ABF11

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABF11
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.971.851

Publication

17/12/2013
ÿþOpOp de de laatselaatste blz.blz. vanvan LuikLuik B Bvermeldenvermelden : : Recto Recto : : Naam Naam en en hoedanigheid hoedanigheid van van de de instrumenternde instrumenterende notaris, notaris, hetzij hetzij van van de de perso()n(en)perso(o)n(en) bevoegdbevoeg de de rechtspersonrechtspersoon tenten anzienaanzien vanvan derdenderden te te vertegenwordigenvertegenwoordigen

Verso Verso: :NaamNaam en en handtekenighandtekening

Luik B - Vervolg

Luik B

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13307783*

Neergelegd

12-12-2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0542971851

Benaming (voluit): ABF11

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8587 Spiere-Helkijn, Catoirelaan 2

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Vincent COLIN te Estaimbourg op 12 december 2013, blijkt er uit dat volgende personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht hebben:

1. Mevrouw NAÏM Nadia, geboren te Kenitra (Maroc) op elf januari duizend negenhonderdvierenzestig (640111-060-88), weduwe van Yves VERBEKE, wonende te 8587 Spiere-Helkijn, Dries 19.

2. De heer NAÏM Abdelkader, geboren te Kenitra (Maroc) op vierentwintig september duizend negenhonderdeenenzestig (610924-035-07), gescheiden, wonende te 8587 Spiere-Helkijn, Dries 26.

STATUTEN

TITEL I : AARD VAN DE VENNOOTSCHAP.

Artikel 1 : Aard - Naam.

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam:  ABF11 .

Artikel 2 : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8587 Spiere-Helkijn, Catoirelaan, 2.

Hij mag verplaatst worden in België binnen het nederlandstalig taalgebied en het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bijkomende administratieve en bedrijfszetels, alsmede kantoren, bijhuizen en agentschappen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

" Alle activiteiten die behoren tot de horeca-sector in het algemeen en in het bijzonder de uitbating van bierhuizen, cafés, drankhuizen, tea-rooms, drankgelegenheden, tavernes, eethuizen, restaurants, vergader- en feestzalen, daarnaast ook het uitvoeren van recepties, eetgelegenheden en feesten als traiteur, eventueel op andere locaties. De aan- en verkoop van voedingswaren en dranken met inbegrip van alcoholische dranken, wijnen, likeuren en rookartikelen.

" Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels in diepvriesproducten.

" Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voeding - en genotmiddelen overheersen.

" Detailhandel in algemene voedingsmiddelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels.

" Het geven van feesten, seminaries, bijeenkomsten allerhande zowel ten private titel als bedrijfsmatig.

" De import en export, groot- en kleinhandel, aan- en verkoop van horecamateriaal en diverse accessoires van diverse aard.

" De import en export, groot- en kleinhandel, verkoop en aankoop, detailhandel in textiel, decoratie produkt en accesoires.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze.

Artikel 4 : Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

TITEL II - KAPITAAL.

Artikel 5 : Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 6: Wijziging van het kapitaal.

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt moeten, bij een kapitaalverhoging de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen. De aldus door de blote eigenaar onderschreven aandelen behoren hem toe in volle eigendom. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen aldus door hem onderschreven behoren hem toe in volle eigendom.

Dit alles onverminderd de mogelijkheid de nieuwe aandelen te onderschrijven respectievelijk voor het vruchtgebruik door de vruchtgebruiker en voor de blote eigenaar door de blote eigenaar indien beide partijen dit wensen die dan elk een gedeelte van de volstorting doen in functie van de respectievelijke waarde van vruchtgebruik en volle eigendom op het ogenblik van de onderschrijving.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen, te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. Laat de blote eigenaar zijn voorkeurrecht onbenut dan beschikt de vruchtgebruiker eveneens over een termijn van minimum vijftien dagen.

Een of meerdere bijkomende beurten kunnen noodzakelijk zijn wanneer bij de eerste beurt niet alle te onderschrijven aandelen werden onderschreven door de vennoten, dit alles behoudens andersluidend eenparig akkoord tussen de vennoten.

De uitgifte met voorkeurrecht en de termijn waarbinnen dit kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat ter kennis wordt gebracht van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennoten bij aangetekend schrijven of op elke wijze waarbij een bewijs van verzending kan worden voorgelegd.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven, zoals bepaald hierboven, kan slechts worden ingeschreven door personen waaraan volgens artikel 11 der statuten de aandelen vrij mogen overgedragen worden, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten.

Artikel 7 : Stortingen.

De zaakvoering vordert de fondsen op van de in gelden ingeschreven maar niet volgestorte aandelen, naar gelang de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die zij passend vindt.

De vennoot die in gebreke blijft de op zijn aandelen gevorderde stortingen te doen, vijftien dagen na een aanmaning bij aangetekende brief betekend, moet een intrest berekend aan de wettelijke intrestvoet in voege op dat ogenblik, ten bate van de vennootschap betalen, te rekenen vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen. Het staat de zaakvoering bovendien vrij, na een tweede aanmaning die gedurende één maand zonder gevolg gebleven is, de vennoot vervallen te verklaren en zijn aandelen waarop de ingevorderde stortingen niet gedaan werden te laten verkopen, zonder nochtans te kunnen verzaken aan het recht het verschuldigde saldo en schadevergoeding te eisen. De toewijzing mag alleen geschieden in het voordeel van een vennoot of van een overeenkomstig artikel 11 aanvaarde verkrijger en onder voorbehoud van deze aanvaarding.

De zaakvoering mag op de door haar bepaalde voorwaarden, vennoten toelaten hun aandelen vervroegd te volstorten.

Artikel 8 : Aard van de effecten.

De effecten zijn op naam.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen en andere effecten op naam bijgehouden waarvan de effectenhouders kennis mogen nemen.

Naar aanleiding van de inschrijving in dit register wordt aan de vennoot of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer.

Het register van aandelen en andere effecten op naam kan ook gehouden worden onder electronische vorm van zodra de wet dit toelaat.

Artikel 9 : Ondeelbaarheid van de aandelen.

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per aandeel of ander effect op naam voor de uitoefening jegens haar van de rechten eraan verbonden.

In geval van overlijden van de enige vennoot, en zolang de aandelen niet verdeeld zijn tussen de erfgenamen of niet afgeleverd zijn aan de legatarissen van de enige vennoot, worden de rechten verbonden aan deze aandelen uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Buiten dit geval, zolang er onenigheid bestaat tussen mede-eigenaars van aandelen en andere effecten, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen geschorst totdat de belanghebbenden het eens geworden zijn over de aanduiding ten overstaan van de vennootschap van één titularis of vertegenwoordiger.

De rechten verbonden aan de aandelen of andere effecten die met vruchtgebruik zijn bezwaard, ook in het geval voorzien in de derde alinea (overlijden van de enige vennoot), worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens verzet van de naakte eigenaar, in welk geval zij geschorst zijn tot na akkoord van de belanghebbenden of rechterlijke uitspraak en onverminderd hetgeen is voorzien in artikel 6 hiervoren inzake de uitoefening van het voorkeurrecht.

Artikel 10: Erfgenamen, rechtsverkrijgers, schuldeisers.

De erfgenamen, legatarissen, schuldeisers of rechtverkrijgers van een vennoot mogen om geen enkele reden, de zegellegging aanvragen op de goederen en waarden van de vennootschap, noch om hun inventarisatie of verdeling verzoeken, noch zich op enige andere wijze in het bestuur van de vennootschap mengen. Zij moeten zich, voor de uitoefening van hun rechten, houden aan onderhavige statuten, aan de jaarrekeningen en aan de beslissingen van de algemene vergadering en van de zaakvoerders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11 : Overdracht van aandelen, wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt.

De aandelen mogen slechts overgedragen worden onder de levenden en overgaan wegens overlijden, dan met toestemming van ten minste de helft der vennoten, in het bezit van ten minste de drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld of indien er slechts twee vennoten zijn, met de toestemming van de medevennoot.

Deze bepaling is toepasselijk zowel op de overdrachten of overgangen in volle eigendom, dan op deze in vruchtgebruik of in blote eigendom, alsmede op de overgang van rechten tengevolge van de toepassing van de regels betreffende de huwgemeenschap van goederen bestaande tussen de vennoot en zijn echtgenoot of van huwelijksvoorwaarden.

Zij is ook toepasselijk op al de gevallen van openbare verkoping tengevolge van een rechterlijke beslissing of wegens een andere oorzaak.

Artikel 12 : Procedure.

De vennoten zijn gehouden zich uit te spreken over de aanvaarding, zowel bij overdracht onder levenden als van overgang wegens overlijden, binnen de maand van de aanvraag van aanvaarding, die de belanghebbenden bij aangetekend schrijven richten aan de zaakvoering die deze zonder verwijl overmaakt aan de vennoten.

Bij gebrek zich uitgesproken te hebben binnen de vastgestelde termijn worden zij geacht hun toestemming geweigerd te hebben. De beslissing van de vennoten wordt ten spoedigste door de zaakvoerder betekend aan de belanghebbenden.

Het niet aanvaarden van een overdracht onder levenden is niet vatbaar voor verhaal. De vennoot die de toestemming voor de overdracht niet heeft bekomen kan noch de aankoop van zijn aandelen noch om die enkele reden de ontbinding van de vennootschap eisen.

Een eventuele aankoop door de andere vennoot of vennoten van de aandelen waarvan de afstand wordt voorgesteld zal pas geschieden wanneer een akkoord wordt gevonden over de identiteit van de overnemer, de prijs en de modaliteiten van overname.

Er bestaat echter een verplichting tot aankoop in hoofde van de vennoten die niet akkoord gingen met de overdracht van de aandelen wanneer de cedent de overdracht voorstelt als gevolg van de herroeping van zijn mandaat van zaakvoerder door de algemene vergadering. In dergelijk geval zijn de bepalingen hierna van toepassing.

In geval van overgang wegens overlijden van één der vennoten, hebben de erfgenamen of legatarissen aan wie de aandelen van de overledene toekomen en die geen vennoot kunnen worden, omdat zij de aanvaarding voorzien door artikel 11 niet bekomen hebben, recht op de waarde der overgedragen aandelen. Te dien einde mogen zij de afkoop ervan vragen bij aangetekend schrijven aan de vennootschap. Anderzijds mogen de aandelen toekomende aan deze rechthebbende ambtshalve teruggekocht worden, bij gebrek door deze gerechtigden hun aanvraag tot aanvaarding als vennoot ingediend te hebben binnen de zes maanden na het overlijden of ingeval van verwerping van deze aanvraag, bij gebrek de terugkoop van hun aandelen aangevraagd te hebben binnen de drie maanden van deze verwerping.

De terugkoop van de aandelen kan geschieden zoals hierna vermeld, hetzij door de overblijvende vennoten en deze die van rechtswege vennoot geworden zijn als gevolg van het overlijden, hetzij door één of meer derde kopers die vooraf aanvaard werden door de vennoten, hetzij door de vennootschap zelf.

De zaakvoering moet de vennoten inlichten bij aangetekende brief van het ontstaan van het recht tot terugkoop zodra zij de aankoopprijs kent.

Behoudens andersluidend akkoord tussen partijen zal de aankoopprijs van de aandelen gelijk zijn aan hun waarde volgens het netto-actief van de vennootschap, na winstverdeling, blijkend uit de laatste goedgekeurde jaarrekeningen vóór de overgang die het terugkooprecht deed ontstaan, zoals deze waarde vastgesteld zal worden door een bedrijfsrevisor of door een ander deskundige, te benoemen bij gebrek aan akkoord over zijn aanstelling op vordering van de meest gerede partij door de bevoegde rechtbank binnen wiens ambtsgebied zich de zetel van de vennootschap zich bevindt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De deskundige zal bij de schatting minstens het criterium van de intrinsieke waarde, het criterium van de rendementswaarde en het criterium van de discounted cash flow moeten hanteren met verantwoording van het gewicht dat aan elk criterium werd gegeven.

De kosten van de expertise zijn voor de helft ten laste van de overdragers en voor de helft ten laste van de overnemers en ten laste van elk hunner naar rato van het aantal afgestane of overgenomen aandelen. Het verslag van de deskundige moet worden medegedeeld binnen de veertig dagen na zijn benoeming.

De vennoten zijn verplicht op straf van verval van hun recht tot aankoop, binnen de dertig dagen na het bekomen van het akkoord over de waarde of volgend op de ontvangst van het deskundig verslag, aan de zaakvoering of aan de tegenpartij indien er slechts twee vennoten zijn, bekend te maken hoeveel aandelen zij wensen te kopen.

Indien meerdere vennoten de aangeboden aandelen wensen te kopen, worden deze, behoudens andersluidend akkoord, tussen belanghebbenden, onder hen verdeeld door de zorgen van de zaakvoering, in verhouding tot het aantal aandelen waarvan elk van hen reeds eigenaar is op dat ogenblik ten opzichte van het totaal der aandelen toebehorende aan de vennoten die hun recht van afkoop uitoefenen. Meerdere aankoopbeurten zullen eventueel gehouden worden volgens dezelfde prorataregel tussen de gegadigde vennoten wanneer niet alle aandelen werden aangekocht bij de eerste beurt.

Bij elke supplementaire beurt dient een termijn te worden voorzien van minimum vijftien dagen om het antwoord te laten kennen

Integendeel, indien de aankoopverbintenissen van de vennoten niet slaan op de geheelheid van de overgedragen aandelen, mogen de overblijvende aandelen teruggekocht worden tegen dezelfde prijs en binnen een bijkomende termijn van dertig dagen na de laatste beurt tussen de vennoten, hetzij door de vennootschap zelf, mits eerbiediging van de wettelijke bepalingen, hetzij door één of meerdere derde kopers vooraf aanvaard door de vennoten met uitsluiting van de rechthebbenden van de overleden vennoot waarvan de aandelen dienen overgenomen te worden.

De terugkoop der aandelen van de gerechtigden, is slechts werkelijk en de eigendomsoverdracht der aandelen is slechts verwezenlijkt wanneer al de over te nemen aandelen het voorwerp hebben uitgemaakt van aankoopverbintenissen onderschreven door één of meerdere vennoten of aangenomen derde kopers of door de vennootschap zelf.

De prijs der aandelen is betaalbaar bij het ondertekenen van de overdracht in het register van aandelen dat moet plaats hebben binnen de veertien dagen na de datum waarop de zaakvoering de belanghebbenden kennis gegeven heeft van de terugkoop van de aandelen. Eigendom en genot gaan pas over naar de koper na integrale betaling

De teruggekochte aandelen zijn niet overdraagbaar zolang zij niet volledig betaald zijn.

Wanneer een vennoot in het hiervoren gepreciseerd geval (einde mandaat zaakvoerder) of een niet aangenomen erfgerechtigde of legataris de afkoop van zijn aandelen heeft aangevraagd en bij het verstrijken van een termijn van drie maanden volgend op de notificatie door de zaakvoering van de afkoopprijs der aandelen, de aankoopverbintenissen uitgaande van de vennoten of van derde kopers, of desgevallend van de vennootschap, niet de geheelheid van de bedoelde aandelen betreft, zijn deze verbintenissen als nietig te beschouwen en mag de gerechtigde de ontbinding van de vennootschap vorderen.

A fortiori mag de ontbinding van de vennootschap in rechte gevorderd worden bij stilzitten van de zaakvoering wanneer zelfs geen prijs wordt bepaald.

TITEL III : BESTUUR.

Artikel 13 : Zaakvoering.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, benoemd door de algemene vergadering die de duur der mandaten bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder, stelt deze onder zijn aandeelhouders, vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon aan die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 14 : Een zaakvoerder.

De enige zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur. Al de akten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser of als verweerder.

Artikel 15 : Meerdere zaakvoerders.

Zijn er twee of meer zaakvoerders dan vormen zij samen een college dat beraadslaagt, beslist en handelt zoals de raad van bestuur in naamloze vennootschappen.

Een zaakvoerder die niet kan aanwezig zijn op een vergadering van het college van zaakvoerders kan aan een ander zaakvoerder volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats aan de stemming deel te nemen, bij eenvoudige brief, per telefax, elektronische post of enig ander telecommunicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk aan de zijde van de geadresseerde en een schriftelijk bewijs van verzending aan de zijde van de verzender.

Een zaakvoerder mag echter aldus over niet meer dan twee stemmen beschikken.

De beraadslagingen van het college van zaakvoerders worden vastgelegd in een bijzonder register. De notulen worden ondertekend door de zaakvoerders die deelnamen aan de beraadslaging.

De kopijen en uittreksels van de notulen, in gelijk welke omstandigheid af te leveren, worden gelijkvormig verklaard en ondertekend door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

Is er een college van zaakvoerders dan wordt de vennootschap jegens derden en in rechte vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, gezamenlijk handelend, onverminderd de eventuele delegatie van machten en onverminderd de daden van dagelijks bestuur waarvoor elke zaakvoerder afzonderlijk kan handelen.

Artikel 16: Delegatie van machten.

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, machten te verlenen voor bepaalde doeleinden.

Zij bepalen de vergoedingen verbonden aan deze delegatie van machten.

TITEL IV : ALGEMENE VERGADERINGEN DER VENNOTEN.

Artikel 17 : Enige vennoot.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Artikel 18 : Jaarvergaderingen.

Ieder jaar, op de vierde vrijdag van de maand juni om achttien uur, heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Valt deze datum op een feestdag of een zondag, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Artikel 19: Buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens de wet of de belangen van de vennootschap het vereisen.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering moet bijeengeroepen worden zodanig dat zij binnen de termijn van vier weken gehouden wordt op schriftelijke aanvraag der vennoten die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen. Deze vennoten moeten de punten vermelden die zij op de dagorde wensen te plaatsen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats in België aangeduid in de oproeping.

Artikel 20 : Bijeenroepingen.

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt of wanneer de enige vennoot geen zaakvoerder is, worden de algemene vergaderingen opgeroepen door de zaakvoering, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij ontstentenis van de zaakvoering kan de enige vennoot zelf het initiatief nemen om een algemene vergadering te houden.

Indien al de vennoten tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering, is deze regelmatig samengesteld, zelfs indien geen oproepingen werden gedaan en/of geen termijnen nageleefd werden.

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt kan iedere vergadering slechts geldig beslissen over de punten vermeld in de agenda, zoals deze blijkt uit de oproepingen, tenzij wanneer deze agenda gewijzigd wordt met het éénparig akkoord van al de vennoten van de vennootschap.

Artikel 21: Toelating tot de vergadering.

Worden toegelaten tot de algemene vergadering de vennoten die ingeschreven zijn in het register van aandelen minstens vijf dagen op voorhand.

De zaakvoering mag beslissen dat de vennoten die zich willen laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering, hun volmachten moeten neerleggen ten minste vijf werkdagen voor de datum der algemene vergadering op de maatschappelijke zetel.

Artikel 22 : Vertegenwoordiging.

Iedere vennoot kan, ten minste wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, aan een bijzondere lasthebber zelf vennoot volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen op de algemene vergadering en in zijn plaats aan de stemming deel te nemen, bij eenvoudige brief, of zelfs per telefax, telegram, elektronische post of enig andere telecommunicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk aan de zijde van de geadresseerde en een schriftelijk bewijs van verzending aan de zijde van de verzender en voor zover aan de voorwaarden qua toerekening (identificatie) wordt voldaan indien dit door de zaakvoering wordt geëist.

Nochtans zijn de minderjarigen en onder voogdij gestelden, geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers zelfs indien deze vertegenwoordigers niet persoonlijk vennoot zijn. De rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun organen of conventionele lasthebbers, zelfs niet vennoot.

Artikel 23 : Bureel.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder-vennoot, die tegenwoordig is op de vergadering, of bij ontstentenis, door een vennoot aangesteld door de vergadering.

De voorzitter stelt de secretaris aan die niet noodzakelijk een vennoot moet zijn.

De algemene vergadering kan twee stemopnemers kiezen onder haar leden.

De bepalingen van dit artikel gelden slechts wanneer het aantal vennoten de toepassing ervan mogelijk maakt.

Artikel 24 : Verdaging.

Het orgaan van bestuur heeft het recht elke vergadering te verdagen welke ook de punten op de agenda. Het kan gebruik maken van dit recht op ieder ogenblik doch slechts na de opening van de debatten.

Bij afwijking van artikel 285 van het Wetboek van vennootschappen heeft de verdaging  zowel wat betreft de jaarvergadering, een bijzondere algemene vergadering als een buitengewone vergadering  voor gevolg alle reeds genomen beslissingen te vernietigen.

De vennoten moeten opnieuw opgeroepen worden op drie weken, met dezelfde agenda, vervolledigd, indien nodig, en de nieuwe vergadering mag niet meer verdaagd worden. De formaliteiten verricht om de eerste zitting bij te wonen blijven geldig voor de tweede.

Deze tweede vergadering doet definitief uitspraak.

Artikel 25 : Besluitvorming.

Tenzij wanneer de wet of de statuten er anders over beschikken, worden de beslissingen der algemene vergadering genomen met eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen weze.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 26 : Notulen van de vergaderingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De afschriften of uittreksels van de notulen van de algemene vergadering aan derde personen af te leveren, ondertekend door de enige zaakvoerder of door twee zaakvoerders.

TITEL V : BOEKJAAR - AANWENDING VAN DE WINST.

Artikel 27 : Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van

ieder jaar.

Artikel 28 : Jaarrekeningen.

Op eenendertig december van elk jaar worden de boeken, registers en

rekeningen van de vennootschap afgesloten en de zaakvoering maakt de inventaris en de

jaarrekeningen op overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel 29 : Aanwending van de winst.

Het positief saldo van de resultatenrekening opgesteld overeenkomstig de wet,

maakt de nettowinst uit van een boekjaar.

Van deze winst, wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk

reservefonds. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de wettelijke reserve

één/tiende bereikt van het geplaatst kapitaal.

De vergadering beslist op voorstel van het college van zaakvoerders over de

aanwending van het saldo.

TITEL VI : ONTBINDING  VEREFFENING.

Artikel 30 : Vereffening.

In geval van ontbinding van de vennootschap, wordt de vereffening gedaan op de wijze aangeduid door de algemene vergadering, die één of meer vereffenaars benoemt en hun machten en hun vergoedingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient bevestigd te worden door de Rechtbank van Koophandel.

Artikel 31 : Verdeling.

Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het volgestorte gedeelte van de aandelen.

Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag werden volgestort.

Het beschikbaar saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

TITEL VII : DIVERSE BEPALINGEN.

Artikel 32 : Keuze van woonst.

Voor de uitvoering van onderhavige statuten, wordt elke zaakvoerder en vereffenaar die in België geen werkelijke of gekozen woonplaats heeft, aanzien als hebbend woonst gekozen op de zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen, hem geldig kunnen worden gedaan.

Artikel 33 : Verwijzing.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten wordt verwezen naar het Wetboek van vennootschappen.

EXTRA-STATUTAIRE BEPALINGEN.

Inschrijving  Volstorting.

Op de honderd (100) aandelen wordt door de verschijners ingeschreven aan de

prijs van honderd zesentachtig (186,00) euro per aandeel als volgt:

" Door Mevrouw Nadia NAIM: negenennegentig aandelen.

Luik Luik BB - - l Vervolg

" Door de Heer Abdelkader NAIM: een aandeel.

De verschijners verklaren en erkennen dat alle en ieder van de aldus ingeschreven aandelen derde werden afbetaald door storting in speciën op een speciale rekening met nr 732-0316332-66 geopend bij de CBC Bank zodat een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro ter vrije beschikking staat van de vennootschap zoals wordt bevestigd door ondergetekende notaris aan de hand van een attest van de bank.

Overgangsbepalingen.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend en vijftien.

Kosten.

De partijen verklaren dat de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten onder welke vorm ook, die ten laste van de vennootschap vallen of die ten hare laste worden gelegd, om reden van haar oprichting, duizend honderd en vijftig (1.150,00) euro bedragen.

Financieel plan.

De partijen verklaren, wat ondergetekende notaris erkent, dat voorafgaandelijk aan deze, een financieel plan aan ondergetekende notaris werd overhandigd, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Benoeming niet-statutair zaakvoerder.

Wordt benoemd als zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur, Mevrouw NAÏM Nadia voornoemd, die aanvaard.

In geval van dood van de zaakvoerder of juridische onbekwamheid of fysieke en mentale onbekwamheid om de vennootschap te voeren zal in zijn plaats een statutaire zaakvoerder benoemd wordenmet de zelfde bevoegdheden, zijnde Meneer Abdelkader NAIM.

Om de onbekwamheid van de zaakvoerder te bewijzen, wordt een medicaal attest gemaakt gezamenlijk door ten minste twee huisartsen geeist.

Bijzondere volmacht.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de Heer Thierry SENGIER of elke andere persoon die door hem wordt aangewezen teneinde alle stukken te ondertekenen, alle nodige verklaringen af te leggen en in het algemeen alle nodige handelingen te stellen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Benoeming van commissaris.

De comparanten verklaren ons dat volgens ter goede trouw verrichte schattingen het voorlopig niet nodig is een commissaris te benoemen.

VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL.

Vincent COLIN, Notaris.

(tegelijk hiermee neergelegd : afschrift van de akte).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

06/09/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 24.06.2016, DPT 30.08.2016 16564-0322-008

Coordonnées
ABF11

Adresse
CATOIRELAAN 4 8587 SPIERE-HELKYN

Code postal : 8587
Localité : Helchin
Commune : ESPIERRES-HELCHIN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande