AD INFINITUM ET ULTRA, AFGEKORT : AD INFINITUM ET ULTRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AD INFINITUM ET ULTRA, AFGEKORT : AD INFINITUM ET ULTRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.789.474

Publication

02/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

28-11-2014

Griffie

*14311570*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0505789474

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Ad INFINITUM Et ULTRA

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe De Jonghe, te Oostende, op 21 november 2014,

dat de heer De Dycker, Yvan, geboren te Temse op 30 november 1970, echtgescheiden, wonende te

8450 Bredene, Aalscholverstraat 1, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft

opgericht onder de naam  Ad INFINITUM Et ULTRA , waarvan de statuten onder meer bepalen wat

volgt:

ZETEL.

De zetel is gevestigd te 8450 Bredene, Aalscholverstraat 1.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN:

1. Consultancy, adviesverlening en/of dienstenfuncties van administratieve, juridische, financiële, technische, economische, personele, organisatorische, ICT of commerciële aard (en dit in de ruimste betekenis);

2. Projectontwikkeling inzake onroerende goederen, het bouwen, verbouwen en slopen van onroerende goederen;

3. Begeleiding en adviesverlening inzake acquisities en het begeleiden en adviseren van investeerders;

4. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden;

5. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen;

6. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

7. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, machines en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

8. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen;

9. Projectontwikkeling, projectmanagement en uitbating;

10. Lobbying en netwerking;

11. Adviesverlening, begeleiden en uitvoeren van preventiebeleid.

II. VOOR EIGEN REKENING:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en

Onderwerp akte :

Ad INFINITUM Et ULTRA

Aalscholverstraat 1 8450 Bredene

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen;

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten;

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN:

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De honderd (100) aandelen, vertegenwoordigend het volledig maatschappelijk kapitaal, werden allen a pari in speciën onderschreven. Elk der aandelen is volledig volgestort, zodat de som van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) ter beschikking is van de vennootschap.

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen voorafgaandelijk dezer op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis, onder rekening nummer BE93 0017 4235 9567.

BESTUUR.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de

bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te

verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als

verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

* Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij

dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

CONTROLE.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang

de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om

twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden

op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de

vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere

plaats aangeduid in de oproeping.

De oproeping tot de algemene vergadering gebeurt overeenkomstig de wet.

AANTAL STEMMEN.

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan iedere vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering

zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

BERAADSLAGING.

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij

alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit

toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden

verleden.

NOTULEN.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle

aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend

door een zaakvoerder.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. De

maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

VERDELING.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven

beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ONTBINDING.

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden

bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of

door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit

tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) treedt (treden) pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot

de bevestiging van zijn (hun) benoeming.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden. De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend en vijftien.

2. Eerste gewone algemene vergadering:

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend en zestien,

overeenkomstig de statuten.

SLOTBEPALINGEN.

Er werd bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één;

b. te benoemen tot deze functie: de heer De Dycker, Yvan, voornoemd;

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur;

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering;

e. geen commissaris te benoemen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Notaris Philippe De Jonghe

Gelijktijdige neerlegging: expeditie en bankattest

Coordonnées
AD INFINITUM ET ULTRA, AFGEKORT : AD INFINIT…

Adresse
AALSCHOLVERSTRAAT 1 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande