AARDIG GEDACHT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : AARDIG GEDACHT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 501.827.817

Publication

24/06/2014
ÿþÀ 4,

1111911 400 III1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

-NCERGELEu

Griffie Rechtbank Koophandel

13 JUN 2014

Gent AfelliffBrugge

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr 0501.827.817

Benaming .

(voluit) : Aardig gedacht

(verkort):

Rechtsvorm Vennootschap onder firme

Zetel Gulden Peerdenstraat 131  8310 BRUGGE

(volledig adres)

Onderwerp akte: benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering blijtk het volgende:

Er wrodt beslist om mevrouw Ilse Geldhof te benoeming tot zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 1 januari 2013.

Karel Loontiens

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laalste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening.

18/12/2012
ÿþMod Word 11.1

;< ln de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111101E11

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdr#ing Brugge)

op: ® 7 DEMa12

Grifé !

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Aardig gedacht

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel: Gulden Peerdenstraat 131 -- 8310 (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Ondergetekenden:

1. Loontiens Karel

Gulden Peerdenstraat 131

8310 Assebroek

2, Geld hof lise

Gulden Peerdenstraat 131

8310 Assebroek

Met het doel tussen hen een vennootschap op te richten, zijn als volgt overeengekomen:

I.De vennootschap is onder firma en draagt de naam: Aardig Gedacht

De vennootschap heeft tot doel:

1.AIle aannemingen tot uitvoering van bouwwerken in de ruime zin, waaronder het plaatsen van gipswanden, bepleistering van muren en plafonds, diverse stukadoorswerken, isolatiewerken, interieurafwerking, chapewerken en leggen van vloeren, dit alles in de meest uitgebreide zin.

2.Aile algemene coördinatiewerkzaamheden met betrekking tot bouwwerken, in de meest ruime zin;

3.Het stofferen en restaureren van meubels, in de meest uitgebreide zin;

4.Vervaardigen van meubels (badkamer- , eetkamer- slaapkamer-, zitkamermeubels), meubels voor; ' winkels, werkplaatsen, kantoren, in de meest uitgebreide zin;

5.De aan- en verkoop van producten, fabricaten, halffabricaten en materialen welke direct of indirect betrekking hebben op de bouw van onroerende goederen.

6.Aan- en verkoop van onroerende goederen, alle zakelijke rechten die berusten op dergelijke onroerende', goederen, alsook het beheer van onroerende goederen.

7.De vennootschap mag zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen aangegaan door derden. Zij mag tevens al haar goederen met inbegrip van het, handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden,

8.De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die de verwezenlijking van het doei van de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bevorderen of realiseren, zowel in België als in het buitentand,

9.Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of. vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven.

II.Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te Gulden Peerdenstraat 131, 8310 Assebroek

III.De duur van de vennootschap is onbeperkt. De activiteit van de vennootschap start op 5 november 2012., Alle inkomsten en kosten die vanaf 1 juli gerealiseerd of gemaakt werden zijn voor rekening van de V.O.F..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzit van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0501 827 X17

Brugge (Assebroek)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

tiobere

aan tfet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

IV.De inbreng der vennoten is aldus bepaald:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 1.000,00 ( duizend euro). Het is verdeeld in 10 aandelen zonder nominale waarde. Loontiens Karel brengt 500,00 euro in waarvoor hem 5 aandelen worden toegekend. Mevrouw Geldhof lise brengt eveneens 500,00 euro in waarvoor haar 5 aandelen worden toegekend.

V.Eik aandeel heeft recht op één stem bij de Algemene Vergadering

VI.De vennoten zullen in de verliezen een evenredig deel aan hun inbreng dragen en zullen de winsten in dezelfde verhouding verdelen. De bestemming van de boekhoudkundige resultaten worden jaarlijks vastgelegd bij de Algemene Vergadering.

VII.De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één der vennoten, voor de tijd waarop de vennootschap moet eindigen. De overdracht van aandelen onder levenden zowel als bij overlijden aan één of meer vennoten of aan derden, al dan niet erfgenamen, zal slechts mogen geschieden met toestemming van de helft der overige vennoten, bezittende minstens vier/vijfden van het maatschappelijk kapitaal, na aftrek der rechten waarvan de afstand zich realiseert of voorgesteld wordt, en indien er slechts twee vennoten zijn, met toestemming van de andere vennoot, Bij weigering van toestemming - weigering tegen dewelke geen verhaal mogelijk is -- verplichten de vennoten die zich tegen de overdracht verzetten, de aandelen, terug te komen tegen de waarde vastgesteld op de navolgende wijze, behoudens minnelijke regeling. De andere vennoten mogen, indien zij zulks verlangen, deelnemen aan deze terugkoop.

De verdeling zal geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot bezit. De vennoten die zich niet verzetten, kunnen evenwel een aantal aandelen overnemen, lager dan gezegd prorata, De terugkoopwaarde waarvan sprake, is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen zullen beïnvloeden. Indien partijen niet tot een overeenkomst kunnen komen zal een derde deskundige worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De terugkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgelegd. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerend vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

Vlll.ln geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten, hun weduwen of erfgenamen, de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken.

IX.Het maatschappelijk jaar eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2013. Iedere laatste vrijdag van de maand mei om 17u, en dit voor de eerste keer in 2014, zal er een Algemene Vergadering worden samengeroepen die zal beslissen omtrent de winstverdeling en de eventuele ontlasting van de zaakvoerder over het beheer.

X.Wordt benoemd voor onbepaalde duur als zaakvoerder: de heer Loontiens Karel.

Teneinde de formaliteiten bij de Kruispuntbank der ondememingen, B.T.W.-registratie, e.d. te vervullen benoemt de zaakvoerder als lasthebber, die voor hem en in zijn naam alle pleegvormen dienaangaande kan vervullen, Tudors Accountancy bvba, Oostendse Steenweg 105, 8000 Brugge, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Nico Verhamme of één van haar bedienden.

Assebroek, 05/11/2012

LOONTIENS Karel

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AARDIG GEDACHT

Adresse
GULDEN PEERDENSTRAAT 131 8310 ASSEBROEK

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande