2013, en van het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Maarten Lindemans, bedrijfsrevisor, over deze staat van actief en passief van de vennootschap, gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur, en besluit zich akkoord te verklaren met de inhoud ervan.

Elke aandeelhouder, vertegenwoordigd zoals gezegd, erkent bovendien een kopie ontvangen te hebben van deze documenten en ervan kennis te hebben genomen, en verzaakt aan de termijnen om op voorhand kennis te nemen van deze verslagen.

Het verslag van de heer Maarten Lindemans, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 23 december 2013 december besluit met de volgende woorden:

"9. BESLUIT

In het kader van de geplande omzetting van de naamloze vennootschap 'A HOUSE IS NOT A HOME' met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Sint Annarei 25A bus 3, in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft het bestuursorgaan een staat van activa en passiva per 30-09-2013 opgesteld.

Onze controlewerkzaamheden zijn er op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief van de nv 'A HOUSE IS NOT A HOME' heeft plaats gehad, Onze controlewerkzaamheden zijn uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap.

De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie. Gezien de beperktheid van de interne controles werden dan ook voornamelijk substantiële controles uitgevoerd. Gelet op de beperkte timing werden geen confirmaties verstuurd aan klanten, leveranciers, financiële instellingen, raadsheren of andere derde partijen en werden er evenmin recente waarderingsverslagen van de onroerende goederen voorgelegd. Aldus dient hiervoor een voorbehoud te worden geformuleerd. Onder voorbehoud van hetgeen in voorgaande paragraaf is uiteengezet, is uit onze controlewerkzaamheden gebleken dat overeenkomstig het in België van toepassing zijnde boekhoudkundig referentiestelsel, het netto-actief naar onze mening overgewaardeerd is tbv 3,000,00 EUR waardoor het netto-actief ad. 328.380,29 EUR, zoals blijkt uit de voorgelegde staat van activa en passiva per 30-09-2013, gecorrigeerd dient te worden naar 325.380,29 EUR.

Het gecorrigeerd netto-actief is hoger dan het maatschappelijk kapitaal opgenomen in de staat van activa en passiva per 30 september 2013 (148.736,11 EUR). Het netto-actief is eveneens hoger dan het minimum maatschappelijk kapitaal vereist voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (18.550, 00 EUR).

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten,

Dit verslag is opgesteld in het kader van de toepassing van artikel 777 W. Venn. voorafgaandelijk aan de omzetting van de nv 'A HOUSE IS NOT A HOME' en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgesteld te Antwerpen, 23 december 2013 (volgt de handtekening) Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door Maarten Lindemans Schaliënstraat 5 bus 2, 2000 Antwerpen" Een exemplaar van deze verslagen en van de staat zal worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal.

VIERDE BESLUIT  ONTSLAG BESTUURDERS

De vergadering beslist de bestuurders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze

" i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap, te weten: de heer Raymond van het Groenewoud, de heer Johan Kerckhof en de heer Philippe Van de Kerckhove, allen voornoemd, met ingang vanaf heden te ontslaan; tevens wordt hen décharge verleend voor het door hen gevoerde beleid.

VIJFDE BESLUIT  OMZETTING VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder in voorkomend geval de rechtspersoonlijkheid te veranderen.

ZESDE BESLUIT  AANNEMING NIEUWE STATUTEN

De vergadering beslist de hierna volgende nieuwe tekst der statuten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen en goed te keuren:

"STATUTEN

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "A HOUSE IS NOT A HOME",

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Brugge, Sint-Annarei 25A bus 3.

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, het verwerven en het beheer van een onroerend vermogen alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan,

De vennootschap zal binnen het kader van dit doel en voor zover niet strijdig met de burgerlijke aard van de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren en bouwen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden. De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken of die eenvoudig nuttig zijn dit doel te vergemakkelijken.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in aile andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk doel gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van derden borgstellen, optreden als vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag ook de functies van bestuurder in en/ofvan vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd achtenveertigduizend zevenhonderd zesendertig euro elf (¬ 148.736,11), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor aile rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerder(e) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de tweede maandag van de maand november om éénentwintig uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien. Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

ZEVENDE BESLUIT BENOEMING ZAAKVOERDERS

De vergadering besluit als zaakvoerders te benoemen voor onbepaalde duur vanaf heden: voornoemde heren Raymond vAN hET GROENEWOUD en Johan KERCKHOF, die  vertegenwoordigd zoals gezegd  verklaren

dit mandaat te aanvaarden voor voormelde duur.

ACHTSTE BESLUIT VOLMACHT

De vergadering beslist volmacht te geven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Servigrim, met kantoor te 1850 Grimbergen, Vilvoordsesteenweg 166, vertegenwoordigd door de heer Thierry Bollen, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, voor het vervullen van alle formaliteiten tot het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, via een ondernemingsloket en het verkrijgen van een ondernemingsnummer als resultaat daarvan alsook voor het bekomen van een nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VIII. BEËINDIGING VAN DE VERGADERING

Vermits alle punten van de agenda afgehandeld zijn, wordt de vergadering beëindigd.

VERKLARING PRO FISCO

Deze omvorming in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geschiedt met toepassing van de voordelen van onder meer:

" artikel 121 van het Wetboek van Registratierechten

" artikel 11 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde

" de artikels 774 tot en met 788 van het Wetboek van Vennootschappen

" de artikels 45, 95, 96 en 214 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen

Slotverklaring

De voorzitter deelt mede dat de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten onder welke vorm ook, die ten laste zijn van de vennootschap ten gevolge van de besluiten vervat in onderhavige notulen tweeduizend honderd euro (¬ 2.100,00) bedragen.

Organieke Wet Notariaat

De comparanten erkennen dat de instrumenterende notaris hen heeft gewezen op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9, § 1 van de Organieke Wet Notariaat, De instrumenterende notaris heeft de aandacht van partijen gevestigd op de tegenstrijdige belangen en/of onevenwichtige bedingen in deze akte en heeft partijen meegedeeld dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman. De notaris heeft tevens elke partij volledig ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken is en heeft alle partijen op onpartijdige wijze raad verstrekt. De comparanten bevestigen al het voorgaande en verklaren dat zij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte aanvaarden.

Bevestiging van identiteit

De instrumenterende notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van hoger vermelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

Rechten op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht bedraagt vijfennegentig euro.

Waarvan proces-verbaal, verleden te Brugge (Assebroek).

Nadat het proces-verbaal met haar bijlagen integraal werd voorgelezen en werd toegelicht, ondertekenen de

comparanten en ik notaris.

(volgen de handtekeningen)

Geboekt te Brugge registratie 4 bevoegd voor registratie op 6 januari 2014, vijf bladen, geen verzendingen,

boek 234, blad 47, vak 11, Ontvangen vijftig euro (¬ 50,00). De eerst aanwezend inspecteur, (getekend) Al

KURT VAN LOO.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Weters

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van het proces-verbaal houdende statutenwijziging, inclusief

gecoördineerde tekst der statuten, volmachten, verslag raad van bestuur met staat van actief en

passief, verslag revisor

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 12.11.2013, NGL 24.01.2014 14014-0331-011
02/01/2013 : BGT000333
30/05/2012 : BGT000333
03/02/2012 : BGT000333
02/02/2011 : BGT000333
20/01/2010 : BGT000333
18/12/2008 : BGT000333
02/01/2008 : BGT000333
23/11/2006 : BGT000333
30/12/2005 : BGT000333
12/01/2005 : BGT000333
16/12/2003 : BGT000333
18/11/2002 : BGT000333
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 09.11.2015, NGL 22.12.2015 15700-0533-010
01/01/1997 : BGT333
15/07/1992 : BGT333

Coordonnées
A HOUSE IS NOT A HOME

Adresse
SINT-ANNAREI 25A, BUS 3 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande