AC WEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AC WEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 508.599.407

Publication

23/06/2014
ÿþ4

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

De-g riffier

Ondernemingsnr : 0508;699;407

Benaming

(voluit) : TOPASFALT

(verkort) : TA

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: OUDENBURGSESTEENWEG 106 - 8400 OOSTENDE

Griffie Rechtbank Koophandel

1 2 JUN 2014

Griffie

Gent Afdeling Oostende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge (volledig adres)

, Onderwerp akte: benoeming commissaris

Beslissing van de bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden te

Oostende op vrijdag 9 mei 2014.

De bvba Frank Vandefanotte, Bedrijfsrevisor, bloemenhof 24 te 8520 Kuurne, vertegenwoordigd

door de heer Frank Vandelanotte wordt benoemd als commissaris voor de boekjaren 2013, 2014 en 2015.

Het ereloon wordt bepaald op 4.500 euro per jaar,

bvba Verhelst Johan,

gedelegeerd bestuurder, met als vaste vertegenwoordiger

de heer Johan Verhelst,











Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

11/12/2013
ÿþOndememingsnr : 0508.599.407

Benaming (voluit) :AC West

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oudenburgsesteenweg 106

8400 Oostende

1 It ,~ ly i

11

Vi behl aai Bel Staa

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING-NAAMWIJZIGING-INTEGRALE VERVANGING STATUTEN

Uit de notulen van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg op zevenentwintig november tweeduizend dertien, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen werden

EERSTE BESLUIT

De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in

"TopAsfalt"

TWEEDE BESLUIT

Het geplaatst kapitaal wordt verhoogd van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) tot driehonderd eenenvijftigduizend zevenhonderdtachtig euro (¬ 351.780,00) door inschrijving in geld ten bedrage van tweehonderdnegentig duizend tweehonderdtachtig euro (¬ 290.280,00) en creatie en toekenning van vierhonderd tweeënzeventig (472) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, uitgegeven a pari met een fractiewaarde van zeshonderdvijftien euro (¬ 615,00) elk,

Qe overige aandeelhouder verklaart in het kader van de geplande kapitaalverhoging door inbreng in geld te verzaken aan het voorkeurrecht in voordeel van Aldaver NV, en zijn akkoord te betuigen met de uitgifte en vergoeding.

En onmiddellijk wordt deze kapitaalverhoging in geld onderschreven en volledig geplaatst als volgt :

Inbreng in geld :

Aldaver NV verklaart een inbreng in geld te doen van tweehonderd negentigduizend tweehonderdtachtig euro (¬ ' 290.280,00) waarvoor haar vierhonderd tweeënzeventig (472) aandelen toegekend worden.

Hetzij in totaal tweehonderd negentigduizend tweehonderdtachtig euro (¬ 290.280,00) of vierhonderd tweeënzeventig (472) aandelen.

Welke aandelen volgestort werden ten betope van het volledig bedrag, hetzij tweehonderd negentigduizend tweehonderd tachtig euro (¬ 290.280,00).

Welk bedrag overeenkomstig artikel 449 van het Wetboek van Vennootschappen voor het verlijden dezer gestort werd op een geblokkeerde rekening op naam van de vennootschap, geopend bij BNP PARIBAS FORTIS onder nummer BE13 0017 1002 6639.

DERDE BESLUIT.

Er wordt een aandelencategorie A gecreëerd bestaande uit alle bestaande en alle toegekende aandelen naar aanleiding van de kapitaalverhoging alsmede een creatie van een aandelencategorie B en een aandelencategorie C.

De vergadering besluit om tevens volgende bepalingen op te nemen

"Elke overdracht van de aandelen van een bepaalde Categorie aan een aandeelhouder van de andere Categorie zal van rechtswege de omzetting veroorzaken van de overgedragen aandelen ln aandelen van de Categorie waartoe de overnemer behoort, Bij elke andere overdracht of bij overgang veranderen de aandelen niet van Categorie, behoudens in geval van de eerste inschrijving en/of overname op de Categorie B aandelen of de Categorie C aandelen.

Behoudens andersluidende bepalingen in de statuten hebben alle aandelen dezelfde rechten. Waar de statuten,' bepaalde rechten verlenen aan een bepaalde Categorie, wordt, indien er geen overeenstemming kan bereikt worden tussen de aandeelhouders van de betreffende Categorie, het desbetreffend recht uitgeoefend overeenkomstig de instructies van de aandeelhouders met het meeste aantal aandelen binnen die bepaalde Categorie."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

l L

VIERDE BESLUIT

- Artikel 5 der statuten wordt vervangen door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEHONDERDEENENVIJFTIGDUIZEND

ZEVENHONDERDTACHTIG DURO (¬ 351.780,00) .

Het wordt vertegenwoordigd door VIJFHONDERD TWEEËNZEVENTIG (572) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder éénvijfhonderd tweeënzevenstigste (1/572518) van het kapitaal vertegenwoordigen, waarvan vijfhonderdtweeenzeventig (572) aandelen Categorie A, genummerd van 1 tot en met 572.

Er worden eveneens aandelen Categorie B en aandelen Categorie C gecreëerd

Elke overdracht van de aandelen van een bepaalde Categorie aan een aandeelhouder van de andere Categorie zal van rechtswege de omzetting veroorzaken van de overgedragen aandelen in aandelen van de Categorie waartoe de overnemer behoort. Bij elke andere overdracht of bij overgang veranderen de aandelen niet van Categorie, behoudens in geval van de eerste inschrijving en/of overname op de Categorie B aandelen of de Categorie C aandelen.

Behoudens andersluidende bepalingen in de statuten hebben alle aandelen dezelfde rechten. Waar de statuten bepaalde rechten verlenen aan een bepaalde Categorie, wordt, indien er geen overeenstemming kan bereikt worden tussen de aandeelhouders van de betreffende Categorie, het desbetreffend recht uitgeoefend overeenkomstig de instructies van de aandeelhouders met het meeste aantal aandelen binnen die bepaalde Categorie."

VIJFDE BESLUIT

Na lezing van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato drieëntwintig november tweeduizend dertien, met voorlegging van de staat van activa en passiva afgesloten op dertig september tweeduizend dertien, zoals voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, besluit de algemene vergadering het maatschappelijk doel te vervangen door de hieronder opgesomde activiteiten en artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst

" De vennootschap heeft tot doel:

J. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1) Het uitbaten van één of meer asfaltcentrales, productie en recyclage van asfalt, uitvoeren van asfaltbedekkingen in de ruimste zin van het woord, groot- en kleinhandel in alle bouwproducten en bouwmaterialen, alsmede de vervaardiging, kopen, verkopen en verwerken van alle materialen die de bouwnijverheid aanbelangen, met inbegrip van alle asfaltproducten.

2) Het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, aile algemene, technologische en economische studies onder andere inzake industrialisering en investering, productiediversificatie, nieuwe producten en/of procédés.

3) Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op machinebouw, metaalconstructies en alle vormen van metaalbewerking, zowel van roerende als van onroerende aard, behelzende onder meer het ontwerpen, vervaardigen, herstellen, onderhouden, huren, verhuren en de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer in dergelijke materialen, producten, aanverwante artikelen en know-how; dit alles in de ruimste betekenis van het woord en zonder enige beperking.

4) Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

5) Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

6) Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

7) Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkoper, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

8) De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

II.VOOR EIGEN REKENING

1) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; " de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband ' staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voos

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 71.1



De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende' handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht,

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. ' De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De onderneming heeft als bijkomend, sociaal geïnspireerd doel dat zij wenst aanwervingen te doen van mensen uit de kansengroepen en hen ook de vereiste opleidingen wenst te geven. Dit vanuit het standpunt duurzaam ondernemen."

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit om de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap aan te passen zodat de vennootschap thans rechtsgeldig vertegenwoordigd wordt door twee bestuurders die gezamenlijk handelen.

Gezien er thans enkel aandeelhouders van aandelencategorie A zijn, besluit de vergadering dan ook dat de actuele bestuurders onveranderd blijven en behoren tot de categorie A.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit om volgende kwantitatieve en kwalitatieve beperking aan de vertegenwoordigingsbevoegdheid toe te voegen :

'Met betrekking tot investeringen of financieringen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van ZEVENHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 750.000,00) overschrijdt of met betrekking tot handelingen betreffende het stopzetten van de activiteiten van de vennootschap, is evenwel de gezamenlijke handtekening van drie bestuurders samen vereist, waarvan één gekozen uit de kandidaten voorgesteld door de bestuurder(s) benoemd op voordracht van de aandeelhouders, eigenaars van de aandelen type A, één gekozen uit de kandidaten voorgesteld door de bestuurder(s) benoemd op voordracht van de aandeelhouders, eigenaars van de aandelen type B en één gekozen uit de kandidaten voorgesteld door de bestuurder(s) benoemd op voordracht van de aandeelhouders, eigenaars van de aandelen type C. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden."

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering besluit om de statuten integraal te vervangen en aan te passen aan de genomen besluiten en neemt nieuwe statuten aan na artikelsgewijze bespreking en stemming met eenparigheid van stemmen

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris A. Vermeersch

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte;

- verslag raad van bestuur;

cheque : 33 4919

rekeningnummer : 384-0221825-70

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

03/01/2013
ÿþ mod 11.1

rLuik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Nectergeiegd ter griffie van a'e

rechtbank van kon ei

Brugge op2~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : S©2 533 Li Q -7-

Benaming (voluit) : AC West

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap "

Zetel : Oudenburgsesteenweg 106

8400 Oostende

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg op negentien december tweeduizend:

en twaalf, blijkt:

I. UITTREKSEL STATUTEN

1. Dat een naamloze vennootschap opgericht werd door

1) "ALDAVER" naamloze vennootschap, met zetel te Oudenburg, Stationsstraat 30, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge-afdeling Oostende onder ondernemingsnummer 0436.892.849, btw-plichtig,

2) VERHELST IMMO", naamloze vennootschap, met zetel te Oudenburg, Stationsstraat 30, ingeschreven het rechtspersonenregister te Brugge-afdeling Oostende onder ondememingsnummer 0416.873.534 (ex-HR: 51.858), btw-plichtig.

2. Naam : "AC West".

3. Zetel : 8400 Oostende, Oudenburgsesteenweg 106.

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

- Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op machinebouw,; metaalconstructies en alle vormen van metaalbewerking, zowel van roerende als van onroerende aard,: behelzende onder meer het ontwerpen, vervaardigen, herstellen, onderhouden, huren, verhuren en de groot- en: kleinhandel, de in- en uitvoer in dergelijke materialen, producten, aanverwante artikelen en knowhow; dit alles in de ruimste betekenis van het woord en zonder enige beperking;

- Het uitbaten van een of meer asfaltcentrales, productie en recyclage van asfalt, uitvoeren van: asfaltbedekkingen in de ruimste zin van het woord, groot- en kleinhandel in alle bouwproducten en: bouwmaterialen, alsmede de vervaardiging, kopen, verkopen en verwerken van alle materialen die de: bouwnijverheid aanbelangen, met inbegrip van alle asfaltproducten;

- Het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, alle algemene, technologische en economische studies onder andere inzake industrialisering en investering, productiediversificatie, nieuwe producten en/of, procédés,

De vennootschap kan overgaan tot aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende;] verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van: haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of, vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doe! nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te; verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Dergelijke samenwerking of deelneming kan: geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing, of op eender; welke andere wijze.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

5. Duur : voor onbepaalde tijd,

6. Kapitaal : EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00) verdeeld in HONDERD (100);

aandelen zonder vermelding van waarde die elk één/honderdste (11100) van het kapitaal vertegenwoordigen,

Alle aandelen zijn volgestort.

7, Inbreng : Het maatschappelijk kapitaal werd geplaatst door inbreng in geld door

A. Aldaver NV voor tweeënvijftigduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (¬ 52.275,00) of vijfentachtig;

aandelen,

B, Verheist Immo NV voor negenduizend tweehonderd vijfentwintig euro (¬ 9.225,00) of vijftien aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Samen eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61,500,00) of honderd aandelen

Welke aandelen volledig volgestort werden

Welk bedrag overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen vóór de oprichting door storting

gedeponeerd werd op een geblokkeerde rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij de

BNP PARIBAS FORTIS onder nummer BE59 0016 8709 4526.

Het kapitaal werd aldus volledig onderschreven.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd door de algemene vergadering. Zolang artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen niet gewijzigd is mag hun mandaat de zes jaar niet overtreffen. Zij zijn herbenoembaar.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt tot bestuurder en/of lid van het directiecomité, is deze rechtspersoon verplicht een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden. De benoeming en de aanduiding worden dan door bestuurde vennootschap bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De raad van bestuur kan evenwel slechts uit twee leden bestaan in de gevallen door de wet voorzien,

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin het vervalt, behoudens de plicht om zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Bezoldiging

Het ambt van bestuurder is in principe onbezoldigd~

Evenwel kan aan ieder bestuurder of werkend vennoot als vergoeding voor zijn bedrijvigheid door de algemene vergadering een bezoldiging en/of een aandeel in de winsten toegekend worden.

Bevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet en de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders intern de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Het is de raad van bestuur toegestaan om zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité overeenkomstig artikel 524 bis en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, zal de vennootschap geldig verbonden zijn voor alle contractuele of gerechtelijke handelingen door het optreden van gedelegeerde bestuurders die individueel kunnen optreden.

De raad van bestuur kan gedelegeerde bestuurders benoemen,

Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer bestuurders hetzij aan één of meer directeurs, al dan niet aandeelhouders, die individueel, gezamenlijk of als college optreden.

9. Winstverdeling : Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten en noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Op deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent genomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Zij ontstaat opnieuw, om gelijk welke reden indien het wettelijk reservefonds verminderd wordt.

Over het saldo wordt op voorstel van de raad van bestuur beschikt door de algemene vergadering die ondermeer kan besluiten dat de winst of althans een deel daarvan wordt gereserveerd.

Bij gebrek aan akkoord wordt de helft van het saldo gereserveerd en de andere helft uitgekeerd.

10. Boekiaar : van één januari tot éénendertig december.

11. Algemene vergadering : de eerste zaterdag van juni om twaalf uur een jaarvergadering gehouden worden op de zetel of op elke plaats en uur aangeduid in de oproeping.

Is die dag een wettelijke feestdag dan zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur gehouden worden.

Te allen tijde kunnen de raad van bestuur of de commissaris een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen, op dag, plaats en uur aangeduid in de oproeping.

Zij zijn daartoe verplicht wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk éénvijfde van het kapitaal vertegenwoordigen dit vragen.

De algemene vergaderingen worden bijeengeroepen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, bepalende ondermeer de oproeping van bestuurders, commissarissen en anderen met opsomming van de ter beschikking te stellen stukken.

Indien alle personen die moeten opgeroepen worden aanwezig of vertegenwoordigd zijn of aan de oproeping verzaakt hebben kunnen de convocaties achterwege gelaten worden.

Il. OVERGANGSBEPAt_1NGEN,

A. Eerste boeklaar - eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

I e_eerste jaarvergadering zal gehouden worden_in tweeduizenden. W,eertten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

i Voor- B. Benoemingen.

4k behouden Met éénparigheid van stemmen :

aan het Belgisch Staatsblad e) wordt het aantal bestuurders op drie bepaald en worden tot bestuurder benoemd :

1) "VERHELST JOHAN" bvba, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer VERHELST Johan, voornoemd.

2) "GRAUWET ROGER" bvba, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer GRAUWET Roger, voornoemd;

Die aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een maatregel die zich hiertegen verzet.

3) "BOUW BEHEER", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Zedelgem, Eninkveld 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder ondememingsnummer 0454.532.201, met btw-nummer 454.532.201, met als vaste vertegenwoordiger, mevrouw VERHELST Kathleen Paula Mia, (RR 63.01.26-284.01), wonende te Zedelgem, Eninkveld 7.

Die hier tussengekomen is en verklaart te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend achttien.

b) overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen wordt er geen commissaris benoemd.

C. Alle verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting alsook de verbintenissen aan te gaan na de oprichting en vô6r de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel worden bekrachtigd onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging.

RAAD VAN BESTUUR

Vervolgens is de raad van bestuur voltallig bijeengekomen onder opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

- Met eenparigheid van stemmen wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder met individuele bevoegdheid : "VERHELST JOHAN" bvba, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer VERHELST Johan, voornoemd.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL,

Notaris A. Vermeersch

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsakte;

cheque : 13 4364

rekeningnummer : 384-0221825-70



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AC WEST

Adresse
OUDENURGSESTEENWEG 106 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande