A.C.T. OCCAMAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.C.T. OCCAMAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 416.574.319

Publication

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 26.07.2012 12360-0218-027
18/07/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR IkLGE

1 1 -07- 2012 LGISCH STAATSBLY

NEERGE1-EGD

-3. 07. 2012

RECNTE,MKJ\K HANi?Ei.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0416574319

Benaming

(voluit) (verkort) A.C.T. OCCAMAT

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Bruggesteenweg 123 - 8830 Hooglede

voltedig adres)

Onderwerp akte : fusie door overname

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.tr.T. OCCAMAT', ondernemingsnummer 0416.574.519 - RPR Kortrijk - met BTW-nummer BE 0416.574.319, gehouden en afgesloten voor notaris Karel Vandeputte te: Rgeselare op 27 juni 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat met éénparigheid van stemmen volgende: besluiten genomen werden:

EERSTE BESLUIT GOEDKEURING FUSIEVOORSTEL - FUSIE

a - Vaststelling dat aan de voorafgaande wettelijke vereisten voldaan werd

De comparanten verklaren dat:

1.Op 4 mei 2012 een fusievoorstel werd opgemaakt door het bestuursorgaan van de bvba "A.C.T.: QCCAMAT".

2.Het fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op 15 mei= 2012.

3.De neerlegging van het fusievoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 29 mei 2012 onder nummer 12095934 (voor wat betreft de overnemende vennootschap) en nummer 12095935 (voor wat betreft de overgenomen vennootschap).

4.Het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap heeft een omstandig schriftelijk verslag opgesteld op 4 mei 2012 overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen.

5.Qvereenkomstig artikel 695 laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen werd door de commissaris van de overnemende vennootschap op 25 juni 2012 een schriftelijk verslag opgesteld over het fusievoorstel.

6.De stukken bedoeld in artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen lagen minstens één maand voor de datum van deze vergadering in de zetel van de vennootschap ter inzage, en een afschrift van de stukken bepaald in dit artikel werd aan de aandeelhouders toegestuurd overeenkomstig de voornoemde wettelijke bepaling.

7,Vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden, hebben er zich geen belangrijke. wijzigingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen. Verslagen

A.De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van de verslagen vermeld in de agenda, te weten het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door het bestuursorgaan voor elke vennootschap; overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen op datum van 4 mei 2012, alsook het verslag opgesteld door de commissaris van de overnemende vennootschap, zijnde de heer Nicolas Rouseré, de dato 25 juni 2Q12, waarvan het besluit luidt als volgt:

"7. BESLUITEN

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de fusie door overneming van de BVBA A.C.T. OCCAMAT door de BVBA TURBO'S HOET TRUCKS - TRAILORS - PARTS & CONSTRUCTION, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het instituut der Bedrijfsrevisoren, kan ik het volgende besluiten

1.De bestuursorganen baseerden zich bij hun waardering van de betrokken vennootschappen op een waardering op basis van het eigen vermogen, zowel voor wat betreft de BVBA A.C.T. OCCAMAT als voor wat betreft de VBA TUR$O'S HOET TRUCKS - TRAILORS - PARTS & CONSTRUCTION.

Een waardering op basis van het eigen vermogen inclusief meer-en minderwaarden wordt niet weerhouden, op basis van volgende overwegingen:

" In deze onderneming zijn er geen belangrijke meer- en minderwaarden, Ze heffen elkaar op."

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De door de bestuursorganen gehanteerde waarde voor de totaliteit van het materieel vast actief en de voorraden wordt echter niet cijfermatig onderbouwd. Een waardering van de actuele venale waarde door een onafhankelijke derde-deskundige zou meer zekerheid gegeven hebben omtrent de weerhouden waarde.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens de per 31 december 2011 opgenomen voorraadwaarden voor de BVBA A.C.T. QCCAMAT, daar ik de opdracht pas ontving na inventarisdatum,

ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen van eventuele fiscale Controles bij de betrekken vennootschappen.

De weerhouden waarden van de vennootschappen ter bepaling van de bij de fusie gebruikte ruilverhouding, zoals deze door de bestuursorganen worden voorgesteld, lijken mij, onder voorbehoud van de hierboven gegeven opmerkingen, in de gegeven omstandigheden redelijk en aanvaardbaar.

Er zijn voor het overige geen bijzondere problemen geweest bij de waardering.

De door de bestuursorganen berekende waarde per aandeel ten belope van afgerond 29,1 EUR voor de BVBA A.C.T. OCCAMAT en 29,1 EUR voor de BVBA TURBO'S HQET TRUCKS - TRAILQRS - PARTS & CONSTRUCTION is, onder voorbehoud van de hierboven gegeven opmerkingen, correct berekend en deze waarden vormen een correct uitgangspunt voor de berekening van de ruilverhouding.

2.De ruilverhouding werd bepaald op 1 aandeel van de BVBA Turbo's Hoet Trucks - Trailors - Parts & Construction voor 1 aandeel van BVBA A.C.T. Occamat. De aandeelhouders van de BVBA A.G.T. Occamat krijgen dus in ruil voor hun 32.500 aandelen, 32.500 nieuw te Creëren aandelen van de BVBA Turbo's Hoet Trucks - Trailors - Parts & Construction. In totaal zullen er dus 283.393 aandelen van de BVBA Turbo's Hoet Trucks -Trailors - Parts & Construction zijn. Er wordt geen opleg in geld voorzien.

Qe ruilverhouding kan in de gegeven omstandigheden passend worden geacht.

3.17e overige inlichtingen die het fusievoorstel bevat, werden bevestigd door de ingewonnen inlichtingen Izegem, 25 juni 2012

Nicolas Rousers, bedrijfsrevisor."

13.De aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van voormelde verslagen. Zij verklaren dat er hierop geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat zij instemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat. Voormeld verslag van de zaakvoerders wordt aan deze akte gehecht, na door de notaris ne varietur te zijn getekend; het verslag van de revisor werd gehecht aan het proces-verbaal van de overnemende vennootschap, ondertekend op heden voor ondergetekende notaris. Na vorenstaande inleidende verriçhtingen, gaat de algemene vergadering over tot de behandeling van de agenda op volgende wijze:

b - besluit tot fusie

De vergadering keurt de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluit aldus met unanimiteit tot de fusie van de vennootschap door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) aan de overnemende vennootschap "TURBO'S HOET TRUCKS-TRAILOR$-PART$ & CONSTRUCTION", en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

De voorwaarde gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer:

a.de ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt: voor de

inbreng van het volledig actief en passief vermogen van de bvba "A.C.T, QCCAMAT" zullen de aandeelhouders van de bvba "A.C.T, OCCAMAT' voor hun tweeëndertig duizend vijfhonderd (32.500) aandelen tweeëndertig duizend vijfhonderd (32.500) aandelen van de bvba "TURBO'S HOET TRUCKS-TRAILQRS-PART$ & CQNSTRLICT10N" ontvangen, zonder dat een opleg voorzien is. De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2012.

b.9e datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "TURBO'S HQET TRUCKS-TRAILORS-PARTS & CONSTRUCTION", wordt vastgesteld op 1 januari 2012.

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de overgenomen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

c.De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 januari 2012.

d.Het bestuursorgaan van de bvba "TURBQ'S HOET TRUCKS TRAILOR$-PART$ & CONSTRUCTION" zal, onmiddellijk na onderhavige notariële fusieakte, tweeëndertig duizend vijfhonderd (32.50Q) nieuwe aandelen creëren van de bvba "TURBO'S HOET TRUCKS-TRAII_.QRS-PARTS & CONSTRUCTION", die zullen toekomen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap pro rata van hun aandelenbezit in de overgenomen vennootschap. Tegen voorlegging van bewijs van aandeelhouderschap van de bvba QCCAMAT' zal een inschrijving gebeuren in het register van de aandelen op naam van de bvba "TURBO'S HQET TRUCKS-TRAILQRS-PARTS & CONSTRUCTION" a rato van de voornoemde ruilverhouding.

TWEEDE BESLUIT: OVERQANG VAN HET VERMOGEN

1. Algemene beschrijving

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris te notuleren dat ingevolge voormelde besluiten, het gehele vermogen van de bvba "A.C.T. OCCAMAT' ten algemenen titel over gaat op de overnemende vennootschap "TURBO'S HOET TRUCKS-TRAILQRS-PARTS & CONSTRUCTION".

Het vermogen van de bvba "A.0 T, OCCAMAT" is uitvoerig beschreven in voormeld verslag van de zaakvoerders, dat aan deze akte gehecht blijft. Daarin werd het overgedragen vermogen van de bvba "OCCAMAT" beschreven als volgt:

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

ACTIVA

VASTE ACTIVA 195,103,46

Materiële vaste activa 195.103,46

Installaties, machines en uitrusting 16.452,93

Meubilair en reliend materieel 36.983,00

Leasing en soortgelijke rechten 20.000,00

Overige materiële vaste activa 121.667,53

VLOTTENDE ACTIVA 3.947.108,75

Voorraden en bestellingen in uitvoering 2.801.632,73

Goederen in bewerking 564.542,87

Handelsgoederen 2.237.089,86

Vorderingen op ten hoogste één jaar 1.090.252,23

Handelsvorderingen 1.063.569,11

Overige vorderingen 26.683,12

Liquide middelen 55.220,79

Overlopende rekeningen 3,00

TOTAAL ACTIVA 4.142.212,21

PASSIVA

EIGEN VERMOGEN

Kapitaal 1.281.000,00

Reserves 349.666,50 Wettelijke reserve

Beschikbare reserves Overgedragen resultaat Resultaat van het boekjaar

SCHULDEN 3.196.969,50

Schulden op ten hoogste één jaar 3.195.660,02

Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar vervallen

Financiële schulden 1.737.641,24

Kredietinstellingen 1.737.641,24

Handelsschulden 1.051.529,02

Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen

Schulden m.b.t. belastingen, bezoldigingen en sociale lesten

Belastingen 49.798,54 Bezoldigingen en sociale lasten Overlopende rekeningen TOTAAL PASSIVA

Voor een uitvoerige besçhrijving wordt verwezen naar voormeld verstag van de zaakvoerders. 2. Voorwaarden

A. ALGEMEEN

1° De activa en passiva elementen gaan over zoals zij voorkomen op de staat van actief en passief van 31 december 2011.

2° De overnemende vennootschap moet de lopende huurcontracten en gebruiksrechten eerb'ied'igen, zoals de overgenomen vennootschap ertoe gehouden of gerechtigd was, en moet rechtstreeks de eigenaars en bezetters aanspreken voor alles wat het bestaan van eventuele huurcelen, de wijze en voorwaarden van hun gebruik betreft, de te geven opzeggingen en voorwerpen waarvan zij zouden kunnen beweren dat ze hen toebehoren.

3° De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap, en meer bepaald:

a) de overnemende vennootschap moet aile overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met leveranciers, klanten en alle derden, en ook nog alle overeenkomsten en verbintenissen waartoe de overgenomen vennootschap gehouden is, uit welke hoofde ook, met betrekking tot de overgegane goederen, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk of lastig gevallen worden.

b) de overnemende vennootschap moet alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met haar personeel, directie, bedienden en arbeiders, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk gesteld worden of lastig gevallen worden.

4° Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten leste zijn van de overnemende vennootschap.

B. LASTEN VAN DE OVERGANG

945.242,71

21.471,00

328.195,50

- 413.768,63

- 271.655,16

28.125,90

159.908, 80

218.455,06

168.656,52

1.309,48 4.142212,21

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

Deze overgang wordt aanvaard door de overnemende vennootschap, die tevens aanvaardt al de schulden van de overgenomen vennootschap te dragen, haar verbintenissen en verplichtingen uit te voeren, haar te vrijwaren van elke vordering en alle kosten, lasten en belastingen van welke aard ook met betrekking tot de fusie te dragen en te betalen.

DERDE BESLUIT  VERGOEDING INBRENG

Voor de inbreng van het volledig actief en passief vermogen van de bvba "A.C.T. OÇÇAMAT' zullen de aandeelhouders van de bvba "A.O.T. OCCAMAT' voor hun tweeëndertig duizend vijfhonderd (32.600) aandelen tweeëndertig duizend vijfhonderd (32.500) aandelen van de bvba "TURBO'S HOET TRUCKS-TRAILERS-PARTS & CONSTRUCTION" ontvangen, zonder dat een opleg voorzien is. De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2012.

VIERDE BESLUIT ONTBINDING ZONDER VEREFFENING

De vergadering stelt vast dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en ven de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt

1.de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan.

2.de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden aandeelhouders van de overnemende vennootschap.

a.de overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

VIJFDE BESLUIT - BEVOEGDHEDEN

Voor zover als nodig, werden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan elk lid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen, en meer specifiek met de bevoegdheid:

a) om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten;

b) als vergoeding voor de overdracht tweeëndertig duizend vijfhonderd (32.500) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap te aanvaarden, zonder opleg;

c) deze nieuwe aandelen te verdelen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, en, in voorkomend geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten van deze verrichtingen worden gedragen door de overnemende vennootschap;

d) in het kader van deze overdracht bij wijze van fusie de hypotheekbewaarder ervan te ontlasten ambtshalve inschrijving te nemen, afstand te doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, vorderingen tot vernietiging, met of zender betaling handlichting te verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletsels.

ZESDE BESLUIT  OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De vergadering besluit dat de voorgaande besluiten genomen zijn onder de Opschortende voorwaarde van goedkeuring van het fusievoorstel door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap.

SCHORSING

Vooraleer de vergadering af te sluiten wordt onderhavige vergadering geschorst teneinde te kunnen vaststellen of de opschortende voorwaarde van goedkeuring van onderhavige fusie door de algemene vergadering van de bvba "TURBO'S HOET TRUÇKS-TRAILORS-PARTS & CONSTRUCTION", overnemende vennootschap, werd vervuld.

III. SLOT  BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

1.De voorzitter van de algemene vergadering stelt vast dat alle punten van de agenda afgehandeld werden.

2.Qndergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de bvba "A.Ç.T. QCCAMAT" door de bvba "TURBO'S ROET TRUCKS-TRAILORS-PARTS & ÇQNSTRUCION" verwezenlijkt is, en dat de vennootschap "A.C.T. QCCAMAT" opgehouden heeft te bestaan, aangezien het fusievoorstel door de algemene vergadering van de bvba "TURBO'S HOET TRUCKS-TRAILORS-PART$ & CONSTRUCTION" werd goedgekeurd.

3.De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn, met het oog op een fusie door overneming.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 27/06/2012, verslag zaakvoerders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/05/2012
ÿþme Word H.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1 J1111j11alï1119wil

NEERGELEGD

15. 05. 2012

1e, Y;OOI"FIC4Nr3EL

Ondernemingsnr ; 0416.574.319

Benaming

(voluit) : A.C.T. Occamat

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bruggesteenweg 123, 8830 Hooglede

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Er blijkt uit het fusievoorstel opgemaakt op datum van 4 mei 2012 overeenkomstig artikelen 671 en 693 van het Wetboek van Vennootschappen onder meer hetgeen volgt :

- Bij de fusie betrokken vennootschappen

1. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Turbo's Hoet Trucks-Trailors-Parts & Construction, met zetel te 8830 Hooglede, Bruggesteenweg 145, ondernemingsnummer 0405.567.886 (overnemende vennootschap)

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid A.C.T. Occamat, met zetel te 8830 Hooglede, Bruggesteenweg 123, ondernemingsnummer 0416.574.319 (overgenomen vennootschap)

- Ruilverhouding :

Voor ieder aandeel van de overgenomen vennootschap BVBA A.C.T. Occamat zal er 1 nieuw uitgegeven', aandelen van de overnemende vennootschap BVBA Turbo's Hoet Trucks  Trailors -- Parts & Construction aangeboden worden. De ruilverhouding werd gebaseerd op de financiële situatie van 31 december 2011.

- Wijze van uitreiking

De zaakvoerders van de BVBA Turbo's Hoet Trucks  Trailors  Parts & Construction en de zaakvoerders: van de BVBA A.C.T. Occamat zullen gelast worden met de omruiling van de aandelen.

Het college van zaakvoeders van de BVBA Turbo's Hoet Trucks -- Trailors  Parts & Construction en het: college van zaakvoerders van de BVBA A,C.T. Occamat zullen gelast worden met de inschrijving van de' gecreëerde aandelen in het aandelenregister van de BVBA Turbo's Hcet Trucks  Trailors -- Parts &, Construction.

- Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst :

De nieuw uitgegeven aandelen van de BVBA Turbo's Hoet Trucks  Trailors  Parts & Construction zullen;

recht geven te delen in de winst vanaf 1 januari 2012,

- Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap :

Vanaf 1 januari 2012 worden de handelingen verricht door de overgenomen vennootschap, op, boekhoudkundig vlak, beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap,

- De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen die bijzondere rechten hebben ais ook aan de houders van andere effecten dan aandelen

In de overgenomen en de overnemende vennootschappen zijn er geen aandeelhouders die bijzondere; rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen aan wie bijzondere rechten moeten worden toegekend.

Bijlagen bij-het Belgisch-Staatsblad,--2-910512f}12 *nneaes-du- íoniteurtielge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voors behouden aan het Belgisch Staatsbiad

- De bezoldiging toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants De bezoldiging voor de opdracht wordt in gemeen overleg vastgesteld.

- ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuursorganen van de overnemende en overgenomen vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

De heer Jean-Paul Jonnaert De heer Francis Verhelst

Zaakvoerder Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: het fusievoorstel van 4 mei 2012

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 29.09.2011 11564-0570-027
11/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 09.08.2010 10394-0393-028
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 30.06.2009 09337-0220-029
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 24.06.2008 08281-0034-030
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.05.2007, NGL 22.06.2007 07264-0133-025
06/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 29.09.2006, NGL 02.11.2006 06865-4356-011
15/02/2006 : IE026808
29/06/2005 : IE026808
06/07/2004 : IE026808
10/07/2003 : IE026808
26/07/2002 : IE026808
01/01/1993 : IE26808
31/01/1989 : IE26808
01/01/1988 : IE26808
01/01/1986 : IE26808

Coordonnées
A.C.T. OCCAMAT

Adresse
BRUGGESTEENWEG 123 8830 HOOGLEDE

Code postal : 8830
Localité : HOOGLEDE
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande