AARYAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AARYAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.665.866

Publication

24/09/2012
ÿþ i A1od Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te makenedeie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I81IV~VN~I~IV~I~IVNlW

" 12159061

Ondernemingsar : o 2 Li 8 46 s 24 Benaming

(voluit) : AARYAN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Langestraat 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Henri Baeke te Oostende op 5 september 2012, geregistreerd te Oostende I op 11 september 2012 vijf bladen geen verzendingen boek 759 blad 93 vak 20 Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR) De E.a. Inspecteur-Ontvanger ai. (get.) H. Gryson, dat

1, er door Mevrouw Puri, Ruchi, geboren te Sultan Pur Lodhi (India) op 7 oktober 1979, van Belgische nationaliteit, wonende te 8400 Oostende, Cardynplein 11/0002, echtgenote van de heer Singh Surinder, van Belgische nationaliteit, geboren te Tanda (India) op 4 Januari 1974, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid werd opgericht.

2. de vennootschap de naam "AARYAN" draagt.

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8400 Oostende, Langestraat 13.

4. de vennootschap tot doel heeft :

I. ALGEMEEN

1. De exploitatie van een nachtwinkel omvattende ondermeer de verkoop (detailhandel) van algemene

voedingswaren (inclusief dranken), belegde broodjes, tabaksproducten, genotmiddelen, onderhoudsproducten, enzovoort.

2. De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse worden verbruikt en in het algemeen in wegwerpverpakking aangeboden worden in frietkramen, hotdogstalletjes, enzovoort.

3. De productie en verkoop van roomijs en andere consumptie-ijs.

4. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

11. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN, BIJDRAGEN TOT DE VESTIGING EN DE ONTWIKKELING VAN RECHTSPERSONEN EN ONDERNEMINGEN, ZOALS

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen,

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handeli0getl.verriëhl?il gçhtstrpete _of prireçhistr9_es__wri:Ptisi met doel. p# vYelkc_Y rt

Qg de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheidvan de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersni n"ïenaanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

.veaergelegd t

"rechtban . an koophandel

Brugge  afdeling te Oostende op

~

3 SEP. zogriffie

0e cxrifr?1?r

uïr

aard zouden zijn de verwezenlijkiig'" ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken4te, kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en' kán alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden indien de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zijn voldaan.

5. de vennootschap opgericht wordt voor onbepaalde duur.

6. het maatschappelijk kapitaal 18.800,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 188 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, ieder 1/188ste van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigend, is volledig geplaatst en wordt onderschreven door Mevrouw Ruchi Puri, voornoemd, tot beloop van de totaliteit in ruil waarvoor haar alle aandelen worden toegekend. Het kapitaal is volstort ten belope van 12.500,00 EUR op een bijzondere bankrekeningnummer BE98 0688 9568 6293 op naam van de vennootschap in oprichting bij de Belfius Bank NV. Aldus dient nog 6.300,00 EUR te worden volgestort.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd mevrouw Ruchi Puri, voornoemd.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven.

8. Elk jaar op de eerste zaterdag van de maand juni om elf uur of, indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014.

9. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loop vanaf 5 september 2012 tot en met 31 december 2013.

10. De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de

nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar.

Van deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd

voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal

gegeven worden.

11. Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig - de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

12. Volmacht wordt gegeven aan de heer Marcel DUVILLIER, wonende te 8400 Oostende, Stuiverstraat 513, om in naam van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen inzake het ondememingsloket, inzake de kruispuntbank voor ondernemingen, inzake de Directe Belastingen en inzake de BTW en/of nog andere instanties, alsmede om daartoe alle aangiften en stukken te ondertekenen en aile besprekingen en briefwisseling dienaangaan-ide te voeren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : Expeditie oprichtingsakte.

,;~~;~k Voor-

behçuden

aalt hei

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

`4` bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van aërter tevertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 09.06.2016 16172-0053-010

Coordonnées
AARYAN

Adresse
LANGESTRAAT 13 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande