ACOGEDOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACOGEDOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.820.437

Publication

25/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 21.09.2014 14594-0093-012
28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 22.08.2013 13460-0377-010
20/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.05.2012, NGL 13.06.2012 12176-0451-015
02/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0895.820.437 Benaming

(voluit) : ACOGEDOR Neciergeleg,.a ter gra##e ven e~

rechtbank kocohanrtel

Brugge  atdel'ing C;cetençae

i

i

i

i

i

u

It

n

lII

VI

1111

*11181727*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 8211 Zedelgem (Aartrijke), Eernegemsestraat 37 bus 1 Onderwerp akte : ZETEL-RECHTSVORM-DOEL

UIT EEN AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout,; Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440, te Torhout op. achttien november tweeduizend en elf, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene. vergadering van de vennoten van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACOGEDOR, met zetel te 8211 Zedelgem (Aartrijke), Eernegemsestraat 37 bus 1.

BLIJKT DAT met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen :

1. De vergadering besluit de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACOGEDOR, om te zetten in een burgerlijke vennootschap die de vorm zal aannemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met dien verstande :

- dat burgerlijke vennootschap die uit deze omzetting ontstaat, de voortzetting zal zijn onder een andere rechtsvorm van de vennootschap die tot nog toe bestond onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACOGEDOR, zonder dat enige verandering wordt gebracht aan de benaming van, ' de vennootschap, het doel, het kapitaal en de reserves, de activa en de passiva;

- dat de omzetting geschiedt zonder in- of uittreden van vennoten;

- dat het kapitaal bedragende ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ) zal vertegenwoordigd worden door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde. Iedere vennoot van de omgezette vennootschap zal per één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid één aandeel van de burgerlijke vennootschap die de vorm zal aannemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen. Dientengevolge wordt er uitdrukkelijk bedongen dat uit fiscaal oogpunt de onder de verschijnenden gevormde burgerlijke vennootschap die de vorm zal aannemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geen nieuwe vennootschap is maar de eenvoudige voortzetting van de vennootschap die voorheen onder hen reeds bestond, onder de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

- dat de omzetting haar uitwerking zal hebben vanaf heden, en zal geschieden onder het voordeel van : a) artikel 165 van de Vennootschappenwet; b) artikel 121 §1 van het Wetboek der Registratierechten; en c) artikel ' 124 §2 en 3 van het Wetboek der inkomstenbelasting;

- dat door het feit van de omzetting geheel het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte

" aansprakelijkheid, activa en passiva, lichamelijke en onlichamelijke, zonder enige uitzondering en zonder dat er enige wijziging aangebracht wordt, eigendom wordt van de burgerlijke vennootschap die de vorm zal aannemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die eenvoudig in de plaats wordt gesteld, in al de rechten en verplichtingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan zij de voortzetting is en alle baten en lasten overneemt van alle lopende contracten en verrichtingen.

- zodat artikel 1 van de statuten dient vervangen te worden door de volgende tekst : "De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam : "ACOGEDOR"."

2, De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de zaakvoerder van één juli tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie augustus nadien onder nummer 0120030, om met ingang van dezelfde datum de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8820 Torhout, Bollestraat 26, naar 8211 Zedelem (Aartrijke), Eernegemsestraat 37 bus 1, zodat de eerste paragraaf van artikel 2 dient vervangen te worden door de volgende tekst : "De zetel van de vennootschap is gevestigd te, 8211 Zedelgem (Aartrijke), Eernegemsestraat 37 bus 1."

3. De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder de; dato zeven november tweeduizend elf, opgesteld bij toepassing van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, met een staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per eenendertig oktober tweeduizend en elf, waarin deze omstandig de door_ hem voorgestelde. wijziging van het doel Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

verantwoordt, aangezien alle leden van de vergadering erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

4. De vergadering besluit daarop het doel van de vennootschap zoals vervat in artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van de burgerlijke beroepswerkzaamheid van boekhouder " en/of boekhouder-fiscalist zoals bepaald in artikel 49 van de Wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals alle werkzaamheden die ' ermee verenigbaar zijn en die inzonderheid verenigbaar zijn met het Reglement van Plichtenleer en deontologie vastgesteld door het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, en onder meer doch niet. uitsluitend:

- de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

- het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden;

- juridische adviesverlening, in het bijzonder de bijstand bij de oprichting en de vereffening van vennootschappen;

- studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier deelnemen of belangen nemen in of optreden als bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel.

De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap en voor zover die verrichtingen in overeenstemmingen zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

De vennootschap mag uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Zij mag haar patrimonium uitbreiden door alle onroerende goederen, zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en alle roerende goederen als investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren; beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen. Dit alles met inachtneming van het voorgaande en In overeenstemming met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van eventuele internationale bepalingen ter zake."

5. De vergadering neemt kennis van de tekst van de gecodrdineerde statuten en keurt deze goed,

VOOR EENSLUIDENDE VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

Voorbehouden ` aan het Belgisch Staatsblad

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Een afschrift van de buitengewone algemene vergadering, het bijzonder verslag van de zaakvoerder en de

gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 30.08.2011 11489-0033-013
03/08/2011
ÿþ Motl 2.5

!:U In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiac

*11120030*

il



Ondernemingsnr : 0895.820.437 Benaming

(voluit) : ACOGEDOR

Neaergeiegd ter grue vie« Ce rechtbank van . . ' andel Brugge - af !mg te Oostend

op 2 2 LI 2011

Griffie

üe Q'riirio,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel :

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uit een notule van de bijzondere algemene vergadering dd. 01.07.2011 blijkt dat de maatschappelijke zetel gewijzigd werd van 8820 Torhout, Bollestraat 26, naar 8211 Aartrijke, Eernegemsestraat 37 bus 1.

Getekend,

Joeri MEULEMEESTER

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/03/2011
ÿþ Motl 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernémingsnr : 0895.820.437

Benaming

(voluit) : ACOGEDOR

ll

*11044206"

bi

e st

iveaergeiegd ter griffie von Ce rechtbank va n koophandel

Brugge - afdeling te Qos';er3d,e; op 1 0 MART 2011

Grif#igye gr,

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BOLLESTRAAT 26 8820 TORHOUT

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDERS

Uit een notule van de bijzondere algemene vergadering dd. 31.10.2010 blijkt het ontslag als zaakvoerder van mevrouw Nadine DIERICKX met ingang van 31.10.2010.

Ingevolge overlijden per 26.09.2010 is er een einde gekomen aan het mandaat van zaakvoerder van de heer Dimitri VAN RIET. Er werd niet in vervanging voorzien.

Joeri Meulemeester

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 17.07.2010 10336-0184-015
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 27.08.2015 15475-0254-012

Coordonnées
ACOGEDOR

Adresse
EERNGEGEMSESTRAAT 37, BUS 1 8211 AARTRIJKE

Code postal : 8211
Localité : Aartrijke
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande