A.D.S. SECURITY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.D.S. SECURITY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 445.083.708

Publication

05/06/2014
ÿþn'ad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

----- ------------- ----------- -------------- --

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0445.083.708

Benaming (voluit) : FLOW TECHNICS & SECURITY (verkort)

Zetel : 1 Wall etje 106 bus 11

8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte :Statutenwijziging (kapitaalverhoging)

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme Notaris Christian Van Damme !iNotaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op zestierij april tweeduizend veertien, geregistreerd te Brugge, 15te kantoor bevoegd voor Registratie op! 28/04/2014, 12 bladen geen verzendingen, boek 282 blad 25 vak 4, ontvangen C 50,00. De. adviseur (getekend) P. Baillieul, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd! gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid <4 FLOW TECHNICS 8t: SECURITY » te 8300 Knokke-Heist, 't Walletje 106 bus 11, waarbij volgende beslissingen werden: genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap te verhogen met achttienduizend zevenhonderdzesenveertig euro (£ 18.746,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden varij negenenveertigduizend zeshonderd euro (C 49.600,00) tot achtenzestigduizend driehooderdzesemeertig euro 68.34.6,0G).

De vergadering besloot dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng ini geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van negenhonderdtweeënveertig (942)1 kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als dei bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de iinschrijving.

Op deze negenhonderdtweeënveertig (942) nieuwe aandelen zal in geld worden ingeschreven! tegen de prijs van driehonderdvijfenveertig euro één cent (¬ 345,01) per aandeel, waarvan:

 negentien euro negentig cent (C 19,90) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaa0 achttienduizend zevenhonderdzesenveertig euro (C 18.746,00);

en driehonderdvijfentwintig euro elf cent (C 325,11) als uitgiftepremie, zijnde in totaal 4 driehonderd en zes duizend tweehonderdvierenvijftig euro (C 306.254,00).

4 Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort ten beiope van! honderd procent (100 %).

2. Blijkens de notulen van de bijzondere algemene vergadering van tien april tweeduizendl veertien hebben de vennoten uitdrukkelijk verzaakt aan het voorkeurrecht dewelke zij hebben tot Inschrijving op de nieuwe kapitaalaandelen. De voorzitter legt aan mij notaris voormeldeL notulen voor ter bewaring in het dossier. Hierna hebben elle vennoten, elk individueel, en' opnieuw verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving

deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

3. Vervolgens heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hans Van Den: Broucke", met zetel te 8300 Knokke-Heist, Sluisstraat 53, ondernemingsnummer 0508.494.190,i rechtbank Brugge, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer VAN DEN BROUCKE Hans Josef, geboren te Knokke-Heist op zesentwintig januari negentienhonderdnegenenzeventig, wonende te 8300 Knokke-Heist, Sluisstraat 53, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "Flow Technics 8t Security" en in te schrijven op de negenhonderdtweeënveertig (942) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van driehonderdvijfenveertig euro één cent (C 345,01) per kapitaalaandeel, hetzij voor een totale waarde van driehonderdvijfentwintigduizend euro (C

Op de laatst blz. van Luik B vermeiden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14112484*

Il

NEERGELCCD

Griffie Rechtbank Koophandel 26 MEI 2011i

Gent Atlan@ Brugge

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

.. moditi

Voor-

behouden

ente I

Belgisch

Staatsblad



325.000,00), inbegrepen een uitgiftepremie van in totaal driehonderd en zes dui, zen__,d tweehonderdvierenvijftig euro (C 306.254,00) en dit onder de hoger gestelde voorwaarden. De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent (100%). De

kapitaalverhoging is bijgevoIg in totaal volgestort ten belope van

driehonderdvijfentwintigduizend euro (C 325.000,00), als volgt:

- in kapitaal: ten belope van achttienduizend zevenhonderdzesenveertig euro (C 18.746,00);

- in uitgiftepremie; ten belope van driehonderd en zes duizend tweehonderdvierenvijftig euro (C 306.254,00);

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele voistorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van driehonderdvijfentwintigduizend euro (C325.000,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de bank ING.

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest de dato zestien april tweeduizend en veertien aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van driehonderdvijfentwintigduizend euro (C325.000,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening.

Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van driehonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 325.000,00).

4. De vergadering stelde vast en verzocht ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van achttienduizend zevenhonderdzesenveertig euro (C 18,746,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achtenzestigduizend driehonderdzesenveertig euro (C 68,346,00), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

5. De vergadering besloot het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal driehonderd en zes duizend tweehonderdvierenvijftig euro (C 306,254,00) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van vennootschappen,

6. De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met driehonderd en zes duizend tweehonderdvierenvijftig euro (C 306.254,00) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van achtenzestigduizend driehonderdzesenveertig euro (C 68.346,00) tot driehonderdvierenzeventigduizend zeshonderd euro (C 374.600,00) door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij driehonderd en zes duizend tweehonderdvierenvijftig euro (C 306.254,00),

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

7. De vergadering stelde vast en verzocht ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van driehonderd en zes duizend tweehonderdvierenvijftig euro (C 306.254,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderdvierenzeventigduizend zeshonderd euro (C 374.600,00) vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tweeduizendvijfhonderdste (112.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

8. Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen tot kapitaalverhoging die voorafgaat, besloot de vergadering artikel 5 van de statuten (kapitaal) te vervangen door de tekst zoals verder vermeld.

9. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming " Flow Technics 8c. Security ".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, 't Walletje 106 bus 11.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdvierenzeventigduizend zeshonderd euro (E 374.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweeduizendvijfhonderdste (1/2.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

e Voorbehouden Éehbt I Belgisch Staatsblad



De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden«

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zeif tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Met betrekking tot:

1/ aile aankopen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijfendertigduizend euro (C 35.000,00) overschrijdt, en

2/ alle verkopen of waarborgen die gegeven worden voor een bedrag dat de som van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) overschrijdt;

is eveneens de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist«

Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor

eigen rekening, als in naam en voor rekening van derden:

I/ De vervaardiging, de aankoop en verkoop, het huren en verhuren, in leasing geven, het

installeren en het herstel van:

Alarm- en beveiligingssysteem;

- Elektrisch en radio-elektrisch materieel, automatische spelers en mechanische spelen;

- verlichting, drijfkracht en telefoon;

- Lichtreclames;

- Elektrische toestellen en computergestuurde elektrische installaties;

Dit alles in de meest ruime zin.

II/ Specifieke activiteiten:

- Algemene elektriciteitswerken, het leggen van kabels, transformatoren, zekeringen, leidingen

allerhande, het plaatsen, verkopen, verhuren, aankopen van stopcontacten, lichtpunten,

veiligheidssystemen, mororan, elektrische verlichting, verwarmingsinstallaties, luchtkoelingen,

allerlei elektrische toestellen, zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn;

- Onderneming voor het plaatsen, aankopen en verkopen van alarminstallaties,

beveiligingssystemen, en elektronische installaties, videophonie en telefonie, alle





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

_ mod 11.1

1 Voorbehouden aan'he 1 Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

communicatiemiddelen; De aan-en verkoop, alsmede het plaatsen van alle soorten van domotica en telecommunicatiemiddelen;

- Alle activiteiten omvatten installatie in verband met loodgieterij, sanitair, centrale verwarming, de aan en verkoop van toodgiersmateriaal, sanitaire installaties, centrale verwarmingsinstallaties;

- Het verstrekken van advies aan zelfstandigen en ondernemingen;

III/ Algemene activiteiten

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, In de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en

aanverwante immateriële duurzame activa.

- flet verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging ov commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IV/ bijzondere bepalingen

- De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. 10. De jaarvergadering zal gehouden worden op derde dinsdag van de maand december om 17.00 uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de

L

mod 11.1

algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek)

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftellik stemmen is toegelaten. In dit gevat vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

10. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan ACCOUNTANCY & TAKS SOLUTIONS CVBA, kantoor houdende te 9052 Zwijnaarde, Grote Steenweg Zuid 39, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervuiling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel,

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Notulen van de bijzondere algemene vergadering

Gecoördineerde statuten

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme - Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden dur/ hbt Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/02/2014 : BG074456
16/10/2013 : BG074456
09/08/2013 : BG074456
30/01/2013 : BG074456
27/11/2012 : BG074456
07/09/2012 : BG074456
05/08/2011 : BG074456
19/01/2011 : BG074456
09/09/2010 : BG074456
14/08/2009 : BG074456
29/07/2009 : BG074456
16/07/2008 : BG074456
26/07/2007 : BG074456
20/07/2005 : BG074456
04/08/2004 : BG074456
03/08/2004 : BG074456
05/03/2004 : BG074456
05/08/2003 : BG074456
11/09/2002 : BG074456
26/08/1999 : BG074456
01/01/1997 : BG74456
03/09/1996 : BG74456
05/10/1991 : BG74456

Coordonnées
A.D.S. SECURITY

Adresse
'T WALLETJE 106, BUS 11 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande