ADMINI C.A.S.A.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADMINI C.A.S.A.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.487.506

Publication

25/04/2014
ÿþmod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

EERGELE.

09. 04, 2014

TBANK KOOPHANDEL

e nei KORTBIJ

EL

014

TS

1

BEL

IONITEUR

17 -04-GISCH STA

*14088733*

Ondernemingsrir : 0848.487.506

Benaming

(voluit) : ADMINI ; C.A.S.A.

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Heirweg Zuid 85, 8770 Ingelmunster

(volledig adres)

" Onderwerp akte: DOELUITBREIDING  STATUTENWIJZIGINGEN - BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 28, maart 2014, dat de algemene vergadering onder meer volgende besluiten genomen heeft:

1.Na kennisname van het verslag van de zaakvoerder over de voorgestelde doelwijziging met voorleg-iging van een staat van actief en passief die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt, wijziging van het doel door vervanging van de bestaande tekst van artikel 3 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING:

I. Hot aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht ...), zoals de huurfinanciering.van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen, met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten,

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingerL

IL VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Verhuur van voertuigen met chauffeur, onderneming voor personenvervoer met aile mogelijke vervoermiddelen;

2. Verhuur op korte termijn van personenauto's zonder chauffeur;

3. Overig vervoer van personen met autobussen, zonder dienstregeling: chartervervoer, busreizen, toeristische excursies, enzovoort;

4. Het uitvoeren van aile activiteiten in verband met de ontwikkeling, de productie, de assemblage, de aan  en verkoop, de in  en uitvoer, het opslaan, de verdeling, de herstelling, restauratie, ombouw, het onderhouden, het spuiten, het takelen, het slopen, de klein  en groothandel, het huren en verhuren, het leasen en in leasing geven van allerhande voertuigen, motorvoertuigen, vaartuigen, vliegtuigen, personenwagens, bedrijfswagens, autobuseen, vrachtwagens, bestelwagens, motorrijwielen, scooters, bromfietsen, rijwielen, fietsen, oldtimers en alle accessoires, wisselstukken, onderdelen, componenten en toebehoren en aile aanverwante producten, zowel nieuw als tweedehands;

5. Activiteiten in verban met mechanische sporten (auto's, motorrijwielen, karts, enzovoort)

6. Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer 7, Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten

Op de laatste blz. van l_nik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

8. Al den niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant: invoeren van gegevens, volledige verwerking van gegevens.

9. Permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden. 10, Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, niet eerder genoemd.

11. Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie.

12. Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer, adviesbureaus, op het gebied van bedrijfsvoering

13. Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie toezicht, public relations en communicatie, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort.

14. Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort.

15. Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoort.

16. Overige activiteiten van gespecialiseerde designers

17. Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren.

18. Fotokopiëren, documentvoorbereiding en andere gespecialiseerde ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren.

19. Organisatie van congressen en beurzen.

20. Promotie en organisatie van uitvoerende kunstevenementen;

21. Ontwerp en bouw van podia;

22. Kleinhandel in allerlei producten per postorder; de goederen worden naar de koper gezonden, nadat deze zijn keuze heeft gemaakt aan de hand van advertenties, al dan niet gespecialiseerde catalogi, enzovoort;

23. Overige posterijen en koeriers;

24. Ontwerpen en voeren van reclame  en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media;

25, Ontwerpen van publicitaire artikelen, teksten en slogans (copywriters);

26. Luchtreclame;

27, Verspreiden en thuisbezorgen van monsters en reclamemateriaal, inclusief streekkrantjes en dergelijke;

28. Activiteiten van managers van artiesten, sportlui en overige bekende personaliteiten;

29. Verhuur van theaterkostuums, carnavalkleding, ceremoniekleding, sieraden, enzovoort;

30. Verhuur en operationele leasing zonder bedieningspersoneel van tenten voor tentoonstellingen,

bedrijfsfeesten, concerten, enzovoort;

31, Overige zakelijke dienstverlening, niet eerder genoemd;

32. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

33. Bieden van overig amusement, nergens eiders genoemd: circussen, poppentheaters, rodeo's, klank  en lichtspelen, enzovoort;

34. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen;

35. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

36. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

37. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

Ill. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbrerp, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gèlijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak,"

2.Benoeming van de heer Eddy Maertens, wonende te 8770 Ingelmunster, Heirweg Zuid 85, als niet-statutaire zaakvoerder, met ingang vanaf aktedatum, voor onbepaalde duur.

" Gegevens volmacht de dato 27/03/2014

Volmachtgever: de heer Hedwig De Forche, wonende te 8870 Izegem, Rozenlaan 44  volmachtdrager:

mevrouw Wiileen De ForChe, wonende te 8770 Ingelmunster, Heirweg Zuid 85.

4

Voorbehouden aaaphet Be!gisob Staatsblad

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd

-expeditie van de akte dcL 28/3/2014 met aangehechte volmacht

-gecoördineerde statuten niet lijst publicatiedata.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de leatste blz. van Luik B vermelden : to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

05/04/2013
ÿþr

Motl Word 11.1

i.9 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0848487506

Benaming

(voluit) : Admini iC.A.S.A.!

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heirweg Zuid 85 - 8770 Ingelmunster

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERSLAG BEDRIJFSREVISOR QUASI-INBRENG

Verslag van de bedrijfsrevisor en bijzonder verslag van de zaakvoerder bij het verkrijgen door de vennootschap, na haar oprichting, van belangrijke vermogensbestanddelen, toebehoren aan de oprichter.

(art. 220 Wetboek van Vennootschappen)

Mileen De Forche

zaakvoerder

i

i

I~

NEERGELEGD

25. 03. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

K -~ir*K

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/09/2012
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12304609*

Neergelegd

06-09-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0848487506

Benaming (voluit): ADMINI ¡C.A.S.A.!

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8770 Ingelmunster, Heirweg Zuid 85

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - Vaststelling van de statuten - Benoeming van de zaakvoerder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op vijf

september tweeduizend twaalf dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichters:

1. De heer DE FORCHE Hedwig Odo Odiel, geboren te Izegem op 6 juni 1948, weduwnaar van mevrouw DEWERCHIN Christa Pia Marie José, wonende te 8870 Izegem, Rozenlaan 44.

2. Mevrouw DE FORCHE Mileen Marie Jeanne, geboren te Izegem op 22 april 1970, niet gehuwd,

wonende te 8770 Ingelmunster, Heirweg Zuid 85.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming:  ADMINI ¡C.A.S.A.! .

Zetel: Heirweg Zuid 85 te 8770 Ingelmunster.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer.

- Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten.

- Al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant: invoeren van gegevens, volledige verwerking van gegevens.

- Permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden.

- Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, niet eerder genoemd.

- Managementsactiviteiten van holdings: tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van

bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enzovoort.

- Overige financiële dienstverlening.

- Overige ondersteunende activiteiten in verband met financiële diensten, exclusief verzekeringen en

pensioenfondsen, niet eerder genoemd.

- Activiteiten van hoofdkantoren.

- Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie.

- Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer, adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering.

- Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebeid van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort.

- Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoort.

- Overige activiteiten van gespecialiseerde designers.

- Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren.

- Fotokopiëren, documentvoorbereiding en andere gespecialiseerde ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren.

- Organisatie van congressen en beurzen.

- Overige zakelijke dienstverlening, niet eerder genoemd.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: het verstrekken van waarborgen ten gunste van derden.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR), volgestort ten bedrage van twaalfduizend vijfhonderd vijftig euro (12.550,00 EUR) in geld.

De niet volgestorte inbreng van de heer DE FORCHE Hedwig, voornoemd, bedraagt drieduizend euro (3.000,00 EUR). De niet volgestorte inbreng van mevrouw DE FORCHE Mileen, voornoemd, bedraagt drieduizend euro (3.000,00 EUR).

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij AXA Bank.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de laatste zaterdag van de maand juni om tien uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2013.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die sinds 1 september 2012 in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerder: Mevrouw DE FORCHE Mileen, voornoemd, is benoemd als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

Expeditie akte dd. vijf september tweeduizend twaalf

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

16/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

MONITEUR BELGE

-

ui

RE'i,'nOha.11, .`C',.>-r1,4'DEL ~

fl

2rrs .,f t~

leiV81111

-07

Griffie

Ondernemingsnr : 0848487506

Benaming

(voluit) : ADMINI C.A.S.A. bvba

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heïrweg Zuid 85 - 8770 ingelmunster

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van dë`bijzondere algemene vergadering dd 01/06/2015 gehouden op de zetel van de vennootschap is met algemeenheid van stemmen het volgende overeengekomen

Met ingang van 01/06/2015 wordt de maatschappelijke zetel verplaatst van Heirweg Zuid 85 te 8770 Ingeimunster naar Bekaertsdreef 22 te 8760 Meuiebeke

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen

Mileen De Forche

zaákvoerder

Eddy Maertens

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik F vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 31.08.2015 15554-0463-011

Coordonnées
ADMINI C.A.S.A.

Adresse
BEKAERTSDREEF 22 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande