ADVERO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVERO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.518.152

Publication

18/03/2014 : KOA017391
15/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : Benaming 0464.518.152

(voluit) : (verkort) : ADVERO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen (Rekkem), Murissonstraat 155

(volledig adres)

Onderwerp akte :

KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING



Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Dominique HENDRYCKX, geassocieerd notaris te Menen op vijfentwintig september tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVERO" onder meer het volgende beslist heeft:

EERSTE BESLUIT: OMZETTING VAN HET KAPITAAL IN EURO

De vergadering beslist ont het kapitaal van zevenhonderd vijftigduizend frank om te zetten in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (t18.592,01).

TWEEDE BESLUIT: KENNISNAME BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere vergadering de data vijf september tweeduizend en veertien houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend met toepassing van artikel 537 WIB92 ten belope van driehonderd, negentigduizend euro (¬ 390.000,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij; negenendertigduizend euro (¬ 39.000,00).

De vergadering stelt vast dat ingevolge voormeld besluit de aandeelhouders een schuldvordering hebben op de vennootschap ten belope van hun deel in het tussentijdse dividend.

Elk der aandeelhouders verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende' voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijdse dividend.

DERDE BESLUIT: VOORAFGAANDE VERSLAGEN INZAKE KAPITAALVERHOGING

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen' opgemaakt door het bestuursorgaan op vierentwintig juli tweeduizend en veertien en de bvba "Jacques; Steyaert", vertegenwoordigd door de heer Jacques Steyaert, bedrijfsrevisor, opgemaakt op zesentwintig augustus tweeduizend en veertien, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgtb "IX BESLUITEN BIJ DE KAPITAALVERHOGING

De vennoten van de BVBA "ADVERO" hebben de intentie geformuleerd om een kapitaalverhoging door te voeren door een inbreng in natura.

Het betreft de inbreng van de schuldvordering die zal ontstaan uit het besluit tot uitkering van eert: tussentijds dividend ten bedrage van 390.000 EUR onder afhouding van 10 % roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Het netto dividend bedraagt bijgevolg 351.000,00 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de', bedrijfsrevisoren inzake e inbreng in natura.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

De inbreng wordt niet vergoed door nieuwe aandelen, doch het kapitaal wordt verhoogd mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat de vennoten hun reeds uitgedrukte intentie om over te gaan tot de kapitaalverhoging , ook daadwerkelijk zullen uitvoeren.

Indien echter na de beslissing van dividenduitkering de vennoten niet wensen over te gaan tot de kapitaalverhoging, zal het kapitaal niet verhoogd worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BCLV~

NEERGELEGD

0 8 OKT. 2014

ATSBLAC' Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, RiriIIftPRIJK

2014

GISCH STA

MONITEUR d 8 -12-

BE

*1422271

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De conclusies In dit verslag zijn dus enkel van toepassing als wordt voldaan aan de opschortende voorwaarde van goedkeuring van de voorgestelde dividenduitkering door de algemene vergadering.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, onder voorbehoud van feiten die zich hebben voorgedaan na de laatst neergelegde jaarrekening per 30.09.2013 verklaren wist

-de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering is in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord;

-de weerhouden methode van waardering leidt echter niet tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de ais tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, gelet op het feit dat er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven;

-de inbreng in natura is niet overgewaardeerd.

Door de inbreng in natura zal het kapitaal verhoogd worden met 351.000,00 EUR om het te brengen van 18.592,01 EUR naar 369.592,01 EUR.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Sint-Denijs-Westrem op 26 augustus 2014.

BVBA "JACQUES STEYAERT"

Vertegenwoordigd door

Jacques STEYAERT

Bedrijfsrevisor-Vennoot

Poolse Winglaan 98

9051 SINT-DENIJS-WESTREM",

VIERDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING CONFORM ARTIKEL 537 WIB

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbetastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in natura van de rekening-couranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van driehonderd negentigduizend euro (¬ 390.000,00), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van negenendertigduizend euro (¬ 39.000,00), hetzij aldus driehonderd éénenvijftigduizend euro (¬ 351.000,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de huidige aandelen.

VIJFDE BESLUIT VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Zijn alhier tussengekomen, de aandeelhouders, de echtgenoten Roose-Verrnaut, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en verklaren met hun netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, zijnde driehonderd éénenvijftigduizend euro (e 351.000,00) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-couranten op hun naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De inbrengers verduidelijken nogmaals dat het voormelde ingeboekte creditsaldo van de door hen aangehouden rekening-couranten tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend hen toegekend.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividend-uitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Als vergoeding voor deze inbreng worden geen nieuwe aandelen gecreëerd.

De vergoeding voor de voormelde inbreng bestaat in een verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

VIJFDE BESLUIT VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van driehonderd éénenvijftigduizend euro (¬ 351.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus werkelijk gebracht werd op driehonderd negenenzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 369.592,01), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder nominale waarde.

ZESDE BESLUIT WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, besluit de vergadering om artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd negenenzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 369,592,01), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zevenhonderd vijftigste (11750ste) van het kapitaal. "

ZEVENDE BESLUIT VOLMACHT COORDINATIE

De vergadering verleent aan de instrumenterende notaris alle machten om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE EN LAATSTE BESLUIT MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd om te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Voorbehouden pan het pelgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie akte statutenwijziging.

-gecoördineerde statute;

-verslag zaakvoerder;

-verslag revisor.

Meester Dominique HENDRYCKX, geassocieerd notaris te Menen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/03/2013 : KOA017391
28/02/2012 : KOA017391
17/03/2011 : KOA017391
24/03/2010 : KOA017391
07/04/2009 : KOA017391
26/03/2008 : KOA017391
13/03/2007 : KOA017391
28/03/2006 : KOA017391
03/07/2015
ÿþ i,~ ~:. Niod Word 11.1

~IíE s;~~t %~. ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

1111111111111111,1,11111111

BE

ON1TEUR BELGE NEER:.a><i=GD

17 1U.1

Rechtbank van KOOPHANDEL

ATSSi. A:..1 Cent~~-}~~ JK

2 6 -66-G1SCH STP

2015

C}ndernemingsnr : 0464.518.152

Benaming

(voluit) : ADVERO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Murissonstraat 155, 8930 Menen (Rekkem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 30 juni 2015

Met éénparigheid van stemmen beslist de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 30 juni 2015 te benoemen tot zaakvoerder en dit vanaf 1 juli 2015

- mevrouw Rita Madi Vermaut, Murissonstraat 155, 8930 Menen (Rekkem)

Dirk Roose

zaakvoerder

21/03/2005 : KOA017391
22/03/2004 : KOA017391
19/03/2003 : KOA017391
29/03/2002 : KOA017391
24/03/2001 : KOA017391
25/03/2000 : KO144812
19/11/1998 : KO144812

Coordonnées
ADVERO

Adresse
MURISSONSTRAAT 155 8930 REKKEM

Code postal : 8930
Localité : Rekkem
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande