A.E.O.V.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.E.O.V.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.803.139

Publication

17/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13302355*

Neergelegd

15-04-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0526803139

Benaming (voluit): A.E.O.V.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Abraham Hansstraat 13

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - Vaststelling van de statuten - Benoeming van de zaakvoerders

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op twaalf

april tweeduizend dertien dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichters:

1. De heer AMEEL Erik Jerome Constant, geboren te Kortemark op 15 februari 1947, wonende te 8800 Roeselare, Hoogleedsesteenweg 456.

2. De heer AMEEL Olivier Jozef Gilbert, geboren te Roeselare op 20 juli 1990, niet gehuwd, wonende te

8800 Roeselare, Hoogleedsesteenweg 456.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming:  A.E.O.V. .

Zetel: Abraham Hansstraat 13 te 8800 Roeselare.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande en of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het voorschieten van gelden onder om het even welke financieringsvorm aan natuurlijke personen, rechtspersonen en andere derden, met betrekking tot om het even welke onderneming in het algemeen, het verrichten van alle handels- en financiële operaties, in de meest ruime zin, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- Het uitvoeren van alle opdrachten, ambten, functies en waarnemen van alle bestuursopdrachten in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstelling verband houden.

- Het verlenen van advies en bijstand van zowel technisch, commercieel, administratief, financieel, economisch, sociaal en juridisch, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

- Het verlenen van advies en bijstand in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, design, personeelsbeleid, handel en productie, commissionair, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden

- Het uitbaten van een garage met handel in alle voertuigen voor goederen- en personenvervoer, zowel nieuwe als tweedehandse, alsook de handel in alle onderdelen, in de ruimste zin van het woord. Het takelen en uitvoeren van depannages, alsook de herstelling, spuiten van koetswerk van voertuigen. Het verhuren van voertuigen aan derden en verhuren van autobergplaatsen.

- Het optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger.

- Het ontwikkelen, opstarten, uitbouwen, aanpassen van organisatiesystemen en alle praktische toepassingen met betrekking tot algemene leiding van bedrijven en die de werking van het bedrijfsleven in kunnen bevorderen.

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie en marketing in de meest ruime zin. De vennootschap kan tevens alle vormen van communicatie aanwenden ten einde haar doel te bereiken.

- Advies en analyse van de financiële en andere behoeften van een bedrijf en de begeleiding en onderhandelingen met allerhande instellingen, ten dien einde.

- Het verlenen van advies, selecteren, en plaatsing van personeel in het kader van diverse economische activiteiten.

Ondernemingsnr :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat, die nuttig zijn of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, klein- en groothandel, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke producten, kortom tussenpersoon in handel.

- Het beheer van eigen onroerend vermogen, dit omvat: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen ruilen, bouwen en verbouwen, onderhouden, verwerven en verkopen van vruchtgebruik en alle andere zakelijke rechten. Het verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; voor eigen rekening en voor rekening van derden. Alle handelingen die rechtstreeks en onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, evenals zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- Het beheren van eigen roerend vermogen, en alle handelingen die hiermee verband houden de meest ruime zin van het woord.

- Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks haar onderneming uitbreiden of bevorderen.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: twintigduizend euro (20.000 EUR), volledig volgestort in geld.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij BNP PARIBAS FORTIS.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Benoeming statutair zaakvoerder: De heer AMEEL Eric, voornoemd, is benoemd als statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de eerste zaterdag van de maand september om negen uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen. Boekjaar: Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar. Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers, aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuiver resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen. De besluiten van de algemene vergadering omtrent de winstverdeling zullen gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 maart 2015.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Luik B - Vervolg

4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming niet-statutair zaakvoerder: De heer AMEEL Olivier, voornoemd, is benoemd als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

Expeditie akte dd. twaalf april tweeduizend dertien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 29.08.2015, NGL 29.10.2015 15659-0551-014

Coordonnées
A.E.O.V.

Adresse
ABRAHAM HANSSTRAAT 13 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande