AD FLUENTEM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AD FLUENTEM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 834.463.185

Publication

13/02/2015
ÿþti Mod Word 11.1

--~---~.~ y In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~zt~~"~

MONITE

0 y -0 ELGISCH

11111q1,11111111 B

IR BELGE

NEERGELEGD

1-2015 1ifJAK 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

TAATSBLAC Gent, sJ i RIJK



Ondernemingsnr : 0834.463.185

Benaming

(voluit) : AD FLUENTEM

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : BENELUXPARK 7, 8500 KORTRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 29 december 2014

De algemene vergadering aanvaardt met onmiddellijke ingang

- het ontslag van mevrouw Isabelle Stas - Orban als bestuurder! voorzitter Raad van Bestuur

- de benoeming van de heer Henri De Smedt als bestuurder ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na

de jaarvergadering van boekjaar 2016

- de benoeming van de heer Filip Bossuyt tot voorzitter van de raad van bestuur

Filip Bossuyt

vaste vertegenwoordiger van Ad Ultima Invest BVBA

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

23/03/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

Jii i iuuuiniuuiii

11066~92*

bel

a.

Be Sta

Ondernemingsnr : O óJ

Benaming

(voluit) AD FLUENTEM

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Beneluxpark 7 - 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN BESTUURDERS

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op drie maart tweeduizend en elf :

1) Dat een naamloze vennootschap werd opgericht tussen :

a/de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AD ULTIMA INVEST, met zetel te 8500 Kortrijk, Beneluxpark 7, met als ondememingsnummer 0879.143.662, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk, intekenend in zijn hoedanigheid van oprichter op vijfduizend vijfhonderdvijfendertig (5.535) aandelen voor een bedrag van vijfenvijftigduizend driehonderdvijftig euro (¬ 55 350,00), volstort tot beloop van vijfenvijftigduizend driehonderd-vijftig euro (¬ 55 350,00), en

b/de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOSSUYT & CO, met zetel te 8510 Kortrijk (Kooigem), Doomikserijksweg 398, met als ondememingsnummer 0461.013.482, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk, intekenend in zijn hoedanigheid van oprichter op zeshonderdvijftien -(615) aandelen voor een bedrag van zesduizend honderdvijftig euro (¬ 6 150,00), volstort tot beloop van zesduizend honderdvijftig euro (¬ 6 150,00).

2) De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap. De maatschappelijke benaming luidt : Ad Fluentem.

3) De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland :

- het verrichten van alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben tot het tot stand brengen en de ontwikkeling van informaticaprojecten, informaticavorming, de commercialisatie van hardwareproducten en methodes alsook de ondersteuning van elke stap in een informaticaopdracht, evenals organisatieconsulting. Dit omvat ondermeer :

-het commercialiseren en ontwikkelen van computer-programma's en software voor toepassingen in bedrijven en instellingen;

-het commercialiseren en ontwikkelen van systeemsoftware, computers, randapparatuur, netwerken en aanverwante produkten;

-de know-how opgedaan bij bovenstaande activiteiten, analyseren, formuleren en consulteren aan bedrijven en instellingen;

-het adviseren, realiseren en installeren van computerprogramma's en informatiesystemen voor bedrijfsmatige toepassingen. Het verlenen van opleiding, service en ondersteuning met betrekking tot het bovenstaande;

-het verrichten van al wat in de meest uitgebreide zin van het woord verband houdt met het bovenstaande en in functie van alle nieuwe technologieën en dit op gebied, weten en onwetend.

- het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen, overheidslichamen en/of eenmanszaken op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie;

- het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp;

- het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software;

- het voorbereiden en uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten;

- het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen;

- het ter beschikking stellen van management;

- het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle

niveau's, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking; Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

- het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en van installaties;

- de organisatie van en deelname aan manifestaties, tentoonstellingen, evenementen en beurzen allerhande;

- het handelen als tussenpersoon in de handel, dit zowel voor eigen rekening, in consignatie als op commissie;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

De vennootschap kan aile financiële, commerciële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel.

De vennootschap kan tevens alle handelingen stellen met betrekking tot het beheer van alle roerende goederen en waarden. De vennootschap mag, op welke wijze dan ook, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap mag leningen verstrekken aan derden of zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

4) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Beneluxpark 7.

5) De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf haar oprichting.

6) Het kapitaal is vastgesteld op éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61 500,00 EUR), vertegenwoordigd door zesduizendhonderdvijftig (6.150) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, genummerd van één (1) tot zesduizend honderdvijftig (6.150), die elk één/zesduizendhonderd-vijftigste van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

7) ...

8) Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers aandeelhouders, bezoldigingen aan de bestuurders en commissarissen, de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen voor risico's en kosten, vormt het resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst zal aangewend worden overeenkomstig het besluit van de algemene vergadering, genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Deze kan ondermeer het uitloten van aandelen bevatten overeenkomstig artikel 9 van de statuten. De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren met inachtname van de bepalingen voorzien in de artikelen 618 en 619 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvragingen van stortingen.

9) Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

10) De jaarvergadering wordt gehouden de derde vrijdag van de maand juni om zeventien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden. De algemene vergaderingen, zowel de jaar als de buitengewone algemene vergaderingen, moeten plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, vermeld in het bericht van bijeenroeping. Om tot de jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, het bewijs verstrekken waaruit blijkt dat zij hun aandelen minstens zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap of op de plaats in het bericht van bijeenroeping aangeduid, hebben neergelegd. De houders van aandelen op naam minstens zeven dagen vóór de datum van de algemene vergadering in het aandelenregister ingeschreven, worden zonder formaliteiten tot de vergadering toegelaten.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat ze hebben neergelegd wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde, bij zijn intrede, ondertekend.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, bestuurders en naar de eventuele commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn. ieder aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigde die slechts één aandeelhouder mag vertegenwoordigen.

"

d artikel 1D. laatste- jid'van de

statuten, en eventuele wettelijke beperkingen, bescboktelk`

aandeel over één stem.

11) De vennootschap wordt bestuurd door een raad, ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien, aandeelhouders of niet, benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders. De algemene vergadering kan de bestuurders steeds afzetten met inachtneming van de meerderheid voorzien voor statutenwijziging. De bestuurders zijn herkiesbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt banoammd, is deze verplicht onder zijn wunnoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vannootsnhnp, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de we de algemene vergadering bevoegd is. Hij vertegenwoordigt de vennootschap. jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd de bevoegdheid van de raad van bestuur volgens de algemene wettelijke nage|, krachtens artikel 20 en de gebeurlijke vertegenwoordigingsmacht toegekend aan directeurs voor daden van dagelijks bestuur krachtens artikel 22 van de statuten, is de vennootschap in de handelingen en in rechte vertegenwoordigd en zijn al de akten die de vennootschap verbinden slechts geldig ondertekend door een gedelegeerd bestuurder, die alleen kan handelen. Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toegekend aan leden van de raad van bestuur krachtens artikel 20 en artikel 21 van de statuten, kan door de raad van bestuur, bij besluit genomen met eenvoudige meerderheid van m0ammon, het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur of van bepaalde afdelingen van de vennootschap aan één of meer directeurs opgedragen mmnden, die alleen mogen optreden. De raad van bestuur, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt toegekend, kunnnen eveneens in het kader van dit bestuur bepaalde bijzondere en bepaalde machten overdragen aan één of meer personen, naar hun keuze.

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN:

1.H*teene$*bnekjmmrbmg|ntvonmfhedannmham|nd|genopóónandenUgdmcembmrb*maduizondenÓwmmlf. 2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien. BENOEMINGEN De vergadering besluit nu de statuten zijn vastgesteld, over te gaan tot de samenstelling van de eerste raad

van bestuur.

Na beraadslaging besluit de algemene vergadering voor de eerste maal het aantal leden van de raad van bestuur vast te stellen op twee (2).

Worden in die hoedanigheid voor een periode van zes jaar benoemd:

1.o)dm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AD ULTIMA INVEST, met zetel te 8500 Kprtrijk, Beneluxpark 7, met als ondememingsnummer 0879.143.882. ingeschreven in het rechtspersonenregistér te Kortrijk;

b) mevrouw STAS-ORBAN Isabelle Anne Simone, wonende te 8510 Kortrijk (Kooigem), Doomikserijksweg 398. Vervolgens stelt de vergadering vast dat de heer BOSSUYT Filip, wonende te 8510 Kortrijk (Kooigem), Doomikserijksweg 398 werd aangesteld tot vast vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AD ULTIMA INVEST (besturende vennootschap) voor de naamloze vennootschap NTEM (bestuurde vennootschap) door beslissing van de zaakvoerders van de besloten vennootschap met be.04

perkte aansprakelijkheid AD ULTIMA INVEST van heden.

De heer BOSSUYT P|||p, voornoemd, verklaart in zijn hoedanigheid van vast vertegenwoordiger ha aanvaarden dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AD ULTIMA INVEST tot bestuurder wordt benoemd van de naamloze vennootschap AD FLUENTEM.

De opdracht van de bestuurders vervalt met de jaarvergadering van tweeduizend zestien.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk hierna en onder opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid van de vennootschap zijn alle bostuundano, allen aanwezig, in vergadering van de raad van bestuur bijeengekomen en wordt met éénpangheid van stemmen besloten te benoemen

- tot gedelegeerd bestuurder : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AD ULTIMA |NVEST, vnonnn|d, hier vertegenwoordigd door haar vast vertegmnwmomd|gmr, de heer BOSSUYT Filip, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden;

- tot voorzitter van de raad van bestuur : mevrouw STAS-ORBAN |mnbeUm, xoomoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden.

Voor- behouden . aan het Belgisch Staatsblad

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, Notaris te Harelbeke

el

Tegelijk hiermee neergelegd:

| ~

Expeditie van de akte dd. 03/03/2011.

! L-_-----_--_- --_------__---__--_--------------_--__-----_

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.09.2016, NGL 30.09.2016 16639-0111-025

Coordonnées
AD FLUENTEM

Adresse
BENELUXPARK 7 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande