ACTUM BUILDING SERVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACTUM BUILDING SERVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.161.704

Publication

22/05/2014
ÿþVo beho

aan

Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111.11,111111.1111111111

Ondernemingsnr : 0833.161.704 Benaming

(voluit) : Actum Building Services

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vlaanderenlaan 33, 8970 Poperinge

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag/benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 7 mei 2014 blijkt:

- Het vrijwillig ontslag met onmiddellijke ingang van bvba Actimo Consulting als niet-statutaire zaakvoerder

- Het vrijwillig ontslag met onmiddellijke ingang van bvba Artimmo Invest als niet-statutaire zaakvoerder

- De benoeming van de heren Christophe Catteau en Philippe Catteau met onmiddellijke ingang als

niet-statutaire zaakvoerders. Hun mandaat is onbezoldigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.02.2014, NGL 27.03.2014 14073-0540-012
01/08/2014
ÿþ r_= Mad word 19.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

i VIII



0833.161.704

ACTUM BUILDING SERVICE

ABS

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Vlaanderenlaan 33 te 8970 Poperinge

STATUTENWIJZIGING: Kapitaalsverhoging - omvorming naar NV omzetting aandelen - ontslagen en benoemingen

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor Meester BRUNO VANDENAMEELE, geassocieerd Notaris met standplaats te Poperinge, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Sagher & Vandenameele - Geassocieerde Notarissen", waarvan de zetel gevestigd is te 8970 Poperinge, Boeschepestraat 4, op 17 juli 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ACTUM BUILDING SERVICE", afgekort "ABS", met zetel te 8970 Poperinge, Viaanderenlaan 33, met eenparigheid van stemmen beslist heeft:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijfenvijftigduizend driehonderd euro (¬ 55.300,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot drieënzeventigduizend negenhonderd euro (¬ 73.900,00), door incorporatie in het maatschappelijk kapitaal van een bedrag van vijfenvijftigduizend driehonderd euro (¬ 55.300,00), af te nemen van de rekening overgedragen winst, zonder creatie van nieuwe aandelen doch met verhoging van de fractiewaarde van de aandelen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te stellen dat voormelde kapitaalsverhoging volledig werd ingeschreven en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd verhoogd tot drieënzeventigduizend negenhonderd euro (¬ 73.900,00), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (11186ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van voormeld verslag opgesteld door het bestuursorgaan, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten op 30 april 2014.

De beide vennoten, hier aanwezig zoals voormeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van beide verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Zij verklaren er geen opmerkingen op wensen te formuleren en verklaren ondergetekende notaris ervan te ontslaan de tekst van deze verslagen volledig voor te lezen en alhier in extenso over te nemen.

De conclusie van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor de dato 19 juni 2014 opgesteld door BDO Bedrijfsrevisoren, Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, luidt letterlijk als volgt:

" .../... 5. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 april 2014 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de BVBA ACTUM BUILDING SERVICE (afgekort 'ABS') werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 339.011,14 EUR en is niet kleiner dan het volgestort gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van 6.200,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva,

Voorafgaandelijk ean het besluit tot omzetting zou het kapitaal worden verhoogd met 55.300,00 EUR om het te brengen van 18.600,00 EUR op 73.900,00 EUR, door incorporatie van overgedragen winst.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de vennoten en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de BVBA ACTUM BUILDING SERVICE (afgekort 'ABS') in een NV en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 19 juni 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE".

Voormeld verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van dit proces-verbaal worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een naamloze vennootschap aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en waardevermeerderingen, en de naamloze vennootschap zal de boeken en de boekhouding die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd gehouden, voortzetten.

De naamloze vennootschap behoudt het ondernemingsnummer 0833.161.704 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 april 2014.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden verondersteld verricht te zijn voor de naamloze vennootschap, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft,

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist tot omzetting van alle honderdzesentachtig (186) bestaande aandelen zonder vermelding van de nominale waarde in twee categorieën van aandelen, namelijk negenhonderd (900) A-aandelen en honderd (100) B-aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Iedere categorie van de omgezette aandelen zal worden aangeboden aan elk van de aandeelhouders in verhouding tot hun deel in het maatschappelijk kapitaal.

Elk van de omgezette aandelen is op heden volgestort ten belope van zeshonderdvijftien/zevenhonderdnegenendertigsten (615/739sten).

Aan beide categorieën van aandelen zijn dezelfde rechten verbonden onverminderd hetgeen bepaald wordt in een eventuele aandeelhoudersovereenkomst,

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist de statuten van de naamloze vennootschap aan te nemen, rekening houdend met de

besluiten die voorafgaan, en waarvan de tekst als volgt luidt.

HOOFDSTUK l: NAAM --ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1 - Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, Zij draagt de benaming "ACTUM

BUILDING SERVICE", in het kort "ABS".

De volledige en afgekorte benaming kunnen samen of afzonderlijk worden gebruikt.

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8970 Poperinge, Vlaanderenlaan 33.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur,

mits inachtneming van de taalwetgeving,

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen

en inzonderheid:

- Aanneming en onderneming voor het uitvoeren van metselwerk;

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De algemene bouw van aile soorten residentiële gebouwen, inclusief volgens de formule "sleutel-op-de-deur" van ééngezinswoningen en appartementen, alsook het verbouwen of renoveren van bestaande residentiële gebouwen, en het monteren en optrekken van

geprefabriceerde residentiële gebouwen;

- De algemene bouw van kantoorgebouwen, alsook het verbouwen of renoveren van bestaande kantoorgebouwen, en het monteren en optrekken van geprefabriceerde kantoorgebouwen;

- De algemene bouw van andere niet-residentiële gebouwen, alsook het verbouwen of renoveren van

andere bestaande niet residentiële gebouwen;

- Het slopen van gebouwen en andere bouwwerken;

- Het ruimen van bouwterreinen;

- Het grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en

geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven;

- Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen, loodgieterwerk, installatie van verwarming en

klimaatregeling;

Schrijnwerk van hout of van kunststof;

- De montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen,

trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort...;

- De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds,

enzovoort..., in hout of kunststof;

- De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken enzovoort..., in hout of

kunststof;

De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof;

- De montage van serres, veranda's enzovoort..., in hout of kunststof;

- De montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort...;

- De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds,

enzovoort..., in metaal;

- De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, hekken enzovoort..., in metaal;

- De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal;

- De montage van serres, veranda's enzovoort..., in metaal;

- Het aanbrengen van glas, spiegels, enzovoort;

- De installatie van binnendeuren, scheidingswanden enzovoort..., van glas;

- De installatie van particuliere zwembaden;

- Gevelreiniging door middel van zandstralen met behulp van stoom enzovoort.,.;

- Het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden;

- Het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, werkplaatsen, allerlei

commerciële gebouwen, appartementsgebouwen, enzovoort...;

- Schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale

verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen;

- Andere reinigingsactiviteiten;

- Het desinfecteren en het bestrijden van ongedierte in gebouwen, schepen, treinen, enzovoort...;

- Vloerafwerking en behangen;

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen;

- Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel;

- De bouw van daken;

- Het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal;

- Het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen;

- Het waterdicht maken van daken en dakterrassen;

- De vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw;

- De vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken voor industriële uitrusting;

- De vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen, overwegend van metaal: bouwketen, modulaire

tentoonstellingselementen, telefooncellen, enzovoort...;

- De vervaardiging van metalen ramen, deuren, wanden enzovoort...;

- Groot- of kleinhandel in alle soorten houten, metalen of synthetisch afgewerkte of niet afgewerkte materialen;

Groot- of kleinhandel in keukens, kasten, vliegenramen en rolluiken in hout, metaal, synthetisch of ander materiaal;

- Advies- en ontwerpbureau voor binnenhuisinrichting;

- Groot- en kleinhandel als medeverhuur van allerlei bewerkingsmachines voor hout, metaal en synthetisch

materiaal;

- De bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers (inclusief het

plaatsen van vangrails);

- Onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien;

- Onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting;

- Onderneming voor het aanbrengen van chape;

- Onderneming voor het monteren van niet zelfvervaardigde metalen constructiewerken;

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

ª% Onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms;

- Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken;

- Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal

tegen geluid en trillingen;

- Het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, van vloer- en wandtegels;

I" -let schilderen van metalen constructies;

- Het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enzovoort...);

- Nijverheidswerken, industriebouw en utiliteitsbouw;

_ Fabriceren en plaatsen van lichtkoepels;

Het uitvoeren van alle renovatiewerken en uitbreiding- of herstellingswerken aan industriebouw,

utiliteitsbouw en private bouwwerken;

- Onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden; Sanering en ander afvalbeheer;

- Het schilderen van markeringen op wegen en parkeerplaatsen;

Onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, graven van mijnschachten;

- Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van; - thermische isolatiemateriaal - isolatiemateriaal

tegen geluid en trillingen;

- Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen;

- De isolatie van koelkamers en --pakhuizen;

- Het installeren van stores en zonneschermen;

Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, niet eerder genoemd;

- De gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoort...;

ª% Onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden;

ª% Onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms;

_ Snoeien van bomen en heggen;

- Vervaardiging van deuren, ramen, kozijnen, luiken, jaloezieën, plinten, staaflijsten, enzovoort..., uit

kunststof;

- Vervaardiging van metalen constructiewerken of gebinten voor de bouw;

- Vervaardiging van hangsloten, grendeisloten en andere sloten, sleutels en ander hang- en sluitwerk voor gebouwen, meubels, voertuigen, enzovoort,..;

- Vervaardiging van stoelen en zitmeubels voor kantoren en werkplaatsen;

Vervaardiging van eetkamer-, zitkamer-, slaapkamer- en badkamermeubelen;

- Vervaardiging van zitmeubels en onderdelen daarvan voor woningen: stoelen, fauteuils, zitbanken,

canapés, taboeretten, enzovoort...;

- Vervaardiging en afwerking (inclusief het stofferen, schilderen, polijsten, enz.) van slaapkamer-, eetkamer-en zitkamemieubels;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid heeft om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het

vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Bovendien zal de vennootschap zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen. Dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen of voorwaarden voldoet.

De vennootschap kan zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieënzeventigduizend negenhonderd euro (73.900,00¬ ),

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die

ieder één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Deze aandelen bestaan uit:

- negenhonderd (900) aandelen van categorie A, genummerd van 1 tot 900;

- honderd (100) aandelen van categorie B, genummerd van 901 tot 1.000.

Artikel 13 - Samenstelling van de raad van bestuur

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 14 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Voor het geval er drie of meer bestuurders benoemd werden, zal de raad van bestuur minstens samengesteld zijn uit:

- twee bestuurders benoemd uit een lijst van kandidaten op voordracht van de houders van aandelen van categorie A (de A-bestuurders);

- één bestuurder benoemd uit een lijst van kandidaten op voordracht van de houders van aandelen van categorie B (de B-bestuurder).

Alle bepalingen in deze statuten waarbij gesproken wordt over A- en/of B-bestuurders zijn enkel van toepassing voor zover de vennootschap minstens drie bestuurders heeft.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur zal onder zijn leden een voorzitter benoemen, uit de A-bestuurders. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Artikel 15 - Bestuursbevoegdheid - taakverdeling binnen de raad van bestuur

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités

oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§ 3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij een of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan een of meer personen van hun keuze toekennen.

§ 4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is niet een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt, Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van Vennootschappen in acht worden genomen.

Artikel 16 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend waarvan minstens één A-bestuurder, hetzij -- binnen het dagelijks bestuur van de vennootschap  door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden,

"

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukKelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

ArtiKel 19 - Jaarvergadering - buitengewone en bijzondere algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand februari om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 32 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze meegedeeld.

ArtiKel 34 - Boekjaar jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar,

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 35 - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist het ontslag van de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, namelijk de heren CATTEAU Christophe en Philippe, beiden voornoemd, te aanvaarden.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering beslist te benoemen als bestuurders van de naamloze vennootschap:

- de heer Christophe CATTEAU voornoemd, die aanvaardt;

- de heer Philippe CATTEAU voornoemd, die aanvaardt.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar

2020.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist een bijzondere machtiging aan de Raad van Bestuur te verlenen om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

TIENDE BESLUIT

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STEYAERT RONNY ACCOUNTANTS", evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk op te treden en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, inzake de inschrijving en wijziging van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de fiscale administraties,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Meester BRUNO VANDENAMEELE Geassocieerd notaris

Tegelijk hierbij neergelegd

- expeditie van het proces-verbaal houdende wijziging van statuten;

- verslag van het bestuursorgaan en verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.02.2013, NGL 08.04.2013 13083-0310-013
07/02/2011
ÿþ1e 1'

Moi 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

11111!1,11111111i1j1Ï11,111111111

26 JAN. 2011

Griffie



Ondernemingsnr : Odîn , 6 4 40q

Benaming

(voluit) : ACTUM BUILDING SERVICE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vlaanderenlaan 33 te 8970 Poperinge

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester BRUNO VANDENAMEELE, geassocieerd Notaris te Poperinge, op 25 januari 2011, blijkt dat:

1) De Heer CATTEAU Philippe, geboren te Poperinge op 18 oktober 1982, identiteitskaart nummer 590 8690393 92 (geldig tot 29 oktober 2013), rijksregistemummer 821018 175 10, echtgenoot van mevrouw WARLOP Liesbet Nicole, wonende te 8970 Poperinge, Watouseweg 16.

2) De Heer CATTEAU Christophe, geboren te Poperinge op 30 oktober 1978, identiteitskaart nummer 199 0047978 52 (geldig tot 29 oktober 2013), rijksregistemummer 781030 111 18, ongehuwd, wonende te 8970 Poperinge, Watouseweg 10.

Een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en met de naam "ACTUM BUILDING SERVICE", afgekort "ABS".

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8970 Poperinge, Vlaanderenlaan 33.

STATUTEN

Artikel 3.- Maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

- Aanneming en onderneming voor het uitvoeren van metselwerk;

- De algemene bouw van alle soorten residentiële gebouwen, inclusief volgens de formule "sleutel-op-de-deur" van ééngezinswoningen en appartementen, alsook het verbouwen of renoveren van

bestaande residentiële gebouwen, en het monteren en optrekken van

geprefabriceerde residentiële gebouwen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

- De algemene bouw van kantoorgebouwen, alsook het verbouwen of renoveren van bestaande kantoorgebouwen, en het monteren en optrekken van geprefabriceerde kantoorgebouwen;

- De algemene bouw van andere niet-residentiële gebouwen, alsook het verbouwen of renoveren van andere bestaande niet residentiële gebouwen;

- Het slopen van gebouwen en andere bouwwerken;

- Het ruimen van bouwterreinen;

- Het grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven;

- Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen, loodgieterwerk, installatie van verwarming en klimaatregeling;

- Schrijnwerk van hout of van kunststof;

- De montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort...;

- De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort..., in hout of kunststof;

- De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken enzovoort..., in hout of kunststof;

- De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren In hout of kunststof;

- De montage van serres, veranda's enzovoort..., in hout of kunststof;

- De montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort...;

- De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort..., in metaal;

- De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, hekken enzovoort..., in metaal;

- De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal;

- De montage van serres, veranda's enzovoort..., in metaal;

- Het aanbrengen van glas, spiegels, enzovoort;

- De installatie van binnendeuren, scheidingswanden enzovoort..., van glas;

- De installatie van particuliere zwembaden;

- Gevelreiniging door middel van zandstralen met behulp van stoom enzovoort...;

- Het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden;

- Het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, werkplaatsen, allerlei commerciële gebouwen, appartementsgebouwen, enzovoort...;

- Schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen;

- Andere reinigingsactiviteiten;

- Het desinfecteren en het bestrijden van ongedierte in gebouwen, schepen, treinen, enzovoort...;

- Vloerafwerking en behangen;

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

- Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel;

- De bouw van daken;

- Het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal;

- Het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen;

- Het waterdicht maken van daken en dakterrassen;

- De vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw;

- De vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken voor industriële uitrusting;

- De vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen, overwegend van metaal: bouwketen, modulaire tentoonstellingselementen, telefooncellen, enzovoort...;

- De vervaardiging van metalen ramen, deuren, wanden enzovoort...;

- Groot- of kleinhandel in alle soorten houten, metalen of synthetisch afgewerkte of niet afgewerkte materialen;

- Groot- of kleinhandel in keukens, kasten, vliegenramen en rolluiken in hout, metaal, synthetisch of ander materiaal;

- Advies- en ontwerpbureau voor binnenhuisinrichting.

- Groot- en kleinhandel als medeverhuur van allerlei bewerkingsmachines voor hout, metaal en synthetisch materiaal;

- De bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers (inclusief het plaatsen van vangrails);

- Onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien;

- Onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting;

- Onderneming voor het aanbrengen van chape;

- Onderneming voor het monteren van niet zelfvervaardigde metalen constructiewerken;

- Onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms;

- Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken;

Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen;

Het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, van vloer- en wandtegels;

Het schilderen van metalen constructies;

Het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enzovoort...);

Nijverheidswerken, industriebouw en utiliteitsbouw;

Fabriceren en plaatsen van lichtkoepels;

Het uitvoeren van alle renovatiewerken en uitbreiding- of herstellingswerken aan industrie bouw, utiliteitsbouw en private bouwwerken;

- Onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden;

- Sanering en ander afvalbeheer;

- Het schilderen van markeringen op wegen en parkeerplaatsen;

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

- Onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, graven van mijnschachten;

- Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: - thermische isolatiemateriaal - isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen;

- Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen;

- De isolatie van koelkamers en  pakhuizen;

- Het installeren van stores en zonneschermen;

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, niet eerder genoemd;

- De gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoort...;

- Onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden;

- Onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms;

- Snoeien van bomen en heggen;

- Vervaardiging van deuren, ramen, kozijnen, luiken, jaloezieën, plinten, staaflijsten, enzovoort..., uit kunststof;

- Vervaardiging van metalen constructiewerken of gebinten voor de bouw;

- Vervaardiging van hangsloten, grendelsloten en andere sloten, sleutels en ander hang- en sluitwerk voor gebouwen, meubels, voertuigen, enzovoort...;

- Vervaardiging van stoelen en zitmeubels voor kantoren en werkplaatsen;

- Vervaardiging van eetkamer-, zitkamer-, slaapkamer- en badkamermeubelen;

- Vervaardiging van zitmeubels en onderdelen daarvan voor woningen: stoelen, fauteuils, zitbanken, canapés, taboeretten, enzovoort...;

- Vervaardiging en afwerking (inclusief het stofferen, schilderen, polijsten, enz.) van slaapkamer-, eetkamer- en zitkamermeubels;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid heeft om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het

vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Bovendien zal de vennootschap zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen. Dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen of voorwaarden voldoet.

De vennootschap kan zich borg stellen voor derden, bestuurders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5.- Maatschappelijk kapitaal.

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.800,00¬ ).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de heer Philippe CATTEAU voornoemd: drieënnegentig (93) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00¬ );

- door de heer Christophe CATTEAU voornoemd: drieënnegentig (93) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00E);

Hetzij in totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van één/derde (1/3e).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00¬ ).

Artikel 10.- Bestuur.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 11: Bevoegdheden.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, aile handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 13.- Controle van de vennootschap.

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Artikel 14.- Zitting en bijeenroeping.

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde vrijdag van de maand februari, om negentien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

Artikel 19.- Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig septembervan het daaropvolgend jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(lenXt) de zaakvoerder(s) eeninventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 september 2012.

Artikel 20.- Bestemming van de winst - reserves.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de

zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid"ACTIMO CONSULTING" met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Karel van Wynendaelelaan 12, rechtspersonenregister Gent, ondememingsnummer 0866.746.369, met als vaste vertegenwoordiger de heer Christophe CATTEAU voornoemd, hier aanwezig, die verklaart deze benoeming te aanvaarden onder de bevestiging niet te zijn getroffen door een maatregel die zich hiertegen verzet.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARTIMMO INVEST" met zetel te 8900 leper, Bargiestraat 24, rechtspersonenregister leper, ondememingsnummer 0890.231.356, met als vaste vertegenwoordiger de heer Philippe CATTEAU voornoemd, hier aanwezig, die verklaart deze benoeming te aanvaarden onder de bevestiging niet te zijn getroffen door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Uit de beslissing van de zaakvoerder van de BVBA "Actimo Consulting" met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Karel Van Wynendaelelaan 12, in datum van 25 januari 2011, blijkt dat hij de heer Christophe CATTEAU, wonende te 8970 Poperinge, Watouseweg 10, aangesteld heeft als vaste vertegenwoordiger voor het uitoefenen van het bestuursmandaat binnen de BVBA "ACTUM BUILDING SERVICE". Deze vaste vertegenwoordiger wordt belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de BVBA "Actimo Consulting" zoals bepaald in art. 61, §2 W. Venn.

Uit de beslissing van de zaakvoerders van de BVBA "Artimmo Invest" met zetel te 8900 leper, Bargiestraat 24, in datum van 25 januari 2011, blijkt dat zij de heer Philippe CATTEAU, wonende te 8970 Poperinge, Watouseweg 16, aangesteld hebben als vaste vertegenwoordiger voor het uitoefenen van het bestuursmandaat binnen de BVBA "ACTUM BUILDING SERVICE". Deze vaste vertegenwoordiger wordt belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de BVBA "Artimmo Invest" zoals bepaald in art. 61, §2 W. Venn.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

BRUNO VANDENAMEELE

GEASSOCIEERD NOTARIS

Tegelijk hierbij neergelegd :

expeditie van de oprichtingsakte ;

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

ai h9t

"Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ACTUM BUILDING SERVICE

Adresse
VLAANDERENLAAN 33 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande