ABSOLUTE MOBILITY

Société en commandite simple


Dénomination : ABSOLUTE MOBILITY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 500.453.187

Publication

12/11/2012
ÿþ Md 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'veaergelegd ter griffie

van 06

rechtbank v. - ' +ol}ha

Brugge afdeling te Oostende

OKT. 2012

Griffiebe grrfrle.

~VIIIINIIIVII~IIII

" iaiea~~s*

Vo beho

aan

Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : o Loo 1/S3 47

Benaming

(voluit) : ABSOLUTE MOBILITY

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Koningin Astridlaan 15 bus 9 te 8400 Oostende

Onderwerp akte : OPRICHTINGSAKTE

OPRICHTINGSAKTE

"ABSOLUTE MOBILITY G.C.V."

Oprichting

Heden 29/10/2012 verschenen in algemene vergadering de comparanten:

1) VAN RULLE Frank-Alexandre, wonende in de Kerkstraat 37 te 8800 Roeselare;

2) SOETE Peter, wonende in de leperstraat 453 te 8800 Roeselare;

en verklaren bij onderhandse akte een gewone commanditaire vennootschap op te richten, waarvan zij de statuten hebben vastgesteld ais volgt:

(.Benaming  zetel  doel  duur

Artikel 1 : De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met als vennootschappelijke benaming ABSOLUTE MOBILITY.

Artikel 2 : De zetel van de vennootschap is gevestigd in de Koningin Astridlaan 15 bus 9, 8400 Oostende. Zij mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land worden overgebracht.

Artikel 3 : Comparant VAN HULLE Frank-Alexandre neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap. Comparant SOETE Peter treedt op als stille vennoot.

Artikel 3 : De vennootschap heeft als doel :

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van associatie, inbreng, inschrijving of anderzijds, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

In het bijzonder zal de vennootschap zich bezighouden met :

-Just in time delivery;

-Verhuur van roerend materiaal (auto's, moto's, fietsen, scooters, quads, speedboten,...) met of zonder

bestuurder;

-Verhuur van ceremoniewagens;

-Onderneming voor het vervoer van personen, taxibedrijf in het algemeen;

-Vertaal en tolkwerken in de ruimste zin van het woord;

-Aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van alle roerende materialen in de ruimste zin;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

{'~ J 9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Het verkopen van tickets voor alle evenementen en gelegenheden in het algemeen;

-Hard en software beheer;

-Programmeren networking, internet;

-Journalistiekwerk op nationaal en internationaal vlak in de ruimste zin van het woord;

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken,

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handeling, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 4 : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld

Ze begint te werken op 29 oktober 2012.

Alle engagementen die zijn genomen alsook de prestaties die zijn geleverd door de zaakvoerder/gecommanditeerde vennoot sedert 29 oktober 2012 zijn verondersteld te zijn aangegaan voor de vennootschap in zijn hoedanigheid van zaakvoerder.

ll. Vennoten

Artikel 5 : De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan.

Artikel 6 : De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

III.Maatschappelijk kapitaal

Artikel 7 : Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op 20.000,00 ¬ & vertegenwoordigd door 200 aandelen.

Bij de oprichting van de vennootschap wordt 2.000,00 ¬ , dat bij wijze van geldschieting ingebracht wordt, door de oprichtende vennoten volstort.

Het kapitaal wordt volstort op rekeningnummer BE12 0688 9610 2292 (BIC: GKCC BE BB) van Belfius Bank.

Mijnheer VAN HULLE Frank-Alexandre, Kerkstraat 37, 8800 Roeselare

rijksregisternummer 820528 177 61, onderschrijft 199 aandelen en volstort onmiddellijk 1.900,00 ¬ , het

saldo ten belope van 18.000,00 ¬ wordt volstort ten laatste tegen 10/11/2012,

Mijnheer SOE'TE Pieter, lepersestraat 453, 8800 Roeselare

rijksregisternummer 620614 051 97, onderschrijft 1 aandeel en volstort 100,00 ¬ in geld.

In totaal zijn dus 200 aandelen onderschreven, vertegenwoordigend 20.000,00 ¬ .

IV. Aandelen

Artikel 8 : Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, onder voorbehoud van hetgeen onder artikel 12 staat vermeld.

Artikel 9 : Elke overdracht of overgang van aandelen geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 10 : ae overdracht van aandelen, toebehorend aan de gecommanditeerde vennoot zullen het voorwerp uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

f___,, '" .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11 : Het aandeel of aandelen van een overleden vennoot gaan over op zijn erfgenamen of rechtverkrijgenden, onder voorbehoud van hetgeen onder artikel 12 staat vermeld.

Artikel 12 : De aandelen kunnen slechts worden overgedragen nadat zij bij voorkeur voor overname zijn aangeboden aan alle vennoten. Daartoe moeten volgende regels worden nageleefd:

De vennoot die één of meerdere aandelen wil overlaten aan een andere vennoot of een derde, moet een zaakvoerder/gecommanditeerde vennoot of het college van zaakvoerders/gecommanditeerde vennoten hierover schriftelijk inlichten.

In deze kennisgeving vermeldt hij het aantal, de voorgestelde overnameprijs, alsook de naam, de voornamen, beroep en woonplaats of de benaming, rechtsvorm en zetel van de voorgestelde overnemende vennoot of aanvaarde kandidaat- vennoot.

Binnen de 15 dagen na de datum van verzending van deze kennisgeving, maakt de zaakvoerder/gecommanditeerde vennoot of het college van zaakvoerders/gecommanditeerde vennoten de inhoud van dit schrijven aan de andere vennoten bekend.

In geval van overlijden van een vennoot maakt de zaakvoerder op eigen initiatief, 15 dagen na ontvangst van het overlijdensbericht of een officieel stuk waaruit het overlijden blijkt, aan de vennoten bekend hoeveel aandelen de overledene bezat.

Na deze bekendmaking wordt aan de bestaande vennoten de kans gegeven bij voorkeur, de aandelen waar het over gaat over te nemen naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij in eigendom bezitten.

Indien 1 of meer vennoten het hun aangeboden voorrecht niet uitoefent, verhoogt hun verzaking het recht van de andere vennoten.

Het overblijvende aandeel of aantal aandelen wordt, indien geen evenredige verdeling mogelijk is tussen de gegadigde vennoten, gesplitst in aandelenfracties tot de evenredigheid is bereikt, waarna alle aandelen wordt gelijkgeschakeld door uitgifte van nieuwe effecten gelijk aan het kleinste onderaandeel en omwisseling van de bestaande aandelen of fracties van aandelen tegen even zoveel nieuwe aandelen als er onderaandelen nodig zijn om een volledig aandeel te vormen.

De vennoot die van zijn recht van voorkeur gebruik wil maken, moet er, op straf van verval, de zaakvoerder/gecommanditeerde vennoot over inlichten binnen de 15 dagen, volgend op de dag van verzending van de voormelde bekendmaking gedaan door de zaakvoerder.

Indien geen van de vennoten zijn voorkeurrecht uitoefent, worden de door de overlater voorgestelde overnemer(s)/kandidaat-veno(o)t(en) of de rechtverkrijgende(n) van de overleden vennoot eigenaar(s) van de bedoelde aandelen, tenzij de algemene vergadering bij bijzonder de meerderheid door deze statuten opgelegd deze overnemer(s) of rechtverkrijgende(n) afwijst als vennoten.

Daartoe moet de zaakvoerder of de gecommanditeerde vennoot/vennoten het voorstel van overdracht op de agenda plaatsen van een bijzondere algemene vergadering, die in elk geval moet worden gehouden binnen de 3 weken na ontvangst van de kennisgeving door de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of van de kennisgeving door de zaakvoerder van het overlijden.

Indien de vergadering de voorgestelde overnemers of rechtverkrijgenden van de overleden vennoot afwijst, moet dezelfde vergadering besluiten dat het recht op overnamen van het aandeel van de uittredende vennoot of de rechthebbenden van de overleden vennoot definitief is en moet zij een kandidaat-overnemer aanwijzen die bereid is de aandelen over te nemen, tegen de waarde van dit scheidingsaandeel zoals dit hierna wordt uiteengezet. Wordt de door de algemene vergadering aangewezen kandidaat-overnemer binnen de 14 dagen na zijn aanwijzing niet bereid gevonden tot de overname van de aandelen, dan heeft de uittredende vennoot of diens vertegenwoordiger(s) of rechtverkrijgende(n) recht op de waarde van de aandelen. De waarde van deze aandelen wordt door de betrokken partijen vrij bepaald. Bij gebrek aan akkoord wordt de prijs vastgesteld door 2 deskundigen, van wie er 1 wordt aangewezen door de vennootschap en 1 door de uittredende vennoot of de rechtverkrijgende(n) van de overleden vennoot.

Komen de 2 deskundigen niet tot een akkoord, dan duiden zij een scheidsrechter aan die de prijs definitief zal vaststellen en tegen wiens besluit geen beroep openstaat.

Raken zij het niet eens over de aanstelling van een scheidsrechter, dan zal deze op verzoek van de meest gerede partij aangeduid worden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel in wiens ambtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

De waardebepaling en het akkoord tussen beide partijen moet ten laatste 6 maanden na de uittreding vastgesteld zijn.

V.Bestuur  vertegenwoordiging  controle

> . ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13 : De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten die hiervoor gezamenlijk beraadslagen. De vennoten die ais zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat kosteloos uit, onverminderd het recht van de vennoten op de toekenning van een vergoeding voor kosten en van hun wedde voor de geleverde prestaties.

Mijnheer VAN RULLE Frank-Alexandre wordt enige zaakvoerder en enig gecommanditeerde vennoot. Vennoot SOETE Peter is een stille vennoot.

Artikel 14 : Een zaakvoerder/gecommanditeerde vennoot kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging der statuten.

Artikel 15 ï Is er slechts 1 zaakvoerder/gecommanditeerde vennoot dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er 2 zaakvoerders/gecommanditeerde venoten, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Artikel 16 : Is er slechts 1 zaakvoerder/gecommanditeerde vennoot aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in een buiten rechte. Zijn er 2 zaakvoerders/gecommanditeerde venoten aangesteld, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte, Zijn er 3 of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

Artikel 17 : De zaakvoerder/gecommanditeerde vennoot van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

Artikel 18 : De zaakvoerders en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Iedere vennoot, zowel de gecommanditeerde als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van aile geschriften van de vennootschap. Iedere vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een extern accountant/boekhouder, ingeschreven op het tableau van zijn beroepsinstituut.

VI.Algemene vergadering

Artikel 19 : De algemene vergadering - rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over

1)aanvaarding van nieuwe vennoten;

2)goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van de winst;

3)wïjziging van statuten.

De algemene verçadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder, het college van zaakvoerders of van de gecommanditeerde vennoten.

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe aangeduide plaats, dag en uur, en dit binnen de 6 maanden na de afsluiting van het boekjaar. De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de 3 weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer 1 of meerdere vennoten die minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

Artikel 20 : De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minsten 8 dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit in het register van aandelen is genoteerd.

Artikel 21 : Ieder vennoot heeft recht op één stem.

Artikel 22 : De jaarvergadering wordt gehouden op de 4e zaterdag van de maand maart te 14 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid.

Artikel 23 : De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna bepaald. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 24 : De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de besluiten inzake wijziging van de naam, het kapitaal, het aannemen en uitsluiten van vennoten, de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

i" vroegtijdige ontbinding van de vennootschap, worden goedgekeurd mits de eenparige goedkeuring van aire

gecomanditeerde vennoten en de gewone meerderheid van de stille vennoten.

VI I.Boekjaar  jaarrekening  resultaat

Artikel 25 : het boekjaar loopt van één oktober tot dertig september van ieder jaar.

Op dertig september van ieder jaar, en voor het eerst op dertig september 2013, wordt een inventaris opgemaakt en de jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen. Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 oktober 2012 tot en met 30 september 2013.

Artikel 26 : Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder/gecommanditeerde vennoot de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

Artikel 27 : De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

VI II.Ontbinding  terugtrekking van een vennoot

Artikel 28 : In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders/gecommanditeerde vennoten, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningcomitë. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk

op.

Artikel 29 : Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. De vereffenaar treedt pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft, Indien de zetel van de vennootschap binnen de 6 maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig warden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de Rechtbank van Koophandel wordt bijgevoegd.

Artikel 30 : Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de 24 uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

Artikel 31 : De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering. De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die 1/5 van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

Artikel 32 ; De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van cie vereffenaars.

Artikel 33 : Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 34 : Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Artikel 35 : Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerder mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

IX.Diverse bepalingen

Artikel 36 ; Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door 1 van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

Artikel 37 : De oprichters geven bij deze bijzonder volmacht aan Xerius Ondememingsloket, Kennedypark te . 8500 Kortrijk en/of hun aangestelde om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Artikel 38 : De comparanten erkennen ieder een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben, minstens 5 werkdagen voor het verlijden van de akte..

Artikel 39 : Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechterlijke uitspraak worden vastgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijke Wetboek.

Artikel 40 : Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Kosten

De partijen verklaren dat de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten van welke aard ook, die ten laste van de vennootschap vallen of die te hare laste worden gelegd wegens haar oprichting, ongeveer 650 euro bedragen,

WAARVAN AKTE

Opgesteld te Oostende op 29/10/2012

Aandeelhouder Aandeelhouder

VAN HULLE Frank-Alexandre SOETE Peter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-botmudeq aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ABSOLUTE MOBILITY

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 15, BUS 9 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande