ABEELE INVEST

Société en commandite simple


Dénomination : ABEELE INVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 545.978.059

Publication

20/02/2014
ÿþMod Word 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111u~u~miw1iiu~m

*1409 13

i

t:li,lik S'

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i~l~l'ir,t~~L~C~L)

1 1. 02, 2014

,~.....r,.

REOH71~,~1NK Kee-IANl7EL

_ -GrienFerftJ;IK

ui

Ondernemingsnr : OS4 . 318 p1:5

Benaming

(voluit) : ~bee ~e l/t-rre 5t

(verkort)

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : STOKERIJSTRAAT 18, 8800 ROESELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel van de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap dd. 20/01/2014 Zijn verschenen

1, De heer Thomas Delbaere, wonende te 8800 Roeselare, Stokerijstraat 18, met identiteitskaartnummer 590-1640993-70 en nationaal nummer 82.04.22-161-56;

2, Mevrouw Verkest Barbara, wonende te 8800 Roeselare, Stokerijstraat 18, met identiteitskaartnummer 590-5405406-10 en nationaal nummer 83.02.01-192-80;

Il. STATUTEN

AFDELING I BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1 Rechtsvorm - Naam - Identificatie

De vennootschap is een Gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt "Abeele Invest".

De vennootschap moet telkens wanneer zij haar naam gebruikt de naam laten voorafgaan of volgen door de

melding van haar vennootschapsvorm, ofwel voluit geschreven als "gewone commanditaire vennootschap",

ofwel afgekort "Comm. V.",

Artikel 2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Stokerijstraat 18,

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlands taalgebied en in het tweetalig gebied Brussel - hoofdstad, bij besluit van de zaakvoerder(s), mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap zal overal, zowel in het binnen- als in buitenland, bij gewone beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bijhuizen en kantoren mogen openen,

Artikel 3 Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf heden.

Zij kan slechts voor de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering

genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 4 Doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel

I.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

A.- De Calculatie en het uitvoeren van studie's met betrekking tot bouwprojecten

- Het berekenen, opmeten en tekenen van ontwerpen met betrekking tot bouwprojecten

- Het uitvoeren van prospectie, verlenen van advies, het aanbrengen van klanten, de verkoop en

bemiddeling bij verkoop van bouwprojecten

- Werfopvolging van bouwprojecten

- Het verlenen van financiële, administratieve en commerciële adviezen en hulp aan het bedrijfsteven.

B.Het waarnemen van bestuurdersopdrachten in andere vennootschappen.

C.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

D.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatteondememingen,

E.Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak.

F.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

G.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

H.De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

II.VOOR EIGEN REKENING

A.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen,

B.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

IILBIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

AFDELING II KAPITAAL - MAATSCHAPPELIJKE AANDEELBEWIJZEN

Artikels Kapitaal

Het kapitaal bedraagt duizend euro (1.000,00 E) in speciën.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6 Aandelen

Het kapitaal is samengesteld uit 100 aandelen, met een fractiewaarde van tien euro (10 ¬ ) ieder. Alle aandelen zijn op naam en worden aangetekend in een aandelenregister dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap, en daar ter inzage is van de vennoten.

AFDELING IIIVENNOTEN

Artikel 7 Werkend Vennoten

De werkend vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt gehouden voor de verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 8 Overdracht van aandelen

De aandelen zijn niet overdraagbaar tenzij ten voordele van één of meerdere aandeelhouders en ten voordele van bloedverwanten in neergaande lijn.

AFDELING IV BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 9 Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Worden tot dit ambt benoemd: De heer Thomas Delbaere voormeld.

De zaakvoerder bezit alle machten van bestuur en van beschikking. Zijn afzonderlijke handtekening

verbindt geldig de vennootschap voor alle akten die haar aanbelangen, zelfs de akte waarbij een openbaar of

ministerieel ambtenaar tussenkomt.

Artikel 10 Controle

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en heeft recht op informatie bepaald in artikel 137 van het Wetboek van Vennootschappen, teneinde zich te kunnen vergewissen van de financiële toestand van de vennootschap.

De vennoten kunnen zich op hun kosten laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

AFDELING V ALGEMENE VERGADERING Artikel 11 Algemene Vergadering

De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s). Indien alle vennoten aanwezig zijn dient geen verantwoording van deze voorafgaandelijke bijeenroeping te worden gegeven.

De algemene vergadering zal worden voorgezeten door de (oudste van de) zaakvoerder(s). De vergadering benoemt een secretaris, Van de vergaderingen zullen notulen worden opgemaakt waarin de genomen beslissingen worden geakteerd. De notulen zullen worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de vergadering.

De kopieën of uittreksels van deze notulen, voor gerechtelijke of buitengerechtelijke doeleinden, zullen worden ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 12 Jaarvergadering

De algemene vergadering komt ten minste éénmaal per jaar bijeen. De jaarlijkse vergadering van de vennoten zal worden gehouden op de Laatste ZATERDAG VAN DE MAAND DECEMBER, om 14u. De jaarvergadering heeft tot doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.Bestemming van het resultaat;

2.Goedkeuring van de balans en resultatenrekening;

3.Kwijting aan de zaakvoerder(s).

De beslissingen op de jaarvergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen.

Artikel 13 Bijzondere algemene vergadering

De bijzondere algemene vergadering van de vennoten kan op elk ogenblijk worden samengeroepen op verzoek van iedere vennoot en dit binnen de maand van dit verzoek. De bijzondere algemene vergadering heeft tot doel de wijziging van de statuten.

De beslissingen op de bijzondere algemene vergadering worden genomen met unanimiteit van de vennoten.

Artikel 14 Stemrecht

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Elke stem van een vennoot mag persoonlijk worden uitgebracht, ofwel verzonden per gewone brief, telex,

telegram, telegraaf, fax of e-mail of om het even welk ander communicatiemiddel.

Een stem kan geldig worden uitgebracht door tussenkomst van een lasthebber of een gevolmachtigde, die

niettemin de hoedanigheid van de vennoot moet bezitten.

Artikel 15 Aanwezigheidsquorum

Zowel de jaarvergadering als de bijzondere algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen wanneer alle vennoten aanwezig zijn.

AFDELING VIBOEKJAAR - BALANS - WINSTVERDELING

Artikel 16 Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 JULI EN EINDIGT OP 30 JUNI van het daaropvolgend jaar.

Artikel 17 Inventaris - Balans

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvaerder(s) de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de balans en resultatenrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

Artikel 18 Winstverdeling

Op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist de jaarvergadering over de bestemming die aan het resultaat zal worden gegeven.

AFDELING VII ONTBINDING

Artikel 19 Besluit tot ontbinding

De vennootschap kan worden ontbonden bij besluit van de bijzondere algemene vergadering genomen

volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

De vennootschap zal niet ontbonden zijn door het overlijden van een vennoot.

Artikel 20 Vereffenaars

In geval de vennootschap ontbonden wordt, zullen de zaakvoerders van rechtswege vereffenaars zijn.

AFDELING VIII - DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 21 Woonplaats

Elke vennoot of zaakvoerder verklaart voor de toepassing van deze statuten, woonstkeuze te doen op de maatschappelijke zetel waar alle kennisgevingen, mededelingen en aanmaningen geacht zullen worden haar/hem rechtsgeldig te zijn gedaan.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Aanvang en einde van het eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal eindigen op 30 Juni 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in december 2015.

Bekrachtiging  artikel 60 Wetboek van vennootschappen

Ondergetekenden verklaren dat de vennootschap alle akten bekrachtigt en overneemt die voor de vennootschap in oprichting werden verricht sedert 01 januari 2014.

Opgemaakt in drievoud te Roeselare, op 2010112014.

Twee originelen wordt bewaard op de zetel van de vennootschap.

Het derde exemplaar wordt na registratie neergelegd in het vennootschapsdossier.

(Getekend:)

Thomas Delbaere

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/02/2015
ÿþ(nq ~}< ~~~~ Mod Word 11.1

` ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_

Voor behouc aan hi Belgis Staatsb

I_

RAI

MONITEUR BELGE

8.9 -02- 2015

BELGISCH STAATSBLA

NEERGELEGD

1 9 1AN, 2015

Rechtettten itOOPHANDEi.

l'f21.! kr

Ondernemingsnr : 0545 978 059

l3enaming

(voluit) : ABEELE INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : STOKERI,JSTRAAT 18, 8800 ROESELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKHOUDKANTOOR

Uittreksel uit de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders op 15/12/2014 : Eerste besluit

De vergadering beslist om het boekjaar te wijzigen zodat het voortaan loopt van 01 januari van het jaar tot 31 december van het jaar. Het huidig boekjaar dat begonnen is op 20 januari 2014 werd vervolgens verlengd tot 31/12/2015 zodat het uitzonderlijk een duur zal hebben van meer van één jaar.

De statuten werden aangepast aan de hiervoor genomen beslissing. Artikel 16 - boekjaar luidt voortaan als volgt: 'Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het jaar.

"Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen"

Tweede besluit

Aansluitend op de boekjaarwijziging werd eveneens beslist om de jaarlijkse vergadering van aandeelhouders te laten plaatsvinden op de 3de zaterdag van de maand juni om 11 uur. De eerste aandeelhoudersvergadering zal plaatsvinden in juni 2016.

"Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen"

Thomas Delbaere

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ABEELE INVEST

Adresse
STOKERIJSTRAAT 18 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande