ACCOUNTANTSKANTOOR R. VERLIEFDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCOUNTANTSKANTOOR R. VERLIEFDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.810.221

Publication

08/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 28.02.2013 13056-0205-013
24/01/2013
ÿþV(r mod 11.1

[Luik B 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





be

B St

MONITEUR B

16 -01- 2

ELGISCH STA

1111111111q111,1111111111

ELGËEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

013 BRUGGE (Afdejing Brugge)

op: 0 8..jAN, 2613

iTSBLAD Gri#iegef

Ondememingsnr : 0477.810.221

Benaming (voluit) :ACCOUNTANTSKANTOOR R. VERLIEFDE

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oostendsesteenweg 105

8000 BRUGGE

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR DE BVIBVBATUDORS ACCOUNTANCY VAN DE BV/BVBA ACCOUNTANTSKANTOOR R. VERLIEFDE

Er blijkt uit een akte verleden voor Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 27

december 2012 :

VASTSTELLINGEN

Met betrekking tot de formaliteiten die voor de fusie moeten worden vervuld, stelt de voorzitter van de

vergadering van beide vennootschappen vooraf het volgende vast:

a) De respectieve bestuursorganen van beide vennootschappen hebben op 6 november 2012 een! fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd door het bestuursorgaan van elk van beide: vennootschappen op 9 november 2012 neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te; Brugge, zijnde meer dan zes weken voor de huidige algemene vergaderingen en bij mededelingi gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 november 2012 onder nummer, 12189101 voor TUDORS ACCOUNTANCY en op 22 november 2012 onder nummer 12189102 voor: ACCOUNTANTSKANTOOR R. VERLIEFDE.

b) Het bestuursorgaan van ieder van de betrokken vennootschappen heeft er zich van vergewist, dat! sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich, in de activa en passiva van de respectieve vermogens van beide vennootschappen geen belangrijke wiizigingen hebben voorgedaan.

BERAADSLAGINGEN EN BESLUITEN

Na beraadslaging, worden met éénparigheid van stemmen volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

:! 1, De voorzitter van ieder vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin! ;ï voorgesteld wordt dat de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; 'ACCOUNTANTSKANTOOR R. VERLIEFDE' met zetel te 8000 Brugge, Oostendsesteenweg 105 door fusie overgenomen wordt door de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid 'TUDORS ACCOUNTANCY' met zetel te 8000 Brugge, Oostendsesteenweg 105. 2. De algemene vergadering van de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "'ACCOUNTANTSKANTOOR R. VERLIEFDE' besluit de vennootschap te; ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de burgerlijke besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'TUDORS ACCOUNTANCY'.

TWEEDE BESLUIT

1. De algemene vergadering van de vennootschap 'TUDORS ACCOUNTANCY' besluit tot fusie door; overneming van het vermogen van de vennootschap 'ACCOUNTANTSKANTOOR R. VERLIEFDE over te gaan.

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap 'ACCOUNTANTSKANTOOR R. VERLIEFDE' met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende; vennootschap 'TUDORS ACCOUNTANCY'.

Vermits de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'TUDORS ACCOUNTANCY' houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap! 'ACCOUNTANTSKANTOOR R. VERLIEFDE' worden de aandelen van de overgenomen; vennootschap 'ACCOUNTANTSKANTOOR R. VERLIEFDE' vernietigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 9 Juli 2092, worden boekhoudkundig geacht' te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap 'TUDORS ACCOUNTANCY'. Tengevolge van de fusie door overneming, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ACCOUNTANTSKANTOOR R. VERLIEFDE', over op de overnemende vennootschap 'TUDORS ACCOUNTANCY'.

a. Omschrijving van de overgegane activa- en passivabestanddelen van de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `ACCOUNTANTSKANTOOR R. VERLIEFDE' op basis van een vermogenstoestand opgemaakt per 30 juni 2012.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap bevat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliëntele, kortom aile immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar zaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvat alle wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden..

b. Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de overnemende vennootschap.

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

c. Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

De voorzitter van de algemene vergadering van beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering van de overgenomen vennootschap, alsmede de algemene vergadering van de overnemende vennootschap machtigen het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap om de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot aile aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, dit alles in de mate dit niet zou geschieden door de instrumenterende notaris.

VIERDE BESLUIT

Bij afzonderlijke stemming besluit de vergadering van de overnemende vennootschap kwijting te verlenen aan de zaakvoerders (Nico Verhamme, geboren te Gent op 8 maart 1974, wonende te Brugge Assebroek, Sint-Kruisstraat 62 en Tudors Accountancy bvba vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Nico Verhamme, voornoemd) als namens de vennootschap TUDORS ACCOUNTACY (voornoemde heer Nico Verhamme en 'Nico Verhamme' BVBA vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, voornoemde heer Nico Verhamme) van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

STEMMING

De voorafgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens genomen met éénparigheid van stemmen.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris,

Neergelegd ; expeditie van de fusie door overneming door de BV/BVBA Tudors Accountancy van de BV/BVBV Accountantskantoor R. Verliefde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-'b;iouden

aan het

Belgisch Staatsblad

22/11/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRtffiE dei RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (AfdMing Brugge) p.

0 9 NOV. 10 ,; ~.

Grr iep

ICIIIIIIIIIIIIIIII III

*12189102"

IIA

Ondernemingsnr : 0477.810.221

Benaming

(voluit) : ACCOUNTANTSKANTOOR R. VERLIEFDE (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostendse Steenweg 105, 8000 BRUGGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Uit het fusievoorstel de dato 6 november 2012 opgesteld door het college van zaakvoerders van de BV o.v.v.e, bvba "ACCOUNTANTSKANTOOR R. VERLIEFDE", met zetel te 8000 Brugge, Oostendse Steenweg 105, BTW BE-477.810.221, RPR Brugge en het college van zaakvoerders van de BV o.v.v.e. bvba "TUDORS ACCOUNTANCY", met zetel te 8000 Brugge, Oostendse Steenweg 105, BTW BE-878.966.191, RPR Brugge, betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij de BV o.v.v.e. bvba "ACCOUNTANTSKANTOOR R. VERLIEFDE", voornoemd, wordt overgenomen door de BV o.v.v,e. bvba "TUDORS ACCOUNTANTCY", voornoemd, blijkt hetgeen volgt:

"In overeenstemming met artikel 719 Wetboek van vennootschappen wordt door de zaakvoerders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR R. VERLIEFDE" en door de zaakvoerders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `TUDORS ACCOUNTANCY", in gemeen overleg, het voorstel van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie), opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

De deelnemers aan de voorgestelde fusie zijn:

I. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte ' aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR R. VERLIEFDE", met zetel te 8000 Brugge, Oostendse Steenweg 105, BTW BE-477.810.221, RPR Brugge.

De vennootschap zal door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TUDORS ACCOUNTANCY" overgenomen worden, en wordt hierna genoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP" of "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP".

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd, door haar zaakvoerders, te weten:

1) De heer Nico VERHAMME, wonende te 8310 St, Kruis, Sint-Kruisstraat 62,

2) "TUDORS ACCOUNTANCY" bv o.v.v.e, bvba met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Oostendse Steenweg 105, vertegenwoordigd door de heer Nico VERHAMME, voornoemd.

II, De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "TUDORS ACCOUNTANCY", met zetel te 8000 Brugge, Oostendse Steenweg 105, BTW BE-878,966.191, RPR Brugge.

De vennootschap zal de bij de fusie betrokken vennootschap overnemen en wordt hierna genoemd de "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP",

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, te weten:

1) De heer Nico VERHAMME, voornoemd,

2) "NICO VERHAMME" bvba met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Oostendse Steenweg 105, vertegenwoordigd door de heer Nico VERHAMME, voornoemd,

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

Partijen verklaren dat de zaakvoerders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR R. VERLIEFDE" en de zaakvoerders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TUDORS ACCOUNTAidCY" beslist hebben tot het aanvatten en uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectieve algemene vergadering zullen voorleggen dat ertoe strekt, dat, met toepassing van de bepalingen van artikel 719 en volgende Wetboek van vennootschappen zowel de rechten als de verplichtingen van de overgenomen vennootschap, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaan op de overnemende vennootschap, die reeds houdster is van alle effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, uitgegeven door de overgenomen vennootschap.

Aldus wordt het volgende voorgesteld.

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1, De overgenomen vennootschap :

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR R. VERLIEFDE", met zetel te 8000 Brugge, Oostendse Steenweg 105, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"2° doel:

De vennootschap heeft als doel:

De vennootschap heeft tot doel diensten te verlenen die behoren tot de functie van accountant als van belastingconsulent, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, en het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de functie van accountant;

1.Het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2.De expertise, zowel privé- als gerechtelijk, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyses met boekhoudtechnische procédés van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3.Het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4.1-let organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5.Het verstrekken van advies in aile belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij andere opdrachten dan deze bedoeld in 1. tot 5. en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden of waarin hij de opdrachten als bedoeld in artikel 64, §2 van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen (artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen) verrioht.

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent:

1.Het verstrekken van advies in alle belastingsaangelegenheden;

2.Het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3.Het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens de vennootschapswet (het Wetboek van Vennootschappen) toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag enkel rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen van uitsluitend professionele aard.

Alvorens haar doel te verwezenlijken, is de vennootschap ertoe gehouden de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent aan het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten te vragen en moet zij die hoedanigheid van het Instituut hebben verkregen."

2. De overnemende vennootschap:

$

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TUDORS ACCOUNTANCY", met zetel te 8000 Brugge, Oostendse Steenweg 105, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"Artikel 3  DOEL.

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van aile hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1°Het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2°Zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3°Het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4°Het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5°Het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen, verricht;

6°Het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1 °Het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2°Het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3°Het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

«De juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" Het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" Het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van Vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende ne roerende goederen te bevorderen, voer zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in rechtspersonen dan:

" Vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

L)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

" Rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast."

B, DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaan over naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 30 juni 2012 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 juli 2012 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

C. TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE VENNOOT VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP -BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

De enige vennoot van de overgenomen vennootschap heeft geen bijzondere rechten,

ln de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de enige vennoot van de overgenomen vennootschap,

D. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijke karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte documenten die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen

gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Opgemaakt en getekend te Brugge op de zetel van de overnemende vennootschap, op 0611112012, in vijf exemplaren, waarvan iedere partij erkent zijn exemplaar te hebben ontvangen.

Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens enerzijds de zaakvoerders van de overnemende vennootschap en anderzijds de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen."

VERHAMME Nico, zaakvoerder

"TUDORS ACCOUNTANCY" bv o.v.v.e, bvba, vertegenwoordigd door VERHAMME Nico, zaakvoerder

Tegelijk hiermede neergelegd: fusievoorstel de dato 6 november 2012 betreffende de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij de BV o.v.v.e. bvba "ACCOUNTANTSKANTOOR R. VERLIEFDE" wordt overgenomen door de BV o.v.v.e. bvba'TUDORS ACCOUNTANCY".

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/05/2012
ÿþ>.tod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE NEERGELEGD ter GRIFFIEde.

RECHTBANK VAN KOOPHANDÉL Ti

i 4 -05- 2012 BUGGEg(Afdaling Eruq~e) ELGISCH STAATSBLAD 0 3 ~`i~e092r~

n

111111111,11 '911111,11so"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0477810221

Benaming

(voiuit) : ACCOUNTANTSKANTOOR R. VERLIEFDE

(verkort)

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap o.v.v. BVBA

Zetel : Oostendse Steenweg 105, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag & benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het procesverbaal van donderdag 19 april 2012:

Met éénparigheid van stemmen wordt het ontslag van Roei Verliefde ais zaakvoerder aanvaard. Er wordt hem kwijting verleend voor zijn mandaat uitgeoefend tot 30 april 2012.

Met éénparigheid van stemmen worden als zaakvoerders benoemd en dit met ingang van 30 april 2012: Dhr. Verhamme Nico, wonende te Sint - Kruisstraat 62, 8310 St.- Kruis.

BVBA Tudors Accountancy met maatschappelijke zetel te Oostendse Steenweg 105, 8000 brugge met als vast vertegenwoordiger dhr. Verhamme Nico.

Verhamme Nico

zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 03.12.2011, NGL 22.12.2011 11645-0535-014
27/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 04.12.2010, NGL 23.12.2010 10641-0528-013
22/09/2010 : BGT000853
29/01/2010 : BGT000853
24/12/2008 : BGT000853
28/12/2007 : BGT000853
02/01/2007 : BGT000853
02/01/2006 : BGT000853
03/01/2005 : BGT000853
07/01/2004 : BGT000853
16/09/2002 : BGT000853
05/07/2002 : BGA018797

Coordonnées
ACCOUNTANTSKANTOOR R. VERLIEFDE

Adresse
OOSTENDSE STEENWEG 105 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande