A.M.M. DIFFUSION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.M.M. DIFFUSION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.675.154

Publication

31/03/2014
ÿþt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod wort! 11,1



DIGEKOVS. ~- 1.! 're.. Í"à'%°::1WPi;

RECktet3teri VAN P:0071ii,tálan

18 UT 2014

Griffie

VEûENM

*1A07 198*

be e B St

111111

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : A.M.M. DIFFUSION

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8660 De Panne, Zeelaan 159

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van Meester Serge Van Damme, notaris met standplaats te De Panne, de dato 13 maart 2014, te registreren, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met volgende gegevens:

1/ OPRICHTERS:

Ar De Heer MEZINE Amar, geboren te Tizi Rached (Algerije) op twee januari negentienhonderd achtenveertig ( nummer rijkregister bis: 48.41.02-083.85, nummer identiteitskaart: F001836417), van Algerijnse nationaliteit, echtgenoot van Mevrouw BOURGOIS Marie-Hélène, wonende te 59229 Teteghem (Frankrijk), Rue Guynemer, 4.

Br De Heer MEZINE Mahdi Omar, geboren te Duinkerke (Frankrijk) op vijf mei negentienhonderd eenentachtig ( nummer rijkregister bis: 81.45.05-049.71, nummer identiteitskaart: 10CH05705), van Franse nationaliteit, ongehuwd, wonende te 59229 Teteghem (Frankrijk), Rue Guynemer, 4.

2/ RECHTSVORM - NAAM: De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: "A.M.M. DIFFUSION

31 ZETEL: 8660 De Panne, Zeelaan 159.

4r DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

I.In het bijzonder:

* Groot- en kleinhandel in, de im- en export van en de verhuur van water, bieren, frisdranken, wijnen, aperitieven en sterke dranken, elektrische verwarmingstoestellen, verlichtingsartikelen, elektrische toestellen, radio- elektrisch materiaal, sanitaire artikelen, bouwmaterialen, hout, kleding textielwaren, lederwaren, schoenen, voedingsmiddelen, huishoud-artikelen, papierwaren, ijzerwaren, loodgietersmateriaal, verwarmingsinstallaties, auto's en motorrijwielen, fietsen, meubelen, kantoormaterieel, sportartikelen, computers, bloemen en planten, brandstoffen, wand- en vloerbekleding, tweedehandse goederen, koelinstallaties, horecamateriaal.

* Groot- en kleinhandel in, alsook de im- en export van boven- en onderkledij voor heren, dames en

kinderen.

* Het vervaardigen van

-wijnen, bieren, frisdranken en alle andere soorten dranken;

- textiel- en kledingwaren;

- computer en kantoormachines;

- elektrische apparaten;

- audio-, video- en telecommunicatieapparatuur;

- kantoor-, winkel- en ateliermeubels;

- sportartikelen.

* Schoonmaak. Het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen, zijnde kantoren, fabrieken, winkels,

scholen, privé-woningen, appartementen, enzovoort. Het desinfecteren en het bestrijden van ongedierte in

gebouwen.

* Restaurant, traiteur, gelagzaal, tearoom en café.

* Tuinaanleg.

* Uitbating camping alsook de verkoop en verhuur van caravans en kampeerartikelen.

* Het herstellen van elektrisch en radio-elektrisch materieel, automatische verdelers en mechanische spelen.

* Het plaatsen van televisieantennes, drijfkracht en telefoon.

a f'iz 6q ç-- A54

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 " * Het fabriceren van machines en toestellen voor de keeltechniek, koelinrichting en klimaatregeling,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge * Het installeren in gebouwen en andere bouwwerken van apparatuur (inclusief regelapparatuur) en leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling, klimaatregeling, loodgieterij en gas.

* Het installeren en monteren van al dan niet zelfvervaardigde metalen constructiewerken.

* Het bouwen en installeren van koelkamers, kluizen, enzovoort.

* Het plaatsen van dakbedekkingen, waterdicht maken van gebouwen en bouwwerken.

* Het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen,

* Alle schrijnwerken, bouwwerken, elektriciteits-werken, vloer- en voegwerken.

* Alle schilder- en behangwerken.

* De aan- en verkoop en beheer van onroerend goed evenals de bemiddeling als tussenpersoon In deze zaken.

* Tussenpersoon in de handel.

* Inrichten van vertoningen, sportmanifestaties en outdooractiviteiten alsook de verkoop en verhuur van het materiaal hiervoor nodig.

* Vervoer van zowel goederen als personen.

* Studie-, ontwerp- en adviesbureau. Veiligheidsadviseur. Veiligheidscoördinator. Interim-bureau.

* Management en beheer van ondernemingen, advies voor particulieren, zelfstandigen en ondernemingen. * Herborist.

Il. In het algemeen:

- De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële en commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

- " De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng in speciën of in natura, inschrijving, samensmelting, financiële tussenkomst of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsvereniging of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen,

- De vennootschap is bevoegd om deel te nemen, onder gelijk welke vomi, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

- De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen en leningen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

- De vennootschap mag optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen en mag borg stellen voor bestuurders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, alle roerende goederen verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle handelingen en daden kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, behalve deze verboden door de wetgeving ter zake,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld de Wet op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies,

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

5/ DUUR : De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkt duur, te rekenen vanaf de neerlegging bedoeld bij artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen,

6/ KAPITAAL: Het geplaatst kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 en is verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen, voor 1/3e volstort, hetzij ¬ 6.200,00, door storting op een bijzondere rekening bij BNP PARIBAS FORTIS. De heer MEZINE Amar en de heer MEZINE Mehdi dienen elk van hun inbreng van ¬ 9.300,00 nog ¬ 6.200,00 te volstorten.

71 BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering wordt het mandaat van zaakvoeder kosteloos uitgeoefend.

De enige zaakvoerder of de zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om aile daden van beschikking, beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap, behoudens de beperkingen opgenomen in het kader van hun benoeming.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

De vennootschap wordt jegens derden, in rechte en buiten rechte, vertegenwoordigd door de zaakvoerders, elk afzonderlijk optredend.

~

Voor- behouden ~,` aáxrhZt Bdlgisch .$taatsblad

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de' volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

De vergadering besliste het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Werden tot gewone niet-statutaire zaakvoerder benoemd:

- De Heer MEZINE Amar, voornoemd, wonende te 59229 Teteghem (Frankrijk), Rue Guynemer, 4, die

verklaarde zijn mandaat te aanvaarden. De heer MEZ1NE Amar: nummer rijkregister bis: 48.41.02-083.85.

- De Heer MEZINE Mehdi, voornoemd, wonende te 59229 Teteghem (Frankrijk), Rue Guynemer, 4, die

verklaarde zijn mandaat te aanvaarden. De heer MEZINE Mehdi, nummer rijkregister bis: 81.45.05-049.71. Hun mandaat is onbezoldigd.

8/ ALGEMENE VERGADERING: leder jaar, de tweede vrijdag van de maand maart om 14u00 moet een jaarvergadering gehouden worden, in de zetel van de vennootschap, behoudens anders vermeld in de oproeping.lndien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen.

9/ BOEKJAAR : Het boekjaar begint ieder jaar op één oktober en wordt op dertig september van het daarop volgende jaar afgesloten.

10/ WINSTBESTEDING : De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Bij gebrek aan meerderheid over de aanwending van dit saldo wordt de zeventig procent (70%) van de te bestemmen winst uitgekeerd onder de vorm van dividend en wordt dertig procent (30%) gereserveerd.

11/ VEREFFENINGSSALDO: Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden,

12/ OVERGANGSBEPALINGEN:

- Eerste jaarvergadering: de tweede vrijdag van de maand maart 2016 om 14u00, in de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald werd in de oproepingsbrief.

- Eerste boekjaar: vanaf de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte tot en met 30/09/2015.

-Commissaris: daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslisten de comparanten om geen commissaris te benoemen.

- Volmacht: de oprichters, tevens benoemde zaakvoerders, stelden, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name boekhouding- en fiscaalkantoor "Devloo Johan", kantoorhoudend te 8660 De Panne, Brouwersstraat 12, alsook haar bestuurders en aangestelden, elk afzonderlijk optredend.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) notaris Serge Van Damme

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte dd. 13/03/2014

- kopij identiteitskaart oprichters

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
A.M.M. DIFFUSION

Adresse
ZEELAAN 159 8660 DE PANNE

Code postal : 8660
Localité : DE PANNE
Commune : DE PANNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande