ADCOFIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADCOFIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.199.622

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 30.06.2014 14228-0535-010
25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 23.06.2013 13194-0363-009
23/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.04.2012, NGL 19.05.2012 12118-0098-009
04/01/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

:veaergelega Eer grime van es

rechtbank van koophandel Brugge  afd

°p 24

Ondernemingsnr : D 832 . 451. b 6,ZQ

Benaming

(voluit) : ADCOFIN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8820 Torhout

Onderwerp akte :

OPRICHTING - STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Notaris Paul Lommée te Zedelgem op 23 december 2010, eerstdaags te registreren blijkt de oprichting der BVBA "ADCOFIN"

1.VENNOTEN : 1. De Vennootschap onder Firma "@COFIN", met zetel te 8820 Torhout, Klaverstraat 7, met ondernemingsnummer 0819.518.950.

Opgericht op drieëntwintig september tweeduizend en negen, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van eenentwintig oktober daarna onder nummer 09148779.

Haar statuten werden sindsdien niet gewijzigd.

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Soete Jürgen hierna vermeld, krachtens artikel zes van de statuten van bovenvermelde vennootschap.

2. De Heer SOETE Jürgen Urbain, geboren te Menen, op zeven juli negentienhonderd drie en zeventig, nationaal nummer 73.07.07 149 59, echtgenoot van mevrouw DECAMBRAY Karen Roos, wonende te 8820 Torhout, Klaverstraat 7.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Eveline De Vlieger te Ichtegem op acht januari tweeduizend en één, tot op heden niet gewijzigd.

2.NAAM en VORM :"ADCOFIN", BVBA;

3.ZETEL: 8820 Torhout, Klaverstraat 7

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, op het vlak van financieel en operationeel management, marketing;

- Het verlenen van advies en bijstand met betrekking tot Financieringsdossiers, kredietnegotiaties en relaties met financiële partners;

- Het verlenen van advies met betrekking tot strategie, M&A, familiale overdracht.

- Het geven van voordrachten, lezingen, cursussen met betrekking tot financiële en bedrijfseconomische onderwerpen.

- Uitvoeren van managementactiviteiten en crisismanagement.

- Het waarnemen van bestuursopdrachten en - mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

*11001333+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

- Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

- De vennnootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng,fusie,inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, en onroerende zakelijke rechten ( vruchtgebruik,recht van opstal, erfpacht,...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen verkopen, ruilen , bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren,

verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en

opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook; zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of anderen roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse remittenten.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van desposito's op korten termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- het opstarten, ontwikkelen, realiseren en opereren van groene energieprojecten in België en het buitenland. Daartoe behoren o.a. en niet limitatief : het contractueel vastleggen van gronden en lokaties, het reserveren van aansluitingen, het opstarten en uitvoeren van technische en milieustudies, het afsluiten van turnkey contracten, het aanvragen van vergunningen en de verkoop van elektriciteit en verwante rechten."

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappe-lijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen.

Zij kan, ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of op andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handels-'re-'gis-'ter.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

6.1ï/1AATSCHAPPELIJK KAPITAAL : dat het maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (18.600,00 euro) volledig geplaatst is ; het is verdeeld in HONDERD

ZESENTACHTIG (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

7-SAMENSTELLING : 1° De Vennootschap onder Firma "@COFIN", voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van achttienduizend vijfhonderd euro (18.500,00 euro), volledig volstort, waarvoor haar honderd vijfentachtig (185) aandelen zonder vermelding van waarde, genummerd van één (1) tot honderd vijfentachtig (185) als vergoeding toegekend worden.

20 De heer Soete Jürgen, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van honderd euro (100,00 euro), volledig vol-stort, waarvoor hem één (1) aandeel zonder vermelding van waarde genummerd honderd zesentachtig (186) als vergoeding toegekend worden.

8.BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt en indien geen zaakvoerder benoemd wordt/is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos, tenzij door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn (hun) kosten, een vaste wedde wordt toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dit ten laste komt van de algemene kosten van de vennootischap. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministrieel officier zijn ambt v-'erleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te recht vaardi-gen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien hiervoor. Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwe--ren-'de partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder be-onaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.

9.JAARVERGADERING : ieder jaar op de tweede vrijdag van de maand juni om 20 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerst-'vol-'gende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehou-iden worden op de tweede vrijdag van de maand juni om 20 uur van het jaar tweeduizend en twaalf in de maat-'schap-'pelij-'ke zetel.

10.JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de stukken op de Kruispuntbank der Ondernemingen tot en met eenendertig december tweeduizend en elf.

11.BENOEMING : Onder schorsende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoon-'tijkheid door de vennootschap werden tot gewone zaakvoerders voor de duur van de vennootschap benoemd : de Vennootschap onder Firma "@cofin" voornoemd met als vaste vertegenwoordiger de heer Soete Jürgen, die verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Iedere vennoot bezit individueel de onderzoeks- en controlebe-"voegd-'heid van een commissaris.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem.

op onzegel, bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd. 23 december 2010, eensluidend uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2015
ÿþ4,

Mod Wcni 11 1

} In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

" 150 5672>

Ondernemingsnr : BE 0832.199.622

Benaming

(voluit) : Adcofin

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Klaverstraat 7 - 8820 Torhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen

De bijzondere algemene vergadering van 23 april 2015, heeft met éénparigheid van stemmen

beslist om Dhr. Jurgen Soete, wonende te 8820 Torhout, Klaverstraat 7,

te benoemen tot zaakvoerder met onmiddellijke ingang.

Hierbij werd het ontslag van VOF @cofin, met zetel te 8820 Torhout, Klaverstraat 7 unaniem aanvaard.

Jurgen Soete Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenlerende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en rtandtekcning.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 7 APR 2015

Griffie AfLielii_w_,~. " tende De griffier

Coordonnées
ADCOFIN

Adresse
KLAVERSTRAAT 7 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande