ADMIRAAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADMIRAAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.936.766

Publication

21/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 23.01.2014, NGL 20.02.2014 14042-0434-011
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 16.01.2015 15014-0438-012
23/10/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 24.09.2012, NGL 22.10.2012 12612-0267-010
05/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11305220*

Neergelegd

01-09-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Admiraal

0838936766

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8800 Roeselare, Hoogstraat 154

Onderwerp akte: Oprichting

Bij akte verleden voor notaris Wouter Bossuyt te Brugge op negenentwintig augustus tweeduizend elf.

IS OPGERICHT DOOR:

De Heer WALLICAN Marc Michel Lieven, geboren te Roeselare op vijf augustus duizend negenhonderdachtenzestig, wonende te 8800 Roeselare, Hoogstraat 154.

* Een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die hij op heden heeft opgericht onder de naam "Admiraal", met zetel te 8800 Roeselare, Hoogstraat 154.

* De vennootschap heeft tot doel voor haar rekening of voor rekening van derden te doen:

- Alle activiteiten als reclamebureau.

- Het omzetten van advies op reclame- en marketinggebied in concrete reclamecampagnes. Het instaan voor de volledige uitvoering en opvolging van deze reclamecampagnes. De aan- en verkoop van alles wat nodig is voor de uitoefening van deze activiteiten. Advies en consultancy met betrekking tot mediaplanning, mediabuying en mediafullfilment.

- Marktonderzoek; strategische marketing; advisering en consultancy op het gebied van bedrijfscommunicatie; reclame; ontwikkeling van reclamestrategieën, onder andere verband houdende met het testen van merken, ten behoeve van het vormen van een imago van merken, ten behoeve van het bouwen van beeldvorming bij merken, in het kader van het vormen van levensstijlmerken, alsmede met als doel het tot stand brengen van een associatief netwerk rond merken; marktbewerking en  analyse; raadgeving en advisering inzake reclame en marketing, onder meer in verband met innovatieprocessen; public relations; publiciteit en verkooppromotie; verspreiding van reclamemateriaal; opiniepeiling; decoratie van etalages; merkontwikkeling, naamcreatie, merkcreatie; ontwerpen van huisstijlen; ontwerpen van bedrijfsorganisatorische concepten, onder meer verband houdende met bedrijfsidentiteit.

- Productontwikkeling; grafisch ontwerpen; ontwerpen van verpakkingen; technische adviezen met betrekking tot productontwikkeling.

- Ontwerp van gebouwen, standen, signalisatie, meubilair, juwelen, beelden, trofeeën, enzovoort.

- Organisatie van tentoonstellingen.

- Alle activiteiten die te maken hebben met copywriting: schrijven van slogans, bodycopy, longcopy, persartikels, interviews afnemen en schrijven.

- Fotografie fotoretouches uitvoeren, organisatie, productie en opvolging van fotoshoots.

- Organisatie van educatieve en studiebijeenkomsten, onder meer op het gebied van marketing en communicatie alsook fotografie, photoretouchewerk en softwareprogramma's.

- Het uitgeven van boeken, tijdschriften en ander voorlichtingsmateriaal waaronder Ipad uitgaves of applicaties. - Het promoten, realiseren en verwerken van klank-, beeld-, data- en multimedia opnamen en reproductie ervan op alle bestaande en toekomstige systemen; de verhuur, verkoop, distributie, in- en uitvoer ervan, alsook van alle mogelijke apparatuur en randapparatuur voor de realisatie, verwerking en weergave van klank-, beeld-, data- en multimedia opname; dit alles in opdracht van anderen, alsook in eigen regie en productie; de aan- en verkoop, verhuur, in- en uitvoer, het plaatsen en herstellen van alle toestellen voor klank-, beeld-, data- en multimedia weergave en verwerking, alle klank-, beeld-, data-, en multimedia dragers, dit alles zowel in het groot als in het klein, voor haar rekening of voor rekening van derden.

- Alles wat verband houdt met software, waaronder het maken van websites en creëren van digitale newsletters, Ipad applicaties of mobile applicaties.

- Het uitbaten van een bureau dat modellen, hostesses, promotieteams, enzovoort, aanbiedt, alsook het aanbieden van alle aanverwante producten en diensten, alsook het organiseren van schoonheidswedstrijden. - De investering, onderschrijving, vaste opname, plaatsing, koop, verkoop en verhandeling van aandelen, delen, obligaties, kredieten, gelden en andere roerende waarden uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, die al dan niet de rechtsvorm hebben van een handelsvennootschap, een instelling of vereniging en die al dan niet een (semi-)openbaar instituut hebben.

- Het beheer van de investeringen en de deelnemingen in dochtervennootschappen, het uitoefenen van beheersmandaten, het verstrekken van advies, management en andere diensten van dezelfde aard; deze

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

diensten kunnen zowel op contractuele als op statutaire basis worden verstrekt, zowel als extern adviseur als in de hoedanigheid van orgaan.

- Het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard.

- Het maken van alle kosten en het doen van alle investeringen ten behoeve van het bezoldigen van de zaakvoerders en de werkende vennoten in geld of in natura.

- het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, deze oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, en binnen dit kader:

a) het aan- en verkopen, huren en verhuren, bouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen van onroerende goederen;

b) zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

c) alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van de eigen roerende en onroerende goederen.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat deze opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichtten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of die de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten verenigingen en ondernemingen die al dan niet de rechtsvorm van een handelsvennootschap hebben.

Zij mag ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

* De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (20.000 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/tweeduizendste (1/2.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparant verklaart en erkent:

1) dat het maatschappelijk kapitaal van twintigduizend euro (20.000 EUR) volledig geplaatst is; het is verdeeld in tweeduizend (2.000) aandelen met een fractiewaarde van elk één/tweeduizendste (1/2.000ste) van het kapitaal en aldus voor de huidige inschrijving neerkomt op tien euro (¬ 10,00) per aandeel.

2) dat op ieder aandeel dat overeenstemt met inbreng in geld is tenminste één vijfde gestort.

3) dat het maatschappelijk kapitaal op heden door hem is gestort tot beloop van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) waarvoor hem tweeduizend (2.000) aandelen toegekend worden. Bankattest

Het genoemde bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening.

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van hun mandaat bepaalt.

Zo de vennootschap overweegt om een rechtspersoon te benoemen tot zaakvoerder, dan moet die rechtspersoon de identiteit van de persoon die vaste vertegenwoordiger zou worden, voorafgaandelijk meedelen aan de vennootschap.

De zaakvoerder(s) krijgt (krijgen) de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap te handelen en om alle daden van bestuur en beschikking te stellen die met het doel der vennootschap overeenkomen.

Alle handelingen die niet uitdrukkelijk door de wet of door onderhavige statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering vallen onder zijn bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) het dagelijks bestuur aan één of meer personen, vennoten of niet, overdragen mits dit geschiedt bij specifieke en herroepelijke volmacht.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Aan ieder zaakvoerder of werkend vennoot kan als vergoeding voor zijn bedrijvigheid een vaste bezoldiging en/of een aandeel in de winsten toegekend worden.

Het mandaat van zaakvoerder mag bezoldigd worden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald door de algemene vergadering.

Zo een mandaat van zaakvoerder bezoldigd is, dan moet de totale op jaarbasis toegekende vergoeding geacht worden gelijk gespreid over het boekjaar te zijn toegekend en te zijn betaalbaar gesteld met een periodiciteit die minstens maandelijks is, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

* Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moet de zaakvoerder, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

* De vennootschap is niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, tenzij in de gevallen door de wet bepaald.

Wordt er geen commissaris benoemd, dan heeft de enige vennoot of indien er meerdere vennoten zijn ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, dit alles met inachtneming van de gestelde wettelijke bepalingen.

* Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand december om twintig uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

* Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

* Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De zaakvoerders stellen jaarlijks een verslag op conform de desbetreffende wettelijke bepalingen. De zaakvoerders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen. * Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële, uitzonderlijke en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. De voorafnemingen voor de wettelijke reserve zullen niet meer moeten geschieden zodra deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het overige staat ter vrije beschikking van de jaarvergadering. De jaarvergadering heeft de mogelijkheid om te beslissen dat er een bepaalde vergoeding aan de belegde kapitalen zal uitgekeerd worden.

* Ingeval van ontbinding zal de vereffening geschieden in de tijd en op de manier vastgesteld door de Buitengewone Algemene Vergadering die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden, en die hun macht en bezoldiging zal vaststellen.

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Ingeval van vereffening zal de plaats van het bewaren der boekhouding en rekenplichtige bescheiden aangeduid worden en elke vennoot zal het recht hebben, zonder dat hij de boeken en documenten mag verplaatsen, op zijn kosten notities en zelfs volledig afschrift van alle inschrijvingen en bescheiden te nemen. VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID - VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel achtenzestig van het Wetboek van vennootschappen.

De comparant verklaart dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting sedert één januari tweeduizend en elf onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

De ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat voormelde verbintenissen door de vennootschap dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden na de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

BENOEMING VAN DE EERSTE GEWONE ZAAKVOERDER

Vervolgens heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1. De Heer WALLICAN Marc, wonende te 8800 Roeselare, Hoogstraat 154;

2. Mevrouw FABRY Tina Magdalena Trui Marcella, geboren te Roeselare op vijftien september duizend negenhonderdnegenenzestig, wonende te 8800 Roeselare, Hoogstraat 154.

voornoemd, die verklaren dit mandaat te aanvaarden en verklaren dat zij niet getroffen zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

Hun mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDER

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de oprichter en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet. EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar loopt vanaf negenentwintig augustus tweeduizend elf tot dertig juni tweeduizend twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand december van het jaar tweeduizend en twaalf om twintig uur.

BIJZONDERE VOLMACHT - ONDERNEMINGSLOKET EN BELASTING OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE

Door de oprichters wordt met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht verleend met recht van indeplaatsstelling aan de Heer Clemmens Herman, accountant-belastingconsulent, te 8200 Brugge,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Meiboomlaan 21, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde alle nodige formaliteiten te vervullen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen al te doen wat nodig of nuttig is voor : het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, via een ondernemingsloket en het verkrijgen van een ondernemingsnummer als resultaat daarvan alsook voor het bekomen van een nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Notaris Wouter BOSSUYT

Tegelijk hiermede neergelegd :

- Afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 15.01.2016 16014-0285-014

Coordonnées
ADMIRAAL

Adresse
HOOGSTRAAT 154 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande