ABOUT S

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABOUT S
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.500.176

Publication

27/10/2014
ÿþIr Md Word 11.1

In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo IMMUN

behou aan) Selgii

Staats

JR BELGE

0- &FI NEERGELEGD

iSTAATSBLAr 10 SEP, 20111

Rechtbuticem KOOPHANDEL

Gerit, me. KORTRIJK

IVIONITE

20 -

3ELGISCH

Ondernemingsnr : 0837.500.176

,

Benaming

(voluit) : ABOUT S

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkt Aansprakelijkheid

Zetel: Volderstraat 66 Bus A, 8720 DENTERGEIVI

(volledig adres)

onderwerp akte: ZETELVERPLAATSING - VOLMACHT

Bij zaakvoerdersbesluit genomen op datum van 30 augustus 2014 is besloten om de zetel van de vennootschap gevestigd te 8720 Dentergem, Volderstraat 66 Bus A met ingang van 1 september 2014 over te brengen naar 9870 Olsene, Oudenaardestraat 184.

De zaakvoerders hebben volmacht verleend aan DKF Fiduciaire nv, met maatschappelijke zetel te 8500, KORTRIJK, Kasteelstraat 29a, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om:

- aile nodige stukken te ondertekenen in verband met de wijziging van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen via een erkend ondernemingsloket;

- de formaliteiten inzake wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde waarde te vervullen, ten dien einde ook aile stukken en akten te tekenen;

- alle benodigde documenten en formulieren jegens de diverse administratieve instanties te ondertekenen.

Voor éénsluidend uittreksel.

Sofie Neirynck

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

_ .. .. .._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en -hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/01/2013
ÿþ~ Mee4VFdm

Ondernemingsnr ; 0837.500.176

Benaming

(voluit) : -% ABOUT S

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8t,0 Dentergern (Oeselgem), Volderstraat, 66-A

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECHTZETTING VERPLAATSING ZETEI.

Bij de bijzondere algemene vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ABOUT S", met maatschappelijke zetel te 8720 Dentergem (Oeselgem), Volderstraat, 66-A, waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk en ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0837.500.176, gehouden in datum van 30 november 2042, werd overgegaan tot volgende besluiten met eenparigheid van stemmen:

RECHTZETTING ZETELVERPLAATSING : de algemene vergadering heeft vastgesteld dat bij haar vorige beslissing, houdende zetelverplaatsing, een foutief postnummer werd vermeld. Met name de'notufen vermelden een zeteiwijziging naar "8790 Dentergem (Oeselgem), Volderstraat, 66-A", terwijl het postnummer' van Dentergem (Oeselgem) is: 8720. Zodoende dient dit te worden rechtgezet in artikel 2 der statuten , alsook bij uittreksel in het Belgisch Staatsblad en melding in het ondememingsloket.

Voor eensluidend uittreksel

Getekend door Mevrouw NEIRYNCK Sotie, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

naneerlirggit g -ter griffie van de akte -

MONITEn e3CL~,:

1111111111111111

*13007748*

111

B

03 -01 _LGISCH S'

2U13

IIATSBLAn

NEERGELEGD

1 g. 12. 2012

RECHTB K KOOPHANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0837.500.176

Benaming

(voluit) : ABOUT S

{verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8200 Brugge, Wittemolenstraat, 59

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER  VERPLAATSING ZETEL

Bij de bijzondere algemene vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ABOUT S", met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Wittemolenstraat, 59, waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel te Brugge en ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0837.500.176, gehouden in datum van 6 juni 2012, werd overgegaan tot volgende besluiten met eenparigheid van stemmen:

1.ZETELVERPLAATSING : de algemene vergadering beslist de zetel te verplaatsen van 8200 Brugge, Wittemolenstraat, 59, naar 8790 Dentergem (Oeselgem), Volderstraat, 66-A, en artikel 2 der statuten overeenkomstig te wijzigen bij de volgende statutenwijziging.

2.BENOEMING ZAAKVOERDER : De algemene vergadering wenst de Heer Stanislaw TROCHIMIUK, wonend te Polen, 17-306 Zaporosl, aan te stellen als tweede zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur. Hij verklaart voldoende op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en zijn mandaat te aanvaarden. Zijn mandaat zal onbezoldigd worden uitgevoerd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Voor eensluidend uittreksel

Getekend door Mevrouw NEIRYNCK Sofie, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

TIN M Nl nl 11 II

*12136394*

bel aZ Be Sta

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL. TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

2 4 JULI 2012

Griffie 9I e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/07/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op. 2 9 JUNI 2011

Griffe grüfiar,

111111111111111111

*11105927*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondememingsnr : 837 5 17 6

Benaming

(voluit) : ABOUT S

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8200 Brugge, Wittemolenstraat 59

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Xavier Van den Weghe te Zulte, op drieëntwintig juni tweeduizend elf neer te leggen ter registratie, dat:

Mevrouw NEIRYNCK Sofie Heidi Marijke, geboren te Waregem op tweeëntwintig augustus duizend negenhonderdzeventig, wonende te 8200 Brugge, Wittemolenstraat 59.

Ondergetekende notaris verzocht hebben een BVBA, met als benaming "ABOUT S", op te stellen, waarvan het kapitaal vastgesteld is op 18.600 E, volstort ten belope van het geheel, vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

De gelden werden, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gestort op een bijzondere rekening nummer 068-8930985-28 bij de Dexia Bank te 1000 Brussel, Pachecolaan 44, op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering in dato van 23 juni 2011 wordt door de notaris ten kantore in het dossier van de vennootschap bewaard.

De statuten vermelden onder meer in het bijzonder.

NAAM

De vennootschap wordt opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "ABOUT S".

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8200 Brugge, Wittemolenstraat 59. (...)

DOEL

Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft (hebben), heeft de vennootschap tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden - door ondermeer te handelen in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, als agent, als makelaar, als vertegenwoordiger, als concessionaris, en/of onder franchising - of voor gezamenlijke rekening met derden, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake:

- de uitbating van een algemeen bouwbedrijf omvattende naast algemene bouwwerkzaamheden tevens alle ruwbouw, alle renovatie- en restauratieactiviteiten, het optrekken van al dan niet geprefabriceerde gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk.

- de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, de verhuring, de verwerking, opslag en transport van alle bouwmaterialen, grondstoffen, machines en werktuigen voor de bouw- en constructienijverheid evenals de uitrusting van gebouwen en binnenhuisinrichting.

- de uitbating van een metaalconstructieondememing omvattende het vervaardigen, plaatsen, herstellen en onderhouden van alle metalen schrijn- en ijzerwerk, stellingbouw, leidingen en andere metalen kunstwerken.

- de uitbating van een onderneming voor alle binnen- en buitenschrijn- en timmerwerk in het algemeen en in het bijzonder de fabricage, plaatsing, onderhoud, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van wanden, plafonds, vloeren, ramen, rolluiken en tegels in hout of kunststof, het oprichten en plaatsen van houten dakconstructies.

- de uitbating voor plafonneer-, cementeer en alle andere pleisterwerken, omvattende eveneens alle metalen schrijn- en ijzerwerk, stellingbouw, leidingen en andere metalen kunstwerken.

- de uitbating van een onderneming voor sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerken alsmede rioleringswerken.

- de uitbating van een onderneming voor het bedekken, waterdicht maken en droogmaken van gebouwen ondermeer met dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, platen, asfalt en teer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

- de uitbating van een onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom omvattende de installatie van alle hulptoestellen alsmede het plaatsen, onderhouden en herstellen van alle soorten branders.

- de uitbating van een onderneming voor het installeren, plaatsen en onderhouden van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van wasverzachters, het plaatsen van ventilatie en verluchting en luchtregeling, de uitvoering van alle werken voor warmte-isolering en geluidsisolering.

- de uitbating van een onderneming voor het vervaardigen, plaatsen, onderhouden en herstellen van tegel- en parketvloeren, mozaïek en alle andere, al dan niet houten, bedekkingen van muren en vloeren, het uitvoeren van steenhouwwerken, marmerbewerking en plaatsen van marmer in gebouwen, het vervaardigen en plaatsen van sierschouwen in andere marmer- en steenversieringen.

- de uitbating van een onderneming voor alle schilder-, behang-, gamerings-, versierings- en decoratiewerk en dit zowel op industriële als op niet-industriële wijze.

- de groot- en kleinhandel, evenals de in- en uitvoer van alle artikelen voor binnenhuisinrichting en decoratie zoals tapijten, vloer- en wandbekleding, fantasie-artikelen en kunstvoorwerpen.

- het verstrekken van allerlei diensten inzake interieurontwerp en begeleiding, het verrichten van alle studies, het uitwerken van alle ontwerpen en het geven van adviezen in verband met binnenhuisarchitectuur, totaalconceptontwikkeling en coördinatie m.b.t. interieurarchitectuur, de in- en uitvoer, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de vervaardiging, de vertegenwoordiging, de herstelling en ombouw van alle meubels, decoratieartikelen, kunstvoorwerpen, verlichtingsartikelen, binnenhuisversieringen, muur- en vloerbekledingen en alle zaken dewelke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met of verwant zijn aan binnenhuisinrichting en tuininrichting, inbegrepen grondstoffen en afgewerkte producten, alsook het stofferen en decoreren van binnenhuisinterieurs.

- de uitbating van een onderneming voor grondwerken, slopingswerken, riolerings- en draineringswerken en waterbouwkundige werken.

- de uitbating van een onderneming van funderingen, heiwerk, damplanken en voor versterkingswerken van de bodem.

- de uitbating van een onderneming voor de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de verhuring, fabricatie, aanneming, installatie, herstelling, onderhoud, adviesverlening en controle in verband met alle elektrische, elektronische en radio-elektrische installaties, toestellen en leidingen in het algemeen.

- de uitbating van een onderneming voor de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, alsmede het vervaardigen, plaatsen, onderhouden en herstellen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnende en doorzichtige materialen.

- het verstrekken van diensten en prestaties in verband met reiniging, onderhoud en ontsmetting van alle gebouwen, constructies, gevels, daken, ruimten en terreinen evenals van alle roerende goederen en stoffen.

- de uitbating van een onderneming voor het aanleggen, herstellen en onderhouden van funderingen, wegen, opritten en parkings en dit zowel in asfalt, beton, klinkers of enige andersoortige verharding of bedekking.

- de uitbating van een onderneming voor het aanleggen, herstellen en onderhoud van rioleringen en pijpleidingen.

- het uitbaten van een studiebureau voor bouwwerken en immobiliën; het ontwerpen, opmaken en uitwerken van alle studies, plannen en projecten aangaande alle bouwactiviteiten.

- alle werkzaamheden van coürdinatorontwerp en codrdinatorverwezenfijking, zoals deze bepaald zijn in de wet van 04 augustus 1996 betreffende het welzijn van de werknemers bij de uitvoering van hun werk en het Koninklijk Besluit van 25 januari 2001 betreffende de tijdelijke of mobiele bouwplaatsen, evenals alle activiteiten in verband met de energieprestatieregelgeving;

- bouwpromotie.

- het verstrekken van financieel advies aan klanten, investeerders en andere over investeringen en beleggingen (roerend en onroerend) in de verzorgingssector, seniorensector, in de sector van woon- en zorgcentra, wellnesssector, immobiliën, enzomeer.

- het opzetten van financiële structuren in de verzorgingssector, seniorensector, in de sector van woon- en zorgcentra, wellnesssector, immobiliën en dergelijke.

- het tot stand brengen en uitbaten van een gediversifieerde infrastructuur in het kader van ouderenzorg en van gezondheidsinstellingen in de brede zin van het woord.

- onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

- het aantrekken van financiële middelen onder de vorm van hypothecaire kredieten, krediet voor professionele doeleinden, doorlopende kredieten, leningen, obligatieleningen, voorschotten, en andere, ter financiering van vennootschappen en rechtspersonen, welke actief zijn in dezelfde of analoge sectoren.

- het aanhouden en beheren van beleggingen in roerende waarden, zoals aandelen, aandelen in beleggingsvennootschappen, beleggingsfondsen, optierechten, vastgoedcertificaten, obligaties, liquide middelen, en andere.

- het verstrekken van zakelijke of persoonlijke zekerheden en waarborgen ten einde haar eigen verplichtingen of de verplichtingen van vennootschappen met een gelijkaardig doel, te garanderen.

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van algemeen bedrijfsbeheer, organisatie en planning, budgettaire en financiële aangelegenheden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

- de controle op of het participeren in het bestuur van vennootschappen of ondernemingen door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen vennootschappen of ondernemingen.

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

- alles in verband met de aankoop, verkoop, beheer, verhuring en dergelijke van alle onroerende goederen (voor eigen rekening).

- alles in alles in verband met de aankoop, verkoop, beheer, verhuring en dergelijke van alle roerende goederen;

- adviesbureau inzake algemeen en projectmanagement, inclusief het beheer en de opvolging ervan.

- het waarnemen van bestuurders- en vereffeningsmandaten in vennootschappen.

- het nemen van participaties in andere vennootschappen.

- activiteiten van roerende en onroerende leasing.

- het verwerven, de uitbating, hef verhandelen van intellectuele eigendommen, patenten, octrooien en dergelijke.

- commissionair of tussenpersoon in de handel.

- het verlenen van zekerheden voor rekening van derden.

- recyclage van afvalstoffen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, doch dient in de ruimste zin uitgelegd te worden, zodat de

vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks,

kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is:

- alle handelingen van commerciële, industriële, burgerlijke, financiële, juridische, administratieve, onroerende of roerende verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met haar doel in verband staan, ermee verwant of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, bevorderen en/of helpen uitbreiden; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

- zich door deelneming, vereniging, inbreng in speciën of in natura, fusie, opslorping, overname, samenwerking, onderschrijving, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of afspraak, of op het even welke wijze interesseren in alle Belgische of buitenlandse bestaande of op te richten vennootschappen, verenigingen, ondernemingen, syndicaten, organisaties of groeperingen waarvan het doel gelijkaardig, soortgelijk, verwant of samenhangend aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden werken of bevorderen of uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap deze activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis, bewezen door een of meer activiteitsattesten. Aldus:

- mag de vennootschap geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in artikel 157 van de Wet van 04 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 05 augustus 1991;

- behoren evenmin tot de activiteiten van de vennootschap, deze die zij niet zou mogen doen zonder erkenning als vastgoedmakelaar overeenkomstig het Koninklijk Besluit van 06 september 1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

- zijn uitgesloten alle handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de Commissie voor het Bank-

, Financie- en Assurantiewezen vereist is.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te

schikken naar de wettelijke regels terzake.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, (...).

TITEL II. KAPITAAL EN AANDELEN

KAPITAAL

Het kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd

door honderd (100) maatschappelijke aandelen op naam zonder nominale waarde. AI deze aandelen zijn bij de

oprichting volstort ten belope van het geheel.

(..

AARD VAN DE EFFEKTEN - REGISTER VAN AANDELEN

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend;

3. de gedane stortingen;

4. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden; door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging alsmede, na overdracht of overgang, door de inschrijving in voormeld register. De overdrachten en de overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum

.)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

van inschrijving in het register van aandelen. Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

Aan de houders van de effecten wordt een certificaat afgegeven van de inschrijvingen op hun naam in het register van aandelen. In geval van tegenstrijdigheid tussen het register en de afgegeven certificaten komt alleen aan het register bewijskracht toe. In geen geval mogen deze certificaten opgemaakt worden als overdraagbare waardepapieren.

ONDEELBAARHEID DER AANDELEN.

De maatschappelijke aandelen zijn ondeelbaar.

Wanneer effecten in onverdeeldheid toebehoren aan verscheidene personen, zijn deze verplicht zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen bij de vennootschap, zoniet blijft de uitoefening van de rechten die aan dit aandeel verbonden zijn geschorst tot een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen.

Is het eigendomsrecht op een maatschappelijk aandeel gesplitst in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan zullen, alleen de vruchtgebruikers de aan dit aandeel verbonden rechten mogen uitoefenen, behoudens afwijkende overeenkomst of verzet van de blote eigenaar. In deze laatste hypothese wordt het aan deze aandelen verbonden stemrecht geschorst totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap dit stemrecht uit te oefenen.

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen.

(...)

TITEL Iii. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering, en ten allen tijde door haar herroepbaar zijn.

De algemene vergadering van vennoten bepaalt het aantal zaakvoerders, in voorkomend geval hun statutaire hoedanigheid, bepaalt de duur van hun mandaat en de uitgebreidheid van hun machten, daarin begrepen de vertegenwoordigingsmacht.

Indien zij meer dan twee zijn, vormen de zaakvoerders een college. Dit beraadslaagt' geldig wanneer de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig is. De besluiten worden genomen bij meerderheid der stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het bestuursorgaan worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste zaakvoerder voormeld document ondertekent. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal. De afschriften aan derden worden ondertekend door één of meerdere zaakvoerders, van zodra de wet dit toelaat.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht, onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Indien de vennootschap zelf tot bestuurdedzaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER(S1

Ieder zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Hij heeft binnen zijn bevoegdheid alle handelingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen hetzij, de directie van de maatschappelijke zaken opdragen aan één of meer directeurs. De zaakvoerders kunnen ook volmachten verlenen voor bepaalde doeleinden aan een zaakvoerder of aan derden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigde verbindt de vennootschap slechts als gewone lasthebber, binnen de perken van de verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

De zaakvoerder(s) bepaalt/bepalen de vergoedingen verbonden aan de machtsafvaardigingen. Elke zaakvoerder wordt belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Hij kan dit dagelijks bestuur delegeren.

VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSHANDELINGEN

tedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

In alle akten met betrekking tot vervreemding of verkrijging van onroerende goederen van of voor de vennootschap en/of de vestiging van een hypotheek of voor rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van meer dan twaalfduizend vijfhonderd Euro wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd, hetzij door de enige zaakvoerder, hetzij door minstens twee zaakvoerders, samen handelend, indien ze met meer dan één zijn.

De " vennootschap wordt tevens vertegenwoordigd binnen de perken van een delegatie tot het dagelijks bestuur, door de gedelegeerde of gedelegeerden tot dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden. Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd onder zelfde beperkingen door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaten, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Ten aanzien van de handelingen buiten de perken van het statutair doel of gesteld in tegenstrijd tot de bevoegdheidsbeperkingen kan de vennootschap de onbevoegdheid van haar organen slechts inroepen tegen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

derden ter kwader trouw, die op het tijdstip waarop gehandeld is, wisten of behoorden te weten dat het doel overschreden is.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

(...)

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERING

JAARVERGADERING

De jaarvergadering van de vennootschap wordt ieder jaar op de laatste vrijdag van de maand juni om tien (10.00) uur gehouden in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in de oproeping vermeld. (...)

BUREAU

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste aanwezige zaakvoerder, of bij gebreke door de oudste vennoot. De voorzitter duidt al dan niet een secretaris aan. Indien nodig, kiest de vergadering onder haar leden twee stemopnemers.

Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

STEMRECHT

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op een stem onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen. Iedere vennoot mag in persoon stemmen of zijn stem schriftelijk uitbrengen.

In dit laatste geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen" gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste daags v6ór de vergadering op de zetel van vennootschap besteld zijn.

Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergaderingen door een mandataris, al dan niet vennoot. De zaakvoerder(s) kan de formulering van de volmachten vastleggen en eisen dat deze zouden worden neergelegd op de plaats aangeduid door haar, vijf volle dagen voor de vergadering.

VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder, houder van een obligatie of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaat kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergaderingen door een mandataris, die ar dan niet zelf aandeelhouder, houder van een obligatie of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaat is. De zaakvoerder(s) kan de formulering van de volmachten vastleggen en eisen dat deze zouden worden neergelegd op de plaats aangeduid door haar, vijf volle dagen voor de vergadering.

(...)

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het hetzelfde jaar.

Op deze laatste datum worden de maatschappelijke geschriften afgesloten en de zaakvoerder(s) stelt de inventaris op en zet de jaarrekening uiteen overeenkomstig de wet.

De bepalingen van artikel 283 en volgende van het Wetboek van vennootschappen zijn van toepassing. VERDELING VAN DE WINSTEN

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt vooreerst vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering, die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerders kan toekennen, of die ook de winst kan overdragen naar een volgend boekjaar of aanwenden tot het spijzen van reservefondsen van algemene of bijzondere aard.

De betaling van dividenden gebeurt op de tijdstippen en op plaatsen aangeduid door de zaakvoerder(s). VERLIEZEN

a)Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, met dien verstande dat aan de voorwaarden inzake quorum en meerderheid in elke aandelencategorie dient voldaan te zijn, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

b)Wanneer het netto-actief, ten gevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

c)Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

ONTBINDING

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk ontbonden wordt.

In geval van ontbinding van de vennootschap voor welke reden en op welk ogenblik ook, gebeurt de vereffening door de zorgen van de vereffenaar of vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering. Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen zullen de benoemde vereffenaars slechts

Voor-

behouden

asn het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

in functie treden nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

De vereffenaar(s) beschikt/beschikken ten dien einde over de meest uitgebreide machten voorzien door het artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt in voorkomend geval de vergoedingen van de vereffenaars.

VERDELING

Na betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of consignatie der sommen daartoe gemaakt, zal het netto-actief vooreerst dienen om het volstort niet afgelost bedrag van de maatschappelijk aandelen terug te betalen. Indien de maatschappelijke aandelen niet allen volstort zijn in een gelijke verhouding zullen de vereffenaars vooraleer tot verdeling over te gaan het evenwicht herstellen tussen alle aandelen hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van maatschappelijke aandelen die onvoldoende werden volstort, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen in geld ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort. Het saldo wordt evenredig onder alle maatschappelijke aandelen verdeeld.

(...)

OVERGANGSBEPALINGEN

(...)

dat de eerste jaarvergadering vastgesteld wordt op de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur van het jaar 2013.

dat het eerste maatschappelijk boekjaar dat op heden is begonnen zal afsluiten op eenendertig december tweeduizend twaalf.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de huidige vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Worden tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap:

Mevrouw Sofie NEIRYNCK, voornoemd

Volmacht administratie aan NV DKF Fiduciaire te 8500 Kortrijk, Kasteelstraat 29A, al haar vertegenwoordigers en al haar bedienden, voor:

" Uitvoeren van inschrijving, wijzigingen of schrapping bij het ondernemingsloket

" De bvba te vertegenwoordigen bij de BTW- en belastingsadministratie

" Het opstellen en neerleggen van jaarrekeningen

" Het vervullen van alle wettelijke formaliteiten bij alle fiscale instanties en andere overheidsinstanties.

dit onder schorsende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van

de bevoegde handelsrechtbank conform artikel 68 Wetboek van Vennootschappen.

Voor eensluidend uittreksel

getekend door notaris Xavier Van den Weghe te Zulte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

II11oio~~uii~R~inH~u

15 0989*





p~~~ ~''Jw

i

i 1 JUNI 2015 j

~

KOO ~~1~?e ' . '; :

Ondernemingsnr : 0837600176

Benaming

(voiurt) : ABOUT S

(verkort);

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oudenaardestraat 164, 9870 OLSENE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Blijkens Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering dd 09/06/2015 werd met eenparigheid van stemmen beslist dat mevr Neirynck Bolle ontslag neemt als zaakvoerder op 09/06/2015. Er wordt haar volledige décharge verleend.

Stanislaw Trochimiuk, zaakvoerder

Softe Neirynck, ontslagnemende zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vooi behoui aan h Belgis Staatst

1111MIMIRIII III

1

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0837500176

Benaming

(voluit) : ABOUT S

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oudenaardestraat 164, 9870 Olsene

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Blijkens Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering dd 23/06/2015 werd met eenparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel vanaf 01/07/2015 over te plaatsen naar de Kraaistraat 10, 8720 Wakken.

Stanislaw Trochimiuk, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 30.09.2015 15628-0520-014
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 31.08.2016 16512-0585-015
18/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
22/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ABOUT S

Adresse
KRAAISTRAAT 10 8720 WAKKEN

Code postal : 8720
Localité : Wakken
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande