ADVOCAAT DEWITTE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT DEWITTE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.367.983

Publication

02/04/2014
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0843.367.983 Benaming

(voluit) : ADVOCAAT DEWITTE

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ovv BVBA

Zetel ; 8951 Heuvelland (dranouter), Planciusplein 29

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 28 januari 2014 en van het controleveslag d.d. 28 januari 2014 van de Burg. Ven. CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, 8800 ROESELARE, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Peter Vandewalie

Peter Dewitte, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iA

I

11

14 7 621*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/02/2012
ÿþV

bel

aa Be Stal

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Planciusplein 29

8951 Heuvelland (Dranouter)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Henri THEVELIN, notaris te Mesen, op 1 februari 2012, BLIJKT

Dat de hierna genoemde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben:; opgericht;

1.

111111))11.1111e111119p

Ondernemingsnr : ce-F%. Benaming (voluit) ; ADVOCAAT DEWITTE

1°) de heer DEWITTE Peter Marcel Michel Georges Aimé, geboren te Wervik op 10 januari 1981,.. rijksregister nummer 81.01,10-223.21, wonende te 8980 Heuvelland (Nieuwkerke), Seulestraat 8, echtgenoot van mevrouw Claeys Marieke, hierna genoemd;

20) Mevrouw CLAEYS Marieke Lieve Julia, geboren te Roeselare op 21 juli 1979, rijksregister' nummer 79.07.21-188.17, wonende te 8950 Heuvelland (Nieuwkerke), Seulestraat 8, echtgenote,; van de heer Dewitte Peter, hiervoor genoemd.

De echtgenoten DEWITTE-CLAEYS verklaren gehuwd te zijn te Heuvelland op 3 juli 2010 onder het' wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract welk stelsel niet werd gewijzigd tot op heden.

als volgt:

Rechtsvorm en naam: een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam; "ADVOCAAT DEWITTE", "

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8981 Heuvelland(Dranouter), Planciusplein 29 Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

-de uitoefening van het beroep van advocaat en de activiteiten van raadsman, scheidsrechter, sekwester, gerechtelijk mandataris, curator, bemiddelaar, vertegenwoordiger in rechte. Dei: vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen.

-de uitoefening van alle werkzaamheden en het stellen van alle handelingen die verenigbaar zijn met;: het beroep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Unie omschreven is.

-alle activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals bijvoorbeeld het publiceren;; van artikels in boeken, het geven van privaatcursussen of schriftelijke cursussen.

-de vennootschap kan rechtstreeks of onrechtstreeks alle handelingen verrichten die noodzakelijk; zijn of nuttig zijn voor de verwezenlijking van deze doelstelling. Daaronder onder meer roerende en; onroerende goederen verwerven, huren en verhuren, onroerend goederen bouwen, verbouwen en;' verkavelen, alle investeringen verrichten om de vennootschap de middelen te bezorgen voor hete' verrichten van voornoemde activiteiten, aile samenwerkingsverbanden aangaan of deelnemen in. eender welke vorm van groepering die van aard is om de nationale of internationale praktijk van de;' vennootschap verder te ontwikkelen.

-de vennootschap za! bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening vang; _het ,beroep v_an_;edyocaat zoals_ bepaald en_.opgele_gd.door _de _bevoegde instantiesa.eerbiedigen.__De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

vennoten onthouden zich ervan tussen te komen voor een partij wier belangen strijdig zijn met deze

. van een cliënt van de vennootschap of een vennoot. De vennoot belast met een dossier is evenwel

hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap tegenover de cliënt. De

beroepsaansprakelijkheid van de vennootschap zowel als deze van de vennoten dient te worden

verzekerd,

Pe algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen,

verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

Puur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600 euro.

Het wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is gestort ten belope van 6.200,00 euro.

Op deze aandelen is als volgt ingeschreven en ze zijn als volgt volstort:

- De heer DEWITTE Peter, heeft verklaard 93 aandelen te onderschrijven voor 9.300,00 euro. Mevrouw CLAEYS Marieke, heeft verklaard 93 aandelen te onderschrijven voor 9.300,00 euro.

De inschrijvers hebben verklaard dat op de contant ingeschreven maatschappelijke aandelen, die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, gestort werd ten belape van 6.200,00. Ondergetekende notaris verklaart overeenkomstig artikel 68,14° van het Wetboek van vennootschappen dat, overeenkomstig het bankattest dat hem overhandigd werd, voormeld gestort kapitaal ten bedrage van 6.200,00 euro gedeponeerd werd op een rekening bij de KBC Bank nummer BE95 7310 2279 3658.

Zaakvoering: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. IDe zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het dcel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een vcorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de venncotschap. Indien er meerdere raakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te warden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. IDe vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Algemene vergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op elke laatste zaterdag van de maand juni om 10 uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de , oproepingsbrief medegedeeld.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

x V6 Yr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste bis. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. *

" mod 11,1

Vereffeningssaldo: Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, SLOT-EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2§4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 ' van het Wetboek van Vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder: de heer DEWITTE Peter Marcel Michel Georges Aimé, geboren te Wervik op 10 januari 1981, rijksregister nummer 81,01.10-223.21, wonende te 8950 Heuvelland (Nieuwkerke), Seulestraat 8, echtgenoot van mevrouw Claeys Marieke.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijk persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor rekening gesteld voor de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN N AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de oprichting en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014,

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN AANGEGAAN DOOR DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De verschijners verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

' VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Henri Thevelin,

Notaris te Mesen,

" e" Vd r-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 13.09.2015 15588-0528-014

Coordonnées
ADVOCAAT DEWITTE

Adresse
PLANCIUSPLEIN 29 8951 DRANOUTER

Code postal : 8951
Localité : Dranouter
Commune : HEUVELLAND
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande