ADMB INFORMATION SERVICES, AFGEKORT : ADMB IS


Dénomination : ADMB INFORMATION SERVICES, AFGEKORT : ADMB IS
Forme juridique :
N° entreprise : 891.214.026

Publication

17/06/2014
ÿþA ' iaalaiwg NWM>111

Lut In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr Benaming {voluit)

(verkort):

Rechtsvorm :

Zetel:

(voliedigaffl

Onderwerp(en) akte: geruisloze fusie - ontbinding

Er blijkt uit een proces-verbaal van de algemene vergadering verleden voor Meester François BLONTROCK, notaris ter standplaats Brugge, op 27 mei 2014:

1) dat de algemene vergadering van de naamloze vennootschap ADMB INFORMATION SERVICES beslist heeft deze vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op de fusie met de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KAMODATA, met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Sint-Clarastraat 48, Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0436.534.147 rechtspersonenregister Gent, afdeling Brugge.

De algemene vergadering van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KAMODATA beslist heeft tot overname van het vermogen van de naamloze vennootschap ADMB INFORMATION SERVICES, bij wijze van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

Ten gevolge van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de naamloze vennootschap ADMB INFORMATION SERVICES, met alle rechten en plichten, over op de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KAMODATA. Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Vervolgens stellen de algemene vergaderingen vast dat enerzijds de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de naamloze vennootschap ADMB INFORMATION SERVICES door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KAMODATA verwezenlijkt werd en dat anderzijds de naamloze vennootschap ADMB INFORMATION SERVICES, definitief opgehouden heeft te bestaan.

2) dat als bijzondere gevolmachtigde werd aangesteld: Mevrouw Lemaire, Sabien Sara, wonende te 8450 Bredene, Sportstraat 22, aan wie de machten wordt verleend om elle formaliteiten te vervullen voor de schrapping van de inschrijving van de overgenomen vennootschappen bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede tot aangifte van de stopzetting van de activiteiten bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde elle stukken en akten te tekenen, inclusief elle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties.

Voor beredeneerd uittreksel

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd

- uitgifte van het proces-verbaal van de algemene vergadering.

t.

I III Ifill.111J1

II

11

J UI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

ADMB INFORMATION SERVICES

naamloze vennootschap

0891.214.026

Sint-C1arastraat 48

8000 Bruaae

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

04 JUN 2114

Gent Afen Brugge

..

26/03/2014
ÿþ Mal Word 11.1

( In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging terg e-van-de-akte

NEERUELEGDTEN UH1H-1t:: VAN D~ RECHTBANK VAN KOOPHAN DELTE BRUGGE (ADELINGBRUGGE) Dp:

De griffier.

1 3 TART 2014

Griffie

en0111

Ondernemingsnr : 0891214026

Benaming

(voluit) : ADMB INFORMATION SERVICES

(verkort) : ADMB IS

Rechtsvorm : NV

Zetel : Sint-Clarastraat 48, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel - geruisloze fusie CVBA Kamodata met NV ADMB Information Services

Opgesteld in uitvoering en bij toepassing van artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen door de raden van bestuur van de vennootschappen KAMODATA en ADMB INFORMATION SERVICES en gedaan aan de vennoten(aandeelhouders van de vennootschappen KAMODATA en ADMB INFORMATION SERVICES, die in algemene vergadering zullen bijeengeroepen worden teneinde onder meer over dit fusievoorstel te beraadslagen en te beslissen.

De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen

1. *NAAM: KAMODATA

* RECHTSVORM: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

* ZETEL: Sint-Clarastraat 48 te 8000 BRUGGE

*-INGESCHREVEN in het rechtspersonenregister onder het nummer 0436.534.147

* DOEL:

De studie en de bevordering van al wat kan bijdragen tot de economische en maatschappelijke ontwikkeling van de kleine en middelgrote diensten, handels- en ambachtsondernemingen of industrieën en vrije beroepen, en in die zin deel te nemen aan de ontwikkeling, omschakeling en de aanpassing van de Vlaamse economische bedrijvigheid.

Zij heeft in het bijzonder tot doel de moderne beheersmethodes van de kleine en middelgrote ondernemingen of industrieën te bestuderen en te bevorderen en hen de technische middelen van de informatica ter beschikking te stellen.

Zij zal hiertoe alle informatiemiddelen aanwenden en overgaan tot de nodige studies en opzoekingen.

Zij zal haar doel verwezenlijken met eigen middelen of in samenwerking met andere organismen, verenigingen of instellingen. De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. In die zin kan ze ook, met al haar middelen, instaan voor daadwerkelijke promotie en diensten van kleine en middelgrote ondernemingen en verenigingen.

Zij zal alle onroerende goederen, die tot de verwezenlijking van haar doel nodig zijn, mogen bezitten, hetzij in volle eigendom, hetzij in vruchtgebruik.

Zij mag aandelen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid, alsook mag ze haar eigen middelen beleggen.

Zij wordt hierna genoemd "overnemende vennootschap",

Hier vertegenwoordigd door de heer Jozef VANDENBERGHE, voorzitter en de heer Philip VAN EECKHOUTE, vast vertegenwoordiger van de BVBA Philip VAN EECKHOUTE, bestuurder.

2, * NAAM: ADMB INFORMATION SERVICES

* RECHTSVORM: naamloze vennootschap

* ZETEL: Sint-Clarastraat 48, 8000 BRUGGE

* INGESCHREVEN in het rechtspersonenregister onder het nummer 0891.214.026

* DOEL:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland;

1.0e aankoop, verkoop, verhuur, vertegenwoordiging, ontwikkeling of uitvoering van toepassingsprogramma's of systeemsoftware, die betrekking hebben op de overdracht en de verwerking van gegevens onder de vorm van schrift, woord, beeld, of gelijk welke andere vorm; hierbij optredend ais softwarehouse, productstudio, of gelijk welke andere productie- of distributieformule;

2.De aankoop, verkoop of de ontwikkeling of uitvoering van toepasbaarheidsstudies en methodes daartoe, met het oog op het doorvoeren van autornatisatieprojecten of gelijk welke andere projecten die betrekking hebben op gegevensoverdracht zoals aangegeven onder punt 1. hierboven; hierbij optredend als advies- of consultatiebureau;

3.De aankoop, verkoop, verhuur, vertegenwoordiging, ontwikkeling of uitvoering van opleidings- vormings-of managementontwikkelingsprogramma's van allerlei aard, al of niet met betrekking tot de punten 1. en 2, hierboven vermeld; hierbij optredend als opleidings- en vormingsinstituut;

4.De verkoop en verhuur van diensten aan derden met betrekking tot de punten 1., 2., 3. hierboven vermeld; hierbij optredend als service-bureau in informatica of in andere domeinen van gegevensverwerking;

5.De aankoop, verhuur, vertegenwoordiging en verkoop van aile apparaten en toestellen in verband met de overdracht en verwerking van gegevens zoals hierboven vermeld onder de punten 1., 2., en 3.

6.Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden;

7.Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties;

B.Het optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen;

9.Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

10. Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zij het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij wordt hierna genoemd nover te nemen vennootschap".

Hier vertegenwoordigd door de heer Karel GHESQUIERE, vast vertegenwoordiger van de CVOA K.G. Consult, voorzitter en de heer Koen VAN LOO, bestuurder.

Algemeen

De voorgestelde fusieverrichting karakteriseert zich als een geruisloze fusie door overneming door de CVBA KAMODATA van de NV ADMB INFORMATION SERVICES, zoals geregeld door de artikelen 719 tot 727 van het Wetboek van vennootschappen.

De fusie heeft van rechtswege en gelijktijdig tot gevolg dat:

-het gehele vermogen van de NV ADMB INFORMATION SERVICES, zowel de rechten als de

verplichtingen, op de CVBA KAMODATA overgaat en

-de NV ADMB INFORMATION SERVICES zonder ontbinding wordt vereffend.

Indien het fusievoorstel door de twee algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen, dit wil zeggen van de CVBA KAMODATA en van de NV ADMB INFORMATION SERVICES, op geldige wijze wordt goedgekeurd, treden van rechtswege en gelijktijdig de volgende rechtsgevolgen op:

-de NV ADMB INFORMATION SERVICES zal door deze loutere beslissing zelf, ophouden te bestaan;

-het gehele vermogen van de NV ADMB INFORMATION SERVICES, zowel de rechten als de verplichtingen, gaat over op de CVBA KAMODATA.

1. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen

Deze informatieverstrekking is niet van toepassing.

2. Rechten die de overnemende vennootschap, de CVBA KAMODATA, toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap, de NV ADMB INFORMATION SERVICES, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Deze informatieverstrekking is niet van toepassing.

3.De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap, de NV ADMB INFORMATION SERVICES, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de CVBA KAMODATA.

De raden van bestuur van de CVBA KAMODATA en de NV ADMB INFORMATION SERVICES stellen voor om als datum vanaf dewelke de handelingen van de NV ADMB INFORMATION SERVICES boekhoudkundig voor rekening van de CVBA KAMODATA geacht zullen worden te zijn verricht, de eerste januari tweeduizend en veertien te nemen, wetende dat de NV ADMB INFORMATION SERVICES haar laatste jaarrekening heeft afgesloten op 30 juni 2013,

4.Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend, nooh aan de bestuurders van de CVBA KAMODATA, noch aan de bestuurders van de NV ADMB INFORMATION SERVICES.

5.Geen kapitaalsverhoging noch nieuwe aandelen

Aangezien de CVBA KAMODATA 100% aandeelhouder is van de NV ADMB INFORMATION SERVICES, dient geen kapitaalsverhoging te worden voorzien en dienen ook geen nieuwe aandelen te worden uitgegeven.

Dit fusievoorstel zal worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge.

Opgemaakt te Brugge, op 25 februari tweeduizend en veertien in vier (4) exemplaren,

1. De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KAMODATA, hierbij vertegenwoordigd door de heer Jozef VANDENBERGHE, voorzitter en de heer Philip VAN EECKHOUTE, vast vertegenwoordiger van de BVBA Philip VAN EECKHOUTE, bestuurder,

2. De naamloze vennootschap ADMB INFORMATION SERVICES, hierbij vertegenwoordigd door de heer Karel GHESQUIERE, vast vertegenwoordiger van de CVOA K.G. Consult, voorzitter en de heer Koen VAN LOO, bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor= behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 21.01.2014 14012-0279-019
13/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo behou

aan I Selgh Staatse

NEERGELEGD ter CRIFFIE de1 "EUR gnCdTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUdàGE (Afdeling Brume)

-08- 28Fg 3 1 ~,~uke0f3

~ STAATSBLR' lé~ eee

MON1



BELG1SC

kL1L1IMMUN

Ondernemingsnr : 0891.214.026

Benaming

(voluit) : ADMB INFORMATION SERVICES

(verkort) : ADMB IS

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Clarastraat 48, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoemingen en ontslagen

Op 28 juni 2013, cm 8u.45, in de kantoren van de NV ADMB iS gelegen te 8000 Brugge, Sint-Clarastraat 48, wordt de buitengewone algemene vergadering van de NV ADMB iS gehouden.

Eerste besluit:

De vergadering neemt kennis van het ontslag als bestuurder van de BVBA Olivier Consulting International,

met als vaste vertegenwoordiger, Olivier Gustin,

Het mandaat van bestuurder van de BVBA Olivier Consulting International wordt beëindigd met ingang

vanaf heden,

Hierdoor houdt de opdeling van de aandelen in categorieën alsook de opdeling van aandeelhouders in groepen op, Vanaf heden worden noch de aandeelhouders noch de bestuurders verder opgedeeld in, categorieën of groepen.

Tweede besluit:

De volgende (rechts)personen worden (her)benoemd tot bestuurder voor een termijn van zes jaar;

1/ CVOA K.G. Consult, met vast vertegenwoordiger Karel Ghesquière, bestuurder tot 2019;

2/ De heer Koen Van Loo, bestuurder tot 2019;

3/ De heer Kurt Boelens, bestuurder tot 2019;

Het mandaat van de heer Karel Ghesquière loopt af. Hem wordt kwijting verleend door de algemene vergadering.

Voor verslag,

BVBA Philip Van Eeckhoute

Bestuurder

Met vast vertegenwoordiger,

Philip Van Eeckhoute

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 17.12.2012, NGL 14.01.2013 13008-0381-012
14/05/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

0 7 -05- 2012 p~ n~

LGISCH STAATSBLAD 2 Zr(i' i~.gati `°

IV'r~~:i1t~,`t ..i.Ci.." -., .. ~1'~ri ! >'~

mei

ftEOi3TBA,iVK VAN iCi3oPHÀNifÉL 1~R BELGE BRUGGE (Afdaling Brugge)

na:

~

IIIUI 111111fl III I III

*12089010*

bt

~ St

BE

Ondernemingsnr : 0891.214.026

Benaming

(voluit) : ADMB Information Services

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Clarastraat 48 - 8000 Brugge (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uit de notulen van de algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel dd. 7 december 2011 blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist om met ingang van 7/12/2012:

BVBA Philip Van Eeckhoute, met maatschappelijke zetel te 9880 Aalter, Kestelstraat 150, met als vaste vertegenwoordiger de heer Philip Van Eeckhoute, wonende te 9880 Aalter, Kestelstraat 150, te benoemen tot bestuurder categorie A.

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel dd. 28 februari 2012 blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist om vanaf 281212012:

het ontslag te aanvaarden als bestuurder categorie B van de BVBA Peleman Consulting Services, met als vaste vertegenwoordiger Sven Peleman,

Getekend,

Karel Ghesquière

Voorzitter raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

18/08/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge) op:

2.0in

Griffke grifner,

Voor

behouc aan h Beigis

Staatst

IIIfl1~119111NIIIINII II

*iiia~o3e*

1

J

Ondernemingsnr : 0891.214.026

Benaming

(voluit) : ADMB Information Services

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : St-Clarastraat 48 - 8000 Brugge

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uit de notulen van de algemene vergadering, gehouden ten maatschappelijke zetel dd. 20/12/2010 blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist om met ingang vanaf 20/12/2010:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge - het ontslag te aanvaarden als bestuurder categorie A van de heer Benny Devriendt, wonende in de Zwarte:

Nonnenstraat 12 te 8630 Veurne; "

- te benoemen als bestuurder categorie A voor een hernieuwbare periode van zes jaar: de heer Kurt' Boelens, wonende in de Waterstraat 4 te 8020 Oostkamp.

Getekend,

Karel Ghesquière

Voorzitter raad van bestuur









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.12.2010, NGL 17.01.2011 11010-0484-013
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 21.12.2009, NGL 06.01.2010 10005-0087-013
14/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.12.2008, NGL 09.01.2009 09007-0334-013

Coordonnées
ADMB INFORMATION SERVICES, AFGEKORT : ADMB IS

Adresse
SINT-CLARASTRAAT 48 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande