A.R. INVEST

Société en commandite simple


Dénomination : A.R. INVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 563.375.703

Publication

01/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Piers De Raveschootlaan 143/3.1, 8300 Knokke

Benaming: A.R. Invest

Voorwerp akte: Oprichting/benoeming Zaakvoerder

In het jaar 2014, op 22/09/2014 om 17 uur zijn bijeengekomen:

1. Dhr Araïb Rodrigue, wonende te 8300 Knokke, Piers De Raveschootlaan 143/3.1

Voormelde contractanten hebben besloten een gewone commanditaire vennootschap op richten met vastlegging van het statuut der vennoten en met vaststelling van de standregelen van de vennootschap. Dhr. Araib Rodrigue, voorgenoemd zal gelast zijn met het bestuur van de vennootschap en zal over de maatschappelijke handtekeningen beschikken. Hij zal nochtans van de maatschappelijke handtekeningen slechts gebruik maken onder de beperkingen voorzien door de wet en de statuten. Hij zal de titel van de zaakvoerder dragen. De zaakvoerder beschikt over het volledige beheer van de vennootschap en deze kan door zijn eigen handtekening de zaak aannemen.

Andere eventuele toekomstige vennoten zijn slechts gehouden tot hun inbreng.

De vennootschap is opgericht onder de naam A.R. Invest.

De duur van de vennootschap is onbepaald en gaat in op 27 oktober 2014. De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelestelling of onbekwaamverklaring van een vennoot van een vennoot.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. De vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke, Piers De Raveschootlaan 143/3.1.

De zetel kan bij beslissingen van de zaakvoerder, gepubliceerd in bijlagen tot het Belgisch Staatblad, verplaatst worden in België.

De vennootschap heeft tot doel:

Advies verlenen aan privé-personen als aan vennootschappen (van alle aard) betreffende roerende of onroerende beleggingen, betreffende organisatie, renovatie, projectontwikkeling. Informeren op vlak van toerisme, verzekeringen,...

Maketing studiebureau met betrekking tot marketingadviezen en immobiliënadviezen. Tuinstructuren en onderhoud van gebouwen.

Adviseren en tentoonstellen van designartikelen (meubelen, kunstvoorwerpen,...) Tentoonstellen, verkoop en aankoop van volgende artikelen: textiel, meubelen, cadeau, kunstvoorwerpen,...

Organisatie van evenementen op vlak van theatrale voorstellingen, muzikale concerten, productie van muziek en geluid. Beheren van licht en geluidsinstallaties. Film en videoproductie.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : A.R. Invest

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Piers de Raveschootlaan 143 3.1

*14308699*

Luik B

8300

België

0563375703

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Knokke-Heist (Knokke)

Griffie

Neergelegd

26-09-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt blijken waaronder is inbegrepen: de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

Teneinde het aldus omschreven doel te verwezenlijken kan de vennootschap alle roerende, onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen te stellen die hiermede verband houden of van aard zijn haar doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, zowel in België als in het buitenland.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zesduizend euro (~6.000), vertegenwoordigd door 100 deelbewijzen zonder nominale waarde. Ieder vertegenwoordigend één honderdste van het kapitaal, waarop als volgt werd ingeschreven en gestort op haar bankrekening. Geen enkele geassocieerde zal zijn rechten in de vennootschap kunnen doorgeven zonder het akkoord van de andere mede-vennoten.

In geval van overlijden van één van de vennoten zal de bestaande vennootschap niet kunnen ontbonden worden, maar zal ze blijven voortbestaan met de erfgenamen of representatoren van de overleden vennoot.

De erfgenamen zullen de vennootschap niet kunnen laten verzegelen ook niet via een gerechtelijke tussenkomst, noch het functioneren van de vennootschap verhinderen. Zij zullen enkel het recht hebben het deel afkomstig van de overleden vennoot op te eisen en dit volgens de laatste jaarrekening. Het verbod van de afgevaardigde associé-gérant, of onder toezicht geplaatst van een juridische dienst, faillissement en insolventie van niet-koopleden, zullen vereffend worden bij zijn of haar overlijden en zullen dezelfde effecten veroorzaken.

De algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet telkens worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand om 19 uur.

Bij dringende aangelegenheden kan echter een algemene vergadering worden samengeroepen. De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar neemt aanvang op 27 oktober 2014 en neemt een einde op 31 december 2015.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten, maakt de zaakvoerder een inventaris op, alsmede de jaarrekening. De stukken worden opgemaakt volgens de wet op de jaarrekening van ondernemingen en besluiten ter uitvoering ervan, voor zover de vennootschap daaraan onderworpen is en volgens de bijzondere wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die op hun beurt toepasselijk zijn.

Opgemaakt op 22/09/2014 te Knokke-Heist,

Rodrigue Araïb

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
A.R. INVEST

Adresse
PIERS DE RAVESCHOOTLAAN 143, BUS 3.1 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande