ACCENT HOTELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCENT HOTELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.979.353

Publication

24/07/2014
ÿþ Mod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONT'

16

BELGISC

EUR BELu



NEERGELEGD

-07- 2014 2 6 JUNI 2014

I STAATSBLAD Recat~ k van KOOPHANDEL

~8h1', áfd. KORTRIJK

ale i N

Ondernemingsnr : 7ÇÇ 59-y 3S3 Benaming

(voluit) : ACCENT Hotels (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Kwadestraat 149E

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor notaris Yannick Sabbe te Izegem op vierentwintig juni tweeduizend veertien,; neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie, blijkt dat;

1. Mevrouw Wynant Petra Magda Raphaëlla, geboren te Kortrijk op 7 februari 1973, echtgenote van de heer BUYSE Tom en wonende te 8870 Izegem, Dennenstraat 15,

2, De heer Buyse Tom Louis Georges, geboren te Izegem op 22 november 1974, echtgenoot van mevrouw WYNANT Petra en wonende te 8870 Izegem, Dennenstraat 15,

mij notaris, gevraagd hebben bij authentieke akte de oprichting en de statuten vast te stellen van de hierna; genoemde vennootschap.

" Kapitaal - aandelen - volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00

EUR).

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door mevrouw WYNANT Petra, voornoemd sub 1), ten belope van honderd vijfentwintig (125) aandelen;

- door de heer BUYSE Tom, voornoemd sub 2), ten belope van honderd vijfentwintig (125) aandelen,

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het

Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de BNP Paribas Forfis nv, zoals

blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 24 juni 2014 afgeleverd bankattest.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is

ten belope van één/derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Nog te volstorten:

- door mevrouw WYNANT Petra, voornoemd sub 1): zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR)

- door de heer BUYSE Tom, voornoemd sub 2): zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR)

Artikel 1 - Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij,

draagt de benaming «ACCENT Hotels ».

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Kwadestraat 149B.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

reke-'ning:

1.  Het aanbieden van alle diensten van de horecasector in het algemeen, meer specifiek het aanbieden van slaapgelegenheid, het opdienen van koude en warme schotels, het uitbaten van een eet- en drankgelegenheid, verbruiksalon, tearoom, cafetaria, ijsroomsalon, restaurant of bar;

- Het uitoefenen van traiteurdienst, de verkoop van bereide schotels, eetwaren, voedingswaren en dranken; - Het organiseren van evenementen, feesten, spektakels, seminaries en het ter beschikking stellen van daartoe benodigde ruimten en materiaal

2. Het verwerven door inschrijving, aankoop of anderszins, het vervreemden en het beheren van aandelen,' obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse,' bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen, dit alles voor eigen; rekening.

3.  Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering. blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het beheer van een eigen onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, ter uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsing; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen of vennootschappen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen. ln het kort: tussenpersoon in de handel.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op welke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen,

Artikel 11 Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om 17.30 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Artikel 14 - Stemrecht  vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft rechtop één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten ver-'tegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 15 - Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezig-iheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke bena-'ming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 18 - Beraadslaging - aanwezigheidsquorum

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquoirum vereist.

Artikel 19 - Meerderheid

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel 20 - Bestuursorgaan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoer-'ders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder han-delt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aange-stelde vertegenwoordiger,

Artikel 24 - Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 25 - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vor-miing van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27, Ontbinding en vereffening

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt,

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient/dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer Buyse Tom en wonende te 8870 Izegem, Dennenstraat 15.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

+ De comparanten verklaren In dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 september 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoon-lijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016° Voor analytisch uittreksel

Tegelijk met hier meegestuurd:

-gelijkvormig afschrift notariële akte oprichting

T_

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

I

º%t "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2015
ÿþMad Word 11.1

~ r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



MONITEUR BELGE NEERGELEGD

1 5 -07- 703 ELGISCH STAATSWi ,l



0 6. 07, 2015

ECHTBANK owtF?hiAPJDi;L

.





1111111111111,R11111111 B

Ondernerningsnr 0555.979.353

Benaming

(voluit) Accent Hotels

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Kwadestraat 149B 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - zetelverplaatsing

Met éénparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering op 24 juni 2015 beslist over volgende zaken:

-De Vergadering neemt kennis van het feit dat de zaakvoerder van de Vennootschap, de heer Tom Buyse, vrijwillig ontslag heeft genomen met ingang van 24.06.2015.

De Vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder. Voor zoveel als nodig beslist de vergadering om geen kwijting te verlenen.

-De Vergadering beslist om de bvba Duo's by Fiorini (met als vaste vertegenwoordiger Katieen Spriet) te benoemen als gewone zaakvoerder van de Vennootschap en dit met onmiddellijke ingang vanaf heden, om 16,14 uur.

De zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur.

Verder heeft de algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om met ingang vanaf heden, zijnde 24 juni 2015, de maatschappelijke zetel en de vestigingseenheid te verplaatsen van de Kwadestraat 149 B te 8800 Roeselare naar Kwadestraat 151 A bus 51 te 8800 Roeselare.

Er wordt een bijzondere volmacht gegeven aan Frank Vercruysse, bestuurder van Titeca Accountancy NV, met macht van in de plaatsstelling, om de publicatie in het staatsblad te verzorgen.

NV Titeca Accountancy

Bijzonder gevolmachtigde

Vertegenwoordigd door Frank Vercruysse

Op de laatste blz van LiliS, r; , i" 'den Recto Naam hoec}s,';on~ n le instrumenteren hetzij %,an de persofclntenti

irtevoead de 'C +-7t1 aanzien /an dr .-1- '!c`rfegPn'.voerdlgirn

Verso Naam e v ,.1.,-

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 29.08.2016 16490-0473-018

Coordonnées
ACCENT HOTELS

Adresse
KWADESTRAAT 151 A, BUS 51 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande