ABDF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABDF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.364.241

Publication

08/12/2011
ÿþ91111 II II II I lU 1 III III 3r; o

*11184972*



'~3cLGrgC







Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging.-teLgr_iffie van de akte

trip,

c_,

1 " , _L., ,..:.._t_twt,jL,

.

Z4. il. 2. -,"

F E:...:H'7:4,r( `..`-,F'tiANDE!

Gri"Ffi~- K` , :K

vP beha

aar

Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : À " 36f " c11.1

Benaming

(voluit) : ABDF

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen (Rekkem), Douanestraat, 26

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Alain Mahieu, notaris te Moeskroen op zestien november tweeduizend en elf, geboekt tien bladen zonder verzending te Moeskroen 2 de 17 november 2011, boek 177, blad 54, vak 8. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00¬ ). De ontvanger (get.) : P. Parent. Dat

1. Mevrouw BLONDEAU Pascale, wonende te F-59155 Faches-Thumesnil (Frankrijk), rue de Bavay, 12.

2. De heer JOURNEZ Nicolas, wonende te F-59263 Houplin-Ancoisne (Frankrijk), rue Roger Salengro, 650.

3. De heer JOURNEZ David, wonende te F-59211 Santes (Frankrijk), rue des Sabotiers, 14

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan de statuten volgende

beschikkingen bevatten:

Artikel 1 : Aard - Naam.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam: "ABDF".

Artikel 2. : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8930 Menen (Rekkem), Douanestraat, 26.

Hij mag verplaatst worden in België binnen het nederlandstalig taalgebied en het tweetalig gebied

Brussel-hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen van het Belgisch

Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bijkomende administratieve en

bedrijfszetels, alsmede kantoren, bijhuizen en agentschappen oprichten bij eenvoudige beslissing

van de zaakvoering.

Artikel 3. : Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

" Dienstprestatie in de breedste zin van het woord in allerhande administratieve taken en meer in het bijzonder het opmaken van administratieve documenten in alle sectoren en t.o.v. alle mogelijke administraties of instellingen zowel private als publiekrechtelijke.

" Consultancy en management voor andere bedrijven

" Holdingactiviteiten

" Alle roerende, onroerende en financiële handelingen rechtstreeks of onrechtstreeks i.v.m. het maatschappelijk doel

" Verlenen van voorschotten aan derden

" Algemene bouwonderneming, allerhande renovatiewerken in de breedste zin

" Dakwerken

" Fabrikatie en plaatsen van hekken en poorten in aluminium

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten

en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te

geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4. : Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5.: Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ), vertegenwoordigd door driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/ driehonderd tweeënzeventigste (1/372ste) van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 13. : Zaakvoering.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, benoemd door de algemene vergadering die de duur der mandaten bepaalt.

De algemene vergadering mag altijd, zonder de vormen en voorwaarden vereist voor het wijzigen der statuten te moeten naleven, maar met het akkoord van de statutaire zaakvoerders indien er bestaan, overgaan tot het benoemen van niet statutaire zaakvoerders. In dit laatste geval bepaalt zij de duur der mandaten en gebeurlijk de machten der nieuwe zaakvoerders.

Wanneer een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder, stelt deze onder zijn aandeelhouders, vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon aan die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Artikel 14.: Een zaakvoerder.

De enige zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur. Al de akten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser of als verweerder.

Artikel 15. : Meerdere zaakvoerders

Zijn er twee of meer zaakvoerders dan vormen zij samen een college dat beraadslaagt, beslist en handelt zoals de raad van bestuur in naamloze vennootschappen.

Een zaakvoerder die niet kan aanwezig zijn op een vergadering van het college van zaakvoerders kan aan een ander zaakvoerder volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats aan de stemming deel te nemen, bij eenvoudige brief, per telefax, elektronische post of enig ander telecommunicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk aan de zijde van de geadresseerde en een schriftelijk bewijs van verzending aan de zijde van de verzender.

Een zaakvoerder mag echter aldus over niet meer dan twee stemmen beschikken.

De beraadslagingen van het college van zaakvoerders worden vastgelegd in een bijzonder register. De notulen worden ondertekend door de zaakvoerders die deelnamen aan de beraadslaging.

De kopijen en uittreksels van de notulen, in gelijk welke omstandigheid af te leveren, worden gelijkvormig verklaard en ondertekend door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

Is er een college van zaakvoerders dan wordt de vennootschap jegens derden en in rechte vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, gezamenlijk handelend, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Artikel 18 : Jaarvergaderingen.

leder jaar, op de eerste maandag van de maand juni, om veertien uur, heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Valt deze datum op een feestdag, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Artikel 25. : Besluitvorming - Stemming per brief  Stemming op elektronische wijze.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Tenzij wanneer de wet of de statuten er anders over beschikken, worden de beslissingen der algemene vergadering genomen met eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen weze.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van de besluiten te nemen in het kader van het verlies van kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal door de zaakvoering indien er meerdere vennoten zijn een rondschrijven worden verstuurd per brief, per fax, per e-mail of per enige andere informatiedrager met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, naar alle vennoten en in voorkomend geval naar de commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn behoorlijk ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle voorstellen van besluit over de agendapunten niet ontvangen, dan worden de voorgestelde besluiten met betrekking tot alle agendapunten geacht niet genomen te zijn.

Van de procedure beschreven in de twee alinea's die voorafgaan kan afgeweken worden met instemming van alle vennoten.

De houders van obligaties of certificaten bepaald in artikel 271 van het Wetboek van vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen.

Elke vennoot kan stemmen per brief door middel van een formulier waarin de agenda is opgenomen met opgave van alle te nemen besluiten. Voor elk te nemen besluit afzonderlijk dient de vennoot zijn aanvaarding of verwerping ervan aan te duiden. Een voorwaardelijke aanvaarding of aanvaarding met voorbehoud wordt gelijkgesteld met een verwerping. De stembrief dient door de vennoot gedagtekend en ondertekend te worden en aan de zetel van de vennootschap gericht minstens vijf dagen op voorhand. Deze stembrief mag door de voorzitter slechts geopend worden op de vergadering zelf.

Naast de stemming per brief is eveneens de stemming op elektronische wijze toegelaten mits voldaan wordt aan de eventueel door de zaakvoering opgelegde vereisten van identificatie en elektronische handtekening.

Artikel 27. : Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 29. : Aanwending van de winst.

Het positief saldo van de resultatenrekening opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar.

Van deze winst, wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende bereikt van het geplaatst kapitaal.

Indien er minstens twee zaakvoerder zijn besliste de vergadering op voorstel van het college van zaakvoerders over de aanwending van het saldo.

Bij gebrek aan meerderheid wordt de helft van het saldo van de winst gereserveerd en de andere helft uitgekeerd.

Artikel 30 : Vereffening.

In geval van ontbinding van de vennootschap, wordt de vereffening gedaan op de wijze aangeduid door de algemene vergadering, die één of meer vereffenaars benoemt en hun machten en hun vergoedingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient bevestigd te worden door de Rechtbank van Koophandel. Artikel 31. : Verdeling.

Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het volgestorte gedeelte van de aandelen.

Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag werden volgestort.

Het beschikbaar saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

Inschrijving - Volstorting.

Op de driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen wordt door de verschijners ingeschreven aan de prijs van vijftig euro (50,00 ¬ ) per aandeel.

Voor-

" bel ouden aan het

" Belgisch Staatsblad

De verschijners verklaren en erkennen dat alle en ieder van de aldus ingeschreven aandelen ten belope van één/derde werden afbetaald door storting in speciën op een speciale rekening zodat een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ )) ter vrije beschikking staat van de vennootschap zoals wordt bevestigd door ondergetekende notaris aan de hand van een attest van de bank.

Overgangsbepalingen.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend en dertien.

Benoeming zaakvoerder.

Wordt benoemd als zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur,

- de heer HOLLEBEKE Serge Robert, wonende te F-59123 Zuydcoote, rue Jules Ferry, 19.

Zijn mandaat wordt effectief bij het verwerven van de rechtspersoonlijkheid en zal onbezoldigd zijn. Slotverklaringen.

- De verschijners verklaren dat alle verrichtingen gedaan sedert één november 2011 voor rekening van de vennootschap in wording thans door de vennootschap overgenomen en bekrachtigd worden. Deze overname en bekrachtiging dienen bevestigd te worden door de zaakvoering na het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

- Aan Groupe Lifap/Cofisim met zetel te Moeskroen, rue Charles Quint, 25 wordt volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling teneinde de onderhavige vennootschap bij de kruispuntbank van ondernemingen in te schrijven via een ondernemingsloket en een nummer van de belasting op de toegevoegde waarde aan te vragen.

VOOR EENVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Alain Mahieu, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/09/2016 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
ABDF

Adresse
DOUANESTRAAT 26 8930 REKKEM

Code postal : 8930
Localité : Rekkem
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande