A.C.S.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : A.C.S.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 457.668.071

Publication

17/01/2014
ÿþMo-ti Weill 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerleggingPv"ONITEUR ter griffie va

_

1 0 -01- ISCH STA

Ondernemingsnr : 0457.668.071 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gentsesteenweg 41, 8530 Harelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden door notaris Philippe Werbrouck te Kortrijk op 20 december 2013 ter registratie overgemaakt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap All Machines volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste beslissing

Aanpassing van artikel twee van de statuten aan de reeds eerder genomen en in het Belgisch Staatsblad gepubliceerde beslissing tot verplaatsing van de zetel naar Harelbeke, Gentsesteenweg 41

Tweede beslissing

Uitdrukking van het kapitaal in de statuten ad acht miljoen Belgische frank (8.000.000 BEF) in euro, zodat het maatschappelijk kapitaal thans honderd achtennegentig duizend driehonderd en veertien euro tweeëntachtig cent (¬ 198.314,82 ¬ ) bedraagt.

Derde beslissing

Schrapping van de nominale waarde van de aandelen Voortaan hebben de aandelen een fractiewaarde in het kapitaal.

Vierde beslissing

Bevestiging van de omzetting van de aandelen aan toonder naar aandelen op naam zoals aangegeven in het aandelenregister en dienovereenkomstige aanpassing van de statuten zoals hierna bepaald.

Vijfde beslissing

Verhoging van het kapitaal met een bedrag van éénendertig duizend zeshonderd vijfentachtig euro achttien cent (31.685,18 ¬ ) om het kapitaal te verhogen tot tweehonderd dertig duizend euro (230.000,00 ¬ ) door inbreng in geld en zonder creatie van nieuwe aandelen.

Zesde beslissing

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld door : de heer Bauwens Nicky , wonende te 9800 Deinze, Kortrijksesteenweg 361 voor een bedrag ad éénendertig duizend zeshonderd vijfentachtig euro achttien cent (31.685,18 ¬ ) welke hij volstort ten bedrage van zeven duizend negenhonderd éénentwintig euro dertig cent (7.921,30 E)

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gedeeltelijke gehele volstorting van inschrijving op de kapitaalverhoging een bedrag werd gestort van zevenduizend negenhonderd éénentwintig euro dertig cent' (7.921,30 ¬ ), welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap, bij KBC met nummer 6E81 748040382924, hetgeen blijkt uit een door voormelde bankinstelling afgeleverd attest in date 18 december 2013

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd ter bewaring in zijn dossier en waaruit blijkt dat het bedrag van zeven duizend negenhonderd éénentwintig euro dertig cent, (7.921,30 ¬ ) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening., Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte bedrag van zeven duizend negenhonderd éénentwintig euro dertig cent (E 7921,30 ¬ ).

Zevende beslissing

Vaststelling dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweehonderd dertig duizend euro (230.000,00 E) bedraagt vertegenwoordigd door achthonderd (800) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een fractiewaarde van één achthonderdste (1/800ste) van het maatschappelijk kapitaal

Achtste beslissing

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ren

AIL Machines



1~ r1 =i,_ _Is "

-3. 01. 2014

" ECHTBANK KOOPHANDEL

KORT" .1 .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wijziging van de naam van de vennootschap in A.C.S. en dienovereenkomstige aanpassing van de statuten zoals hierna bepaald.

Negende beslissing

De vergadering beslist met ingang vanaf heden een einde te stellen aan het mandaat van bestuurder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Herco Verzekeringen met zetel te Kortrijk, 't Hoge 19A alsmede aan het mandaat van mevrouw Virginie Ruwette, wonende te Wevelgem, Moerstraat 57

Kwijting wordt verleend van het door hen uitgeoefende mandaat. De vergadering beslist met ingang vanaf heden aan te stellen als nieuwe bestuurders in de vennootschap de heer Nicky Bauwens voornoemd en mevrouw Christine De Meyer wonende te 9870 Zulte, Staatsbaan 7

Tiende beslissing

Aanneming van volledig nieuwe statuten in overeenstemming met te nemen besluiten en actualisering met onder meer schrapping van de overbodige bepalingen en verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Gecodrdineerde Wetten op de Handelsvennootschappen.

De statuten luiden bij uittreksel als volgt :

Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming A.C.S. Artikel 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8530 Harelbeke, Gentsesteenweg 41. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL,

De vennootschap heeft tot doel :

`Het assembleren van reinigingstoestellen, de import en export, aan- en verkoop van allerhande industriële en niet-industriële toestellen voor het onderhouden van onroerende en roerende goederen alsmede alle elektrische en elektronische toestellen en verder alle daarbijhorende artikelen in de meest ruime zijn van het woord.

Ter verwezenlijking van haar doel zal de vennootschap zich mogen inlaten met aile commerciële aktiviteiten zowel in het groot als in het klein van roerende en onroerende aard die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dat doel of van aard zijn dit te begunstigen door onder andere ook het inrichten van demonstraties tentoonstellingen en feestelijkheden en het verstrekken van er mee samenhangende prestaties.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen ondernemingen beroepsverenigingen of groeperingen bestaande of op te richten zo in België als in het buitenland die een gelijkluiden aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De algemene vergadering van de aandeelhouders beraadslagen en stemmend aan de statuten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK Il - KAPITAAL - AANDELEN - OBLIGATIES.

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd dertig duizend euro (¬ 230.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door achthonderd zonder nominale waarde die ieder een/ achthonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen

Artikel 9, AARD VAN DE AANDELEN.

Alle aandelen zijn en blijven op naam

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na inschrijving in het register van de aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten dcor de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

HOOFDSTUK III. BESTUUR EN CONTROLE.

Artikel 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee !eden telt, houdt de clausule vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder, of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Artikel 15. BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegen-woordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buiten-'land, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan, hetzij schriftelijk, hetzij per telegram, telex of telecopie, volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen. Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur slechts geldig beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwam, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Artikel 18. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide machten om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

Artikel 19 VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

HOOFDSTUK IV. ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN

Artikel 22 JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om elf uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

Artikel 23. OPROEPING.

De houders van aandelen op naam alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief - tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen - , vijftien dagen voor de vergadering uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties en warrants op naam of de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven.

De houders van aandelen, van obligaties of van warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de bestuurders en de eventuele commissarissen die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oprichtingsbrief.

Artikel 26. DEPONERING VAN DE EFFECTEN.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 36. BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Artikel 37. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd aangenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

HOOFDSTUK VI ONTBINDING EN VEREFFENING.

Artikel 41. VERLIEZEN

a) Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van be-stuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

b) Wanneer het netto-actief, tengevolge van geleden ver-'lies, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door een/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

c) Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen, ln voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 42, ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege ais vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten alle tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming en dit volgens de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Elfde beslissing

Machtiging wordt gegeven aan de raad van bestuur om de genomen beslissingen uit te voeren en aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten uit te voeren.

Raad van bestuur

En onmiddellijk daarop zijn samengekomen in raad van bestuur de bestuurders van de vennootschap :

- de heer Paul Ruwette voornoemd

- mevrouw De Meyer Christine voornoemd

- de heer Nicky Bauwens voornoemd

1. die verklaren het ontslag te aanvaarden ingediend door de heer Paul Ruwette ais gedelegeerd bestuurder. Het ontslag wordt ingediend vanaf heden. Kwijting wordt hem verleend van zijn uitgeoefende mandaat.

2. die aanduiden ais nieuwe gedelegeerd bestuurder van de vennootschap voor een termijn van zes jaar : de heer Nicky Bauwens, aanvaardend.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe Werbrouck

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte dd 20 december 2013

- coördinatie der statuten

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 05.06.2013 13154-0524-007
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.05.2011, NGL 24.06.2011 11203-0524-007
08/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 03.06.2009 09187-0081-008
25/07/2008 : KO138157
12/05/2015
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Gentsesteenweg 41, 8530 Harelbeke

(volledig adres)

Onderwees akte : Adreswijziging

De Buitengewone Algemene Vergadering gehouden op 31 maart 2015 ten maatschappelijke zetel nam volgende beslissingen

Vanaf 1 april 2015 zijn de maatschappelijke zetel en het uitbatingsadres gevestigd te 8520 Kuurre, Rijksweg 90.

Voor eensluidend uittreksel,

Nicky Bauwens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luifc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0457.668.071

Benaming

(voluit) : A.C.S.

(verkort) ;

NEERGELEGD

2 9 APR. 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, alGNj REJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

12/06/2008 : KO138157
27/06/2007 : KO138157
21/06/2005 : KO138157
19/05/2005 : KO138157
16/06/2004 : KO138157
19/06/2003 : KO138157
05/05/2003 : KO138157
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 25.08.2015 15479-0415-013
08/06/2001 : KO138157
13/07/2000 : KO138157
18/10/1997 : KO138157
13/05/1997 : KO138157
26/04/1996 : KO138157
25/08/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
A.C.S.

Adresse
RIJKSWEG 90 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande