ADVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.408.484

Publication

12/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.02.2014, NGL 06.03.2014 14060-0257-014
23/10/2013
ÿþmod 11.1

11 ~I

i

1 61212*



Ondernemingsnr : 0453.408.484 Benaming (voluit) : Advice

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lourdesstraat, 56

8940 Wervik

Onderwerp akte : BVBA: doelswijziging - kapitaalverhogingen - statutenwijziging.

Blijkens akte verleden voor Ons, Meester Christian IAMBRECHT, notaris te Kortrijk, standplaats HEULE, op 27 september 2013 neergelegd voor registratie, werden de statuten gewijzigd zodat de te publiceren specificaties van de vennootschap thans luiden als volgt:

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME VERSLAG DOELSWIJZIGING

Wegens voorafgaandelijke kennisname door alle leden van de vergadering van het verslag van de zaakvoerder,; ;1 opgesteld op achttien september tweeduizend dertien in toepassing van artikel 287 van het Wetboek van! vennootschappen, wordt de voorzitter ervan ontslagen het verslag van de zaakvoerder, waarin deze omstandig de door hem voorgestelde wijziging en uitbreiding van het doel verantwoordt, voor te lezen.

TWEEDE BESLUIT - DOELSWIJZIGING

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen en uit te breiden, zodat voortaan het doel van de vennootschap luidt als volgt:

"Verschaffing van arbeidskrachten aan handels- en nijverheidsondememingen; privaatcursussen of; schriftelijke cursussen voor algemene beroeps- of technische vorming; individuele begeleiding;, bedrijfsdoorlichting omtrent interne en externe kommunikatie; organisatie ontwikkeling in human recources.

De vennootschap mag hiertoe alle handelsverrichtingen, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende; of onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verband houden of de; verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke,

andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, ;! zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard] ie zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen, of de afzet van haar produkten tel

vergemakkelijken, en voor zover de wet dit niet verbiedt.

Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van! aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende; waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van; handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semij 3 publiekrechtelijk statuut;

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van;

bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met! 'e de activiteiten die de vennootschap zelf voert.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de! hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

Het verstrekken van leningen en vaarschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden; ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van allei verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Voor eigen rekening en rekening van derden:

Het verlenen van bistand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voomamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het; ..bestuten_.uan_venncotscbapp.ep .dit .ales_io__dc_meest nlirne_betekervs._De v.eonontscbap.ken_zelf_ _of .als,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien 'van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

bE 1111

B

Sti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!~

ti

mod 11.1

tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Voor eigen rekening en/voor rekening van derden.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend veenogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor wijziging van de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, zoals voorzien bij artikel zeventig bis van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, door alle middelen en op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zal achten, en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving."

DERDE BESLUIT - KENNISNAME VERSLAGEN

Overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, kennisname van :

- het verslag in date van zesentwintig september tweeduizend dertien van de Heer Bart ROOBROUCK, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42, bedrijfsrevisor, van de Burgerlijke coijperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", daartoe aangewezen door de zaakvoerder, over de voorgenomen inbreng in natura in onderhavige vennootschap, welk verslag besluit dat:

"De inbreng in natura in de BVBA "ADVICE" bestaat uit de inbreng van het vruchtgebruik van het onroerend goed gelegen te Kortrijk, Sint-Jorisstraat 8 ten bedrage van 135.209,60 EUR en, onder opschortende voorwaarde van het toekennen van een tussentijds dividend, na inhouding van roerende voorheffing, de inbreng van schuldvorderingen in rekening-courant ten bedrage van 110.638,84 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- het onroerend goed waarvan het vruchtgebruik zal worden overgedragen, bezwaard is met een hypothecaire inschrijving zonder dat de betreffende schuld zal worden overgenomen door de vennootschap; dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 5.452 aandelen van de BVBA "ADViCE" zonder vermelding van nominale waarde voor de inbreng van het onroerend goed en uit 4.460 aandelen van de BVBA "ADVICE" zonder vermelding van nominale waarde voor de inbreng van de schuldvorderingen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

- het bijzonder verslag waarin de zaakvoerder uiteenzet waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalsverhoging van belang zijn voor de vennootschap, gedagtekend op zevenentwintig september tweeduizend dertien.

VIERDE BESLUIIT  EERSTE KAPITAALSVERHOGING DOOR INBRENG TIJDELIJK VRUCHTGEBRUIK

a) Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met honderdvijfendertigduizend tweehonderdennegen euro zestig cent (135.209,60 EUR) te verhogen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) naar honderddrieënvijftigduizend achthonderdennegen euro zestig cent (153.809,60 EUR) door inbreng in natura van het tijdelijk vruchtgebruik van volgend onroerend goed.

b) Beschrilvino onroerend oned.

De Heer Joost Vandenabeele en Mevrouw Marina Seys brengen het tijdelijk vruchtgebruik in voor een

termijn van achttien (18) jaren te rekenen vanaf heden van het volgend onroerend goed:

STAD KORTRIJK

an__een--appar#ementsgebouw-.genaamd_-tnesidentie.-Ariane',-.gestaan--en-.gelegen -alsvoren-- Sint

.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

te' Voorbehouden An he't Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



mod 11.1

Jorisstraat 8, gekadastreerd onder Kortrijk, eerste afdeling, sectie E voorheen nummers 28/S3, 281Y3 en 28/Z3

en thans 28/P/4, met een kadastrale oppervlakte volgens titel van zes aren één en zeventig centiaren.

I. De kantoorruimte C gelegen op het gelijkvloers aan de Sint Jorisstraat genaamd C en omvattende:

1. in privatieve en uitsluitende eigendom

De eigenlijke kantoorruimte en toilet.

2. in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid

driehonderd vijfenveertig/tienduizendsten in de gemene delen van het gebouw daarin begrepen de

grond.

Il. De koer D1 gelegen op het gelijkvloers aan de Doomiksestraat genaamd Dl en omvattende:

1. in privatieve en uitsluitende eigendom

de eigenlijke koer met uitweg alover kavel D2 naar de Doomiksestraat.

2. in rnedeëigendom en gedwongen onverdeeldheid

honderd vierentwintig/tienduizendsten in de gemene delen van het gebouw daarin begrepen de grond.

Legger 19379: 1.095 ¬ .

Hetzij zo en gelijk dit privatief en het gebouw beschreven en afgebeeld staan in de hiemavermelde

basisakte en eraan gehechte plannen en zoals beschreven in de eigendomstitel van de inbrengers.

De basisakte werd verleden voor notaris Philippe Werbrouck te Kortrijk op achttien augustus negentienhonderdvierennegentig, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Kortrijk op acht september volgende boek 3137 nummer 11 en de wijzigende basisakte werd verleden voor zelfde notaris op negenentwintig december negentienhonderdvierennegentig overgeschreven op hetzelfde hypotheekkantoor op zestien februari negentienhonderdvijfennegentig boek 3186 nummer 21.

VIJFDE BESLUIT  VERGOEDING VAN DE EERSTE INBRENG IN NATURA: TOEKENNING VAN AANDELEN

In vergelding van de gedane inbreng in natura, worden vijfduizend vierhonderdtweeënvijftig (5.452) aandelen toegekend aan de inbrengers om af te hangen van de tussen hen bestaande huwgemeenschap zonder vermelding van nominale waarde, uitgegeven aan dezelfde fractiewaarde als de oude aandelen, zijnde vierentwintig euro tachtig cent (24,80 EUR).

Deze vijfduizend vierhonderdtweeënvijftig (5.452) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Ingevolge deze toekenning van de door hen onderschreven aandelen als volledig volstort verklaren de inbrengers dat zij volledig voldaan zijn voor hun tegenwoordige inbreng.

ZESDE BESLUIT  UITKERING VAN TUSSENTIJDSE DIVIDENDEN EN TER BESCHIKKING STELLING VIA REKENING-COURANT

De algemene vergadering besluit tot uitkering van een tussentijds dividend aan de aandeelhouders van een totaal bruto bedrag van honderd drieënzestig euro eenennegentig cent (163,91 EUR) per aandeel hetzij in totaal honderd- tweeëntwintig duizend negenhonderd tweeëndertig euro vijf cent (122.932,05 EUR) en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves. Deze dividenden worden betaalbaar gesteld op heden, na inhouding van de roerende voorheffing van tien procent (10%) door boeking op rekening-courant van de respectieve aandeelhouders van een totaal netto bedrag van honderd en tienduizend zeshonderdachtendertig euro vierentachtig cent (110.638,84 EUR). Dit alles kadert in de wetgeving "overgangsbepalingen liquidatiebelasting."

De vergadering bevestigt dat deze dividenden overeenkomen met de vermindering van belaste reserves zoals deze ten laatste goedgekeurd werden door de algemene vergadering op vier mei tweeduizend en twaalf.

ZEVENDE BESLUIT  TWEEDE KAPITAALSVERHOGING DOOR INBRENG VAN EEN SCHULDVORDERING IN REKENING-COURANT INGEVOLGE DE UITGEKEERDE DIVIDENDEN

De vergadering besluit een tweede maal het kapitaal te verhogen, onder opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van de toekenning en betaalbaarstelling van het tussentijds dividend zoals opgenomen in vorig agendapunt, met een bedrag van honderd en tienduizend zeshonderdachtendertig euro vierentachtig cent (110.638,84 SUR) om het kapitaal te brengen van honderddrieënvijftigduizend achthonderdennegen euro zestig cent (153.809,60 EUR) op tweehonderdvierenzestigduizend vierhonderdachtenveertig euro vierenveertig cent (264.448,44 EUR) met uitgifte van vierduizend vierhonderdzestig (4.460,00) nieuwe aandelen.

Op deze kapitaalverhoging die zal verwezenlijkt wordt door inbreng in natura van de voormelde schuldvordering in rekening-courant wordt ingeschreven door de beide aandeelhouders. Doordat de voormelde dividenden nog niet uitbetaald zijn beschikken zij slechts over een schuldvordering voor een bedrag van honderd en tienduizend zeshonderdachtendertig euro vierentachtig cent (110.638,84 EUR),

Deze schuldvordering wordt ingebracht tegen de nominale waarde van de schuldvordering, zoals die zal voorkomen na toekenning van het tussentijds dividend en zoals die het voorwerp heeft uitgemaakt van een beschrijving en waardering door de revisor Bart Roobrouck in zijn voormeld verslag de dato zesentwintig september tweeduizend dertien.

De hierboven beschreven inbreng die ter beschikking wordt gesteld van de vennootschap wordt .uitdrukkelijk aanvaard.-door-alle verschijners.-De.Heer.J.oost.Vandenabeele-en Mevrouw.Marina.Seys-verklaren"

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-beE;ouden gaan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

, e

uu mod 11,1

Voor-

bebouqn aan het Belgisch

Staatsblad

w



kennis te hebben van de financiële en economische situatie van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen zal worden toegekend.

ACHTSTE BESLUIT - VERGOEDING VAN DE TWEEDE INBRENG IN NATURA: TOEKENNING VAN AANDELEN

In vergelding van de door hen gedane inbreng in natura zijnde een schuldvordering in rekening-courant onder de opschortende voorwaarde van de toekenning van een tussentijds dividend zullen aan de inbrengers de Heer Joost Vandenabeele en Mevrouw Marina Seys elk tweeduizend tweehonderd dertig (2.230) volledig volgestorte aandelen worden toegekend zonder vermelding van nominale waarde aan een fractiewaarde van vierentwintig euro éénentachtig cent (24,81 EUR) of bijna exact dezelfde fractiewaarde van de oude aandelen zijnde vierentwintig euro tachtig cent (24,80 EUR).

Het kapitaal van de vennootschap wordt voortaan vertegenwoordigd door tienduizend zeshonderdtweeënzestig (10.662) aandelen.

Ingevolge deze toekenning van de door hen onderschreven aandelen als volledig volstort verklaren de inbrengers dat zij volledig voldaan zijn voor hun tegenwoordige inbreng.

De nieuw gecreeëerde aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis,

Volledigheidshalve verduidelijken de vennoten hun huidige aandelenbezit. Zij verklaren dat er in totaal tienduizend zeshonderdtweeënzestig (10.662) aandelen zijn en dat de aandeelhoudersstructuur er ingevolge de kapitaalsverhoging uitziet als volgt:

- de Heer Joost Vandenabeele: tweeduizend zeshonderdenvijf (2.605) aandelen;

- Mevrouw Marina Seys: tweeduizend zeshonderdenvijf (2.605) aandelen,

Huwgemeenschap Vandenabeele-Seys: vijfduizend vierhonderdtweeënvijftig (5.452) aandelen.

Volledigheidshalve merken de verschijners op dat van de respectievelijke tweeduizend zeshonderd en vijf aandelene afhangende van hun respectievelijke eigen vermogens de lidmaatschapsrechten eigen zijn doch de vermogensrechten gemeenschappelijk. OVERGANGSBEPALINGEN

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal;

- verslag van de bedrijfsrevisor over de kapitaalverhoging door inbreng in natura;

- verslag van de zaakvoerder over kapitaalverhoging door inbreng in natura;

- coördinatie van de statuten.

Christian Lambrecht, notaris te Heule





Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/12/2012
ÿþezene

mod 1 t.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

1 3 DEC. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : BE0453,408.484 Benaming (voluit) : Advice

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

8940 Wervik

Onderwerp akte : BVBA: statutenwijziging

Blijkens akte verleden voor Ons, Meester Christian LAMBRECHT, notaris te Kortrijk, standplaats HEULE, op 28 november 2012, dragende volgende meldingen van registratie "lste kantoor der registratie te Kortrijk, geregistreerd op 29 NOV, 2012. Vijf bladen zes renvooien. Boek 963 Blad 29 Vak 17, Ontvangen:; vijfentwintig euro (25E). De e.a. Inspecteur a.i. (getekend): Christelle DE GRAEVE.", werd het boekjaar; gewijzigd, de datum van de algemene vergadering gewijzigd, de nominale waarde van de aandelen afgeschaft: en de statuten gewijzigd zodat de te publiceren specificaties van de vennootschap thans luiden als volgt:: EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit het boekjaar te wijzigen zodanig dat het boekjaar voortaan zal lopen van één oktober tot dertig september van het daarop volgend jaar.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de datum van de algemene vergadering te wijzigen zodanig dat de algemene; vergadering voortaan gehouden zal worden op de derde vrijdag van de maand februari om zestieni uur. DERDE BESLUIIT

Ei De vergadering besluit dat het lopende boekjaar, dat begonnen is op één januari tweeduizend en: ï; twaalf zal lopen tot dertig september tweeduizend en dertien,

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit dat de eerstkomende algemene vergadering zal gehouden worden op del derde vrijdag van de maand februari tweeduizend en veertien om 16 uur.

VIJFDE BESLUIT >i De vergadering besluit om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

ZESDE BESLUIT

- De vergadering besluit om artikel 5 aan te passen ingevolge de reeds doorgevoerde en gepubliceerde wijziging van de uitdrukkingsmunt van het kapitaal door omzetting ervan in euro en ingevolge de onderhavige afschaffing van de nominale waarde van de aandelen, als volgt.

"ARTIKEL 5.  MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - VOLSTORTING

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00; EUR) vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen zonder aanduiding van nominale' waarde en die ieder één/zevenhonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst, ingeschreven en volgestort bij de oprichting ten belope van; zesduizend honderdzevenennegentig euro vierendertig cent (6.197,34 EUR)."

VERGANGSBEPALINGEN

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

IITegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal;

- coördinatie van de statuten.

Christian Lambrecht, notaris te Heule

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Zetel : Lourdesstraat, 56

23/07/2012
ÿþMod Wasel 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0453.408.484 Benaming

(voluit) : ADVICE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : LOURDESSTRAAT 56 - 8940 GELUWE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van zaterdag 30 juni 2012 werd beslist mevrouw Seys Marina, wonende te 8940 Geluwe, Lourdesstraat 56 eervol te ontslaan als zaakvoerder.

Deze beslissing werd met éénparigheid van de stemmen goedgekeurd.

Van Den Abeele Joost

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 30.05.2012 12136-0087-013
17/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 11.05.2011 11109-0514-014
04/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 31.05.2010 10143-0349-014
22/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.05.2009, NGL 16.07.2009 09431-0193-012
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.05.2008, NGL 16.07.2008 08425-0123-010
31/07/2007 : KO133732
27/07/2007 : KO133732
11/07/2006 : KO133732
31/05/2005 : KO133732
22/07/2004 : KO133732
15/07/2003 : KO133732
23/12/2002 : KO133732
20/09/2001 : KO133732
29/12/1998 : KO133732
05/04/1997 : KO133732
01/10/1994 : KO133732

Coordonnées
ADVICE

Adresse
LOURDESSTRAAT 56 8940 GELUWE

Code postal : 8940
Localité : Geluwe
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande