ADVIESBUREAU VANDENBOSSCHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVIESBUREAU VANDENBOSSCHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 452.238.150

Publication

25/06/2014
ÿþ mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be *1 4123121 0*

a Bi Sta 111111





Ondernemingsnr : 0.452.238.450

Benaming (voluit) : "ADVIESBUREAU VANDENBOSSCHE"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Seringendreef 20

8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte :ONTBINDING EN VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Pieter Van Hoestenberghe, met

standplaats te Jabbeke, lid van de maatschap "Van Hoestenberghe, Dewagtere & Dewagtere" op zes juni

tweeduizend en veertien,

dat de buitengewone algemene vergadering volgende besluiten letterlijk heeft genomen :

"EERSTE BESLUIT - ONTBINDING

a) voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van de

vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van haar werd gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het

Wetboek van vennootschappen;

verslag van het bestuursorgaan;

verslag van de accountant, Jessica Snauwaert, externe accountant IAB , te 8000 Brugge 

Koolkerke, Hoveniersstraat 23, de dato 29 april 2014;

staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, met

name per 10 april 2014.

b) bevestiging externe wettigheid

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de

rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek vennootschappen gehouden is.

c) besluit

Na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ;; ontbinden en dit met ingang van heden, met het oog op haar invereffeningstelling.

De besluiten van het verslag van de aangestelde accountant luiden als volgt:

"5. CONCLUSIE

in het kader van de procedure van ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, hebben de zaakvoerders van de vennootschap bvba Adviesbureau Vandenbossche, Seringendreef 20 te 8300 Knokke een boekhoudkundige staat afgesloten op 10/04/2014 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 120.725, 74 en een netto-actief van ¬ 119.225, 74.

De staat van activa en passiva werd opgesteld in discontinuïteit, overeenkomstig de waarderingsregels vastgelegd in artikel 2% 2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het wetboek van vennootschappen.

Daaruit volgt dat de vereiste boekhoudkundige correcties werden uitgevoerd om de waarde van de activa elementen terug te brengen tot hun waarschijnlijke realisatiewaarde, dat latente schulden omgezet werden in vaststaande schulden en dat de nodige voorzieningen werden gevormd voor de stopzetting van de werkzaamheden.

Het bestuursorgaan heeft getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, maar aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht hebben de zaakvoerders van de vennootschap BVBA Adviesbureau Vandenbossche met zetel te Seringendreef 20te 8300 Knokke, een boekhoudkundige staat afgesloten op 10 april 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 120.725, 74 en een netto-.actief van_ _¬ 1_19_225,74_ in toepassing van artikel 181 _van het wetboek .van vennootschappen werd da_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEES-t3EI..~:LiJ

Grlffle Rechtbank KoOpnandei

ü 2ü14

G r i inq Bru~Brugge~ E`r~ ~?~i De grlfflOr

mod 11.1

boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuiteit. Er zijn geen schulden t.a.v. derden waardoor de voorwaarden voor ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één akte mogelijk zijn.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ik bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 10 april 2Q14 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist cfr. de boekhoudwetgeving weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden en onder het voorbehoud dat ik mij niet kan uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva zoals nakomende fiscale en socfais rekeningen.

Om een betrouwbare staat weer te geven aan de aandeelhouders werd aldus rekening gehouden met de vermoedelijke realisatiewaarde van het onroerend goed en werd de meerwaarde geboekt gebaseerd op een deskundig schattingsverslag waar Ik voorbehoud voor maak

Er zijn geen andere feiten vastgesteld door mij die voor de Algemene vergadering nuttig zijn en die niet in hef bijzonder verslag van de zaakvoerder zijn opgenomen,

Cfr. de ontvangen ontwerpakte ontbinding die verzorgd wordt door Notaris Pieter Vanhoestenberghe te Jabbeke kan ik mij ervan vergewissen dat mijn conclusies van dit ontbindingsverslag opgenomen zullen zijn in de authentieke akte.

Opgesteld in 5 exemplaren te Koolkerke op 29/04/2014

Snauwaert Jessica"

TWEEDE BESLUIT

De vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat er geen passiva meer zijn.

DERDE BESLUIT-VEREFFENING

De vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast overeenkomstig artikel 183, §5 Wetboek van Vennootschappen geen vereffenaar te benoemen en over te gaan tot de onmiddellijke vereffening van de vennootschap,

De vergadering besluit om over te gaan tot toebedeling aan de enige vennoot van de nog resterende activa, welke zich nog in het patrimonium van de vennootschap bevinden.

Het vermogen van gezegde vennootschap bevat ondermeer het hierna vermeld onroerend goed.

VIERDE BESLUIT  KWIJTING ZAAKVOERDERS

Ingevolge de ontbinding en vereffening van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerders.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerders van het door hen tot op heden waargenomen bestuur. VIJFDE BESLUIT VASTSTELLING VAN DE SLUITING VAN DE VEREFFENING EN OVERGANG ONROEREND GOED

De vergadering stelt vast dat het kapitaal slechts werd volgestort ten belope van zesduizend zeshonderd en vijf euro tweeëndertig cent (¬ 6.605,32), De vergadering stelt vast dat gans het vaststaand passief van de vennootschap aangezuiverd is en dat er een provisie, indien nodig, werd aangelegd voor voldoening van eventueel nog te vestigen vennootschapsbelasting en BTW.

De vergadering verklaart de vereffening als definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Zij besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden ten huize van de heer Vandenbossche Daniel, voornoemd, die zich met de bewaring ervan gelast.

De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

Doordat de vennootschap ontbonden en definitief vereffend werd, komt het volgende onroerend goed krachtens de wet aan de vennoot toe (en meer bepaald aan het gemeenschappelijk vermogen tussen de heer Daniel Vandenbossche en mevrouw Sys Christiane, beiden voornoemd)

GEMEENTE KOKSIJDE -eerste afdeling

In een appartementsgebouw, genaamd 'Residentie Koksijde Promenade", gelegen Koninklijke Baan 180 en hoek Professor Blanchardlaan 24, gekadastreerd volgens titel in de sectie E deel van nummer 45/b en nummers 40, 48 en 49/a en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger in de sectie E nummer 4918, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van één hectare zesendertig are vijfenvijftig centiare (1 ha 36a 55ca).

In de fase A begrijpende achthonderd dertig / duizendsten (83011.000sten) in het kompleks Koksijde Promenade

In de residentie A, begrijpende achtentachtig / luizensten (8811000sten) in de fase A

Het appartement genummerd A.2.E. (A.twee.E) gelegen op de tweede verdieping, begrijpende

1. in privatieve en uitsluitende eigendom :

inkom met twee slaaphoeken, kookhoek, living met terras, badkamer met douchecel en W.C.

2. in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid

19/1.000sten in de gemene delen van het gebouw, waaronder de grond.

Kadastraal gekend als "A2/A2.E",

ZESDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmaoht aan de hierna genoemde personen als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te

Op de laatste blz" van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-bhouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name voormelde vennoot evenals Isabelle çlément van de cvba Philandi met zetel te Knokke Helst, Witte Bankstraat 2 of een aangestelde van deze vennootschap;'

VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, accountantsverslag, verslag zaakvoerders,

P. Van Hoestenberghe Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2014 : BG079586
30/07/2013 : BG079586
25/07/2012 : BG079586
28/07/2011 : BG079586
19/07/2011 : BG079586
26/07/2010 : BG079586
28/07/2009 : BG079586
30/07/2008 : BG079586
31/07/2007 : BG079586
12/07/2005 : BG079586
29/07/2004 : BG079586
14/08/2003 : BG079586
10/10/2001 : BG079586

Coordonnées
ADVIESBUREAU VANDENBOSSCHE

Adresse
SERINGENDREEF 20 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande