A.C.A. INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.C.A. INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.264.118

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 30.06.2014 14262-0595-009
27/02/2013
ÿþMod Word it.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0847.264.118

Benaming

(voluit) : A.C.A. INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8720 Dentergem (Wakken), Sint Antonfusstraat 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Martine Vandemaele te Wakken op dertig januari tweeduizend en dertien, geregistreerd te Waregem op vijf februari tweeduizend en dertien, boek 108, blad 21, vak 3, bladen: 4, verzendingen: 0, ontvangen vijfentwintig euro (25,00 eur). Getekend E.A. Inspecteur Princ. B. Van Thuyne, dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist :

EERSTE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering ondergetekende notaris te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerders de dato negenentwintig januari tweeduizend en dertien, waarin deze de hierna door te voeren doelwijziging verantwoordt, evenals van de staat van activa en passiva de dato eenendertig oktober tweeduizend en twaalf.

De enige vennoot erkent kennis te hebben genomen van dit verslag en van deze staat van activa en passiva.

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de tekst van artikel 3, eerste alinea van de statuten uit te breiden met de tekst zoals voorgesteld onder punt 1 van de agenda. TWEEDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de tekst van artikel 3 van de statuten aan te passen aan het genomen besluit hiervoor.

Dit artikel zal voortaan luiden als volgt:

Artikel 3.  DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

-De aan- en verkoop, bouwen, verbouwen, huren, verhuren, verkavelen, beheren van onroerende goederen, meerbepaald gronden.

-Tussenpersoon in de handel van onroerende goederen.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, uitbaten van onroerende goederen, en eventueel deze ter beschikking te stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, en eventueel deze ter beschikking te stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

-Het fokken, aan- en verkopen, importeren en exporteren van dieren.

-Het aankopen en verkopen, importeren en exporteren van goederen.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Bovenstaande opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op enigerlei wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel en dit zowel in België als

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

IIiiIwIII~~II~NIWVVI

303 402x

r3,

E

S1

IM

~r.

NttRGELEGD

13, 02, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL Griffie KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

VÓor-

bd.houden aan het Belgisch

5táatsbiad

in het buitëri nd. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, directielid, zaakvoerder, beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen; zij mag zich borgstellen voor derden, zowel vennoten als zaakvoerders of andere derden (natuurlijke personen of rechtspersonen), en aan dezelfde personen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, het alles mits dit niet in strijd is met wettelijke beperkingen die hierop zouden gesteld worden.

Handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de Commissie voor Bank- en Financiewezen vereist is, worden evenwel uitgesloten.

De algemene vergadering kan, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, het maatschappelijk doel wijzigen of uitbreiden.

DERDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering om volmacht te verlenen aan "BOEKHOUDINGSKANTOOR MAREL RUMBEKE", te 8800 Roeselare, Izegemsestraat 52A, en hun aangestelden, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de Administratie der Belasting over de Toegevoegde Waarde en de directe belastingen en de Administratie voor Inkomens- en Ondememingsfiscaliteit, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, de ondernemingsloketten en het sociaal verzekeringsfonds teneinde bij deze instanties de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle andere formaliteiten in verband met administratieve, fiscale en sociale verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTTREKSEL neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk : expeditie statutenwijziging, gecoördineerde statuten, bijzonder verslag van de zaakvoerders, staat van actief en passief dd 31 oktober 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303769*

Neergelegd

09-07-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0847264118

Benaming (voluit): A.C.A. INVEST

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8720 Dentergem, Sint Antoniusstraat(Wak) 22

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Jean-Marc Vanstaen, geassocieerd notaris te Komen, op

negen juli tweeduizend en twaalf die binnen de wettelijke termijn zal geregistreerd worden

1. Vorm en benaming: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A.C.A. INVEST

2. Zetel :Sint-Antoniusstraat 22 - 8720 Dentergem

3. Duur: onbeperkt.

4. Oprichters  nog te volstorten inbrengen

Mevrouw Anja DE BRABANT, wonende te 8720 Dentergem (Wakken), Sint Antoniusstraat 22

5. Maatschappelijk kapitaal  volstorting  toegestaan kapitaal :

Het kapitaal bedraagt honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00) vertegenwoordigd door duizend achthonderd (1800) aandelen zonder nominale waarde, volstort ten belope van honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00)  er is geen toegestaan kapitaal.

6. Vorming van het kapitaal  conclusies van de revisor

Het kapitaal is volledig onderschreven in geld.

7.a. Bestuur van de vennootschap  bevoegdheden

Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap.

De vennootschap wordt eveneens in rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder.

zaakvoerder kan aan derden bijzondere en beperkte volmachten verlenen; in het bijzonder kan het dagelijks bestuur van de vennootschap aan een of meer derden, die al dan niet samen handelen, toevertrouwd worden. Deze delegatie van dagelijks bestuur wordt overeenkomstig de wettelijke bepalingen gepubliceerd.

7.b. Zaakvoerder(s) :

Mevrouw Anja DE BRABANT, wonende te 8720 Dentergem, Sint Antoniusstraat, 22, wordt aangesteld

als niet-statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur.

De Heer Bart COENE, wonende te 8720 Dentergem, Sint Antoniusstraat, 22, wordt aangesteld als

niet-statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur.

8. Commissaris: er werd geen commissaris aangesteld

9. Boekjaar : van één januari tot eenendertig december. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

10. Jaarvergadering  deelname  stemrecht.

De jaarvergadering vindt plaats op de laatste zaterdag van juni om 10u op de maatschappelijke zetel.

De oproepingen gebeuren overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

11. Maatschappelijk doel :

De vennootschap heeft tot doel:

- De aan- en verkoop, bouwen, verbouwen, huren, verhuren, verkavelen, beheren van onroerende goederen, meerbepaald gronden.

- Tussenpersoon in de handel van onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, uitbaten van onroerende goederen, en eventueel deze ter beschikking te stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle

verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, en eventueel deze ter beschikking te stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Bovenstaande opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op enigerlei wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel en dit zowel in België als in het buitenland. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, directielid, zaakvoerder, beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen; zij mag zich borg stellen voor derden, zowel vennoten als zaakvoerders of andere derden (natuurlijke personen of rechtspersonen), en aan dezelfde personen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, het alles mits dit niet in strijd is met wettelijke beperkingen die hierop zouden gesteld worden.

Handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de Commissie voor Bank- en Financiewezen vereist is, worden evenwel uitgesloten.

12. Reserves  winst  liquidatiebonus:

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

13. Volmachten

De aangestelde zaakvoerders verlenen hierbij volmacht aan de BVBA MAREL, Izegemsestraat 52A te 8800 Rumbeke, met bevoegdheid om samen of afzonderlijk te handelen en mogelijkheid tot indeplaatsstelling van alle aangestelden en medewerkers, met het oog op de vervulling van alle formaliteiten en inschrijvingen van de vennootschap bij het Ondernemingsloket, de Kruispuntbank der Ondernemingen, het Register der Rechtspersonen, alle griffies van de Rechtbanken, alle diensten van FOD-Financien, waaronder de BTW-administratie, evenals de aanvraag van distributie- of vestigingsattesten van alle aard bij elke bevoegde administratie.

14. Deponering van het volstort kapitaal: de notaris bevestigt dat het bankattest werd overhandigd waaruit de deponering blijkt van het volstort gedeelte van het kapitaal. De gelden werden geblokkeerd op een bijzondere rekening geopend bij KBC BANK - Wakken.

15. Gelijktijdig neergelegde stukken: expeditie van de oprichtingsakte.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jean-Marc Vanstaen

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

21/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.08.2015, NGL 10.09.2015 15587-0053-009

Coordonnées
A.C.A. INVEST

Adresse
SINT ANTONIUSSTRAAT 22 8720 WAKKEN

Code postal : 8720
Localité : Wakken
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande