ACOUSTIC FABRICS, AFGEKORT : A.F.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACOUSTIC FABRICS, AFGEKORT : A.F.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.361.226

Publication

14/06/2012
ÿþ 1 Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERCFl_(l'!D

05. 0b. 2012

~ .-Wt;Ai\l,. \Uc~+ i:Asl5C!

-KORTF+hUK

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

$staatsblad







*13104769

Ondernemingsnr : ~~ 36,( tt

Benaming

(voluit) : ACOUSTIC FABRICS

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Oostnieuwkerksesteenweg 3 - 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Karel Vandeputte te Roeselare, op 29 mei 2012, neergelegd ter, registratie, blijkt dat 1/ Mevrouw DUMON Maureen Germaine Monique Esther, geboren te Roeselare op twee`

3 januari negentienhonderd vijfenzestig, nationaal nummer 65.01.02 052-96, echtgenote van de heer VALCKE. Peter, wonende te 8800 Roeselare, Groenestraat 145 en 2/ De heer VANDEWALLE Jonathan Georges, geboren te Roeselare op drie augustus negentienhonderd éénentachtig, nationaal nummer 81.08.03 129-83 ongehuwd, wonende te 8750 Wingene, Ricksteenweg 2318 zijn overgegaan tot de oprichting van de besloten;

. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam: ACOUSTIC FABRICS, afgekort "A.F. ".

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door. honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd: zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari. in speciën. De honderd zesentachtig (186) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. Mevrouw DUMON Maureen, voornoemd, wonende te 8800 Roeselare, Groenestraat 145, titularis van= honderd tweeënveertig (142) aandelen, die verklaart dat de inbreng in speciën is gebeurd met eigen middelen. 2, De heer VANDEWALLE Jonathan, voornoemd, wonende te 8750 Wingene, Ricksteenweg 23/B, titularis. van vierenveertig (44) aandelen,

Totaal ; honderd zesentachtig (186) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van één/derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (é; 6.200,00) .

" Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE27:

7380 3564 2973, geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC BANK.

NAAM.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte:

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "ACOUSTIC FABRICS", afgekort "A.F.".

De volledige en afgekorte benaming kunnen samen of afzonderlijk gebruikt worden,

ZETEL.

De zetel is gevestigd te 8800 Roeselare, Oostnieuwkerksesteenweg 3. De zetel kan verplaatst worden naar

elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de

bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,'

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening:

van derden, of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking'

hebben op

Specifieke activiteiten

-Het vervaardigen en afwerken van wand- en plafondmeubilair, textielaankleding en decoratie, ongeacht de

aangewende techniek; onder "meubilair" wordt verstaan elk voorwerp dat of elke uitrusting die deel uitmaakt

van een woning of van om het even welk ander gebouw.

-Het vervaardigen van, de handel in en het plaatsen van lijsten, doeken, panelen en van lijstwerk

-De textielbekleding van meubelen, wanden, plafonds, enz.

-Het vervaardigen van onderdelen uit hout of uit vervangingsstoffen voor de textielnijverheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,i Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge -Het verhuren en/of plaatsen van aile materieel met uitzondering van geluids-, beeld-, signalisatie- en belichtingsinstallaties, voor de inrichting van standen, beurzen, tentoonstellingen, feestelijkheden en meer in het algemeen commerciële ruimtes.

Algemene activiteiten

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt, Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm ; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

-Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Beheer van eigen roerend en onroerend vermogen

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen ; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen,prospecteren en uitbaten van onroerende goederen ; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook,zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. KAPITAAL,

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18,600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op laatste vrijdag van de maand oktober om 16.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk Kapitaal vertegenwoordigen.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan, tenzij de bestemmelingen er schriftelijk, individueel en uitdrukkelijk mee hebben ingestemd hun oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Ze worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. BESTUURSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen bepaald in de statuten waarvoor het gezamenlijke optreden van meerdere zaakvoerders vereist is en behoudens waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval èr twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering,

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één mei en eindigt op dertig april van het daaropvolgend jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening wordt de wijze van vereffening bepaald en worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank hun benoeming heeft bevestigd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de dcor de wet gestelde voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

Behoudens ingeval van vereffening en ontbinding in één akte overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen moet(en) de vereffenaar(s) tijdens de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, overmaken aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft, Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één per jaar.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op dertig april tweeduizend veertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten. OVERNAME DOOR DE VENNOOTSCHAP VAN DE VERBINTENISSEN AANGEGAAN DOOR DE ZAAKVOERDER GEDURENDE DE TUSSENTIJD

De comparant(en).verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn,

Voor-

tfehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De cornparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal', maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDER

De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INTERNATIONAL FURNITURE BELGIUM", afgekort "I.F.B,", met zetel te 8800 Roeselare, Groenestraat 145, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder het ondernemingsnummer BTW BE 0446.238.996.

Ondergetekende notaris wijst op de noodzaak tot het benoemen van een vast vertegenwoordiger voor het uitoefenen van de functie van zaakvoerder,

Mevrouw DUMON Maureen, voornoemd, wordt hiertoe aangeduid mits bekrachtiging door het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INTERNATIONAL FURNITURE BELGIUM".

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

e, geen commissaris te benoemen,

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, "ACCOUNTANTSKANTOOR BJÜRN VANCOËLLIE" BV BVBA, met zetel te 8800 Roeselare, Edmond De Leyestraat 29, ingeschreven in het rechtspersonen register te Kortrijk onder het ondernemingsnummer BTW BE 0477.781,121, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte de dato 29 mei 2012



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 30.04.2016, GGK 24.06.2016, NGL 19.07.2016 16325-0198-014

Coordonnées
ACOUSTIC FABRICS, AFGEKORT : A.F.

Adresse
OOSTNIEUWKERKSESTEENWEG 3 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande