ABELOOS AEROSERVICES & IT, AFGEKORT : AAIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABELOOS AEROSERVICES & IT, AFGEKORT : AAIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.472.984

Publication

11/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.12.2013, NGL 04.04.2014 14086-0507-012
01/08/2014
ÿþ , ' ~

f Mal Werd 11.1

7!x ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie Reciii.wl_l~ic i~'~ r,;~alzo`el

iell

*14148200*

Griffie

Gent Afdeling Ouste

Ondernemingsnr : 0834.472.984

Benaming (voluit) : Abeloos Aeroservices & IT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Lodewijk Paretlaan 3 - 8450 Bredene

Onderwerp(en) akte : ONTBINDING -- VEREFFENING -- SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Lieven Demolder te Eeklo op 24 juni 2014,

Geregistreerd 15" registratiekantoor Gent 2 de 26 JUNI 2014, Boek 447 blad 42 val 18 vier rollen geen verzendingen, Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De Adviseur  De Eerstaanwezend Inspecteur C. Hijsselinckx. van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ABELOOS AEROSERVICES & IT", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8450 Bredene, Lodewijk Paretlaan 3 Ingeschreven ira. het rechtspersonenregister onder nummer 0834.472.984 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0834.472.984.

Opgericht biij akte verleden voor Meester Henry Van Caillte, Notaris te Brugge, op 3 maart 2011, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 15 maart daarna, onder nummer 11301770.

Na vaststelling dat de vergadering geldig is samengesteld werden met eenparigheid van stemmen bij afzonderlijke stemming telkens volgende beslissingen genomen :

EERSTE BESLUIT -- ONTBINDING.

a) voorafgaande verklaring.

De vergadering verklaarde dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en,

passiva van de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de vennoten werd

gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen:

- verslag van de zaakvoerders opgesteld de dato 3 juni 2014;

verslag van de Heer Jeroen Verslype, bedrijfsrevisor kantoorhoudend te 8400 Oostende,

Gistelsesteenweg 150;

staat van activa en passiva, die niet meer dan drie (3) maanden voordien is vastgesteld.

b}

besluit.

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, de Heer Jeroen Verslype, voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het college van zaakvoerders van de vennootschap BVBA ABELOOS AEROSERVIC:bS é9° IT een boekhoudkundige staat afgestoten op 3 juni 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opge ft van 505,86 EUR en een netto-lassief van 9.919,65 EUR. Uit de contrnlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig getrouw en juist weergee, in zoverre de vooruitzichten van het college van zaakvoerders gerealiseerd zullen worden door de venfenaar.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oostende op 23 juni 2014,

Verse Jeroen

Bedrijsrevisor"

De optredende notaris bevestigde, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de. rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I1ijTagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

I WhEDE ;ESLUIT  ONTBINDING.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen, te rekenen vanaf 24 juni 2014.

De vennootschap zal dus enkel nog bestaan voor de behoeften van baar vereffening.

DERDE BESLUIT  ONTSLAG - KWIJTING.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap werd een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerders, zijnde de Heren Fxedezick Jacques Martin, geboren te Gent op 6 mei 1982, voorheen wonende te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 112/ F104, thans verblijvende te Cork (Ierland), 15 Hardwick street, Flat 3 en Sebastien Abeloos Michel Felix, geboren te Oostende op 25 juni 1987, wonende te 8430 Middelkerke, Duinenweg 259.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor wat betreft zijn bestuur als zaakvoerder in de vennootschap.

VIERDE BESLUIT --ZAAKVOERDER-VEREFFENAAI.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen geen vereffenaar te benoemen. Bijgevolg worden de Heren Frederick en Sebastien Abeloos, destijds zaakvoerdesr, ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen en blijven zij elk aangesteld als zaakvoerders-vereffenaars.

NA EEN SCHORSING GING DE VERGADERING VERDER

VIJFDE SLUIT  NEERLEGGINGREKENINGEN- STAVING

De zaakvoerders-vereffenaars, die reeds de vereffening hadden voorbereid, hebben overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen, de rekeningen, samen met de stavingsstukken neergelegd sinds meer dan één (1) maand,

De vennoten verklaarden en erkenden dat zij v66r heden in kennis werden gesteld door de zaakvoerders-vereffenaars voornoemd, van de rekeningen inzake de vereffening en de stukken tot staving.

ZESDE SLUIT -- GOEDKEURING VEREFFENING.

Na nog een grondige verificatie en na lezing van het verslag/verdelingsplan opgesteld door de zaakvoerders-vereffenaars besliste de vergadering met éénparigheid van stemmen de vereffening goed te keuren.

ZEVEND BESLUIT  UITVOERING VEREFFENING.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen over te gaan tot vereffening en verdeling van het vereffeningsoverschot van de vennootschap zoals voorgesteld door de zaakvoerders-vereffenaars.

De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaarden te aanvaarden.

Gelet op hoger vermelde goedkeuring door de algemene vergadering van vennoten, werd vervolgens overgegaan tot vereffening en verdeling van het actief en passief van de vennootscha ' zoals besloten door de vereffenaarl. ACTIEF

De vennoten verklaarden dat de ontbonden vennootschap enkel nog roerende activa bezit. Roerend goed.

De vergadering verleende volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de zaakvoerders-vereffenaars, teneinde na sluiting van de vereffening

" Het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten;

" De geprovisioneerde schulden verbonden aan de vereffening en de sluiting ervan te betalen;

" De eventueel thans nog niet gekende schulden te betalen;

" De eventueel thans nog niet gekende schuldvorderingen te innen; De terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf.

PASSIEF

Op 24 juni 2014 was er geen passief (vreemd vermogen) in het vermogen van de ontbonden vennootschap, met uitzondering van de vereffeningsprovisies en rekening-courant.

1.

Luik B -- Vervola

De vereffeningsprovisies worden aangezuiverd door de zaakvoerders-vereffenaars.

Ingevolge de parlementaire vraag de dato 12 december 2012 beantwoord door Minister van Justitie Turtelboom, zijn vereffeningsprovisies geen passiva in de zin van artikel 184,§5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering besliste dat alle eventuele bijkomende lasten of schulden die alsnog na de sluiting van de vereffening zouden komen vast te staan, zullen ten laste genomen worden door de vennoten.

De vergadering stelde vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

ACHTSTE BESLUIT  ONTSLAG - KWIJTING.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen zonder uitzondering noch voorbehoud algehele kwijting te geven aan de zaakvoerder vereffenaar voor zijn vereffening van de vennootschap.

1VE ENDE BESLUIT  SLUITING VEREFFENING.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen de vereffening voor gesloten en stelde vast dat "Abeloos Aetoservices & IT", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besliste nog dat de boeken en bescheiden der vennootschap worden neergelegd en gedurende ten minste vijf (5) jaar bewaard zullen worden bij de Heer Sebastien Abeloos, voornoemd, die dit op zich nam.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend)

Geassocieerd notaris Lieven Demolder

Tegelijk hiermee neergelegd voor de rechtbank.

- Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering dd 24 juni 2014.

- Het verslag van de zaakvoerder;

- Het revisoraal verslag;

-Volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen billet Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.06.2014, NGL 13.08.2014 14425-0373-010
15/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301770*

Neergelegd

11-03-2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ABELOOS AEROSERVICES & IT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8450 Bredene, Lodewijk Paretlaan 3

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte-oprichting verleden voor notaris Henry Van Caillie te Brugge op drie maart tweeduizend elf, nog niet geregistreerd, dat :

1) De Heer ABELOOS Frederick Jacques Martin, geboren te Gent op 6 mei 1982, echtgenoot van Mevrouw OPDEDRYNCK Katrien, geboren te Oostende op 12 februari 1982, wonende te 8450 Bredene, Meeuwenlaan 11, bus 304.

2) De Heer ABELOOS Sebastien Michel Felix, geboren te Oostende op 25 juni 1987, wonende te 8400 Oostende, Mercatorlaan 17, bus 18.

Onder elkaar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan de statuten ondermeer zijn samengesteld als volgt:

Artikel 1 - Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en zal als naam dragen "ABELOOS AEROSERVICES & IT", of in afkorting  AAIT .

Artikel 2 - Zetel.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8450 Bredene, Lodewijk Paretlaan 3, met gevolg dat het vennootschapdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te Brugge (afdeling Oostende).

Artikel 3 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

I. Specifieke activiteiten. A/ Aeroservices: - De exploitatie voor eigen rekening en/of voor rekening van derden van alle luchtvervoer van passagiers, goederen en/of organen, al dan niet op voorhand vastgelegde routes; - Het uitvoeren van rondvluchten, luchtdopen, demonstratievluchten, etc... met allerhande luchtvaartuigen (professionele vliegtuigen (propeller of jet), deltavliegen, zweefvliegen, vliegen met ULM s, met sport- of toerismevliegtuigen en helikopter, zeppelins, ballons en andere mogelijke); - Het uitoefenen van alle handelingen die aan het bewijs van bevoegdheid als beroepsvlieger en als lijnpiloot (verkeersvlieger) verbonden zijn; - Het besturen van allerhande luchtvaartuigen (vliegtuig, helikopter, zweefvliegtuig, etc) in opdracht van derden; - het uitvoeren van al dan niet regelmatige chartervluchten; - Verhuur van allerhande luchtvaartuigen met of zonder piloot; - Opleiding van vliegtuig- en helikopterpiloot, evenals activiteiten van vliegscholen voor beroepsvliegers; het geven van theoretische en praktische lessen inzake luchtvaart; - Aan- en verkoop, huur en verhuur en productie van goederen in verband met de luchtvaart, evenals hun onderhoud en exploitatie; - Promotie en Public Relations met inbegrip van het verrichten van vluchten en alle diensten in verband met luchtreclame en het voeren van publiciteit in de lucht; - alle overige activiteiten in verband met luchtvaartuigen; - het slepen van spandoeken, zweefvliegtuigen en deltavleugels; - alle dienstverlening ten behoeve van  of in verband met luchtvaart (op het vlak van informatica, consultancy, adviesverlening, etc) en het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en organisatorische aspecten van het vliegwezen; - exploitatie van luchttaxi s en van luchthavenfaciliteiten; - het uitvoeren van landbouwwerkzaamheden, verstuivingen, en luchtfotografie, evenals toezicht vanuit de lucht; - het terbeschikkingstellen van cockpitpersoneel, vliegend cabine personeel en instructeuren, - het inrichten van vertoningen met luchtvaartuigen (airshows) evenals het besturen van vliegtuigen met het oog op kunstvliegen (acrobatie); - het uitwerpen van voorwerpen uit de lucht, droppings, en alle activiteiten betreffende valschermspringen; - het inrichten en organiseren van gronddiensten voor het onderhoud van luchtvaartuigen (aviation maintenance); - de opslag, overslag en expeditie, het laden en lossen van alle goederen (handling); - de aan- en verkoop, exploitatie, beheer, onderhoud en herstellingen van allerhande luchtvaartuigen zowel voor professionele verplaatsing als recreatie; - onderzoek, ontwikkeling, productie, aankoop, commercialisering van wisselstukken (zowel onderdelen als instrumentatie), toebehoren en onderdelen van en voor allerhande luchtvaartuigen; - het opbouwen en beheren van luchthaven, vliegvelden en luchtvaartclubs.

0834472984

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

B/ IT: - het ontwerpen, het opmaken, het implementeren en onderhouden van websites en andere mogelijke toepassingen via het internet, webdesign en - ontwikkeling en alle diensten die hiermee verband houden; - het ontwerpen, het opmaken, het implementeren en onderhouden van mobiele applicaties, elektronische formulieren en documenten, - het leveren van internetdiensten, zo ondermeer het uitbaten van websites, serveren webhosting, webdevelopment, zoekrobot-optimalisatie, dommeinnaam-registratie, enzovoort; - het ontwikkelen en realiseren van programma s en gebruiksklare systemen; - de productie en ontwikkeling, het verkopen en verhuren, de import en export, evenals herstellingen en onderhoud van allerhande hard- en software zowel online als offline; - het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen software of software van de klant, evenals het invoeren en volledig verwerken van gegevens; - het samenstellen van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen; - internetinstallatie en het aanleggen van netwerken in het algemeen; - computeradviesbureau en de analyse in het algemeen inzake hard- en softwaretoepassingen; - het verlenen van advies over hardware en hun configuratie en toepassing bijbehorende software, het analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing;

II. Algemene activiteiten. A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt. B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden. C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies. E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa. F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices. G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel. H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen. A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industri-ele, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Zij mag deze activiteiten uitvoeren voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4 - Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) . Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zes-entachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst in geld en afbetaald bij de oprichting voor zesduizend tweehonderd euro

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

(¬ 6.200,00) en dus nog af te betalen als volgt: - door de Heer Frederick Abeloos, voornoemd, a rato van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00); - door de Heer Sebastien Abeloos, voornoemd, a rato van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Artikel 9 - Bestuur van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, vennoten of niet. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht bepaalt. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college. De opdracht van zaakvoerder is kosteloos, tenzij de Algemene Vergadering er anders over beschikt. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 10 - Machten van de zaakvoerder(s).

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de Algemene Vergadering der vennoten bevoegd is.

Artikel 11 -Vertegenwoordiging der vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen. Nochtans zullen de overeenkomsten die de vennootschap verbinden voor een bedrag hoger dan vijfduizend euro (¬ 5.000,00), dienen ondertekend te worden door twee (2) zaakvoerders. De zaakvoerder die een handeling stelt waarvoor hij geen bevoegdheid had zoals hierboven vastgesteld, is hoofdelijk en persoonlijk verbonden voor deze handeling. De vennootschap zal in dergelijk geval een verhaalsrecht hebben tegenover deze zaakvoerder.

Artikel 12 - Delegatie van machten.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid aan een of meerdere directeurs of gevolmachtigden, vennoten of niet, hun machten gedeeltelijk overdragen.

Artikel 15 - Algemene Vergadering.

De Gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering) zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur (18.00u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden. Te allen tijde kan een Bijzondere Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over een aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt. Te allen tijde kan ook een Buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De zaakvoerders en de commissarissen, indien er zijn, zijn bevoegd een Algemene Vergadering bijeen te roepen. Zij moeten die bijeenroepen, binnen een termijn van één (1) maand, wanneer het gevraagd wordt door vennoten die één/vijfde (1/5de) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder. De oproeping tot de Algemene Vergadering geschiedt bij aangetekende brief ten minste vijftien (15) dagen voor de Algemene Vergadering. De Gewone Algemene Vergaderingen (jaarvergaderingen) en de Bijzondere Algemene Vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de bijeenroepingen. De Buitengewone Algemene Vergaderingen dienen gehouden worden in hetzelfde taalgebied van de zetel en voor een Belgische notaris. Alle eigenaars van aandelen, gekend in het aandelenregister, worden toegelaten op de Algemene Vergadering. Elke overdracht van aandelen in het aandelenregister wordt gedurende een periode van zeven (7) dagen vóór de Algemene Vergadering geschorst. De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de Algemene Vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Wanneer de vennootschap slechts één (1) vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als Algemene Vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 16 - Stemrecht.

Ieder aandeel geeft recht op één (1) stem.

Artikel 19 - Maatschappelijk boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van het ieder jaar.

Artikel 21 - Winstverdeling.

Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf (5) procent voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Indien er, om de een of andere reden door de wet toegelaten, voorafnemingen gedaan worden op de wettelijke reserve, die aldus deze reserve op minder zouden brengen dan tien (10) procent van het maatschappelijk kapitaal, dan zouden de jaarlijkse voorafnemingen van vijf (5) procent op de nettowinst opnieuw dienen gedaan totdat de wettelijke reserve terug tien (10) procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De Algemene Vergadering beslist over de aanwending van het saldo. Het deel van de winst dat volgens beslissing van de Algemene Vergadering zal uitgekeerd worden, zal tussen de vennoten verdeeld

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

worden volgens het aandeel van hun maatschappelijke aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht.

Artikel 23 - Ontbinding.

De vennootschap zal ontbonden worden in de bij de wet bepaalde gevallen. Bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering, kan er tot vervroegde ontbinding worden overgegaan.

Artikel 24  Vereffening  Verdeling.

Ingeval van ontbinding, zal de vereffening door de zaakvoerders verwezenlijkt worden, ten ware de Algemene Vergadering der vennoten een of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. De machten van de Algemene Vergadering blijven behouden gedurende de vereffening. Het batig saldo van de vereffening zal, na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten gelijk verdeeld worden volgens het aantal van hun respectievelijke aandelen.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Als overgangsmaatregel zal:

- het eerste boekjaar aanvangen op heden 3 maart 2011 en een einde nemen op 31 december 2012; - de jaarvergadering zal voor de eerste maal bijeenkomen in het jaar 2013.

De comparanten hebben verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de periode tussen de oprichting en de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd binnen de twee (2) maanden na het bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

BENOEMING.

En onmiddellijk in Bijzondere Algemene Vergadering samengekomen, hebben de vennoten, die de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, verklaard:

- aan te stellen als niet-statutaire Zaakvoerders:

* de Heer Frederick ABELOOS, voornoemd;

* de Heer Sebastien ABELOOS, voornoemd,

Beiden alhier aanwezig en die elk verklaren te aanvaarden. Deze opdracht wordt hen verleend voor onbepaalde duur vanaf heden en is bezoldigd.

- Geen commissaris te benoemen.

- De Heer Frederick Abeloos, voornoemd, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger van huidige vennootschap in het kader van al haar toekomstige bestuursmandaten in andere vennootschappen, conform artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Benoeming lasthebber: De zaakvoerders hebben de hierna genoemde persoon aangesteld als bijzondere lasthebber, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, met name de Heer Roland Boens, accountant, kantoorhoudende te 8460 Oudenburg, Oude Brugseweg 23, of vertegenwoordigd door één van zijn aangestelden.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóór de formaliteit van registratie van de akte-oprichting overeenkomstig artikel 173-1° van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Henry Van Caillie

Tegelijk hiermee neergelegd.

Een expeditie van de akte-oprichting de dato 3 maart 2011.

Coordonnées
ABELOOS AEROSERVICES & IT, AFGEKORT : AAIT

Adresse
LODEWIJK PARETLAAN 3 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande