AANNEMINGEN STEVEN DEMEULENAERE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AANNEMINGEN STEVEN DEMEULENAERE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.444.755

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 26.09.2014 14624-0052-011
09/10/2012
ÿþ13 D9, 2012

L

Ondememingsnr : 0847.444,75e

Benaming {voluit} ; AANNEMINGEN STEVEN DEMEULENAERE

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Noordstraat 29 bus 21

8800 Roeselare

Onderwerp akte :Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

Uit het verslag van de algemene vergadering van 30 augustus 2012 blijkt dat de enige vennoot, handelend in,i praats van de argemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid;; 'AANNEMINGEN STEVEN DEMEULENAERE', met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Noordstraat 29;, ;; bus 21, volgende beslissing heeft genomen ;

" i

Hij besloot de maatschappelijke zetel heden gevestigd te 8800 Roeselare, Noordstraat 29 bus 21, over te brengen naar 8980 Zonnebeke (Beselare), Wervikstraat 102 en dit vanaf 30 augustus 2012,

Steven Demeulenaere,

zaakvoerder

1;

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

IIIIIIIIIIIIIIVII II

*12166797*

A

~U l

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONr EUR SELGE

02 _10~ NEERGELEGL 2012

BELGISCI. STAATSSL,IrD

RECI-ÇiefJeK KOOPHANDEL KQRTnI fK

26/07/2012
ÿþf

'Lt.1 iean

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 5344 , uu4, R5S

Benaming (voluit) : AANNEMINGEN STEVEN DEMEULENAERE

Zetel : Noordstraat 29 bus 21 8800 Roeselare

3i Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Tekst : Uit een akte verleden voor Notaris Geert Vanwijnsberghe te Roeselare (Beveren) op 05 juli 2012 (ter'

registratie neer te leggen) blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht

RECHTSVORM EN NAAM

11 De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid volgens Belgisch recht met als naam "Aannemingen Steven

Demeulenaeren.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL :

De zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn te 8800 Roeselare, Noordstraat 29, bus 2.1.

~DUUR:

Onbepaalde duur

IDENTITEIIT OPRICHTERS EN STORTING

de Heer DEMEULENAERE Steven André Raphael, ongehuwd, geboren te Roeselare op tweeëntwintig april negentienhonderd achtentachtig, [Identiteitskaart nummer: 591-1131132-201 Rijksregister nummer : 88.04.22-327.161, wonende te 8800 Roeselare, Noordstraat 29 bus 21. Op het maatschappelijk kapitaal wordt volledig ingeschreven voor een bedrag van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00), onderschreven en volledig volstort door de Heer Steven Demeulenaere, op volgende wijze

- gedeeltelijk door inbreng in natura voor een bedrag van twaalfduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 12.550,00) en overeenstemmend met tweehonderdeenenvijftig (251) aandelen; en

- gedeeltelijk door inbreng in geld voor een bedrag van zesduizend euro (¬ 6.000,00) en overeenstemmend met honderdtwintig (120) aandelen.

De onderschreven aandelen zijn volledig volgestort en toegekend aan de Heer Steven

Demeulenaere.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) en wordt verdeeld in driehonderdeenenzeventig (371) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt het 3715te deel van het maatschappelijk kapitaal.

CONCLUSIES VAN HET VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR VOOR DE INBRENG IN NATURA : "De inbreng in natura door de Heer Steven Demeulenaere wonende te 8800 Roeselare, Noordstraat 29 bus 2.1, tot oprichting van de BVBA AANNEMINGEN STEVEN DEMEULENAERE met zetel te 8800 Roeselare, Noordstraat 29 bus 2.1, bestaat uit de inbreng van een geheel van activa- en passivabestanddelen van de handelsonderneming, uitgebaat op naam van de Heer Steven DEMEULENAERE te 8800 Roeselare, Noordstraat 29 bus 2.1, met ondernemingsnummer q 0823.801.105, voor een inbrengwaarde van 12, 555,10 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud dat de in te brengen bestanddelen niet zijn bezwaard met hypothecaire lasten of pandrechten, van oordeel

a) Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door hete

Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van deJ

vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t-9, 07. 7D12.

BECKTBANK TR p~HANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

MONITEUR BELGE

19 -07- 2012

_GISCH STI1ATSBLAD





" izssa3is*

BE





(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAPET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

mod 11.1

r Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) Dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 251 aandelen van de BVBA AANNEMINGEN STEVEN DEMEULENAERE, zonder vermelding van nominale waarde, en een vergoeding in rekening-courant van 12.555,10 EUR  (251 x 50,00 EUR) = 5,10 EUR.

In hoofde van de verkrijgende vennootschap ontstaat het latent risico op niet-tegenstelbaarheid en hoofdelijke aansprakelijkheid voor de fiscale en sociale schulden van de inbrenger.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA AANNEMINGEN STEVEN DEMEULENAERE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

BOEKJAAR:

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2014.

BEPALINGEN IVM AANLEGGEN RESERVE, VERDELING VAN WINST EN SALDO NA VEREFFENING :

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd bij de oprichting, de Heer Steven Demeulenaere. De enige zaakvoerder of iedere zaakvoerder afzonderlijk heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ieder zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

ln al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de

handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen. DOEL:

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden of in deelneming, zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt acht , bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen, inzonderheid:

Algemene bouwonderneming, al dan niet in coördinatie met onderaannemers, onderneming voor bouwpromotie, onderneming in het optrekken van gebouwen voor eigen rekening, voor rekening van derden, als in deelneming met derden.

Onderneming voor :

- het bouwen van funderingen, inclusief heien.

- het aanbrengen van chape en polieren van betonvloeren.

- het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms.

- het uitvoeren van voegwerken.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten, aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 91.1

Het bouwrijp maken van bouwterreinen, inbegrepen de verlaging van het grondwaterpeil' en de drainage van bouwterreinen.

het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal -isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen,

de aanleg van parkings.

tuinaanleg en terassement.

wegeniswerken

de volledige renovatie van woningen, panden en utiliteitsgebouwen, met inbegrip van de plaatsing van aile sanitaire- en elektrische installaties en afvoersystemen.

het bouwen, het monteren, het fabriceren, het herstellen, het onderhouden, het vervoeren van en de handel in, het verwerven en vervreemden, de leasing, de invoer en uitvoer, het huren en het verhuren van alle geprefabriceerde woningen, gebouwen en utiliteitspaviljoenenen van alle constructies, installaties, binnenhuisinrichting, meubelen en alle uitrustingsartikelen voor woningen en gebouwen en alle materialen en alle daarmee verband houdende materialen en materieel, waren en goederen, machines en gereedschappen.

het bekisten en waterdicht maken van huiskelders, zwembaden en mestputten.

Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van vloer- of wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van marmer, graniet of lei.

De groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, zowel rechtstreeks als op commissiebasis in bouwstoffen.

Onderneming voor het vervoer, algemene los- en laadwerken en algemeen magazijnbeheer voor rekening van derden, zowel in binnen- als buitenland.

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan haar diensten verlenen onder welke vorm ook, aan aile personen, zowel rechtspersonen als natuurlijke personen, en kan elke hiertoe strekkende transactie of financiële verrichting doen en zich borg stellen ten overstaan van derden met het oog op verhandelingen voor deze derden.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar of als erfpachter of vruchtgebruiker of tipstalhouder of gelijkaardige zowel in gebruikende als verlenende positie in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerders en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

De vennootschap kan, bij beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen en kantoren in België en in het buitenland vestigen,

JAARVERGADERING : PLAATS EN DATUM, VOORWAARDEN TOT TOELATING EN UITOEFENEN :

leder jaar, de laatste zaterdag van de maand juni om tien uur, moet een jaarvergadering gehouden worden.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij door een commissaris, zo er één benoemd is,

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. ln dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag. Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders, behoudens verzaking aan deze formaliteiten door de betrokkenen.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld, behoudens verzaking aan deze formaliteiten door de betrokkenen.

[ren afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel negentien - stemrecht - vertegenwoordiging op de vergadering

[Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. Te dien einde moet de oproeping de tekst van de voorgestelde beslissingen bevatten, die de vennoten mogen goedkeuren of verwerpen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Artikel twintig - bureau - algemene vergadering -afschriften

[Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste in functie zijnde zaakvoerder of, bij diens afwezigheid, door de persoon gekozen door de aanwezige vennoten,

Artikel eenentwintig - verloop algemene vergadering

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Verdaging jaarvergadering

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de

goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent, De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden,

behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

BEWIJS VAN DEPONERING :

De gedeeltelijke inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 143-0840994-08 op naam van de vennootschap in oprichting, bij

"



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, mod 11.1

.~

L ~ ` " Voor-

behoudert aan net l~ef~jisch

4 ~taatsblad ~

~





de FINTRO bank. Het bewijs van deponering afgeleverd op drie juli jongstleden zal door

ondergetekende notaris Geert Vanwijnsberghe bewaard worden,

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL_

Notaris Geert Vanwijnsberghe

Roeselare (Beveren)



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 29.09.2015 15614-0536-013

Coordonnées
AANNEMINGEN STEVEN DEMEULENAERE

Adresse
WERVIKSTRAAT 102 8980 BESELARE

Code postal : 8980
Localité : Beselare
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande