A.C.L.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.C.L.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.941.467

Publication

06/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 19.11.2012, NGL 25.02.2013 13052-0157-009
11/12/2012
ÿþMod Word 11.1

,,_ r 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

me van ae akte



nvanrean>ml rm w~~ RECHTBANK VAN KDdMANDEia

3 Q NOV. 2012

vmen

Ondernemingsnr: 0477.941.467

Benaming

(voluit) : A.C.L.

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8670 Koksijde, Albert Nazylaan 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING

Uit een akte verleden voor de ondergetekende Notaris Michaël MERTENS te leper op 19 november 2012 'Geboekt zeven blad geen verzending te leper de 21 november 2012 boek 180 blad 37 vak 1. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). De ontvanger ad interim (getekend) Jean-Pierre Lemaire'

Blijkt dat de buitengewone algemene vergaderingen der vennoten van de commanditaire vennootschap op aandelen "Vanheule & Co" en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.C.L." gehouden ter studie van ondergetekende Notaris, volgende beslissingen hebben genomen met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLUIT

De buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen nemen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgend besluit :

Zij keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'A.C.L.', zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de commanditaire vennootschap op aandelen 'Vanheule & Co', die hóudster is van aile aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'A.C.L,', en dit zonder toekenning van aandelen.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de commanditaire vennootschap op, aandelen 'Vanheule & Co' en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per, 30 juni 2012. Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'A.C.L.' zijn sedert die datum tot op vandaag voor rekening van de commanditaire vennootschap op aandelen `Vanheule & Co'.

TWEEDE BESLUIT

Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `A.C.L.', met alle rechten en plichten, over op de commanditaire vennootschap op aandelen Vanheule & Co'. De aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'A.C.L: in het bezit van de commanditaire vennootschap op aandelen Vanheule & Co' zullen door de commanditaire - vennootschap op aandelen 'Vanheule & Co' worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 30 juni 2012.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf voormelde datum van 30 juni 2012 worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de commanditaire vennootschap op aandelen;

'Vanheule & Co'. De schulden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid gaan over

op de commanditaire vennootschap op aandelen 'Vanheule & Co'.

Aile contracten, vergunningen, rechten en verplichtingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'A.C.L' worden bijgevolg onder dezelfde geldende modaliteiten overgedragen naar de verkrijgende vennootschap 'Vanheule & Co'.

Er zijn In de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere : rechten werden toegekend.

" Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen.

" Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de

commanditaire vennootschap cp aandelen Vanheule & Co'.

Vervolgens stelt de algemene vergadering vast :

Op de laatste biz. van Loik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

na neerlegging ter gri

Vr

behr

aar

Bel

Stap

I MI

Iuiiiiuloii!noi u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-.pehoûden ,e; aan het Belgisch Staatsblad

-enerzijds dat de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `A.C.L' met zetel te 8670 Koksijde, Albert Nazylaan 18, door de commanditaire vennootschap op aandelen Vanheule & Co' met zetel te 8670 Koksijde, Albert Nazylaan 18 werd verwezenlijkt;

-anderzijds dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'A.C.L.' definitief opgehouden heeft te bestaan.

Deze vaststellingen worden, in al hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemen vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom .: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

" Het over te nemen vermogen omvat tevens:

-alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis 'ss ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels, De vergaderingen ontslaan ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen.

-alle handels- en huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap ; partij is als huurder of verhuurder;

-alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of benificiaris is,

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan. Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op te overnemende vennootschap, die er het voordeel van genieten, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkocht behouden,

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT

Vervolgens wordt aan de vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen 'Vanheule & Co' de tussentijdse jaarrekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `A.C.L.' (bestaande uit de balans, de resultaatrekening en de toelichting), afgesloten op 30 juni 2012 over de periode van 1 januari 2012 tot 30 juni 2012 ter goedkeuring voorgelegd.

Tevens neemt dezelfde vergadering kennis van het jaarverslag dat door het bestuursorgaan van deze vennootschap werd opgemaakt volgens het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders erkennen dat zij van deze documenten kennis hebben kunnen nemen, op de wijze bepaald in artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen.

De tussentijdse jaarrekening wordt vervolgens goedgekeurd.

De zaakvoerder van de commanditaire vennootschap op aandelen 'Vanheule & Co` zal binnen de dertig dagen, te rekenen vanaf heden, gezegde jaarrekening neerleggen bij de plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België.

Ten slotte beslist de vergadering kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `A.C.L.' voor de uitoefening van zijn mandaat voor de periode van 5 juli 2002 tot heden.

VIERDE BESLUIT

De vergadering aanvaardt het ontslag van de volgende zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'A.C.L.':

De heer Leonnel Couwet, voornoemd.

De vergaderingen verlenen hem algehele décharge voor de uitoefening van zijn mandaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : de expeditie van de akte statutenwijziging * gecoördineerde tekst van de

statuten

_Notaris,MichaëtMERTENS__ _____v _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2012
ÿþMod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0477 941 467

Benaming

(voluit) : A.C.L.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Albert Nazylaan 18 8670 Koksijde

Onderwerp akte : Fusie door vereniging van alle aandelen in één hand

Het fusievoorstel dd 20 augustus 2012 naar aanleiding van een handeling gelijkgesteld met een fusie door overneming tussen

Enerzijds:

Vanheule & co CVA Albert Nazylaan 18 8670 Koksijde

Ondern nr 0444 626 323

Overnemende vennootschap

En anderzijds

A.C.L. BVBA Albert Nazylaan 18 8670 Koksijde

' Ondern nr 0477 941 467

overgenomen vennootschap

werd neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel

- tegelijk hierbij neergelegd fusievoorstel

Leonnel Couwet

zaakvoerder

\oxlsoll

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

.

drendIMIUM

21 kUO, 2012

ITEEtiffilefill

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luilç B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 21.08.2012 12440-0163-010
29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 22.08.2011 11433-0191-011
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 31.08.2010 10523-0304-011
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 26.08.2009 09698-0285-011
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 26.08.2008 08629-0383-009
31/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.06.2007, NGL 28.08.2007 07615-0144-010
07/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.06.2006, NGL 30.08.2006 06765-2901-011
04/11/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 16.06.2005, NGL 31.10.2005 05848-3074-012
05/11/2004 : IEA005252
02/08/2002 : IEA005252

Coordonnées
A.C.L.

Adresse
ALBERT NAZYLAAN 18 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande