ACCOUNTANTSKANTOOR VANDENBUSSCHE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCOUNTANTSKANTOOR VANDENBUSSCHE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.122.013

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.03.2014, NGL 30.04.2014 14104-0350-016
02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 21.03.2013, NGL 30.04.2013 13102-0342-016
04/02/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iveaergelegd ter griffie van ce rechtbank van koophandel Brugge -- afdeling te Oostende

cp N. Z01~\ci

riffi

plee Urrr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes duMoni

i

*11019601*

Vo beho

aan

Belg Staat

Ondernemingsnr : * 0 2 33 . 4,22 . o 43

Benaming : Accountantskantoor VandenBussche

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortemarkstraat 204

8820 Torhout

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

i Er blijkt uit een akte verleden voor Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats te Diksmuide, op 20 januari 2011, dat:

1° Door:

De heer VANDENBUSSCHE Pieter Joseph André Maria, accountant, geboren te ; Torhout op 20 oktober 1978, wonende te 8820 Torhout, Kortemarkstraat 204, echtgenoot van mevrouw DEVRIENDT Annelies Gabrielle Maria, met wie hij verklaart gehuwd te zijn te Torhout op 27 december 2004, onder de bepalingen van het wettelijk stelsel bij huwelijkscontract verleden voor notaris Paul Verhaeghe te Veurne. Hij verklaart dit stelsel tot op heden niet te hebben gewijzigd.

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2° De benaming van de vennootschap is: ACCOUNTANTSKANTOOR'E VANDENBUSSCHE.

3° De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8820 Torhout, Kortemarkstraae 204

4°- Doel

i L

Specifieke activiteiten

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van;: accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de` boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle;; hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben vani accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het" Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de;: Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de' boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met

boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

motl 2.1

vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale

verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning : vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand : brengen, alsook eigenaar zijn van de goederen, roerende of onroerende, waarvan zij het beheer waarneemt of op deze goederen alle rechten : uitoefenen of verwerven die nodig zijn om haar taak te vervullen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder " voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen ;dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mo6 2.1

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

Alvorens voormeld doel te verwezenlijken, is de vennootschap ertoe gehouden de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent aan het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten te vragen en moet zij die hoedanigheden van het Instituut hebben verkregen.

IL Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

In ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en/of belastingconsulent:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren en huren van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van die goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen, met uitzondering van de cliënten.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake.

5° Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend

zeshonderd (18.600) euro en wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één /honderdzesentachtigste van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig ingeschreven als volgt:

De heer Pieter VANDENBUSSCHE, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van achttienduizend zeshonderd (18.600) euro, waarvoor hem honderd zesentachtig (186) aandelen toegekend worden zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk één /honderd zesentachtigste van het kapitaal van de vennootschap, volledig volgestort;

Hij verklaart te weten dat de lidmaatschapsrechten verbonden aan deze aandelen, hem toebehoren als eigen goed, bij toepassing van artikel 1401, 5° van het Burgerlijk Wetboek, maar dat de vermogenswaarde toebehoort aan de . huwgemeenschap die bestaat tussen hemzelf en zijn echtgenote.

bewijs van volstorting

Ondergetekende notaris bevestigt dat genoemde bedragen van in totaal achttienduizend zeshonderd (18.600) euro zijn gestort op een bijzondere rekening onder nummer 738-0321960-39, bij de KBC-Bank, te Koolskamp geopend op naam van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 19 januari 2011.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij bet_Belgisch._Staatçhlad Q4/02L101L - Anaexes. du Moniteur belge_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



6° De duur: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

De vennootschap neemt alle verbintenissen over die in naam en voor rekening van

de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2011.

7° De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van

" de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) wordt(en) benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De Raad van het lnstituut van de Accountants en de Belastingconsulenten wordt ingelicht over elke wijziging van de samenstelling van het bestuursorgaan van huidige vennootschap, binnen de vijftien dagen nadat de wijziging uitwerking krijgt

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

Indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van accountant of accountant en belastingconsulent; de andere mag:

" een belastingconsulent zijn,

" een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

" een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

" een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

" een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, moet minstens één lid van het college van zaakvoerders de hoedanigheid van accountant hebben en moet minstens ëén lid van het college van zaakvoerders de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent hebben.

- Bijeenkomsten - Beraadslaging en besluitvorming van het college van zaakvoerders

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, gelden de hiernavolgende regels.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

. Bijlagcn _hÿ. het ..Belgisch S.taatshlasl-_04/02L/011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 2.1

Het college van zaakvoerders kiest bij gewone meerderheid onder haar leden die de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en die

" ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, een voorzitter. Het college van zaakvoerders bepaalt tevens bij gewone meerderheid de duur van het mandaat van de voorzitter.

De voorzitter zit het college van zaakvoerders en de algemene vergadering voor. Bij ' gebrek aan voorzitter, wordt zijn functie voor de betreffende vergadering waargenomen door de oudste aanwezige zaakvoerder in leeftijd, tenzij de voorzitter zelf zijn plaatsvervanger heeft aangeduid onder de overige zaakvoerders.

Het college van zaakvoerders komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens één zaakvoerder hierom verzoekt.

Het college van zaakvoerders komt bijeen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingsbrief vermeld. De oproepingsbrief bevat de agenda en wordt minstens acht dagen vôôr het college van zaakvoerders opgestuurd. Over punten die niet op de agenda voorkomen, kan slechts geldig worden beraadslaagd en beslist indien alle zaakvoerders aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn en akkoord zijn over de betreffende agendapunten te beraadslagen.

Iedere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, tweede lid van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht' geven aan een ander lid van het college van zaakvoerders om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een zaakvoerder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, naast zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan het college van zaakvoerders slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Het college van zaakvoerders kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie; dit wordt uitdrukkelijk zo genotuleerd.

Elke beslissing van het college van zaakvoerders wordt genomen met gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, en bij onthouding van één of meerdere onder hen, met de meerderheid van de andere zaakvoerders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk besluit van de zaakvoerders.

Bevoegdheden van het college van zaakvoerders

Het college van zaakvoerders bezit de meest uitgebreide bestuur- en .

beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap en mag alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het ' doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering en mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zoals voorzien door de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten. De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent. _ niet_ _heeft_ _ (hebben), . mag _(mogen). meer_ in _ het_ _bijzonder. geen

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij heet Belgisch .Staatsblad .Q4/Q2/2Q11 r. Annexes du M.Qniteur belg

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod2.1

enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant en/of de belastingconsulent, zoals vermeld in artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking is niet van toepassing op

" de zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel 13, 7de alinea van deze statuten die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen.

Bijlagen bij, het Belgisch _Staatsblad 04102J2011 Annexes du Monite. ux belg

Zonder afbreuk aan het voorgaande, ligt alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt voorbehouden, bijgevolg in de bevoegdheid van de het college van zaakvoerders.

- Extern en intern bestuur /beperkingen

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Wanneer er minstens twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die van geen volmacht blijk moeten geven, afgezien van bijzondere delegaties.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door deze zaakvoerders werden verricht, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

Onder hun verantwoordelijkheid kunnen de zaakvoerders op personen, volgens hun goeddunken, hetzij al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen voor welbepaalde doeleinden; de kwijtschriften en facturen, kwijtingen en ontvangstbewijzen af te leveren door of aan het beheer van spoorwegen, posterijen', of andere, zullen geldig getekend worden door de bijzondere gevolmachtigden, daartoe door de zaakvoerder aangesteld of afgevaardigd, dit alles en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent. De personen aan wie een volmacht werd toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, kunnen geen handelingen stellen of beslissingen : nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van accountant of met het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent.

8° Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september.

9° Verdeling van de winst - aanleggen van reserves - verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Op de winst van het boekjaar wordt vijf procent (5 %) vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal " bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de :afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de " jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde

" kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van

" artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

" 100 De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt . jaarlijks gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

_Zij _ zal gehouden_ worden op ..de derde. _donderdag_ van _de . maand maart. _van .elk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



jaar om achttien uur.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

:indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in Artikel 21 statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde i dag voor het houden van de jaarvergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet. 'BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk na de oprichtingsvergadering van de vennootschap . "Accountantskantoor VandenBussche", verklaren dezelfde comparanten samen te komen in buitengewone algemene vergadering, om over te gaan tot de volgende besluiten:

. Eerste boekjaar en eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op dertig september tweeduizend en twaalf.

" De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in maart tweeduizend en dertien. zaakvoerders: benoeming - aantal

" Bij algemeenheid van stemmen en onder de opschortende voorwaarde van het ontstaan van deze vennootschap door neerlegging van het uittreksel ter griffie van de rechtbank, beslist de algemene vergadering:

het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

te benoemen tot zaakvoerder : de heer VANDENBUSSCHE Pieter Joseph André Maria, wonende te 8820 Torhout, Kortemarkstraat 204, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

De benoeming gebeurt voor een onbepaalde duur en is onderworpen aan de bepalingen opgenomen in de Artikel 16 en volgende van de statuten.

benoeming vaste vertegenwoordiger voor huidige vennootschap

Voornoemde zaakvoerder, duidt zichzelf aan als vaste vertegenwoordiger van huidige vennootschap, die belast wordt met de uitvoering, in haar naam en voor haar rekening, van alle bestuursmandaten van huidige vennootschap in andere vennootschappen. Hij verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet. Dit mandaat is onbezoldigd en van onbepaalde duur. De vaste vertegenwoordiger mag niet worden ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

afgeleverd vóór registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel

Hendrik DEBUCQUOY,

notaris

tegelijk hiermee neergelegd:

- een voor eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte;

- bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagenbil het Belgisch Staatsbiad ..04102J2Q1.1. Annexes du M+Qniteurb.elge

Coordonnées
ACCOUNTANTSKANTOOR VANDENBUSSCHE

Adresse
KORTEMARKSTRAAT 204 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande