A.H.B.O.

Divers


Dénomination : A.H.B.O.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 875.580.693

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 10.03.2014, NGL 26.03.2014 14075-0309-014
09/10/2014
ÿþ~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh

aa

Bel Stat

A

Ondernemingsnr : 0875580693 Benaming (voluit) : A.H.B.O.

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

3 0 SEP. 20%

Griffie Afdcling `/EUR

nnexes du Moniteur belge

09/10/2014

(verkort) t.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Slommestraat 3

8610 Kortemark (Handzame)

Onderwerp akte :kapitaalverhoging i.k.v. artikel 537WIB

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats te Diksmuide, op 11 september 2014, geregistreerd te Veurne (zeven bladen, geen verzendingen) op 17 ;september 2014, register 5, boek 449, blad 006, vak 002, ontvangen vijftig euro (50,00-EuR), getekend ! de ontvanger, Rudy RYcx, Adviseur, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A.H.B.O. en dat onder meer volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

eerste besluit: beslissing tot uitkering van een dividend zoals bedoeld in artikel 537 WIB 1992 De algemene vergadering besliste met eenparigheid van stemmen om:

aan de enige vennoot een tussentijds dividend van vijfhonderdachtennegentigduizend (598.000) euro toe te kennen door onttrekking aan de bestaande beschikbare en belaste reserves vermeld in de jaarrekening afgesloten op 30 september 2012.

de roerende voorheffing op dit dividend in te houden en aan de Schatkist te betalen binnen de wettelijke termijn (vijftien dagen na toekenning of betaalbaarstelling van dit dividend), berekend aan het in artikel 537 WIB92 bedoelde tarief van 10%, in acht genomen voormeld engagement van de enige vennoot om op de voorgestelde kapitaalverhoging in te schrijven door de hem toegekende dividendvordering (afkomstig van de belaste reserves) geheel aan te wenden voor de volstorting daarvan.

 het saldo van voormeld dividend, bedragende vijfhonderdachtendertigduizend tweehonderd (538.200) euro (zijnde het gedecreteerd dividend verminderd met voormelde ingehouden roerende voorheffing), niet effectief uit te keren doch betaalbaar te stellen door toekenning aan de enige vennoot, van een dividendvordering op de vennootschap.

tweede besluit: kapitaalverhoging

a) De algemene vergadering besloot met eenparigheid van stemmen:

het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met drieëntachtigduizend vijfhonderd (83.500) euro, om het te brengen van vijftigduizend (50.000) euro tot honderddrieëndertigduizend vijfhonderd (133.500) euro, door inbreng in natura van de  zekere, vaststaande en opeisbare  vordering van de enige vennoot op de vennootschap (ontstaan ingevolge de betaalbaarstelling van het  bij toepassing van artikel 537 WIB 1992  toegekende dividend).

als gevolg van deze kapitaalsverhoging driehonderdvierendertig (334) nieuwe aandelen te creëren, van dezelfde soort en die genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en in de winsten zullen delen vanaf hun creatie, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het in artikel 537 W1B1992 bedoelde regime, en dat de nieuw gecreëerde aandelen (zonder daardoor een afzonderlijke categorie van aandelen te creëren) het label B toegekend krijgen, terwijl de bestaande aandelen voortaan "A-aandelen" worden genoemd.

Op de laatste blz. vantiu k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

g

Voor-

behouden aan hbt Bélgisch

Staatsblad

vijfhonde dachtenderti'duizend tweehonderd 538.200 euro (hetzij duizend zeshonderdeneif komma drie zeven zeven twee vier vijf vijf nul acht negen acht nul (1.611,377245508980) euro per aandeel), zijnde de fractiewaarde van alle nieuw uitgegeven aandelen, bedragende drieëntachtigduizend vijfhonderd (83.500) euro, vermeerderd met een globale uitgiftepremie van vierhonderdvierenvijftigduizend zevenhonderd (454.700) euro, te boeken op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies", die zoals het kapitaal, de waarborg van derden zal uitmaken. Deze waarborg kan slechts worden verminderd of afgeschaft door een beslissing van de buitengewone algemene vergadering die beslist met de vereisten van aanwezigheid en meerderheid zoals bij een kapitaalvermindering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Ieder nieuw aandeel en daarbijhorende uitgiftepremie dient volledig volgestort te worden.

b) verslag van de bedrijfsrevisor- verslag van de zaakvoerder

De voorzitter verwees naar de overeenkomstig artikel 313 Wetboek Vennootschappen opgemaakte

verslagen, en meerbepaald naar.

- het verslag van bedrijfsrevisor "AUDITAS CVBA" te 8800 Roeselare, Westlaan 348, gedateerd op 20 mei 2014, met beschrijving van de in te brengen dividendvordering en de toegepaste waardering smethode

- het bijzonder versla" van de zaakvoerder gedateerd op 23 april 2014, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

De enige vennoot erkende kennis te hebben genomen van deze verslagen en daarvan een afschrift te

hebben ontvangen, en ontslaat de voorzitter ervan deze verslagen in extenso voor te lezen.

Er werd akte genomen van de conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor, dat letterlijk luidt als volgt:

"S. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA A.H.B.O. met zetel te Slommestraat 3, 8610 i Kortemark, RPR Veurne 0875.580.693,

bestaat uit de vordering van de vennoot ingevolge de dividenduitkering ten bedrage van bruto 598.000,00 EUR onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Indien de vennoot zijn reeds uitgedrukte intentie tot voormelde dividenduitkering en tot incorporatie daadwerkelijk uitvoert, zal de totale inbrengwaarde bijgevolg 538.200,00 EUR bedragen en wordt

deze inbreng vergoed door 334 aandelen

label B" van de BVBA A.H.B. O. zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

De nieuw uitte geven aandelen zullen dan als volgt worden toegekend :

¢' de heer Frank DEMYTrENAERE 538.200,00 EUR 334 aandelen.

Na de voorgenomen kapitaalverhoging zou het kapitaal dus 588.200,00 EUR bedragen en vertegenwoordigd zijn door 200 + 334 = 534 aandelen. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering de vennoot niet voor het voile bedrag wenst deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten belope van het netto-dividend waarvoor de vennoot we! wenst in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

¢' dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

¢' dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

¢' dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal, de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 20 mei 2014.

(getekend)

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

,.vertegenwoordigd door_

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mal 11.1

$VEN VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor»

c) Inschrijving op en voistorting van de kapitaalverhoging

" Op deze kapitaalverhoging werd onmiddellijk ingeschreven door de enige vennoot door inbreng in natura van zijn voormelde -- zekere, vaststaande en opeisbare  vordering ten opzichte van de vennootschap (ontstaan ingevolge de betaalbaarstelling van het  bij toepassing van artikel 537 WIB 1992  toegekende dividend waarvan hiervoor sprake).

" Als vergoeding voor de inbreng van deze (dividend)vordering worden aan de enige vennoot, die aanvaardde driehonderdvierendertig (334) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend (die zoals gezegd het label "B" toegekend krijgen), van dezelfde soort en die genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen (die voortaan A-aandelen worden genoemd), en in de winsten delen vanaf hun creatie.

De kapitaalverhoging is dus volledig volgestort.

d) De algemene vergadering besloot met eenparigheid van stemmen het kapitaal van de Vennootschap een tweede maal te verhogen met vierhonderdvierenvijftigduizend zevenhonderd (454.700) euro om het te brengen van honderddrieëndertigduizend vijfhonderd (133.500) euro tot vijfhonderdachtentachtigduizend tweehonderd (588.200) euro, door incorporatie in het kapitaal van een bedrag van vierhonderdvierenvijftigduizend zevenhonderd (454.700) euro, dat zal worden afgenomen van voormelde onbeschikbare reserve uitgiftepremies.

Deze kapitaalsverhoging gebeurde zonder creatie van nieuwe aandelen en met verhoudingsgewijze ', verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

e) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalsverhoging i De heer DEMVTTENAERE stelde vast en verzocht de notaris te akteren dat het bij toepassing van artikel 537 WIB92 verkregen bedrag onmiddellijk in het kapitaal werd opgenomen, dat daadwerkelijk verhoogd is tot vijfhonderdachtentachtigduizend tweehonderd (588.200) euro en is verdeeld in vijfhonderdvierendertig (534) A aandelen en B-aandelen (allen van dezelfde soort en die genieten van dezelfde rechten en voordelen) met ieder een fractiewaarde van één vijfhonderdvierendertigste (1/5345x`) van het kapitaal.

fj De algemene vergadering besliste met eenparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten integraal te vervangen om dit artikel in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het kapitaal, en met de gewijzigde historiek van de kapitaaisvorming.

derde besluit: aanpassing statuten aan eerdere zetelverplaatsinq

De algemene vergadering besloot met eenparigheid van stemmen om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing van de zaakvoerder, gepubliceerd in de bijlagen tot liet Belgisch Staatsblad van 16 maart 2009, onder nummer 0039003, de zetel van de vennootschap vanaf 15 januari 2009 te verplaatsen van 8610 Handzame, Werkenstraat 18, naar 8610 Handzame, Blom mestraat 3, en dus om de woorden "Werkenstraat 18" van artikel 2 van de statuten te vervangen door "Slommestraat 3".

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Hendrik DEBUCQUOY,

notaris

tegelijk neergelegd:

- expeditie pv buitengewone algemene vergadering;

verslag zaakvoerder;

verslag bedrijfsrevisor;

coördinatie van de statuten.

Voorbehouders aan,hot Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 04.03.2013, NGL 23.04.2013 13092-0555-014
08/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 05.03.2012, NGL 07.03.2012 12055-0544-013
25/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 07.03.2011, NGL 22.03.2011 11061-0520-013
22/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 08.03.2010, NGL 18.03.2010 10068-0153-013
24/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 09.03.2009, NGL 23.03.2009 09081-0308-014
20/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 10.03.2008, NGL 14.03.2008 08071-0152-014
30/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 12.03.2007, NGL 26.03.2007 07091-3844-016

Coordonnées
A.H.B.O.

Adresse
8610 Kortemark (Handzame)

Code postal : 8610
Localité : KORTEMARK
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande