AB SCREEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AB SCREEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 426.179.891

Publication

30/10/2013
ÿþrrsod 11.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

21. 10, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

GrigiYRTRrJK



18111111111110111

Ondernemingsnr : 0426.179.891

Benaming (voluit) :AB SCREEN

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Biokkestraat 51

8550 Zwevegem

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING  NAAMSWIJZIGING  VERLENGING BOEKJAAR  DATUM GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Stéphane SAEY, geassocieerd notaris te Deerlijk, op 7 oktober 2013, neergelegd vôôr registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AB SCREEN", onder meer volgende besluiten heeft genomen:.

EERSTE BESLUIT  NAAMSWIJZIGING

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen naar MOONFOX, met onmiddellijke ingang, en dientengevolge in artikel 1 van de statuten "AB SCREEN" te vervangen door "MOONFOX"<

TWEEDE BESLUIT  VERLENGING BOEKJAAR

De vergadering besluit de looptijd van het boekjaar te wijzigen. Het boekjaar zal voortaan ieder jaar lopen van één december tot en met dertig november van het jaar daarop.

De vergadering besluit het lopende boekjaar, dat aanving op een januari tweeduizend dertien, te verlengen tot dertig november tweeduizend veertien.

Artikel 22 wordt door volgende tekst vervangen

"Het boekjaar van de vennootschap loopt ieder jaar van één december tot en met dertig . november van het jaar daarop."

DERDE BESLUIT  WIJZIGING GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering, gewone algemene vergadering genoemd, te wijzigen ingevolge de verandering van de looptijd van het boekjaar, hiervoor beslist.

De gewone algemene vergadering zal voortaan gehouden worden op de derde zaterdag van de maand mei om elf uur, en indien dit een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag.

De eerstvolgende gewone algemene vergadering zal hierdoor bijeenkomen in 2015,

Artikel 18, eerste paragraaf, wordt de volgende woorden vervangen door "vierde zaterdag van de maand juni om elf uur" door volgende tekst vervangen "derde zaterdag van de maand mei om elf uur".

VIERDE BESLUIT - OPDRACHT EN VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De hier aanwezige zaakvoerders stellen de hierna genoemde personen aan ais bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of

CPB ele iaetsle biz. van Luik B vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) hevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispùntbank van -Ónderne inpen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloïtte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151:

Mevrouw Eveline CHRISTIAENS

De heer Thijs SIMOENS

Voor analytisch uittreksel

Stéphane SAEY

Geassocieerd notaris

Hiermee tegelijk neergelegd, voor registratie overeenkomstig artikel 173 W.Reg, :

Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 17.07.2013 13317-0342-017
29/01/2013
ÿþmod 11,1

Luik In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONI

f8

BELGISC

EUR BELGE NEERGELEGD

iP~^

wwb~" wwPiti

11- "e ~ 1. 12, 2Q12

 I STAA

T W'2` ,'. r1

RE~1T,~AN:~ KOUr HANDEL

rt i~CORTRIJIs

1111111111111111111111111

bel

B~ Sta

Ondernemingsnr: BE0426.179.891

Benaming (voluit) :AB SCREEN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spoorwegstraat 59

8530 Harelbeke

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING  KAPITAALVERHOGING  ZETELVERPLAATSING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Stéphane SAEY, geassocieerd notaris te Deerlijk, op 18 december 2012, neergelegd véde registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AB SCREEN", onder meer volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap met ingang van 1 januari 2013 te verplaatsen van 8530

Harelbeke, Spoorwegstraat 59 naar 8550 Zwevegem, Blokkestraat 51.

TWEEDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING IN GELD

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderd vijftigduizend vijftien euro (¬ 250.015,00) om het te brengen van vierhonderd éénenvijftigduizend negenhonderd tachtig euro (E 451.980,00) op zevenhonderd en éénduizend negenhonderd vijfennegentig euro (¬ 701.995,00) dcor inbreng in geld ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van duizend zeshonderd dertien (1.613): nieuwe aandelen, uit te geven en in te schrijven mits de globale prijs van tweehonderd vijftigduizend vijftien euro (¬ 250.015,00).

Deze duizend zeshonderd dertien (1.613) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen'. en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van tweehonderd vijftigduizend vijftien euro (E 250.015,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening 363/1141523/67 op naam van de vennootschap bij ING KORTRIJK-CENTRUM, Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest d.d. 18 december 2012 aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van tweehonderd vijftigduizend vijftien euro (E 250.015,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van tweehonderd vijftigduizend vijftien euro (¬ 250.015,00).

De duizend zeshonderd dertien (1.613) aldus onderschreven aandelen worden, als volledig volstort, toegekend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NINX", voornoemd, die, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Luc DEPUYDT, voornoemd, aanvaardt.

DERDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans zevenhonderd en éénduizend negenhonderd vijfennegentig euro (E 701.995,00) bedraagt, vertegenwoordigd door vierduizend vijfhonderd negenentwintig (4.529) aandelen.

VIERDE BESLUIT  WIJZIGING VAN DE MODALITEITEN INZAKE VRAAGRECHT

De vergadering besluit de modaliteiten inzake vraagrecht te wijzigen zoals bepaald in het zesde besluit hierna,

VIJFDE BESLUIT  WIJZIGING VAN DE MODALITEITEN INZAKE ONTBINDING EN VEREFFENING

De vergadering besluit de modaliteiten inzake ontbinding en vereffening te wijzigen zoals bepaald in het zesde

besluit hierna,

ZESDE BESLUIT --AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten, beslist de vergadering de statuten van de vennootschap aan te passen

als volgt:

Vervanging van de eerste zin van artikel twee van de statuten door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te Harelbeke, Spoorwegstraat 59. De zetel van de vennootschap'

zal met ingang van 1 januari 2013 gevestigd zijn te Zwevegem, Blokkesfraat 51,"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

F3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- Vervanging van de eerste zin van artikel vijf van de statuten door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd en éénduizend negenhonderd vijfennegentig euro (¬ 701.995,00) en is verdeeld in vierduizend vijfhonderd negenentwintig (4.529) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

- Vervanging van de bepaling inzake het vraagrecht van artikel éénentwintiq van de statuten door de volgende tekst:

"Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden,

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak. De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag véôr de algemene vergadering ; ontvangen."

- Vervanging van artikel vijfentwintig van de statuten door de volgende tekst:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van ' de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

In de gevallen bepaald in het Wetboek van Vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar benoemd te worden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

ZEVENDE BESLUIT - OPDRACHT EN VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De hier aanwezige zaakvoerders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernerningsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151; Mevrouw Eveline CHRISTIAENS

De heer Thijs SIMOENS

Voor analytisch uittreksel

Stéphane SAEY

Geassocieerd notaris

Hiermee tegelijk neergelegd, voor registratie overeenkomstig artikel 173 W.Reg. :

- Expeditie statutenwijziging;

- Gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Y

a

Voo

~bslio&tc t

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.06.2012, NGL 05.07.2012 12264-0191-016
23/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.03.2011, NGL 16.05.2011 11115-0565-015
27/04/2011 : KO106406
27/07/2010 : KO106406
24/07/2009 : KO106406
06/07/2009 : KO106406
11/07/2008 : KO106406
17/07/2007 : KO106406
25/07/2005 : KO106406
15/07/2005 : KO106406
17/12/2004 : KO106406
10/08/2004 : KO106406
20/04/2004 : KO106406
14/08/2003 : KO106406
19/07/2002 : KO106406
10/07/2001 : KO106406
30/09/1997 : KO106406
03/01/1986 : KO106406
01/01/1986 : KO106406

Coordonnées
AB SCREEN

Adresse
BLOKKESTRAAT 51 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande