A.C.T.POOL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.C.T.POOL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.208.492

Publication

26/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 05.09.2014, NGL 25.09.2014 14597-0088-009
16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 06.09.2013, NGL 10.10.2013 13627-0155-009
29/06/2011
ÿþ Mad 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vande akte - .~" m --7-1

L-Nu x;z . '.;x;~r~

.~..'.



%tiiiLi'l'i3Eilr1:. 1. r.u.. ,.i - `~ -. ~" -' .`._.

*11097399111111





Ondernemingsar : 0836.208.492

Benaming

(voluit) : apropoPool

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Doornlaan, 1 te 8670 Koksijde (voorheen Oostduinkerke) Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Jan MYNCKE, notaris te Gent, op 9 juni 2011 en dragende volgende vermelding : "Geregistreerd te Gent 6 de 14 juni 2011. Boek 187, blad 30, vak 13, één rol, één verz. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Eerstaanwezend Inspecteur, (getekend) K. DEVOS BEVERNAGE", dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "apropoPool", waarvan de zetel gevestigd is te Koksijde (voorheen Oostduinkerke), Doomlaan, 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Veume, onder het nummer 0836.208.492, opgericht ingevolge een akte verleden v66r de ondergetekende notaris op 11 mei 2011, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 24 mei daarna, onder het nummer 20110524/078039, met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen :

1.1 De huidige naam van de vennootschap, zijnde "apropoPool", wordt vervangen door de volgende naam : "a.c.t.Pool".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door Notaris Jan MYNCKE.

Tegelijk hiermee neergelegd :

1. Expeditie van de akte tot wijziging van de statuten.

2. Gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/05/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i1111unobi~an~~i~N~wu~

*11078039*

-..~.r, . 'ef,13/

.,I,à:131a,

12 MEI 2011

Griffie

x ~û l~a a4. .mei

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : apropoPool

og ; , e2,o8 492

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Doornlaan, 1 te 8670 Koksijde (voorheen Oostduinkerke)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden vóór Meester Jan MYNCKE, notaris met standplaats te Gent, op 11 mei 2011 en dragende de volgende vermelding : "Geregistreerd te Gent 6 de 11 mei 2011. Boek 187, blad 19, vak 20, vijf rollen, geen verz. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Eerstaanwezend Inspecteur, (getekend) K. DEVOS BEVERNAGE", dat er door de Heer OECHLER, Heinz Jürgen, geboren te Frankfurt (Bondsrepubliek Duitsland) op 9 april 1948, wonende te 4730 Raeren, Buschhausstrasse, 69, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "apropoPool".

De vennootschap is gevestigd te 8670 Koksijde (voorheen Oostduinkerke), Doomlaan, 1.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel : Het verlenen van advies voor de installatie van zwembaden en apparatuur rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met zwembaden, zoals installaties voor waterbehandeling, luchtreiniging en ontvochting, alsook de studie van zwembadtechnieken in alle domeinen, hetzij voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in onderaanneming. Dit doel kan verwezenlijkt worden zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die de vennootschap geschikt acht.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klanten bestand uit te breiden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00). Het is verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde. Op de aandelen wordt in geld ingeschreven en zij zijn volgestort voor iets meer dan twee derde delen, hetzij voor twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) door de genoemde Heer Heinz Jürgen Oechler, zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door de N.v. "Fortis Bank", te 1000 Brussel.

Blijft er aldus nog te volstorten door de genoemde Heer Heinz Jürgen Oechler op 100 aandelen : een bedrag van zesduizend honderd vijftig euro (¬ 6.150,00).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd : de voomoemde Heer Heinz Jürgen Oechler, wonende te 4730 Raeren, Buschhausstrasse, 69, die verklaart de opdracht te aanvaarden.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging, die verklaart de opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, en de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordig en.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand september, om 10.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand september 2013.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het boekjaar gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder daarop volgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 maart 2013.

Bij de onmiddellijk gehouden algemene vergadering werd er door de comparant beslist, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel : Mevrouw Valérie Meulebroeck en Mevrouw Ann De Wilde, die beiden keuze van woonplaats doen te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 (blok K), alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de inschrijving en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondeme-mingsloketten, de BTW-Administratie, de Administratie van de Directe Belastingen, de sociale verzekeringsfondsen, en om het even welke andere administratieve instanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door Notaris Jan MYNCKE.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van de oprichtingsakte.

Voor-b?t;oudien " aan het Belgl.;ch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 08.10.2015 15643-0484-009
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 02.09.2016, NGL 27.10.2016 16664-0426-009

Coordonnées
A.C.T.POOL

Adresse
DOORNLAAN 1 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande