ADVIESBUREAU BESTUUR, BOUW & RUIMTE, AFGEKORT ABBR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVIESBUREAU BESTUUR, BOUW & RUIMTE, AFGEKORT ABBR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.435.928

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 01.07.2014 14253-0446-013
17/10/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

llltim11!Ritil.flpil

Voor behouc aan h~ Belgis Staatsb

MONITEUR Bac.-

~ 0 2612 1ELGiSCI-f

25 09 2012

Griffie

RECHTB ~~~ ~I ~{-1r1N.Çlirt

Ondernemingsnr : g 4g. (135 a90253

Benaming (voluit) : Adviesbureau Bestuur, Bouw & Ruimte

(verkort) : ABBR

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Langemuntelaan 1

8860 Lendelede

Onderwerp akte .BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Filip Boone, te Eeklo, de dato 10 september 2012 blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Oprichters

1. "FRANCIS CHARLIER CONSULTING" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op vierentwintig mei, tweeduizend en vier, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tien juni tweeduizend, en vier onder nummer 04085254.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 8860 Lendelede, Langemuntelaan 1, BTW BE 8E0865.541.094, rechtspersonenregister Kortrijk BE0865.541.094.

Waarvan de statuten sinds de oprichting niet gewijzigd werden.

vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder, de heer Francis Charlier, geboren te Izegem op. 15/04/1976, wonende te 8860 Lendelede, Langemuntelaan 1, tot die hoedanigheid benoemd bij de: oprichting van de vennootschap, gepubliceerd als voormeld.

2. Mevrouw BOEYKENS Sofie Mariette, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, geboren te Wetteren op vijfentwintig maart', negentienhonderdnegenenzeventig, wonende te 9520 Sint-Lievens-Houtem, Sint-Lievensstraat 2.

3. "RECHTSPRAKTIJK IGOR ROGIERS" burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht blijkens akte verleden voor notaris', Jeroen Uytterhaegen te Wetteren op vijftien april tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig april tweeduizend en elf onder nummer 11065582, Vennootschap met maatschappelijke zetel te 9270 Laarne (Kalken), Kalkendorp 17/A, rechtspersonenregister Gent 0835.576.014.

Waarvan de statuten sinds de oprichting niet gewijzigd werden.

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Igor Rogiers, geboren te Wetteren op 06/08/1975, wonende te Kalkendorp 17/A, 9270 Kalken, tot die hoedanigheid benoemd bij de oprichting van de vennootschap, gepubliceerd als voormeld.

Naam :

De Vennootschap heeft de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en haar naam luidt : "Adviesbureau Bestuur, Bouw & Ruimte", afgekort "ABBR"

Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8860 Lendelede Langemuntelaan 1. Doel

De vennootschap heeft tot doel in België of in het buitenland :

adviesverlening, projectbegeleiding, begeleiding van administratieve besluitvorming en administratieve beroepen inzake stedenbouw, ruimtelijke ordening, milieu, overheidsopdrachten, onderwijsrecht, bouw- en aannemingsrecht, contractenrecht, bijzondere overeenkomsten, zakenrecht, ... (publiek en privaatrecht).

Het één.ert,~ander binnen-_de perken varkde wet en overeenkomstig de wet..._ __

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : haam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"er

tz,

Voor-b houden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, leningen en/of kredieten aangaan en/of toestaan, overeenkomstig en binnen de perken van de wet.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagtACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) . Het wordt vertegenwoordigd door HONDERDZESENTACHTIG (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

Volstort zijnde ten belope van ZESDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 6.300,00)

Deze inbreng in geld, te weten het bedrag van ZESDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 6.300,00) werd gedeponeerd op een bijzondere bankrekening geopend bij 1NG Bank op naam van de vennootschap in oprichting onder nummer 363-1089518-54

Tot vergoeding van voormelde inbrengen in geld worden aan

de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RECHTSPRAKTIJK IGOR ROGIERS", tweeënzestig (62) aandelen toegekend, volstort ten belope van tweeduizend honderd euro (¬ 2.100,00);

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRANCIS CHARLIER CONSULTING", tweeënzestïg (62) aandelen toegekend, volstort ten belope van tweeduizend honderd euro (¬ 2,100,00);

Mevrouw Boeykens Sofie, tweeënzestig (62) aandelen toegekend, volstort ten belope van tweeduizend honderd euro (¬ 2.100,00);

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Artikel 21 -- Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 22  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekiaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatsohappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Verdeling van het na vereffening overblijvende saldo __,_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het batig saldo van de vereffening na betaling van alle schulden van de vereffening wordt tussen de' vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandeel vertegenwoordigd.

Overgangsbepalingen :

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden de tweede vrijdag van de maand juni in tweeduizend veertien.

2. Bekrachtiging verbintenissen.

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaart comparant uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert 10/09/2012.

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van" het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd,

3. Benoeming zaakvoerder.

a) wordt als zaakvoerder benoemd

de heer Francis Charlier, geboren te Izegem op 15/04/1976, wonende te 8860 Lendelede,

Langemuntelaan 1, die deze benoeming aanvaardt.

b) Hij wordt benoemd voor een onbepaalde duur.

c) De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4. Commissaris

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer

commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

5. Volmacht :

De comparanten, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, geven hierbij volmacht aan BV ovv BVBA Allossery Fiscomptex, te 8930 Menen, leperstraat 48, BTW BE 0455-117-169, vertegenwoordigd door Bart Allossery of één van zijn aangestelden , om alle noodzakelijke inschrijvingen en/of wijzigingen in het handelsregister, met betrekking tot het ondernemingsnummer en bij de Administratie der Belasting over de Toegevoegde Waarde te verrichten, dit onder schorsende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk conform artikel 68 Wetboek van Vennootschappen.

Voor eensluidend uittreksel

Filip Boone

Geassocieerd Notaris

Te Eeklo

24/09/2012

Terzelfdertijd neergelegd:

Uitgifte van de akte ;

Voor-

pehaudeh aan het Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ADVIESBUREAU BESTUUR, BOUW & RUIMTE, AFGEK…

Adresse
LANGEMUNTLAAN 1 8860 LENDELEDE

Code postal : 8860
Localité : LENDELEDE
Commune : LENDELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande