ADC BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADC BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.944.001

Publication

17/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

13-03-2015

Griffie

*15304591*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0600944001

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ADC Belgium

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Laagweide 50 8560 Wevelgem

Onderwerp akte :

 ADC Belgium

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

te 8560 Gullegem (Wevelgem), Laagweide 50.

OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Pierre VANDER STICHELE te Moorsele (Wevelgem) op twaalf maart tweeduizend en vijftien dat de heer VERLINDE Willy Maurice, geboren te Kortrijk op vijfentwintig augustus negentienhonderdvijftig (Identiteitskaartnummer 591 4407730 55, Rijksregisternummer 500825 271 85), wonende te 8560 Gullegem (Wevelgem), Laagweide 50, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht heeft met de naam  ADC Belgium . De zetel van de vennootschap wordt voor het eerst gevestigd te 8560 Gullegem (Wevelgem), Laagweide 50.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zevenhonderdvijftig euro, volstort ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro door inbreng in geld.

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

De heer VERLINDE Willy, voornoemd, heeft op de totaliteit van de aandelen ingetekend in geld. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, vanaf de neerlegging op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vennootschap heeft tot doel:

- de in- en uitvoer, groot en kleinhandel, aan- en verkoop van spuitgietmatrijzen;

- de in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van algemene Oosterse voedingswaren, diepvrieswaren en Oosterse huishoudelijke gebruiks- en sierartikelen;

- de in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van elektrische huishoudapparaten, audio- en videoapparatuur voor huishoudelijk gebruik, zoals radio- en televisietoestellen, video- en DVD-weergavetoestellen, camera s, hifimateriaal, enzovoort, alsook computer en GSM-toestellen. - de in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van alle mogelijke goederen en produkten speelgoedartikelen, textiel, schoeisel, enz.;

- de aankoop, de verkoop van alle producten, grondstoffen, toestellen en bijhorigheden die enig verband hebben met het maatschappelijk doel;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard;

- het verlenen van bijstand en diensten in de ruimste zin, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen beheer.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Ten dien einde mag de vennootschap, rechtstreeks of onrechtstreeks, alle handelszaken of industriële of commerciële inrichtingen stichten, verwerven, verkopen, huren of verhuren, bouwen of verbouwen, alle merken, modellen, werkprocédés, brevetten en vergunningen afstaan, verhandelen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

verhuren, verwerven en uitbaten, alle vergunningen of ondervergunningen afstaan, en in het algemeen alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met wat voorafgaat of van die aard zijn om de ontplooiing en de uitbreiding van de maatschappelijk bedrijvigheid te bevorderen.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland optreden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, hetzij alleen, hetzij in deelneming, vereniging of vennootschap met andere vennootschappen of personen, en onder welke vorm ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, de verrichtingen stellen die overeenkomen met haar maatschappelijk doel.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden, nadat de vereiste vergunningen/attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

De jaarvergadering (gewone algemene vergadering van aandeelhouders) zal gehouden worden op laatste maandag van juni om 18 uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Wordt tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, benoemd en dit voor onbepaalde duur de heer VERLINDE Willy, voornoemd.

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één januari tweeduizend vijftien in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging ter griffie van een uittreksel uit deze akte en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zeventien.

Voor Ontledend Uittreksel.

Tegelijk hiermede neergelegd : expeditie van de akte.

Coordonnées
ADC BELGIUM

Adresse
LAAGWEIDE 50 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande