ACONFIN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ACONFIN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 848.491.266

Publication

18/09/2012
ÿþ*iziseioe

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

vIONiTEUR SCLGter GRIFFIE F EC TBANK VANNRGELEGD KOOPHANDEL TE

! 1 -09- X012 a~ U 3 ~ (A~`~li ~~2 uaae)

G!SCH STA ~TSB gte;

LAD Griffie



I~_',lrt~'~

mod 11.1

BEL

Ondernemingsar : 08 48 4 91 2ff6

Benaming (voluit) :ACONF IN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : De Leiteweg 9

8020 Oostkamp

Onderwerp akte :OPRICHTING

Bij akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint Kruis op 29 augustus; 2012, is opgericht door :

'ü De heer DESTROOPER Luc Julius Juliana Cornelius, geboren te Brugge op 3 november; ;;1951, en zijn echtgenote mevrouw OLIVIER Christiane Paula Gerard, geboren te Torhout op 4 januari; ;;1952, wonende te 8020 Oostkamp, Lijsterbessendreef 23.

21 De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Desgra, met;

maatschappelijke zetel te 9160 Lokeren, Rechtstraat 256, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder,;

de heer DE SMIDT Eddy, geboren te Oostkerke op 4 november 1968, ongehuwd wettelijk; ii samenwonend met mevrouw Grabowski Jessica, wonende te 9160 Lokeren, Rechtstraat 256, hiertoe! ;; benoemd bij oprichtingsakte.

31 Patrokius Beteiligungs GmbH, een vennootschap naar Duits recht, met; maatschappelijke zetel te 59494 Soest, Im Klingelpoth 48 (Duitsland), vertegenwoordigd door de! ; heer TROCKELS Hans Günter, van Duitse nationaliteit, geboren te Soest (Duitsland) op 8 december! ;;1958, wonende te 59494 Soest, Im Klingelpoth 48.

VERKLARING VAN OPRICHTING

De comparanten verzoeken mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van een naamloze: vennootschap onder de naam "ACONFIN" met zetel te 8020 Oostkamp, De Leiteweg 9, waarvan het; kapitaal vijf miljoen driehonderd duizend euro (5.300.000,-EUR) bedraagt en verdeeld is in; vijfduizend driehonderd aandelen zonder nominale waarde, waarvan duizend vijfenzeventig (1.075)! klasse A.1 aandelen (nummers 1 tot en met 1.075), duizend vijfhonderd negentig (1.590) klasse A.2! aandelen (nummers 1.076 tot en met 2.665), duizend vijfhonderd negentig (1.590) klasse A.3i aandelen (nummers 2.666 tot en met 4.255), tweehonderd vijftig (250) klasse B aandelen (nummers! 4.256 tot en met 4.505) en zevenhonderd vijfennegentig (795) klasse C aandelen (nummers 4.506! tot en met 5,300).

INBRENG IN GELD

De comparanten verklaren dat het gehele kapitaal is geplaatst, en verklaren in te schrijven in geld tegen de prijs van 1.000 euro per aandeel als volgt : ;

1) De BVBA Desrira, voornoemd, vertegenwoordigd door de heer De Smidt Eddy! voornoemd, voor tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00), waarvoor de vennootschap; tweehonderd vijftig (250) klasse B aandelen toegekend worden.

2) De GmbH Patroklus Beteilictuncis, voornoemd, vertegenwoordigd door de heer Trockels? Hans Günter, voornoemd, voor zevenhonderd vijftigduizend euro (¬ 750.000,00), waarvoor de' vennootschap zevenhonderd vijftig (750) klasse C aandelen toegekend worden.

Voormelde aandelen werden door oprichters volledig volgestort.

De raad van bestuur zal de fondsen invorderen op de aandelen waarop in geld ingeschreven; ;i werd, naar gelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die haar passend voorkomen. Zij mag ook de vervroegde afbetaling van de aandelen toelaten. Vervroegde afbetalingen worden beschouwd als voorschotten aan de vennootschap.

De vervloot die in gebreke blijft de op zijn aandelen ingevorderde stortingen te doen na een aanmaning veertien dagen tevoren bij aangetekend schrijven betekend door de raad van bestuur,!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



zal een intrest berekend aan de wettelijke intrestvoet van het ogenblik, ten bate van del vennootschap moeten betalen vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen.

Indien een tweede aanmaning door de raad van bestuur bij aangetekend schrijven gedurende één maand zonder gevolg is gebleven, zal het de raad van bestuur vrijstaan de aandelen van de in gebreke zijnde vennoot te doen verkopen door een wisselagent. Indien de in gebreke zijnde vennoot weigert de overdracht van zijn aandelen te ondertekenen in het register van de vennoten zal de raad van bestuur hem bij aangetekend schrijven aanmaning doen om deze formaliteit te vervullen binnen de acht dagen. Bleef deze aanmaning zonder gevolg, dan zal de raad van bestuur na afloop van de gestelde termijn, mogen ondertekenen in de plaats van de in gebreke zijnde vennoot.

Niettemin zal de overdracht slechts dan ingeschreven worden in het register van de vennoten, wanneer de raad van bestuur heeft vastgesteld dat de vennootschap de overdrachtprijs heeft ontvangen, alsmede het bedrag, met bijkomende kosten, van de storting welke op de aandelen van de in gebreke zijnde vennoot moesten worden gedaan, Na inschrijving van de overdracht stelt de raad van bestuur de overdrachtprijs ter beschikking van de in gebreke zijnde vennoot.

INBRENG IN NATURA VAN AANDELEN

De heer Destrooper Luc, voornoemd, verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van zesduizend (6000) aandelen van de naamloze vennootschap Destrooper  Olivier, met maatschappelijke zetel te 8020 Oostkamp, De Leiteweg 9, met een waarde van drie miljoen vierhonderd veertigduizend euro (¬ 3.440.000,00).

Mevrouw Olivier Christiane, voornoemd, verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van duizend vijfhonderd (1500) aandelen van de naamloze vennootschap Destrooper  Olivier, met maatschappelijke zetel te 8020 Oostkamp, De Leiteweg 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0428.098.216 met een waarde van achthonderd zestigduizend euro (¬ 860.000,00).

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VRC Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 A bus 42, alhier vertegenwoordigd door de heer Roobrouck Bart.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"De inbreng in natura in de naamloze vennootschap 'ACONFIN" bestaat uit de inbreng van 7.500 aandelen van de naamloze vennootschap "DESTROOPER - OLIVIER", met zetel te 8020 OOSTKAMP, De Leiteweg 9, voor een bedrag van 4.300.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedriffsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te gaven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit vierduizend driehonderd (4.300) volgestorte aandelen van de NV'ACONFIN", zonder aanduiding van nominale waarde.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichtingen in het kader van artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

t  ' >1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V

Roeselare, 28 augustus 2012

"VALADER DONCKT - ROUBROUCK - CHRISTIAENS"

Bedrijfsrevisoren BV ovve CVBA

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

Voorwaarden van de inbrencl

1/ De vennootschap verwerft de volle eigendom van de ingebrachte aandelen met ingang vanaf heden, Zij zal er het genot van hebben door deelname in de eventuele winsten van de vennootschap, met ingang vanaf 1 januari 2012.

2/ Dë inbrengers verklaren dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pandrecht. Bovendien verklaren zij vrij tot de overdracht van deze aandelen te kunnen overgaan en dat er in hun hoofde geen belemmeringen zijn voortspruitend uit eventuele verkooprechten, goedkeuringen of andere overdrachtsbeperkingen voorzien in de statuten van de vennootschap NV Destrooper-Olivier en / of in de aandeelhoudersovereenkomsten.

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van drie miljoen vierhonderd veertigduizend euro (¬ 3.440.000,00), worden aan de heer Destrooper Luc, voornoemd, -achthonderd zevenenvijftig (857) volledig volgestorte klasse A.1 aandelen, duizend tweehonderd negenenzestig (1.269) volledig volgestorte klasse A.2 aandelen, duizend tweehonderd negenenzestig (1.269) volledig volgestorte klasse A.3 aandelen en vijfenveertig (45) volledig volgestorte klasse C aandelen van deze vennootschap toebedeeld.

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van achthonderd zestigduizend euro (¬ 860,000,00), worden aan mevrouw Olivier Christiane, voornoemd, tweehonderd achttien (218) volledig volgestorte klasse A,1 aandelen, driehonderd eenentwintig (321) volledig volgestorte klasse A.2 aandelen en driehonderd eenentwintig (321) volledig volgestorte klasse A.3 aandelen van deze vennootschap toebedeeld.

PLAATSING KAPITAAL

De comparanten stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en integraal volgestort is.

Het totaal geplaatst kapitaal bedraagt derhalve vijf miljoen driehonderdduizend euro (5,300.000,00), waarvoor vijfduizend driehonderd (5.300) aandelen zonder nominale waarde, waarvan duizend vijfenzeventig (1.075) klasse Al aandelen (nummers 1 tot en niet 1.075), duizend vijfhonderd negentig (1.590) klasse A.2 aandelen (nummers 1.076 tot en met 2.665), duizend vijfhonderd negentig (1,590) klasse A.3 aandelen (nummers 2.666 tot en met 4.255), tweehonderd vijftig (250) klasse B aandelen (nummers 4.256 tot en met 4.505) en zevenhonderd vijfennegentig (795) klasse C aandelen (nummers 4.506 tot en met 5.300).

Comparanten hebben ons, notaris, in aansluiting met wat voorafgaat, verzocht de statuten van de vennootschap vast te stellen als volgt:

STATUTEN

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Haar benaming luidt : "ACONFIN"

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 8020 Oostkamp, De Leiteweg 9.

De vennootschap heeft tot doel:

a) Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

b) De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken, van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

o) Het vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook; het optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

d) De engineering, ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot alle roerende goederen, materieel, machines en outillage.

e) Het leveren van diensten, het geven van adviezen, het maken van studies, het vocrbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

f) Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

g) Het verlenen van managementdiensten aan ondernemers en particulieren,

mod 11.1

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" mod 11.1



Tevens kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, onder opschortende voorwaarde van neerlegging op de rechtbank van koophandel.

Het kapitaal is vastgesteld op vijf miljoen driehonderdduizend euro (5.300.000,00)

Het is gesplitst in 5300 kapitaalsaandelen zonder nominale waarde, waarvan duizend vijfenzeventig (1.075) klasse A.1 aandelen (nummers 1 tot en met 1.075), duizend vijfhonderd negentig (1.590) klasse A.2 aandelen (nummers 1.076 tot en met 2.665), duizend vijfhonderd negentig (1.590) klasse A.3 aandelen (nummers 2.666 tot en met 4.255), tweehonderd vijftig (250) klasse B aandelen (nummers 4.256 tot en met 4.505) en zevenhonderd vijfennegentig (795) klasse C aandelen (nummers 4.506 tot en met 5.300).

Bij eenvoudige beslissing door de Raad van Bestuur mogen de aandelen in coupures worden gesplitst, welke in voldoende getal verenigd, zelfs met verschillende nummers, dezelfde rechten geven als het aandeel.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, behoudens de uitzondering hierna vermeld, samengesteld uit vijf leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en die ten aile tijde, door haar kunnen worden afgezet.

Over hun mandaten wordt opnieuw beslist volgens toerbeurt die door loting is bepaald. Ze zijn herkiesbaar,

Zolang er 3 klassen aandelen bestaan, zat de raad van bestuur als volgt samengesteld zijn:

2 bestuurders (genoemd "klasse Al bestuurders") worden benoemd uit de kandidaten voorgesteld door de klasse A.1-aandeelhouders,

1 bestuurder (genoemd "klasse A.3 bestuurder") wordt benoemd uit de kandidaten voorgesteld door de klasse A.3-aandeelhouders,

1 bestuurder (genoemd "klasse B bestuurder") wordt benoemd uit de kandidaten voorgesteld door de klasse B-aandeelhouders en,

1 bestuurder (genoemd "klasse C bestuurder") wordt benoemd uit de kandidaten voorgesteld door de klasse C-aandeelhouders

Wanneer de vennootschap op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap vaststelt dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, houdt van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie [eden bestaat.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurliike persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De Raad van Bestuur vergadert minstens 2 keer per jaar en tevens telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering de ondervoorzitter of een bestuurder door zijn collega's aangeduid.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald. De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

De Raad van Bestuur kan alleen dan geldig beraadslagen en beslissen wanneer ten minste de

J Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

' i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

i

mod 11.1

meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is en onder de voorwaard dat tenminste één klasse A bestuurder aanwezig is

Elke verhinderde bestuurder kan schriftelijk, per telefax of per e-mail stemmen alsook, een collega afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde bijeenkomst van de Raad van Bestuur en er te stemmen in zijn plaats. In dit geval wordt de lastgever geacht aanwezig te zijn.

Nochtans kan geen enkele bestuurder meer dan een collega vertegenwoordigen,

De beslissingen door de Raad van Bestuur worden genomen met meerderheid van stemmen, onder de voorwaarde dat: minstens één klasse A.1 bestuurder en één klasse A.3 bestuurder akkoord gaan, OF: minstens één klasse A.1 bestuurder en één klasse C bestuurder akkoord gaan, OF: minstens één klasse A.3 bestuurder en één klasse C bestuurder akkoord gaan.

Als de stemmen staken, geeft de stem van diegene die de bijeenkomst voorzit de doorslag.

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel met uitzondering van die handelingen die krachtens de wet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

1. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer

adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

2. Dagellllks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan twee gedelegeerd bestuurders, waarbij 1 zal worden benoemd uit de kandidaten voorgesteld door de klasse A-aandeelhouders en 1 uit de kandidaten voorgesteld door de klasse B-aandeelhouders.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Het is slechts mits de door deze statuten voorgeschreven handtekeningen dat de vennootschap wordt verbonden en dat de handelingen die in haar naam worden gesteld geldig zijn.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni van ieder jaar om veertien uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014,

De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de bijeenroeping wordt bepaald.

De bijeenroeping van de algemene vergadering dient te gebeuren overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moeten de aandeelhouders hun aandelen tenminste vijf vrije dagen voor de vergadering voorleggen op de zetel van de vennootschap of op de andere in de uitnodiging vermelde plaatsen. Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten, kosten, waardeverminderingen, afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt de netto-winst van het boekjaar uit.

Hiervan wordt jaarlijks, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds tot dit laatste éénitiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die ieder jaar over zijn aanwending zal beslissen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De raad van bestuur mag interimdividenden conform artikel 618 en 619 van het Wetboek' van Vennootschappen, of voorschotten op dividenden toekennen en uitkeren. Deze beslissing moet evenwel voor bekrachtiging voorgelegd worden aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Bekrachticinq verbintenissen

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert 1 januari 2012.

Dit onder schorsende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel artikel 2 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

2. Benoeming raad van bestuur

Onder opschortende voorwaarde van neerlegging van de bij wet vereiste stukken ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, verklaren de oprichters om het eerste aantal bestuurders te bepalen en hen te benoemen.

Zij besluiten met algemene stemmen te benoemen :

als klasse Al bestuurders de heer Destrooper Luc en mevrouw Olivier Christiane, als klasse A.3 bestuurder de heer Destrooper Bert, als klasse B bestuurder de heer De Smidt Eddy en als klasse C bestuurder de heer Trockels Hans Ganter, die aanvaarden. (De heer Destrooper Bert en de heer Trockels Hans zijn hier niet aanwezig, doch verklaarden reeds stilzwijgend hun mandaat te aanvaarden en verklaarden niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat).

Het mandaat en de opdracht van deze benoemde bestuurders zal een einde nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2018.

Dan zal de gehele Raad worden herkozen en zal de vernieuwing van de mandaten voorzien bij artikel elf in voege treden.

De Raad van Bestuur, na beraadslaging en onder eenparige beslissing verklaart tot voorzitter van de Raad van Bestuur te benoemen de heer Destrooper Bert, tot ondervoorzitter van de Raad van Bestuur te benoemen de heer De Smidt Eddy en als gedelegeerd bestuurders aan te stellen de heer De Smidt Eddy en de heer Destrooper Luc, die verklaren te aanvaarden, dewelke over alle machten van bestuur en beschikking zal beschikken gelijkvormig artikel éénentwintig der statuten. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014.

De aldus benoemde bestuurders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat. (De heer Destrooper Bert is hier niet aanwezig, doch verklaarde reeds stilzwijgend zijn mandaat te aanvaarden en verklaarde niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat).

De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2018.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van

de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

De bestuurders geven hierbij alle macht en mandaat aan de gedelegeerd bestuurder om alle daden van dagelijks beheer en bestuur en beschikking te stellen en onder meer alle rekeningen en facturen op te maken, alle biljetten, cheques en wissels te onderschrijven, bij banken, kassen, administraties, posterijen, douane en postchequeambt te openen, er alle stortingen,







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

º% t I, a ", mod 11.1



" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

overschrijvingen, neerleggingen of terugtrekkingen te doen van sommen, titels, waarden, brieven of aangetekende zendingen, al dan niet verzekerd, pakken of koopwaren, alle sommen te betalen of te ontvangen, ervan kwijting of ontlasting te geven of deze in te trekken; bij gebreke aan betaling en in geval van moeilijkheden, om het even dewelke, alle vervolgingen uit te voeren en alle gedingen in te leiden of er zich tegen te weer te stellen; verzoeningen aan te gaan, te onderhandelen, tot een vergelijk te komen en overeenkomsten af te sluiten, alle rechterlijke beslissingen te bekomen, ze te doen uitvoeren; bij alle faillissementen alle verklaringen, bevestigingen of betwistingen te doen, tussen te komen in alle vereffeningen en verdelingen, alle akten te tekenen.

Dit alles rekening houdend met voormelde schorsende voorwaarde.

SLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten per één en dertig december 2013.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014,

VOLMACHT

De oprichters voornoemd, verklaren hierbij volmacht te geven aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VGD Accountants en Belastingconsulenten, kantoorhoudende te 9050 Gent, Brusselsesteenweg 562, alhier vertegenwoordigd door de heer Tony Moreels, en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen inzake het ondernemingsnummer of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsstatuten

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van de oprichters



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 18.06.2015 15189-0083-026
07/09/2015
ÿþT

Asad Word 11,1

Ondernemingsar : 0848.491.266

Benaming

(voluit) : ACONFIN

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 8020 OOSTKAMP, DE LEITEWEG 9

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER TOESTEMMING TOT INKOOP VAN EIGEN AANDELEN

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van de NV Aconfin, gehouden op 20 juli 2015, blijkt dat:

A. De bijzondere algemene vergadering met ingang van heden het ontslag als bestuurder en gedelegeerd bestuurder heeft aanvaard van de heer Eddy De Smidt, wonende te 9160 Lokeren, Rechtstraat 256.

Er wordt kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden,

B. De bijzondere algemene vergadering benoemt met ingang van heden voor een periode van zes (6) jaar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Joba, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Nederenamestraat 39, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent - afdeling Oudenaarde met nummer 0874.029.584 met ais vaste vertegenwoordiger de heer Jo Ballet, wonende te 9700 Oudenaarde, Nederenamestraat 39.

De vennootschap, voornoemd, vertegenwoordigd middels haar vaste vertegenwoordiger, verklaart het mandaat te aanvaarden.

C. De raad van bestuur toestemming heeft gekregen om over te gaan tot de inkoop van eigen kapitaalaandelen onder de voorwaarden en binnen de grenzen bepaald bij artikel 620 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen, zijnde:

- de verwerving kan slechts betrekking hebben op volstorte aandelen waarvan de fractiewaarde niet hoger ligt dan twintig ten honderd (20%) van het geplaatste kapitaal van de vennootschap;

- zij is slechts geldig tot en met 19 juli 2017;

- de inkoop kan slechts geschieden tegen een prijs die ligt tussen een minimumprijs van 1.200 EUR per aandeel en een maximumprijs van 1.400 EUR per aandeel.

Uit de notulen van de raad van bestuur, die onmiddellijk daarna is bijeengekomen, blijkt dat volgende beslissing met eenparigheid van stemmen werd genomen:

De heer Bert Destrooper, wonende te 8020 Oostkamp, Lijsterbessendreef 23, wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder met ingang van heden voor de maximale termijn van zes (6) jaar,

Bert Destrooper

Gedelegeerd bestuurder

7.5 AUG 7.415

Gont AMdat'lg Brugge

®8

ln de bijlagen bij het Belgisch Staat " - " " - - a -n kopie

na neerlegging ter griffie van de etRGELEG

Koophandel

ri

15 27263*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Coordonnées
ACONFIN

Adresse
DE LEITEWEG 9 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande