AARD-ARCHITECTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AARD-ARCHITECTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.759.710

Publication

03/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-02-2015

Griffie

*15303743*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0599759710

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

AARD-architects

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Frederic MAELFAIT, notaris met standplaats te Harelbeke, op 26

februari 2015,

BLIJKT DAT :

De heer DECORTE Roland Joseph, geboren te Wervik op 11 juli 1954, wonende te 8531 Harelbeke

(Bavikhove), Kuurnsestraat 100 A

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam: "AARD-architects".

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

 4.1 De vennootschap heeft tot doel :

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

- het verlenen van dienstprestaties van administratieve aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden. De vennootschap kan tevens haar diensten aanbieden in het gebruik van computers en software en het opstellen en ontwerpen van nieuwe software, alsook computergerichte projecten in de breedste zin van het woord en steeds in verband met bovenstaand doel.

- het beheren, het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen  in het kader van bovenvermeld doel  alsook het stellen van alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben, zoals  ten exemplatieve titel  het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

4.2 De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

4.3 Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

4.4 In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) / bestuurders er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

4.5 Voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon in België of in het buitenland, alle verrichtingen te ondernemen die verband houden met de groot- en kleinhandel, import en export,

Onderwerp akte :

Kuurnsestraat(B) (H) 100 A 8531 Harelbeke

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

aankoop en verkoop, verhuring, verdeling, creatie, fabricage, commercialisatie, promotie en

tentoonstelling van 1) beeldende kunst en antiek en kunst en antiek in het algemeen en 2) publicaties met betrekking tot de beeldende kunst en antiek en kunst en antiek in het algemeen, op welke manier ook. In het algemeen alle bedrijvigheid in verband met kunst en antiek in de breedste zin van het woord.

De zetel is gevestigd te 8531 Bavikhove, Kuurnsestraat 100 A (gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen).

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), samengesteld door inbreng in geld, volstort tot beloop van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00), dus nog te volstorten zesduizend honderd euro (¬ 6.100,00).

Als niet-statutaire zaakvoerder is aangesteld voor onbepaalde duur: de heer Decorte Roland, voornoemd.

Krachtens artikel 7.2. der statuten is hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt van 1 april 2015 tot 31 december 2016.

De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste maandag van de maand juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Volmacht : volmacht werd verleend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de vennootschap onder firma  AXXI , met zetel te 8520 Kuurne, Rijksweg 1, met ondernemingsnummer BE0447 230 277, vertegenwoordigd door de heer Vanlerberghe Stan en mevrouw Vanneste Mieke, evenals hun medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de  Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Frederic Maelfait, notaris

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte.

Coordonnées
AARD-ARCHITECTS

Adresse
KUURNSESTRAAT 100 A 8531 BAVIKHOVE

Code postal : 8531
Localité : Bavikhove
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande