AANNEMINGSBEDRIJF NORRE-BEHAEGEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AANNEMINGSBEDRIJF NORRE-BEHAEGEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.557.901

Publication

30/01/2014
ÿþ ~. Mod Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ID

i

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*19030 4

Ondernemingsnr : 0447557901

Benaming

(voluit) : AANNEMINGSBEDRIJF NORRÉ-BEHAEGEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwpoortlaan 80, 8434 Middelkerke (Westende)

(volledig adres)

Onderwerp akte : BESTUUR- UITBREIDING DOEL- AANPASSING, HERZIENING EN COORDINATIE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc Coudeville, te Oostende op 24 december`

2013, geregistreerd te Oostende 1 op 03 januari 2014 zeven bladen geen verzendingen boek 769 blad 47 vak 16 Ontvangen : vijftig euro (50 EUR) De Adviseur (get.) H. Gryson, dat de bijzondere algemene vergadering van: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AANNEMINGSBEDRIJF NORRÉ-BEHAEGEL", met' zetel te 8434 Middelkerke (Westende), Nieuwpoortlaan 80 de volgende beslissingen heeft genomen:

1. De vergadering werd geïnformeerd dat de heer Roland NORRÉ, wonende te 8434 Middelkerke (Westende), Nieuwpoortlaan 80 in de oprichtingsakte werd benoemd tot statutair zaakvoerder.

Zijn ontslag bij beslissing van de algemene vergadering van 10 juni 2008, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 juni 2008 onder nummer 08095632 diende dus eveneens notarieel te worden' geakteerd.

De vergadering beslist in cie statuten de aanstelling van de heer Roland NORRÉ als statutair zaakvoerder te schrappen.

2. de vergadering bevestigt voorafgaandelijk kennis genomen te hebben van het bijzonder verslag; opgemaakt door de zaakvoerders op 17 december 2013 en de er bijgevoegde staat van activa en passiva per; 16 december 2013 zoals voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart dat de; formaliteiten als vervuld beschouwd worden,

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door de bestaande doelomschrijving; integraal te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft het volgende doel.

I.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Onderneming voor aanleg en onderhoud van sportterreinen, grasperken en tuinen, voetbalvelden en; hoven, het uitvoeren van graafwerken en funderingswerken, leggen van kabels en ondergrondse en; bovengrondse leidingen, plaatsen van afsluitingen.

2< Onderneming voor voegwerken en plaatsen van stellingen.

3. Onderneming voor metsel- en betonwerken, het uitvoeren van alle algemene bouwwerkzaamheden.

4. Het uitvoeren van draineringswerken, leggen van rioleringen en afvoerbuizen.

5. Verkoop van tuinhuisjes en tuinmeubelen.

6. Verkoop van sproeistoffen.

7. Onderneming voor het bouwen, aanleggen en onderhouden van spoorwegen en andere spoorlijnen.

8. Onderneming voor het aanbrengen van verkeerssignalisatie en wegmarkeringen.

9. Onderneming voor het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt.

10. Onderneming voor warmte- en geluidsisotering.

11. Onderneming voor het aanleggen van parketvloeren.

12 Onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk.

13. Onderneming voor montage van metaalconstructies, bruggen en vakwerk.

14, Onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen.

15. Onderneming voor grondwerken.

16, Onderneming voor boringen, peilingen en uitdiepingen.

17. Onderneming voor fundering, voor het heien van palen en damplanken en voor versterkingswerken van

de bodem volgens allerlei methodes.

18, Onderneming voor het bouwen van niet-metalen kunstwerken, met uitzondering van de zee- en

rivierwerken, _ _ _

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

r `

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

19. Onderneming voor eigenlijke zee- en rivierwerken (waterbouwkundige werken). 20, Onderneming voor slopingswerken van gebouwen en kunstwerken.

21. Onderneming voor het installeren van servicestations.

22. Onderneming voor het installeren van niet-elektrische zee- en riviersignalisatie.

23. Onderneming voor het installeren van elektrische signalisatie voor wegen, spoorwegen, binnenwateren, zeewegen en luchtwegen.

24. Onderneming voor het installeren van pompstations en zuiveringsinstallaties van water,

25. Onderneming voor uitbating van een betoncentrale, huur en verhuur van betonmixers, plaatsen van , geprefabriceerde producten van cement en/of beton, plaatsen en/of storten van geprefabriceerde mortel, productie van (bouw)materialen in beton.

26. het produceren, verwerken en verhandelen van asfalt en aan asfalt verwante producten.

II.VOOR EIGEN REKENING

7 Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ..,), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; , de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van

voormelde roerende en onroerende goederen. /

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en btineren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitaiisatieondememingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of ; schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap zal ook in andere vennootschappen en ondernemingen mogen deelnemen, zowel in België als in het buitenland,

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunninglattest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunninglattest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan."

3. de vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en aan de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, ze aan te vullen met bepalingen inzake eenhoofdige vennootschappen en ze te wijzigen en te coördineren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd

Expeditie akte-statutenwijziging met

gecoördineerde tekst -der- statuten -- ---------------------- ---- ------------------ ------------- --- -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 12.07.2013 13305-0040-037
23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 16.07.2012 12309-0580-036
18/01/2012
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc behou aan l Belgi: Staats



*12016439"





Neergelegd ter grim van de rechtbank vaag koophandel Brugge - afsle ' " = s-r T SE OP

Ondememingsnr : 0447.557.901

Benaming

(voluit) : Aannemingsbedrijf Norré-Behaegel

(verkort) :

Rechtsvoren : BVBA

Zetel : Nieuwpoortlaan 80, 8434 Westende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Bij beslissing van de algemene vergadering van 30/06/2011 werd:

- Cleppe, Keunen & Partners, Bedrijfsrevisoren BV BVBA, met maatschappelijke zetel in de Lieven Bauwensstraat 19 / 1 te 8200 Brugge (ON 0434.671.648), vertegenwoordigd door Dhr. Vandewalle Peter,: benoemd tot commissaris van de vennootschap voor de duur van drie jaar, zijnde de boekjaren 2011, 2012 en 2013, namelijk tot aan de algemene vergadering van 2014, en dit met onmiddellijke ingang. De opdracht is. bezoldigd en zal eindigen op de jaarvergadering van 2014. De algemene vergadering keurt de voorgestelde vergoeding voor de commissaris goed.

Een zaakvoerder,

Norré Nico

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 26.07.2011 11336-0552-031
27/10/2009 : OO059532
15/05/2009 : OO059532
20/10/2008 : OO059532
24/07/2008 : OO059532
27/06/2008 : OO059532
10/08/2007 : OO059532
01/08/2006 : OO059532
17/10/2005 : OO059532
06/09/2005 : OO059532
16/06/2005 : OO059532
22/07/2015
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Griffie Rechtbank Koophandel

10 JUL 2015

Ondernemingsrir : 0447557901 ~^

Benaming (voluit) : AANNEMINGSBEDRIJF NORRE-BEHAEGEL (verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 8434 Middelkerke (Westende), Nieuwpoortlaan 80 (volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Uitbreiding doel - Aanpassing, herziening en coördinatie statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Henri

Baeke, te Oostende op 25 juni 2015, bladen 12 Verzendingen . 0

Geregistreerd op het registratiekantoor Oostende-AA op 26 juni Register 5 Boek 000 bled 000 Vak 12023 Ontvangen registratierechten : vijftig euro (50,00 EtJR) De Ontvanger, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

r

"AANNEMINGSBEDRIJF NORRE-BEHAEGEL" met zetel te 8434 Middelkerke

(Westende), Nieuwpoortlaan 80, de volgende beslissingen heeft genomen

1.het doel van de vennootschap uit te breiden door uitbreiding van de bestaande tekst van het artikel 3 van de statuten met volgende tekst:

1.

III. SOCIALE CLAUSULE

Het bedrijf heeft een sociaal doel, met name het bevorderen van de maatschappelijke integratie van kwetsbare groepen in de samenleving. Zij doet dit door het aanbieden van activeringsmogelijkheden aan mensen die moeilijker toegang vinden tot de arbeidsmarkt, en dit zowel via stages als het aanbieden van duurzame tewerkstelling. De vennootschap onderschrijft de principes van de zogenaamde meerwaardeneconomie bij de uitvoering van haar activiteiten. Het concept verwijst naar ondernemingen die de juiste balans zoeken tussen economische, sociale en ecologische waarden, in samenspraak met de verschillende betrokken acteren of belanghebbenden.

IV. BIJZONDERE BEPALINGEN

(.4».

2. de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en ze te wijzigen en

te coordineren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie akte--statutenwijziging,

Gecoordineerde tekst der statuten.

d

Luik B - vervolg

Voor-

behouden

aan het

}`~~eTg'csci~

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/04/2004 : OO059532
25/06/2003 : OO059532
15/06/2002 : OO059532
26/06/2001 : VE033876
21/07/2000 : VE033876
10/11/1999 : VE033876
05/09/1996 : VE33876

Coordonnées
AANNEMINGSBEDRIJF NORRE-BEHAEGEL

Adresse
NIEUWPOORTLAAN 80 8434 WESTENDE

Code postal : 8434
Localité : Westende
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande