ADVISADO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVISADO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.772.102

Publication

07/01/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14300150*

Neergelegd

03-01-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0543772102

Benaming (voluit): Advisado

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Gouden-Boomstraat 32

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris François Blontrock, te Brugge op 3 januari 2014, te registreren, dat er door:

De Heer Van Grootven, Patrick, geboren te Antwerpen op vijf december negentienhonderd zesenvijftig, (rijksregisternummer 561205-375-56), echtgenoot van Mevrouw Beuten, Lena Maria Ghislaine Yvonne Françoise, wonende te 8000 Brugge, Gouden-Boomstraat 32

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

NAAM: ADVISADO

ZETEL: 8000 Brugge, Gouden-Boomstraat 32

DUUR: onbeperkte duur.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

- het optreden als zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar, directeur en/of gevolmachtigde in ondernemingen en vennootschappen en kan hiervoor vergoedingen ontvangen;

- het verlenen van diensten, met inbegrip van het uitvoeren van controles, audits, studies en onderzoeken en verstrekken van adviezen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met verzekeringen, bankieren en het structureren van vermogen;

- het adviseren, ondersteunen en begeleiden van organisaties bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering, marketing, communicatie en financieel beleid;

- het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle beheersdaden dienaangaande in de ruimste zin;

- het beheren van een eigen roerend patrimonium inzonderheid het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden;

- het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle zakelijke rechten op knowhow en ontwikkelde procédés;

- het verlenen van adviezen en intellectuele, financiële en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder eender welke vorm dan ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen vooraf gaat aan concrete projecten, dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particuleren onder om het even welke vorm; in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

- het concipiëren, aanbieden, promoten, organiseren en praktisch uitvoeren van vormingen, seminaries en voordrachten zowel in de economische, financiële en verzekeringstechnische sfeer alsook marketing en communicatie of nog op het culturele en sociale domein of op elk ander terrein waarin de vennootschap en haar vertegenwoordiger(s) competenties of kennis heeft.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijke doelstellingen welke van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag eveneens onroerende handelingen stellen, zowel beleggen als investeren in onroerende en roerende goederen zonder daarom de activiteit van vastgoedmakelaar uit te oefenen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

KAPITAAL: Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. BANKATTEST: Het gestorte kapitaal is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE17 7512 0682 1521 bij de naamloze vennootschap AXA Bank Europe geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Advisado in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 31 december 2013 dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd om door hem te worden bewaard.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Tot statutair zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd de Heer Patrick Van Grootven, voornoemd, hier aanwezig, die verklaart deze benoeming te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

De statutair zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde zaterdag van de maand mei om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

VERTEGENWOORDIGING-TOELATINGSVOORWAARDEN: Iedere vennoot kan per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager een volmacht geven om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen. Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars in onverdeeldheid toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de uitoefening aan het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar.

BOEKJAAR/EERSTE BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

WINSTVERDELING: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

WIJZE VAN VEREFFENING: De vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd.

Bij gebrek aan benoeming door de algemene vergadering geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) die op dat ogenblik in functie zijn.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel worden voorgelegd.

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto-actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Voor beredeneerd uittreksel uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.05.2015, NGL 16.06.2015 15182-0390-008
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 15.07.2016 16327-0136-009

Coordonnées
ADVISADO

Adresse
GOUDEN-BOOMSTRAAT 32 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande